×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Haljine

Artikli 97 za 128 od 213 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Black Level Vinyl Dress with 3 Wide Buckles 2851598 Black

    Kratka haljina bez rukava od Black Level u potpunosti od crnog vinila sa srebrnim kopčama. Pripijenog kroja s otvorenom prednjom stranom koju učinkovito drže zajedno 3 široke trake s kopčom. Naramenice su podesive kako bi pristajale. Duboki okrugli dekolte na leđima, pritisni gumbi i patentni zatvarač ispod.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Mini Dress with Zipper in Front Black

    Jeste li u iskušenju da odjenete ovu seksi mini haljinu od lateksa s patentnim zatvaračem sprijeda? Učinite li to, naglasit ćete svoju siluetu i karakter na opasno seksi način! Što je sljedeće? Na vama je, ali je sigurno da će vam haljina pomoći da ispunite svoje lateks fantazije i mašte. Izrađene su od visokokvalitetnog lateksa, fleksibilne su i dobro prianjaju. Priuštite si lateks efekt koji čini čuda.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F255 Powerwetlook Halter Mini-Dress with Neck Wrap

    Tako seksi i tako ženstveno! Upravo to su ove fantastične mini haljine izrađene od savršenog powerwetlook materijala. Svojim modernim krojem istaknut će vašu osobnost, a istovremeno će vas graciozno prigrliti i istaknuti vaš karakter. Ipak, najbolji je njihov kvalitetan dizajn i udobnost, što će sigurno cijeniti prilikom nošenja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F115 Pants with Zipper Slinky

    Materijal mokrog izgleda u kombinaciji s PVC-om čini neodoljivo zavodljivu kombinaciju. A ako dodate patentni zatvarač u međunožju, odjednom je zavodljivo i seksi! Gdje ćete nositi hlače ovisi o vama, ali jedno je sigurno, nećete biti zanemareni!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Cottelli Bondage Dress 2717867 Black

    Zadivljujuća mala crna koju nećete ponijeti na večeru! Senzualno su pripijene i prekrasno rastezljive za udobno pristajanje. Izrađene su od crnog mat materijala i imaju duge rukave te ekstravagantnu kragnu koja seže do nosa. A sada najbolji dio – svaki rukav ima traku za pojačanje s 5 prstenova za vezivanje, što znači da možete jednostavno i brzo vezati svoj pandan u haljini s priloženom vrpcom!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F208 Powerwetlook Minidress with Decorative Embroidery

    Skrivate li dugo u sebi strastvenog buntovnika? Pustite je van i pustite je da luta u ovim savršenim mini haljinama. Okomite pruge oduševit će vašu figuru, a ukrasni vez izgleda kontrastno romantično. Podesive trake i patent zatvarač jamče bazu. Ne brini, usudi se!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F201 Powerwetlook and Tulle Dress with Bouffant Sleeves

    Ako želite biti malo zločesti, nosite ove haljine, savršene su za ovu priliku! Izrađene su od materijala mokrog izgleda, koji u kombinaciji s prugastim tilom izgleda zaista neodoljivo. Veliki glam ili retro rukavi privlače pažnju, a gola leđa stvaraju elegantan dojam. Pokažite što se krije u vama i pokažite se u ovoj jedinstvenoj haljini.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Cottelli Curves Wet Look Dress with Lace 2715147 Black

    Gotovo je šteta samo nositi ovu kratku, crnu haljinu mokrog izgleda u spavaćoj sobi. Crna čipka na rukavima, rubu i ispod grudi je prava plijena za oko.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F215 Asymmetrical Powerwetlook and Lace Dress

    Konačno, haljina u kojoj će se osjećati jako dobro, samouvjereno, zavodljivo, elegantno i nadasve seksi. Ukazuju na pravu ljepotu vašeg tijela, luksuzne su i sašivene od najkvalitetnijih materijala. Nije bitno jeste li hrabri ili ne, u ovoj se haljini svaka žena može odvezati!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Velvet Faux Wrap Mini Dress LO86113 Black

