×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Haljine

Artikli 129 za 160 od 215 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Cottelli Dress 2718154 Black

    Jednostavno ćete voljeti nositi ovu elegantnu asimetričnu haljinu! Njihov pripijeni kroj istaknut će vašu figuru, ugodan materijal raznježit će vašu kožu, a središnji prsten privući će pozornost na oči. Zahvaljujući kopčanju na čičak i vaše poprsje će biti lijepo oblikovano, a asimetrična suknja će istaknuti vaše noge. Uživajte u udobnom nošenju i svojoj beskrajnoj zavodljivosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Allure Kissable Kitten Dress Black

    Sjajna haljina u kojoj ćete se lako ljubiti! Oni će zaokružiti vašu figuru, senzualno otkriti ramena, prikriti nedostatke i istaknuti vaše prednosti. Želite li se osjećati neodoljivo i seksi? Udaljen je samo nekoliko klikova!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F142 Powerwetlook with Tulle Minidress with Applications Vip

    Savršena zavodljivost, elegancija, erotika i napetost. Sve dobivate uz ove mini haljine koje su sprijeda i straga ukrašene ručno izrađenom aplikacijom. Nije potrebno dugo opisivati ovaj veličanstveni model, samo pogledajte fotografiju i odmah vam je jasno da jednostavno ne možete biti tako šarmantni ni u jednoj drugoj haljini.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Allure Kissable Kitten Skirt Black

    Planirate li seksi privatnu zabavu sa svojim kolegom? Trebat će vam adekvatna odjeća! Idealna će biti ova sjajna suknja s neizostavnim izrezom. U njemu ćete se osjećati neodoljivo zavodljivo i sva će moć biti u vašim rukama! Dakle, njoj ne smijete nedostajati u ormaru!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Luxury Striped Velvet Dress

    Seksi kratka mini haljina s dubokim V-izrezom. Šivanje je od ugodnog baršunastog materijala s nježnim prugama koje će istaknuti vaše prednosti. Kladite se na maštovit dekolte i ostavite beskrajan dojam.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F253 Short Powerwetlook Dress with Lace Sleeves

    Doista šarmantna haljina koja će vaš šarm i eleganciju staviti u prvi plan! Izrađene su od visokokvalitetnog i jedinstvenog powerwetlook materijala i imaju prekrasne duge rukave od nježne romantične čipke. Neka dubok dekolte govori umjesto vas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F291 Powerwetlook Dress with Double Lace-Up Front

    Volite li biti odvažno zavodljivi? Ova unikatna mini haljina maksimalno će istaknuti vaš pravi seksipil! Njihovo prednje dvostruko vezivanje najseksi je obilježje ikada, a cijeli stražnji patentni zatvarač praktičan je i udoban. Istaknite svoju osobnost u ovoj savršenoj haljini za najstrastvenije prilike.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade 2718260 Short Dress with Snake Top

    Želite li pokazati svoj ženstveni šarm i šarm? Nosite ovu prekrasnu haljinu! Sašivene su od sjajno-mat materijala s uzorkom zmijske kože (gornji dio), a zatim prelaze u tzv. power wet look materijal. Mekane su, fleksibilne i nevjerojatno udobne. Suknja je lepršava, a leđa potpuno otkrivena. Prednji zatvarač je praktičan i erotičan u isto vrijeme.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2851440 Black

    Sjajna haljina s puno provokativnih detalja! Zavodljivo su kratke i kompletno sašivene od sjajnog crnog vinila. Imaju rajčice na bokovima i elastične umetke od prozirnog materijala ispod. Senzualno su pripijene i imaju vrlo dubok dekolte. Donje grudi i naramenice su podesive, a najbolji dio je prednji metalni patentni zatvarač.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Penthouse Cautious Cat Black

    Ova seksi mini haljina čvrsto i nježno grli Vaše ženstvene obline. Stvara neodoljivu siluetu koja je naglašena cvjetnim uzorkom čipke. Zahvaljujući naramenicama za haltere, donje rublje s visokim ovratnikom također čini da Vaša leđa izgledaju nevjerojatno seksi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Be Wicked Tube Top Dress with Cutouts

