×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Korzeti

Artikli 33 za 64 od 176 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Noir Handmade F137 Lace with Ecoleather Corsage with 6 Suspenders Princess

    Kontrastni korzet, koji kombinira opasan crni materijal i romantičnu čipku. Naglasite svoju figuru i vjerujte da ćete u ovom korzetu u svim okolnostima biti zaista ponosni i samouvjereni.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Ingridia Corset & Thong Red

    Jeste li se ikada zapitali što je to u crvenom donjem rublju što izaziva toliko emocija? Odgovor ćete znati čim obučete korzet iz kolekcije Ingridia! Klasičan kroj savršeno će pristajati vašem tijelu, iznenadit će vas svojom mekoćom. Prilagodljive naramenice i kopčanje na vezanje osiguravaju visoku razinu udobnosti, a povrh svega, završeci s biljnim motivima pobrinut će se da pozornost bude usmjerena samo na vas. Dopustite da vas očaraju i osjetite kako vam srce brže kuca!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Hellen Corset Black

    Obucite se u donje rublje iz radionice pravih majstora brenda Passion i pripremite se za noć punu strasti bez premca.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Justina Corset Black

    Romantičan, ali u isto vrijeme beskrajno zavodljiv, upravo je to Justina korzet popularnog europskog brenda Passion. Prednji dio je graciozno čipkast i ističe se vezicama koje plijene pažnju baš kao i otkriveno poprsje. Paket uključuje i tange u istom čipkastom dizajnu. Za udobno pristajanje, naramenice za čarape imaju podesivu duljinu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Basque 2840553 Black

    Pokažite svoje grudi u ovoj lijepoj odjeći! Ovaj provokativan komad otkrit će vaše grudi i staviti ih u središte pažnje. Košarice s žicom pomoći će vam oblikovati poprsje, a fleksibilne naramenice privući će pozornost. Prednja strana je izrađena od sjajnog vinilnog materijala i mreže. Fleksibilna podloga za leđa osigurava udobno pristajanje, a patentni zatvarač olakšava oblačenje i svlačenje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Basque 2840600 Black

    Izuzetno erotičan i zavodljiv izgled! Ovaj seksi komad naglasit će vašu dominantnost i dati svijetu do znanja. Izrađen je od crnog sjajnog vinila i ima ugrađene kosti za oblikovanje za prekrasnu siluetu. Zatvarač s prednje strane olakšava obuvanje i izuvanje, a podesivo vezivanje straga privlači pozornost.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Fabio Corset Black

    Luksuzni ženski komplet Fabio Avanua od prekrasne čipke i finog tila. Gornji dio ima podesive naramenice i podesive naramenice za čarape.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Tiffany Corset Black

    Prekrasan ženski korzet Tiffany korzet Avanua izrađen od kombinacije elastičnog materijala i čipke. S prednje strane se nalazi povez za korzet, zahvaljujući kojem se steznik savršeno prilagođava tijelu i lijepo ga oživljava.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F193 PVC Corset with Adjustable Lacing on The Back

    Ovaj zadivljujući korzet od sjajnog i udobnog PVC materijala otkrit će ljepotu vašeg tijela. Na stražnjoj strani ima savršenu vezicu kojom možete postaviti adekvatno zatezanje struka. Kombinirajte korzet s ostalim komadima iz ove kolekcije ili ga jednostavno nosite, na vama je!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F159 Corset with Lace and Powerwetlook with Detachable Straps

    Savršen korzet s čipkastim dizajnom za vaš savršeni struk. Zatvara se na kukice i sašiven je od vrlo ugodnog i kvalitetnog materijala. Naramenice se mogu ukloniti, a naramenice imaju podesivu udaljenost za maksimalnu udobnost. Preuzmite vezicu prema vlastitim osjećajima i dajte svijetu do znanja da ste žena od akcije!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Cottelli Matt Satin Corset 2611465 Black

