×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Haljine

Artikli 33 za 64 od 213 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Noir Handmade F182 Classic Dress Made Out of Elastic Tulle

    Prekrasna haljina s okomitim prugama, koje su oduvijek djelovale na mršavljenje. Izrađene su od elastičnog i vrlo udobnog tila, samo na leđima imaju izrez, a ovratnik se zatvara na gumb. Idealne su za slojevitost s ostalim komadima iz Noir Handmadea, ali naravno da ih možete nositi i sami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Party Dress 2713616 Black

    Pogodite što se događa kada bilo gdje odete u ovoj haljini? Sva pažnja bit će vaša! Je li to točno ono što želite? Ako je tako, onda se nema što čekati! Ova crna pripijena haljina s dubokim dekolteom izrađena je od sjajnog materijala koji vas grli poput druge kože. Imaju duge rukave i praktični dvosmjerni patentni zatvarač.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F312 Divinity Long Flocked Mesh Dress with Open Back

    Probudite unutarnju strast u ovoj dugoj haljini od prozirne mreže. Sa svojim potpuno otvorenim leđima, luksuznim baršunastim obrubom duž donjeg dijela leđa, baršunastim ovratnikom, seksi prorezom za noge i zadivljujućom lepršavom prednjicom, pripremite se da budete očarani.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F079 Wetlook Dress with Lacing

    Volite li vezice? Tada će vam se svidjeti i ove haljine! Izrađene su od kvalitetnog materijala koji će vas savršeno okružiti i u njemu se nećete osjećati ugodno i seksi. Najdojmljivije je vezanje u dekolteu koje niti jednog muškarca neće ostaviti hladnim.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Demoniq BRFederica001 Black

    Crna suknja od elastične eko kože. Gornji dio koji privlači poglede. Dugi, ukrasni patentni zatvarač straga.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Punker Dress

    Frivolna, seksi mini haljina!

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive D605 Dress Black

    Crni cvijet - Snaga seksi moći!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Noir Handmade F301 Catalyst Lace Up Midi Dress

    Čipkana midi haljina bez naramenica, podignuta izazovnim leđima na vezanje. Savršeno da možete zračiti poput unutarnje zavodnice kakva i jeste.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Mali crni lateks! Seksi haljine za sve ljubiteljice lateksa izrađene su od kvalitetnog prirodnog lateksa i imaju zavodljivu stand-up kragnu. Djelovat će kao vaša druga koža i istaknuti vašu figuru. Na stražnjoj strani imaju zatvarač za lakše oblačenje, a debljina lateksa je samo 0,4 mm pa su i ugodno savitljive.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress Net 2850745 Black

    Zavodljiva kombinacija sjajnog vinila i seksi prozirnog materijala! Ova kratka haljina iz Black Level izrađena je od sjajnog crnog vinila, osim grudi koja je izrađena od prozirnog tila. Lepršava suknja nešto je duža straga nego naprijed. Tu je i erotski patentni zatvarač sprijeda koji počinje na dekolteu i završava na donjem rubu suknje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Dress 2901331 Black

    Večernja haljina za ljepotice od lateksa! Seksi haljina za sve ljubiteljice lateksa izrađena je od visokokvalitetnog prirodnog lateksa, zavodljive duge dužine i okruglog dekoltea sprijeda i straga. Djelovat će kao vaša druga koža i poboljšati vašu figuru. Njihov elegantan stil će apsolutno naglasiti vaše želje, stavove i strasti!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F226 Fantastic Powerwetlook Skirt with Button Tape

    Želite li savršeno istaknuti svoje ženstvene obline? Obucite ovu seksi suknju od sjajnog materijala i neka je samo ona prava otkopča!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F295 Euphoria Lace and Wetlook Midi Dress

    Prepustite se ovoj midi haljini! Njegov zamamni čipkasti top, s ukrasnim dekolteom i primamljiva wetlook suknja će očarati. Zajedno sa skrivenim patentnim zatvaračem, vi ste očaravajuća misterija koja čeka da bude razotkrivena.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F229 Powerwetlook Dress with Lace Inserts

    Jeste li zaigrani i želite biti i seksi? Ova haljina iz Noir Handmadea kombinira zavodljivi sjajni materijal s romantičnom čipkom i idealna je za zabave i spavaće sobe. Obucite ih i neka vaše samopouzdanje raste.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me Seduce Lea

    Zavodljive haljine iz Bond Me kolekcije izrađene su od crne eko kože i gumenog materijala i izgledat će apsolutno sjajno! Zahvaljujući elastičnim materijalima sa strane, divno se prilagođava vašoj figuri, a zlatni patentni zatvarač na stražnjoj strani privlači pažnju poput zlatnog ukrasa s prednje strane.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NO:XQSE Lingerie Dress 2713810 Black

    Volite li čaroliju jednostavnosti? Svidjet će vam se ova haljina po prvi put! Izrađene su od prozirnog najlonskog materijala, koji vas udobno okružuje i plijeni pažnju duboko izrezanim izrezom s obje strane. Ne zaboravite primijetiti i zlatni elegantni šav.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Dress 2718197 Shiny Silver-Black

