×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Halteri

Artikli 65 za 96 od 101 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Obsessive Editya Garter Panties

    Izuzetno elegantne i beskrajno elegantne gaćice s podvezicama Editya! Osvojit će vas svojom senzualnošću i ženstvenošću. Izrađene su od nježne čipke koja u kombinaciji s modernim dizajnom stvara grešno ženstveni stil. Udobna kopča na leđima jamči savršeno pristajanje i udobnost u isto vrijeme.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Rhinestone Garter Strapps 81634 Black

    Želite li sjati poput najsjajnije zvijezde na nebu? Stavite ovaj svjetlucavi remen za podvezice i želja će vam se odjednom ostvariti. Sastoji se od elastičnih naramenica prošaranih malim sjajnim kamenčićima koji su povezani središnjim prstenom i tako stvaraju impresivnu geometrijsku igru. Pričvrstite na njih svoje omiljeno donje rublje i rasplamtite svoje erotske želje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Allunes Garter Belt

    Kako vidite sebe u svojoj erotskoj mašti? Jeste li šarmantni, senzualni i samouvjereni? A što nosiš? Vrlo je moguće da je to ova seksi podvezica marke Obsessive. Njegove tamnocrne naramenice u kombinaciji s leopard uzorkom zajedno čine nestašan komad koji će svojim ugodnim materijalom razmaziti vašu kožu. Uživaj!

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Cinderella Garter with Bow Tie Vegan Leather Black

    Ukrasite se dodatkom koji izgleda nevjerojatno seksi, a ujedno pokazuje vaše želje i strasti. Ova podvezica s nježnom mašnicom vašem će izgledu dodati dašak vragolasta i nevjerojatno naglasiti vašu osobnost. Dobro će doći za noći pune strasti kao i za zabave i događanja!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Nesari Garter Belt Black

    Ne možete ne primijetiti dodatke u univerzalnim bojama? Klasika vam se najviše sviđa u kombinaciji s modernim pristupom? Nesari remen za podvezice sigurno će vam se svidjeti, a na vrlo chic način će vam obogatiti stajling. Crna tkanina će naglasiti žensku figuru, senzualno se omotavajući oko bokova, a njezina mekoća učinit će da se osjećate iznimno ugodno i prirodno.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Strappy Wet Look O-Ring Garter Harness KI4036 Black

    Stavite svoju imovinu u središte pažnje ovim jedinstvenim remenom za podvezice iz Leg Avenue! Ima seksi mokri izgled i detalje o tangama kao i o-prstenove za stvaranje izgleda koji savršeno ide uz bilo koje seksi donje rublje, čarape ili golu kožu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cinderella Garter with 3 Straps Vegan Leather Black

    Ukrasite se dodatkom koji izgleda nevjerojatno seksi, a ujedno pokazuje vaše želje i strasti. Ova tregerica s remenima i nitnama dodat će nestašnu notu vašem izgledu i nevjerojatno naglasiti vašu osobnost. Dobro će doći za noći pune strasti kao i za zabave i događanja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive A764 Garter Belt Golden

    Kako bi bilo otkriti neka nova iskustva? Želiš li? Ali za to su potrebni i novi dodaci! Otvorite Obsessive paket i budite uzbuđeni njegovim sadržajem! Ovaj zlatni kožni remen za podvezice savršeno je pikantan! Hoće li vas to zavesti?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive A769 Garters

    Imate li već u svojoj kolekciji senzualne podvezice? Ako nemate, predstavljamo vam model A769 koji ćete sigurno voljeti! Ovaj nevjerojatno primamljiv dodatak upotpunit će svaki stajling, dodati mu seksipil i pikantnost. Elegantni ukras od gipura dodat će šik cijelom stilu, a podesive naramenice omogućit će savršeno pristajanje. Hoćeš li to učiniti?

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cinderella Garter with Bow Tie Vegan Leather Red

    Dotjerajte se dodatkom za koji koji izgleda nevjerojatno seksi, au isto vrijeme pokazuje vaše želje i nevolje. Ova podvezica s nježnom mašnicom unijet će dašak nestašnosti u vaš izgled i nevjerojatno naglasiti vašu osobnost. Dobro će doći za noći pune strasti kao i za zabave i događanja.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cinderella Garter with Heart and Ruffles Vegan Leather Black

    Ukrasite se dodatkom koji izgleda nevjerojatno seksi, a ujedno pokazuje vaše želje i strasti. S metalnim srcem, delikatnim volanima i šiljcima, ova podvezica vašem će izgledu dodati romantično-opasan štih i nevjerojatno naglasiti vašu osobnost. Dobro će doći za noći pune strasti kao i za zabave i događanja!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Amor Cherris Garter