    Tražite li seksi haljine za posebne večeri? Ove iz Leg Avenue izrađene su od lažnog baršuna, a njihov zamotani kroj oduševit će još izraženije obline. Pokrivaju nedostatke i ističu prednosti. Pažnju će tada privući dekolte s kojeg vaš partner neće moći spustiti oči.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress with Lace 2851547 Black

    Zavodljivi dragulj u vašem ormaru! Ova prekrasna kratka haljina bez rukava iz Black Level u potpunosti je izrađena od crnog vinila. Imaju šarmantan čipkasti umetak u obliku slova V koji stvara duboki dekolte. Uski kroj i lepršava suknja, kombinacija je koja će vam podići samopouzdanje do maksimuma!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Dress with Suspender Straps 2716011 Black

    Mala crna, a prije svega izuzetno zavodljiva! Sva pažnja će biti vaša u ovoj haljini. Imaju naramenice za podvezice i duboki dekolte. Osim toga, sigurno će vas zanimati njihov sjajni, a istovremeno mat materijal i dvosmjerni patentni zatvarač sprijeda. Kamo ćeš u njima?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F280 Powerwetlook Mini-Dress with Lace Trim

    Želite li večeras biti stvarno provokativni? Nosite ovu haljinu od materijala wet looka i pojačajte svoj seksipil svojim prekrasnim detaljima od čipke. Njihov duboki dekolte privući će znatiželjne poglede, a zahvaljujući trakicama za podvezice na njih možete pričvrstiti omiljene čarape.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Noir Handmade F288 Long Leopard Flock Dress with Front Slit

    Tako elegantno i odvažno u isto vrijeme! Ova luksuzna maksi haljina s leopard uzorkom ima visoki prorez i otvorena leđa. Želite se osjećati zapanjujuće? Obuci ih i neka ti cijeli svijet legne pred noge.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Penthouse Bedtime Surprise Black

    Ponekad je manje više - što je upravo slučaj s ovom seksi mini haljinom! Razigrani isprepleteni uzorak haljine zavodi dubokim pogledom na vaše obline, na neodoljiv način. Sa ili bez donjeg rublja ispod, ovaj će seksi broj definitivno iznenaditi i oduševiti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F205 Powerwetlook Minidress with Tulle Inserts and Corset Cuts

    Probudite se u ovoj haljini božici koja se skriva u vama i žudi za beskrajnom avanturom! Materijal mokrog izgleda u kombinaciji s elegantnim tilom i romantičnom čipkom zajedno tvore zavodljiv komad u kojem ćete sigurno podići svoje samopouzdanje! Pa što čekaš?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Black Level Vinyl Dress with Zip 2850354 Black

    Kratko i sjajno! Ove male majice bez rukava od crnog vinila dolaze iz radionice Black Level i u potpunosti su izrađene od visokokvalitetnog sjajnog crnog vinila. Opremljene su dvosmjernim patentnim zatvaračem koji počinje od uspona i završava na donjem rubu. Prepustite se ovoj seksi haljini i istaknite svoju osobnost!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade 2718278 Short Dress with Lace Top

    Želite li pokazati svoj ženstveni šarm i šarm? Nosite ovu prekrasnu haljinu! Gornji dio izrađen je od prekrasne čipke koja stvara romantičan, au isto vrijeme i strastven dojam. Donji dio ima široku suknju i djeluje razigrano i opušteno. Istaknite svoju osobnost u ovoj savršenoj haljini za najstrastvenije prilike.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F282 Short Powerwetlook Dress with Lace Panels and Chest

    Tako romantično i tako seksi u isto vrijeme! Ova zadivljujuća mini haljina izrađena je od prekrasne čipke u kombinaciji sa sjajnim materijalom. Čipkom se posebno ističe prednji dio, gdje prekriva grudi, a dva okomita čipkasta dijela osiguravaju optičko mršavljenje. Također imaju divan čipkasti rub na dnu, savršen kroj i vrlo ugodan materijal. Želiš li ih? Mogu biti vaši!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F146 Lace and Powerwetlook Minidress with Adjustable Ribbons

