×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Korzeti

Artikli 65 za 96 od 176 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Casmir Marcelle Corset Black

    Zar ne želiš pokriti žensko tijelo? Nositi korzet koji nježno nosi sve što je ispod njega. Elegantan korzet sa širokih leđa i čipke s prednje strane ukrašen je kravatama.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F130 Powerwetlook Corsage Top with Long Sleeves, Lacing and Tull Inserts Narcissist

    Prekrasan top koji kombinira preslatki korzet i nestašnu mrežicu. Savršeno pristaje i pristaje vašem tijelu. Sa strane ima skriveni patentni zatvarač za jednostavno i brzo odijevanje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive 828-COR-1 Corset & Thong Black

    Sanjate li o prekrasnom donjem rublju koje bi dodatno podržalo vaš seksipil? Ovaj korzet ukrašen je nestašnom i nevjerojatno ženstvenom čipkom i sjajnim kamenčićima i izgleda apsolutno zapanjujuće. Razveselite se odjećom koju će biti užitak nositi i koja će vas svaki put kad se pogledate u ogledalo podsjetiti koliko ste lijepi i jedinstveni.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade Cami Suspender Power Wet Look and Leo Velvet 2611457 Black

    Kako bi ispali vaši erotski scenariji da se pojavljujete u ovom apsolutno seksi korzetu? Sastoji se od kombinacije elegantnog wet look materijala i elastičnog tila s baršunastim animal printom. Elastičnost ga čini lijepim i udobnim za nošenje, a stil korzeta s ukrasnim vezicama naglašava vašu siluetu. Spojite ga s omiljenim tajicama i savršeno upotpunite svoj stil!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Mirajane Corset Red

    Originalnog kroja i neodoljive kombinacije tila, mekane tkanine i gume s logom Passion, takav je i ovaj korzet. Moderna je i klasična u isto vrijeme. Zakopčava se kukama, naramenice imaju podesivu duljinu i savršeno ističu vaše prednosti. Budite beskrajno seksi i zavodljivi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Alena Corset Black

    Pitate se kako najbolje istaknuti svoje zavodničke kvalitete i želju za strašću? Nosite ovaj luksuzni korzet s Beauty Night! Izrađene su od kvalitetnih i ugodnih materijala, a ističu se prije svega prekrasnom čipkom. Vezanje na leđima osigurava udobno pristajanje, a vezivanje u predjelu prsa privući će pozornost pod svaku cijenu. Uživajte u osjećaju seksi i samopouzdanja!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Amanda Corset Black

    Senzualni erotski korzet europskog brenda Passion. Sastoji se od kombinacije umjetne kože i zavodljive mreže, koja graciozno podupire ženske oblike. Donje rublje ukrašeno je zlatnim prstenovima koji stvaraju seksi efekt križanja, a ujedno su i lijep ukras. Obucite ovaj seksi korzet i podržite svoj seksipil!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Eve Corset

    Izuzetno senzualan set koji se sastoji od seksi korzeta, poveza za oči i mini tangi. Korzet je izrađen od satena u kombinaciji s prekrasnom čipkom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Avanua Rayen Chemise Black

    Zavodljiva ili elegantna? Budite elegantno zavodljivi u ovoj čipkastoj košulji popularnog brenda Avanua.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Rayen Chemise Red

    Štetno ili elegantno? Budite elegantni u ovoj čipkastoj košulji popularnog brenda Avanua.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Stormea Corset & Thong Black

    Želite li na prvi pogled biti malo dominantni? Nema više traženja, upravo ste pronašli pravog! Gledate u korzet Storme, u kojem ćete odrediti pravila ljubavnih igara. Dopustite da vas ponese trenutak i probudite u sebi erotsku energiju koja ne poznaje granice!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Mirajane Corset Black

    Originalnog kroja i neodoljive kombinacije tila, mekane tkanine i gume s logom Passion, takav je i ovaj korzet. Moderna je i klasična u isto vrijeme. Zakopčava se kukama, naramenice imaju podesivu duljinu i savršeno ističu vaše prednosti. Budite beskrajno seksi i zavodljivi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casmir Blanchet Corset Black