    Želite biti u centru pažnje gdje god se nalazili? Samo nosite ovu prekrasnu kratku haljinu iz Cottellija! Izrađene su od sjajnog materijala, pripijenog su kroja, a posebno dubokog slap izreza s ukrasnom kopčom od štrasa. Haljina također zavodljivo otkriva leđa, a njen elastični materijal će vam se jako svidjeti, stoga dođite i nosite je!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F240 Midi Tulle Dress with Velvet Straps in the Back

    Karizmatične haljine za karizmatične žene! Šivene su od kvalitetnog tila, srednje su dužine, prekrasnog vezenja i finih naramenica na leđima. Predstavljaju savršenu ravnotežu između prozirnosti i senzualnosti, stoga se odjenite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Captivate Spanking Mini Dress

    Apsolutno je bitno da se osjećate seksi, udobno i samouvjereno! Svi smo različiti, ali svatko od nas želi se osjećati lijepo za sebe. Kolekcija donjeg rublja Fifty Shades dizajnirana je za sve proporcije! Ove mini haljine izrađene su od senzualne čipke koja okružuje vaše obline, ističe dekolte i ostavlja stražnjicu otkrivenom i nespremnom za batine ili maženje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F309 Fantasy Wetlook Mini Dress with Lace Up Back

    Poslovno sprijeda, seksi straga: pripremite se da zagrlite svoju unutarnju zavodnicu u ovoj mini haljini mokrog izgleda. Ova haljina ima šiltericu rukava s visokim ovratnikom sprijeda, dok je gornji dio leđa otvoren s vezivanjem na stražnjici.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F251 Powerwetlook Midi Dress with Zipper in Front

    Ovako seksi haljinu svijet još nije vidio! Lijepo su mat i sašivene od visokokvalitetnog Powerwetlook materijala. Imaju zanimljiv detalj u obliku plisirane trake u dekolteu te također prednji patentni zatvarač. Suknja je opremljena visokim prorezom, koji će povećati vašu zavodljivost. Zamišljate li se već u ovoj haljini?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F160 Powerwetlook Pencil Dress

    Elegantna haljina s koricama s ovratnikom. Želite li izgledati seksi i sofisticirano? Upravo ćete to biti u ovoj haljini! Metalni prsten na vratu tada nestašno potiče maštu i može se naravno koristiti na razne načine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F300 Solace Lace Up Corset Mini Dress

    Doživite čisti seksipil u ovoj mini haljini. Sadrži gornji dio od čipkastog korzeta i klasičnu suknju s mokrim izgledom, s koketnim vezivanjem na leđima za dodatno uvijanje.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F320 Starlet Wetlook Minidress with Ring Belt

    Ova haljina je utjelovljenje modernog ruba, dizajnirana za samopouzdane pojedince koji cijene spoj odvažnog stila i sofisticiranosti. Sjajni crni powerwetlook, sa svojim pripijenim krojem, prilagođava se tijelu, precizno ističući siluetu.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F126 Ecoleather Miniskirt with 2-way Zipper Ruler

    Najseksi minica svih vremena! Ima dvostrani patentni zatvarač i odgovara apsolutno svemu. Sašivena je od ekološke kože koja je vrlo ugodan i fleksibilan materijal.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F241 Short Dress with Powerwetlook Skirt and Tulle Top

    Zadivljujuće haljine za sve samouvjerene dame. Kombiniraju Powerwetlook materijal s gornjim dijelom od tila s prekrasnim uzorkom i dekolteom. Klasičan, ali fascinantan izgled pobrinut će se da po svaku cijenu budete u centru pažnje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Collection Party Dress Pink

    Može biti samo ružičasta! Ova seksi ružičasta haljina laskat će vašoj figuri, kakva god ona bila. Izrađene su od fleksibilnog materijala koji savršeno pristaje, koji naglašava vaše obline, a širok dekolte skreće pozornost na poprsje. Budite najzavodljivija roza Barbie ikad!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F232 PVC Dress with 2-Way Zipper

    Želite li biti opasno seksi? U ovoj haljini neće biti problema! Zavodljivog su kroja i još zavodljivijeg dvostranog patentnog zatvarača s prednje strane. Izrađene su od sjajnog PVC-a i ugodno će okružiti vašu figuru. Postanite kraljica večeri!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F128D Lace Minidress Divaliciaous Dress

    Tako romantično i tako seksi u isto vrijeme! Ove čipkaste mini haljine otkrivaju puno, ali govore i puno o vašim željama i strastima. Imaju šarmantan ovratnik s kopčanjem na kuku, savršen kroj i vrlo ugodan materijal. Želite li ih? Oni mogu biti tvoji!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Lace Long Sleeved Mini Dress 86794 Black

    Bodycon mini haljina s dugim rukavima i prekrasnim ženstvenim uzorkom. Oni će okružiti vašu figuru i bit će idealni ne samo za strastvene noći i vašeg partnera, već i za slojevitost odjeće.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F139 Powerwetlook with Tulle Long Dress with Rocky Eyeletes Gun

    Duga ekstravagantna haljina za najluđe zmajeve i domine. Gornji dio je ukrašen metalnim prstenovima i penje se do vrata. Suknja se zatim otvara sprijeda i straga. Budite zavodljivi i vaši!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 213 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.