    Bezvremenski i jedinstven! Takva je i ova podvezica koja se sastoji od klasične čipke i trake. Vrlo je mekan i stvarno će se isticati na vašem bedru. Tražite izvrstan poklon za buduću mladenku? Garter Amor je idealan brend!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Rhinestone Garterbelt 8885 Black

    Želite li sjati poput najsjajnije zvijezde na nebu? Stavite ovaj svjetlucavi remen za podvezice i želja će vam se odjednom ostvariti. Sastoji se od elastičnih naramenica prošaranih malim sjajnim kamenčićima koji su povezani središnjim prstenom i tako stvaraju impresivnu geometrijsku igru. Zakačite na njih omiljene čarape i rasplamtite svoje erotske želje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Allure Adore 4ever Yours Panty Black

    Nevjerojatno seksi tange s podvezicama! Želite li se osjećati samouvjereno, udobno i seksi u isto vrijeme? U ovom prekrasnom donjem rublju sve je moguće! Ima moderne naramenice koje naglašavaju struk i zlatne detalje koji daju dašak elegancije. Dodajte svoje omiljene čarape i večer užitka može početi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kotek G002 Garter Belt Black

    Nikad vam nije dosta seksi donjeg rublja, slažete li se? Ako je tako, nimalo nas ne čudi što vam je pažnju zaokupio ovaj prekrasni remen za podvezice, a vjerujte, u živo je još ljepši nego na fotografijama! Izrađena je od kombinacije elegantne čipke i ugodnog tila, a oba materijala su prekrasno mekana i ugodna za nošenje. Prilagodljive naramenice obećavaju savršeno prilagodljivo pristajanje i ništa vas neće spriječiti da se osjećate samouvjereno i zavodljivo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Baci Sexy Strappy Leg Harness

    Vrijeme je da svoja stopala stavite u središte pažnje! Ovi nevjerojatni pojasevi u stilu podvezica obavijaju vaša bedra s dva remena, a uz to možete pričvrstiti svoje omiljene čarape. Nosite ih same ili s drugim dodacima i podržite svoju beskrajnu privlačnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Jagueria Garter Belt

    Životinjski print jednostavno nikad ne izlazi iz mode! Garantirano je seksi, a dokaz tome je i ova prekrasna podvezica koja otkriva međunožje i zadnjicu. Zato dođite i ostvarite svoje vruće fantazije, jer najbolje je u seksi donjem rublju!

    45,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Cinderella Garter with Heart and Ruffles Vegan Leather Red

    Dotjerajte se dodatkom za koji koji izgleda nevjerojatno seksi, au isto vrijeme pokazuje vaše želje i nevolje. S metalnim srcem, delikatnim volanima i šiljcima, ova podvezica vašem će izgledu dodati romantični štih s remenom i nevjerojatno naglasiti vašu osobnost. Dobro će doći za noći pune strasti kao i za zabave i događanja.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Garter Stockings S821 Black

    Ležerna odjeća ili posebne prilike? Bez obzira gdje nosite ove imitacije čarapa s podvezicama, možete biti sigurni da ćete se istaknuti! Imaju vrlo moderan asimetrični dizajn, gdje je jedna noga izrađena od životinjskog uzorka s divljim karakterom. Osim toga, vrlo su fleksibilne i udobne za nošenje, a nakon što ih obučete, zaljubit ćete se u njih!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Allure Adore Please Me Garter with G-String Black

    Prekrasan i luksuzan remen za podvezice sastavljen od sjajnih naramenica! Grli i naglašava vaše bokove i ženstvene obline. Naramenice su podesive za savršeno pristajanje, a cijeli pojas se kopča kukicom. U pakiranju su i odgovarajuće tange pa ih ne zaboravite nositi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kotek G001 Garter Belt Black-Beige

    Nikad vam nije dosta seksi donjeg rublja, slažete li se? Ako je tako, nimalo nas ne čudi što vam je pažnju zaokupila ova prekrasna dvobojna podvezica, a vjerujte, u živo je još ljepša nego na fotografijama! Sastoji se od kombinacije elegantne čipke i ugodnog bež tila, a oba materijala su prekrasno mekana i ugodna za nošenje. Prilagodljive naramenice obećavaju savršeno prilagodljivo pristajanje i ništa vas neće spriječiti da se osjećate samouvjereno i zavodljivo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Legwear Stockings skin/red 2540339 Skin-Red