    Elegantan satenski korzet ukrašen zavodljivom čipkom popularnog brenda Casmir.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Shaina Corset Black

    Izuzetno elegantan, ali i iznimno senzualan steznik Beauty Nighta. Divno naglašava čari ženskog tijela. Impresionirati će vas ne samo svojim istinski erotičnim materijalom i krojem, već i šarmantnim luksuznim vezom na dijelu ispod grudi. Unikatne šalice mame poglede, a šlag na torti je vezica iznad dna.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Hessa Corset Black

    Korzet od rajčice brenda Avanua za sve strastvene princeze! Kombinira zavodljivi sjajni materijal, romantičnu čipku i genijalno postavljene izreze tako da ćete u njemu izgledati uistinu neodoljivo. Osim korzeta, koji graciozno otkriva leđa, paket sadrži i prekrasne gaćice. Odaberite odjeću koja će istaknuti vaš šarm!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Lanelia Corset

    Volite li nositi senzualne korzete? Ovo ne bi trebalo izmaći vašoj pažnji! Jednom kada ga stavite, pretvorit će svaku vašu svakodnevnu večer u poseban trenutak pun uzbuđenja. Lanelia korzet je nježan, ali pikantan i izgleda doista fenomenalno. Naglasit će vaše obline i učiniti da izgledate iznimno seksi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Floris Corset Black

    Prekrasan korzet koji nećete htjeti skinuti! Od europskog je brenda Passion koji jamči kvalitetu proizvoda, a materijal je ugodno elastičan pa će vam pristajati kao druga koža. Bezvremenski kroj oduševit će sve tipove figura, a elegantna čipka koja čini grudnjak i tangi će vas osvojiti na prvi pogled.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Obsessive Denissa Corset and Thong

    Ovaj korzet predstavlja ispunjenje najvrućih fantazija! Ističe se svojom sposobnošću da promiče seksipil, ugodi ugodnim krojem i intrigira zavodljivim uzorkom. Naramenice su obrubljene finom čipkom koja daje dodatnu eleganciju, a tange daju dodatnu pikantnost. Ako volite odvažno donje rublje s modernim štihom, onda je ovaj korzet savršen za vas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Angelica Corset Black

    Korzet tako seksi da će vam se zavrtjeti u glavi! Ima prekrasne vezice i također šarmantan uzorak u kombinaciji s umjetnom kožom. Ova kombinacija je jednostavno neodoljiva! Osim toga, u paketu su i tange pa ih ne zaboravite obući.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Serafia Corset Black

    Jeste li raspoloženi za donje rublje koje će zagrijati atmosferu, ali nemate ništa posebno na umu? Ne brinite više! Korzet Serafia stvoren je da zavede. Nekonvencionalna kombinacija blago prozirne tkanine na grudima s intrigantnom cvjetnom čipkom koja obuhvaća trbuščić i leđa ostavlja upečatljiv dojam. Crni remeni za podvezice koji se mogu skinuti kad god poželite samo doprinose pikantnosti. Slobodno prepustite sebi zadovoljstvo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Peyton Corset

    Ekskluzivan i iznimno senzualan steznik iz najprodavanije serije Peyton. Izrađene su od prekrasne čipke i elastičnog tila koji je vrlo ugodan za nošenje. Kopča se straga kukicama, a paket uključuje seksi čipkaste tange.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Black Level Vinyl Basque 2840731 Black

    Provokativan sjajni stil koji ističe vašu osobnost! Ovaj komad iz Black Level privlači pozornost i ne pušta ga. Njegov duboki izrez s podesivim vezicama savršeno pristaje uz haltere i otkrivena leđa. Zatvarač sa strane olakšava obuvanje i izuvanje, a 4 podesive elastične trake za podvezice omogućuju pričvršćivanje omiljenih čarapa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casmir Meredith Corset Black