    Želite naglasiti svoje obline? Samo u ovom seksi korzetu iz Cottellija! Izrađena je od mekanog mat satena i ima ušivenih 7 šipki za oblikovanje zahvaljujući kojima osigurava savršeno udobno pristajanje i gracioznu siluetu. Prednji zatvarač osigurava brzo i jednostavno oblačenje i, naravno, svlačenje. I najbolji dio - vezivanje leđa! Podstavljen je tkaninom, tako da se koža neće vidjeti, a korzet možete kombinirati uz bilo što iz svoje garderobe.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F211 Women's Lacquered Eco Leather Corset Wit Fishbones

    Super seksi korzet od eko kože pogodan za svaku priliku! Povući će vas prema dolje tako da ćete imati osa struk, a osim vezice koja oduzima dah, ima i diskretan patentni zatvarač sa strane.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F195 Powerwetlook and Lacquered Eco Leather Corset Minidress

    Super zavodljive korzetne mini haljine od sjajne ekološke kože bit će vaša druga koža kojoj će se nemoguće ne diviti. Savršeno pristaju, jer vas povlače prema dolje i ističu grudi, čiji kroj pruža potrebnu potporu. Kopčanje se zatvara patentnim zatvaračem.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Corset with Zipper in Front Black

    Jeste li u iskušenju da nosite ovaj seksi korzet od lateksa s prednjim patentnim zatvaračem? Učinite li to, naglasit ćete svoju siluetu i karakter na opasno seksi način! Što je sljedeće? Na vama je, ali ono što je sigurno je da će vam steznik pomoći da ispunite svoje lateks fantazije i mašte. Izrađena je od visokokvalitetnog lateksa, fleksibilna je i dobro pristaje. Priuštite si lateks efekt koji čini čuda.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Rayen Set Red

    Zavodljivi set donjeg rublja od iznimno udobnog materijala popularnog brenda Avanua.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anais Meredith Corset Black

    Izgradite ovu stazu i pripremite se za nezaboravna iskustva! Njegov jedinstveni outfit sačinjen od zavodljivih i elastičnih naramenica ostavlja vaše grudi otkrivene i naglašava vašu siluetu. Materijali koji se koriste su kvalitetni i ugodni na dodir, stoga uživajte u odjeći koja vas stvarno grije!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Grey Velvet Corset

    Korzet je klasičan komad u erotskoj garderobi! Savršeno budi maštu, raspaljuje osjetila, oblikuje siluetu i jača samopouzdanje. Odaberete li ovaj s prekrasnim cvjetnim uzorkom od Grey Velveta, možete biti sigurni u kvalitetu izrade. Korzet ima lagani otkos, kopčanje na leđima i podesive naramenice za podvezice. Njime istaknite svoju osobnost i postanite kraljica zavođenja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Katriss Corset Black

    Seksi korzet koji kombinira dva popularna materijala - crni prozirni i crni sjajni.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Eden Corset

    Svijetloplavi korzet od finih mikrovlakana upotpunjen čipkanim tangama. Ukrašena nježnom bijelom čipkom koja cijelom kompletu daje neodoljiv šarm.

    45,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Avanua Daiva Chemise White

    Nježna bijela košulja od čipke brenda Avanua. Njegova kratka dužina će istaknuti vaše noge, a možda i nešto drugo, ako ne nosite male tange koje su dio paketa. Majica će biti prikladna kao poklon, koji naravno možete sami pokloniti. Njegove naramenice imaju podesivu veličinu za udobno pristajanje.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Lovica Corset & Thong Red

    Ljubav postaje još zanimljivija, uz lijepo donje rublje. Lovica jr savršena za vruću noć! Pa zašto ne biti lijepa i blistava?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive 838-COR-3 Corset & Thong Red

    Crvena mreža, šarmantna čipka, zavodljive naramenice i koketno vezivanje. Vau, da! Ovaj korzet je apsolutno fantastičan i... apsolutno savršen za Vas! Želite provjeriti? Znate što Vam je činiti. Nabavite ga odmah i uživajte u svim nevjerojatnim osjećajima koje donosi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Emperita Corset & Thong Black