    Privlačne i seksi! Ove čarape odmah će vas osvojiti svojom klasičnom elegancijom. Pričvršćuju se na remen za podvezice i daju dodatan senzualan štih svakom (čak i sasvim običnom) outfitu. Mekan i udoban materijal, stražnji šav i kubanska peta, ovo je kombinacija koja upotpunjuje vaš erotski look.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Obsessive Marrbel Garter Belt Black

    Super senzualni remen za podvezice Marrbel pristajat će svima nama, pa svakako i vama. Lijepo se prilagođava tijelu i njegovim proporcijama te će vas savršeno ukrasiti svojom nježnošću, ali modernom i zavodljivom. Uparite ga sa svojim omiljenim tajicama i podignite samopouzdanje do maksimuma!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Bianelle Garter Belt White

    Remen za podvezice s čipkastim rubom iz kolekcije Bianelle. Materijali ugodni na dodir i elastične naramenice lijepo obujmljuju figuru ističući njezine prednosti. Privjesak od srebrnog nakita na prednjoj strani dodaje šarm i eleganciju. Udobna kopča na leđima omogućuje savršeno pristajanje uz tijelo. Trake za podvezice mogu se podesiti za još veću udobnost i praktičnost. To je vrlo ženstven i senzualan dodatak koji će Vam dati seksepil i samopouzdanje u spavaćoj sobi i svaki dan.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Obsessive A760 Garter White

    Senzualna podvezica nevine bijele boje. Radi se o smjeloj kombinaciji naramenica i njegovim odabirom privući ćete pažnju na svoje stopalo. Ukrašen je mašnom i odmah stvara "wow" efekt. Udobno pristaje i prilagođava se vašem stopalu.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Obsessive Donarella Garter Belt Black

    Htjeli biste ovaj vikend odjenuti nešto šik i izuzetno senzualno? Ovaj crni remen za podvezice bit će savršen dodatak! Dizajnirana u duhu minimalizma, oduševit će vas svojim otmjenim detaljima. Provjerite kako će sjajno izgledati uz vaše omiljene čarape!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • René Rofé Lace Garter Belt White

    Klasični remen s čipkastim suspenzijama Renéa Roféa, polagano koketan dodatak vašem okviru, što znači da imate dobar ukus i da možete odabrati impresivno stvorenje.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Elianes Garter Red

    Znate da detalji čine cijeli styling jedinstvenim, zar ne? Pripremite se za romantičnu večer i iznenadite svoju drugu polovicu minimalističkim dodatkom skrivenim ispod vaše omiljene haljine. Podvezica iz kolekcije Elianes u intenzivnoj crvenoj boji bit će savršen izbor! Elastična tkanina zavodljivo se omotava oko bedra, a klasična spojnica u obliku srca privlači pažnju. Otvorite se novim iskustvima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Ingridia Garter Red

    Što kažete na doista jedinstven dodatak koji se lako može sakriti ispod odjeće? Želite iznenaditi svoju drugu polovicu u pravom trenutku? Ingridia podvezica je savršen izbor za vas! Dok se crveni remen primamljivo obavija oko vašeg bedra, dodajući seksipil, zlatni lančić bit će najbolja žarišna točka, stavljajući vašu ljepotu u središte pažnje. Priuštite si malo seksi zabave!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • STD Harness Thigh Belt Eco Leather Black

    Očaravajuća kombinacija snage i ljepote, to je bit ovog pojasa za bedra. To je sofisticirani komad koji izražava vaše želje i ugodan dodatak u isto vrijeme. Pogodna je za donje rublje, golo tijelo, ali i za odjeću ili ispod suknje. Prilagodite ga svojim potrebama i uživajte u vlastitom samopouzdanju koje pojas učinkovito povećava.

    30,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • JGF Harness Sexy Thighs Eco Leather Black

    Oživite svoj erotski izgled ovim prekrasnim i sofisticiranim pojasom za podvezice. To je senzualan i bezvremenski komad izrađen od kvalitetne eko kože u kojem ćete se zasigurno osjećati seksi i udobno. Prilagodite ga svojim željama i kombinirajte modu sa svojim željama za fetišom!

    30,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • Obsessive Atenica Garter Belt

    Crvena boja nikad ne izlazi iz mode, baš kao što čipka nikad ne izlazi iz mode. Što to implicira? Ovaj remen za podvezice je super moderan! Njegov asimetrični kroj sa seksi prednjim izrezom naglasit će vašu figuru. Sjajni privjesak daje eleganciju, a na vama je uz koje ćete ga čarape kombinirati!

    30,90 €

    10,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 65 za 96 od 101 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.