    Elegantna i kvalitetna posteljina za svaku priliku! Korzet Meredit je hrabar i zanimljivog asimetričnog kroja obogaćenog prekrasnom čipkom i klasičnim crnim tilom. Šav je izrađen od crnog elastičnog satena koji se prilagođava vašoj figuri i ugodno je oblikuje. Poprsje je ukrašeno seksi modernim naramenicama koje naglašavaju erotski karakter korzeta u koji ćete se jednostavno zaljubiti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive 810-COR Corset & Thong Black

    Elegantan crni korzet koji simbolizira romantičnu strast! Šarmantan je kroj i svidjet će vam se njegov ugodan materijal na prvi dodir. Bogato je ukrašena cvjetnom čipkom, a mekani podstavljeni cupcakes graciozno će naglasiti vaše poprsje. Uživajte u osjećaju kada su vaša ženstvenost i seksipil naglašeni u potpunosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Ravenna Corset Black

    Prekrasan korzet iz serije Ravenna od čipke i tila u boji trešnje. Košice grudnjaka imaju umetke za pojačanje, a struk je ukrašen sjajnim aplikacijama sa kopčanjem na leđima. Steznik se kopča na kukice na stražnjoj strani, au pakiranju su i tange.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive 810-COR Corset & Thong White

    Senzualni bijeli korzet koji simbolizira romantičnu strast! Šarmantan je kroj i svidjet će vam se njegov ugodan materijal na prvi dodir. Bogato je ukrašena cvjetnom čipkom, a mekani podstavljeni cupcakes graciozno će naglasiti vaše poprsje. Uživajte u osjećaju kada su vaša ženstvenost i seksipil naglašeni u potpunosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Valentine Corset Red

    Senzualni crveni korzet brenda Avanua bit će vaš omiljeni erotski komad. Šijte ih od vrlo ugodnog i istovremeno elastičnog materijala, koji će razmaziti vašu kožu i u njoj ćete se osjećati apsolutno sjajno. Kombinacija crvene i crne je divlja i potiče želje na prvi pogled. A što je šlag na tortu? Šarmantne tange!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Beauty Night Marilyn Corset

    Izuzetno elegantan, ali i jako seksi korzet iz serije Marilyn. Sašijte ih od elastičnog i sjajnog materijala, tila i čipke. Podvezice daju pikantnost, a okomiti pojasevi - kosti lijepo oblikuju figuru. Šalice su malo ojačane i imaju umetke (ne vadi se), imaju zavodljive izreze. Cijeli se kopča na kukice na stražnjoj strani, au paketu su i tange.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Belovya Corset

    Crveno donje rublje uvijek je korak ispred. Odiše strašću, elegancijom i senzualnošću, slažete li se? Pa zamislite što bi se dogodilo da obučete ovaj prekrasni steznik iz Obsessive? Vjerojatno bi se vaša figura istaknula na savršen i potpuno elegantan način, čineći vas najprivlačnijom kraljicom na svijetu! To je ono što želite i mi to znamo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Hima Corset Black

    Bezvremenski seksi korzet europskog brenda Passion. Šivanje je izrađeno od ugodne umjetne kože i u kombinaciji s modernim uzorkom čini šarmantan klasični komad erotskog karaktera. Također je ukrašena metalnim prstenovima koji stvaraju zavodljiv kroj i križanje remena. Istaknite svoj šarm sa svih strana!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Avanua Coline Corset Red

    Opasno zavodljiv korzet za sve strastvene dame! Kombinira ugodan crveni materijal i crnu mrežicu koja također čini seksi dio oko vrata. Korzet je opremljen kostima za isticanje poprsja, au paketu ćete pronaći i tange, oba komada se divno slažu. Nosite donje rublje koje će istaknuti ljepotu vaše figure!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Passion Gracia Corset Black

    Budite romantični, ali u isto vrijeme beskrajno seksi u Gracia korzetu europskog brenda Passion. Gracia kombinira mekanu čipku, prozirni kvalitetni til i šarmantne mašne na prednjoj strani korzeta. Ima naramenice i naramenice za čarape s podesivom duljinom za udobno pristajanje. Hoćete li danas biti kraljica zavođenja?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 176 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.