    Zaljubit ćete se u luksuzno i posebno seksi donje rublje Obsessive! U njemu ćete se pretvoriti u neodoljivu božicu i partneru će brada pasti od čuđenja i uzbuđenja. Obsessive je vodeći europski brend erotskog donjeg rublja koji se odlikuje kvalitetnom izradom, jedinstvenim dizajnom i korištenim materijalima u koje će se vaša koža zaljubiti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Muriel Corset Black

    Beskrajno seksi korzet brenda Avanua. Svidjet će vam se sjajni materijal zbog njegovog senzualnog učinka, ali i zbog činjenice da će podržati vaše zavođenje. Naramenice su podesive za udobno pristajanje, a tange su također uključene u paket. Podcrtajte svoju ljepotu upravljanjem odabranog donjeg rublja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Basque 2840723 Black

    Kontrasti vladaju svijetom, a ovaj seksi komad je dokaz za to! Dolazi iz Black Level i vjerujte mi, njegove vruće kontrastne pruge će naglasiti vaše obline. Kopča se iza vrata čičkom, a erotski patentni zatvarač sprijeda olakšava oblačenje. Pričvrstite svoje omiljene čarape na 4 metalne kopče i uživajte u tom osjećaju savršeno opasne privlačnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casmir Rosalie Corset Pink

    Prekrasan ružičasti korzet Rosalie podržat će vašu senzualnost i ljepotu! Na prvi pogled je elegantan i romantičan korzet, jer je izrađen od prekrasno elastičnog satena i seksi čipke. Cupcakesi imaju kosti pa ističu vaše grudi, a meka mašna predstavlja nježan detalj. Pripremite se za strastvenu noć sa svime!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Armares Corset & Thong Black

    Uđite u svijet senzualnog užitka uz nježno sjajno crno donje rublje. Primamljivi izrezi ohrabrit će vas da zavedete kad god vam se prohtije. Armares korzet zajedno s naramenicama za podvezice i klasičnim tangama činit će prekrasan komplet koji će naglasiti vašu figuru i izdužiti vaše noge. Zatvorite oči i postanite dio ove senzualne priče.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Flameria Corset & Thong Red

    Toliko senzacionalnih trenutaka čeka vas u ovom korzetu da ni obje ruke neće biti dovoljne da ih prebrojite! Njegov šarm je neizostavan, a crvena boja beskrajno zavodljiva. Neka istakne vašu senzualnost, grudi i želje!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Passion Hagar Corset Black

    Naramenice su moderne i seksi! Korzet Hagar kombinira fini til i elastične naramenice, koje će izgledati apsolutno primamljivo ako proviruju, primjerice, ispod haljine. A što ako se skineš, zar ne? Tange su također dio paketa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Norides Corset & Thong Black

    Želite li maksimalno povećati svoju zavodljivost? Za ovo će vam trebati seksi donje rublje poput ovog prekrasnog korzeta. Ima šarmantan uzorak i vezanje na stražnjoj strani. Dizajn grudnjaka i naramenica u dekolteu također je zanimljiv i moderan. U paketu su i tange pa ih ne zaboravite navući i spremite se na komplimente.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casmir Marcelle Corset White

    Ne želite prikriti ljepotu ženskog tijela? Nosite korzet koji nježno otkriva što se ispod njega krije. Elegantan korzet od prozirnog tila i čipke s prednje strane ukrašen je vezicama.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Erza Corset Black

    Korzet Ezra varijacija je ženstvenosti, zadovoljstva i seksi izgleda! Klasičan je kroj i ukrašen je šarmantnom čipkom. Šijte ih od prozirnog materijala koji je ugodan na dodir i nošenje te će istaknuti vaše obline i ljepotu. U Erza korzetu ćete uživati u posebnim prilikama i vikendom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 176 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.