    Želite li se osjećati apsolutno seksi? U toj prozirnoj haljini Be Wicked će biti najzavodljiviji seks svih vremena! Haljina ima provokativne okrugle rupice i sašivena je od mekane i udobne tkanine koja je ugodna za nošenje, jer je predivno fleksibilna i savršeno vas okružuje. Kombinirajte ih s donjim rubljem ili ih jednostavno nosite!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Bondage Dress 2718189 Black

    Predatorske haljine za sve mačke željne BDSM-a! Savršeni su mali crni ukrašeni metalnim elementima srebrne boje. Haljina je prekrasno rastezljiva pa je također udobna za nošenje, ima duboki dekolte i ima ovratnik i trostruke naramenice koje se spajaju na pojaseve oko struka. Uživajte noseći ih, u njima ćete zračiti sve svoje želje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Halterneck Dress 2713187 Black

    Tražite seksi haljinu za razne prilike u kojoj ćete biti apsolutno nezaobilazne? Ove Cotelli izrađene su od materijala zapanjujućeg mokrog izgleda i imaju vrlo senzualan duboki izrez i otkrivaju leđa. Nosite ih u spavaću sobu ili na zabavu, bit ćete kraljica svake večeri!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Kayla Dress

    Seksi mini haljina od sjajnog materijala koji u kombinaciji s dijelovima od tila djeluje nevjerojatno zavodljivo. Stavite ih i otkrijte kraljicu seksepila u sebi.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F184 Powerwetlook Flared Mini Dress with Embroidered Tulle Cross on The Bust

    Šarmantna i ujedno opasna mini haljina s izazovnim križem u dekolteu. Plisirana suknja izgleda nevino, ali sjajni materijal, otkrivena leđa i proziran til više nisu tako nevini. A što je s vama? jesi li nevin

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Lace Long Sleeved Mini Dress 86794 Coral

    Što mislite o ovoj haljini? Smatramo da predstavljaju savršenu kombinaciju zavodljivosti, elegancije i ženstvenosti! Dolaze iz radionice brenda Leg Avenue, ugodnog su kroja i dugih rukava. Njihov prekrasan uzorak upada u oči na prvi pogled, a način na koji obgrle vašu figuru i obline bit će samo šlag na torti. Nosite ih u spavaćoj sobi ili ih pokušajte staviti u slojeve i za druge prilike.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Dress Snake 2718162 Black

    Pristaju kao druga koža! Ova trendi kratka haljina iz kolekcije Cottelli Party izrađena je od zapanjujućeg svjetlucavog sjajno-mat materijala. Uzorak zmijske kože nevjerojatno je cool i šik ovih dana. Šarmantan je i njihov kroj s dubokim dekolteom koji će privlačiti poglede. Haljina se nevjerojatno rasteže, pa je pripijena, ali u isto vrijeme vrlo udobna.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Party Dress 2717891

    Seksi haljina koja će istaknuti vaše obline! Okružit će vas poput druge kože, a crni mat materijal s finom čipkom podržat će vaš seksipil i samopouzdanje. Veliki okrugli izrez privlači poglede, a ukrasni prsten šarmantan je detalj. Uživajte u tome koliko je vaša haljina zavodljiva i udobna u isto vrijeme!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Long Sleeve Dress Matte Look and Powernet Mix 2718316 Black

    Uzbudljive haljine za seksi mačke! Obožavat ćete ovu pripijenu haljinu iz Cottellija! Vrlo su elegantne i sastoje se od crnog mat materijala i prozirnih elemenata od tila. Nevjerojatno su mekane i elastične, pa vas grle kao druga koža, a istovremeno su vrlo udobne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gatta Ars Amandi Patricia Black

    Ispada li vam tlo ispod pogleda na ovu crnu glamuroznu kamisolu? Ako je tako, nema što čekati, ona ti je suđena. Izuzetno je seksi i elegantna u isto vrijeme, izrađena je od visokokvalitetnog mekanog tila, a prednji dio je ukrašen šarmantnom aplikacijom sa šljokicama. Tanke podesive naramenice križaju se na leđima, a zahvaljujući lijepom pakiranju u kutiji, košulja je savršena kao romantični poklon.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Long Sleeve Cut Out Mini Dress Turquoise

    Neka vaše obline govore umjesto vas! Savršeno se ističu u ovoj ultraseksi mini haljini bez šavova iz Leg Avenue! Odvažni krojevi nisu samo super moderni, već i nevjerojatno privlače pažnju i senzualni. Imitacija prednjeg poveza će istaknuti vaše poprsje, a vaša leđa će biti izložena, a ne izvijena.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NO:XQSE Net Lingerie Dress 0201480 Black