    Tražite li haljinu koja bi 100% istakla vašu ženstvenu ljepotu? Ne tražite dalje, upravo ste ih pronašli! Ovaj prekrasan model kombinira čipku i čipke te tako izgleda seksi i romantično u isto vrijeme. Budite elegantni i savršeni, u ovoj će haljini biti lako!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F278 Snake Wetlook Mini-Dress with Front Zipper

    Mala crna mini haljina ili super seksi outfit za posebnu priliku? To i to! Ovu senzualnu haljinu sa zmijskim mokrim izgledom možete nositi kamo god želite. Prednji dio im je ukrašen dvosmjernim patentnim zatvaračem, a izrez na leđima otkriva zavodljivu kožu. Super su seksi, vjerujte nam!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Short Sleeveless Vinyl Dress 2851636 Black

    Izložbeni primjerak s upečatljivim dekolteom!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive D608 Dress Black

    Ova seksi i nevjerojatno zavodljiva haljina natjerat će vas da se na prvi pogled poželite igrati zločestih igrica u spavaćoj sobi! Izrađene su od meke i ugodne tkanine koja je super elastična i neće vas sputavati u kretnjama. I uzorak i dekolte na leđima svakako će privući pozornost i potaknuti maštu. Ipak, jedno je sigurno - sve što doživite u haljini, nikada nećete zaboraviti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Allure Sexy Siren Skirt Black

    Istaknite svoje obline u ovoj sjajnoj suknji! Svaki top će vam pristajati, pa makar to bio i samo otvoreni grudnjak. Suknja nije baš extra mini i može se koristiti za nošenje osim u spavaćoj sobi. Ali jedno je sigurno, u njemu ćete uvijek biti seksi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Bondage Matte Look Mini Dress with Cuffs & Eye Mask 2718448 Black

    Sve što vam treba za noć punu strasti: seksi outfit, lisice i maska za oči. Kratka haljina pripijenog je kroja i lepršave suknje koja ističe vašu figuru. Haljina je ugodno fleksibilna, a svojim će elegantnim mat izgledom s crvenim kontrastnim naramenicama osvojiti svakoga na prvi pogled. Pričvrstite lisice, stavite masku za oči i spremni ste!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F283 Powerwetlook Mini-Dress with Low Back and Front Zipper

    Tako romantično i tako seksi u isto vrijeme! Ova zadivljujuća mini haljina izrađena je od prekrasne čipke u kombinaciji sa sjajnim materijalom. Dekolte je posebno ponosan na čipku, dok su leđa, s druge strane, potpuno otkrivena. Imaju i šarmantan donji čipkasti rub, praktičan patentni zatvarač, savršen kroj i vrlo ugodan materijal.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Noir Handmade Dress Delicate Tiger Design 2717930

    Fenomenalna haljina koja će oduševiti ne samo vašu figuru već i osobnost. Sašivene su od vrlo ugodne mreže i imaju fini baršunasti tigrasti print vrrr. Zavodljivo vas okružuju i prekrasno su udobne za nošenje. Imaju profinjen dugi prorez sprijeda i okružuju vaš vrat zahvaljujući ovratniku koji se zatvara na 3 gumba. A što je s leđima? To će biti otkriveno zahvaljujući velikom ovalnom dekolteu.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Leg Avenue Crystalized Fishnet Multidress 86797 Black

    Nema ništa ljepše od noćnog neba prošaranog zvijezdama. Budite takvi u ovim mrežastim seksi mini haljinama sa svjetlucavim kamenčićima. Prozirne su i prikladne za nošenje kao i za suknje, jer se zahvaljujući svojoj fleksibilnosti izvrsno prilagođavaju i ističu vaše prednosti u svim okolnostima. Osvijetliti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Dress 2718154 Black

    Jednostavno ćete voljeti nositi ovu elegantnu asimetričnu haljinu! Njihov pripijeni kroj istaknut će vašu figuru, ugodan materijal raznježit će vašu kožu, a središnji prsten privući će pozornost na oči. Zahvaljujući kopčanju na čičak i vaše poprsje će biti lijepo oblikovano, a asimetrična suknja će istaknuti vaše noge. Uživajte u udobnom nošenju i svojoj beskrajnoj zavodljivosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 213 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.