    Seksi mrežasta haljina nikada neće izaći iz mode, au kombinaciji s elastičnim naramenicama stvara savršeno umjetničko djelo koje ova mini haljina predstavlja! Ne samo da su izrazito zavodljive, već su i ugodne za nošenje jer su ugodno fleksibilne.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade Dress Floral Velvet with Delicate Transparency 2718294 Black

    Nježna seksi prozirnost u ekskluzivnom dizajnu! Izrađena od mekog rastezljivog tila, ova prekrasna haljina dugih rukava ima sofisticirani cvjetni dizajn. Materijal je mekan, fleksibilan, ugodan za nošenje i savršeno pristaje. Šarmantan detalj je stražnji prorez, ali i izrez na leđima.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Long Sleeve Cut Out Mini Dress Black

    Neka vaše obline govore umjesto vas! U ovoj ultraseksi mini haljini bez šavova iz Leg Avenue savršeno se ističu! Smjeli izrezi ne samo da su super moderni, već i nevjerojatno privlače pozornost i senzualni su. Imitacija vezanja sprijeda će istaknuti vaše poprsje, a leđa će vam biti otkrivena, a ne pokrivena.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Lurex Rhinestone Tube Dress 86151 Black & Silver

    Nema ništa ljepše od noćnog neba prošaranog zvijezdama. Budite takvi u ovim seksi mini haljinama sa svjetlucavim kamenčićima. Blago su prozirne i prekrasno fleksibilne pa se prilagođavaju vašoj figuri i ističu vaše prednosti. Osvijetliti!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Agatya Dress

    Ogrnite se elegancijom! Ova iznimno seksi haljina Agatya dizajnirana je za ljubiteljice jedinstvenog stila donjeg rublja. Zavodljivo otkrivaju stražnju stranu i ukrašavaju ih fenomenalnom čipkom koja privlači pažnju i naglašava vaš šarm. Ovaj komad ne smije nedostajati u vašem ormaru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F279 Short Powerwetlook Dress with Lace Top

    Želite li pokazati svoj ženstveni šarm i šarm? Nosite ovu prekrasnu haljinu uz tijelo! Gornji dio izrađen je od prekrasne čipke koja stvara senzualan izrez sprijeda i straga. Donji dio obujmi vaše bokove i naglašava vašu siluetu. Istaknite svoju osobnost u ovoj savršenoj haljini za najstrastvenije prilike.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anais Karen Dress Black

    Volite li modu? Dakle, sigurno znate da su asimetrične frizure veliki hit. Ove šarmantne i seksi haljine iz Anais imaju upravo takav kroj. Istaknut će vašu siluetu, podržati vaš seksipil, a zahvaljujući ugodnom materijalu omogućit će vam i udobno nošenje, stoga uživajte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Hollie Dress

    Seksi mini haljina od sjajnog materijala koji je nevjerojatno zavodljiv. Sprijeda ima duboki dekolte ukrašen remenom. Stražnji dio haljine ima ukrasni patentni zatvarač po cijeloj dužini, a sa strane su ukusni i ženstveni dijelovi od čipke.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NO:XQSE Lingerie Dress 2715139 Black

    Tako uzbudljivo i tako ženstveno! Ova duga haljina s prorezom sa strane je seksi kombinacija tila i čipke. Zavodljivo otkrivaju leđa kroz koja se križaju samo naramenice a inače je haljina blago prozirna, što će nevjerojatno potaknuti maštu vašeg partnera. Istaknite svoju erotsku eleganciju do maksimuma!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Lexi Dress Black

    Želite li privući pažnju samo na sebe? U tome će vam pomoći ova provokativna haljina! Izrađene su od sjajnog materijala koji podsjeća na lateks i mekog prozirnog tila. Stražnji srebrni metalni patentni zatvarač zavodljiv je i praktičan u isto vrijeme, a u pakiranju ćete pronaći i tange pa ih ne zaboravite obuti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Diana Dress Black

    Seksi mini haljina izrađena od fleksibilnog materijala koji je mekan i ugodan na dodir. Sprijeda ima duboki izrez ukrašen prugama. Stražnja strana haljine ima ukrasni patentni zatvarač cijelom dužinom. Ne zaboravite obući tange koje su priložene uz njih.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 215 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.