×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Lateks i BDSM

Artikli 97 za 128 od 244 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • 99,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Bondage Shelf Bra Set 2221241 Black

    Zadivljujući izgled od kojeg će se zavrtjeti glava! Ovaj komplet donjeg rublja je nastran i neobičan! Lagano ojačani grudnjak ima žicu za prekrasan dekolte, remen za podvezice ima podesive naramenice, a tange imaju otvoreno međunožje. Najbolje od svega su, međutim, uklonjive manšete za ruke koje su pričvršćene lančićima.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Catsuit 2901005 Black

    San od lateksa od glave do pete! Ovaj lateks kombinezon s dugim rukavima izrađen je od visokokvalitetnog prirodnog lateksa i ima međunožni patentni zatvarač koji će biti užitak otkopčati. Kombinezon ima senzualan podignuti ovratnik, izrez na leđima i kopčanje na leđima. Stavite ga i uživajte u tome što pristaje kao druga koža i na nevjerojatan način otkriva vaše fetiš želje!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Toylie Latex Gloves Black

    Zamislite da navučete ove bešavne rukavice od lateksa na svoje ruke i dodirnete svog partnera i ostvarite svoj san i željene BDSM scenarije. Sviđa ti se? Dakle, nema se što čekati! Lateks rukavice Toylie savršenog su anatomskog kroja i uniseks su. Prikladne su za razne prilike i zasigurno će postati vaš omiljeni komad!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Shirt 2910020 Black

    Apsolutna potreba u ormaru svakog ljubitelja lateksa! Ovu uniseks lateks majicu kratkih rukava i okruglog ovratnika lako je kombinirati uz bilo što. Prianja uz vaše tijelo poput druge kože, ističući vaše prednosti i podržavajući vaše fetišne želje. U njemu izrazite svoj stav i ukuse!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Mali crni lateks! Seksi haljine za sve ljubiteljice lateksa izrađene su od kvalitetnog prirodnog lateksa i imaju zavodljivu stand-up kragnu. Djelovat će kao vaša druga koža i istaknuti vašu figuru. Na stražnjoj strani imaju zatvarač za lakše oblačenje, a debljina lateksa je samo 0,4 mm pa su i ugodno savitljive.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Jumpsuit 2910306 Black

    Vaša druga seksi koža od lateksa! Ovaj senzualni kombinezon bez rukava izrađen je od visokokvalitetnog prirodnog lateksa i ima praktičan patentni zatvarač koji će vas razveseliti. Upravo će zip privući pozornost na vaše adute i potaknuti maštu. Podržite svoje želje i strasti i odjenite ovaj komad u kojem ćete se osjećati jednostavno sjajno!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress Net 2850745 Black

    Zavodljiva kombinacija sjajnog vinila i seksi prozirnog materijala! Ova kratka haljina iz Black Level izrađena je od sjajnog crnog vinila, osim grudi koja je izrađena od prozirnog tila. Lepršava suknja nešto je duža straga nego naprijed. Tu je i erotski patentni zatvarač sprijeda koji počinje na dekolteu i završava na donjem rubu suknje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Shimmer Vinyl Body 2840774 Silver

    Jednodijelni komad koji privlači poglede sa srebrnim svjetlucanjem!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Dress 2901331 Black

    Večernja haljina za ljepotice od lateksa! Seksi haljina za sve ljubiteljice lateksa izrađena je od visokokvalitetnog prirodnog lateksa, zavodljive duge dužine i okruglog dekoltea sprijeda i straga. Djelovat će kao vaša druga koža i poboljšati vašu figuru. Njihov elegantan stil će apsolutno naglasiti vaše želje, stavove i strasti!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Crotchless Leggings 2851482 Black

    Vruće vinilne tajice s još vrelijim otvorenim međunožjem! Šivane su od kvalitetnog vinil materijala i dolaze iz Black Level radionice. Imaju elastične umetke s unutarnje strane i u međunožnom dijelu, tako da udobno pristaju, prianjaju i užitak ih je nositi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Body Zip 2840707 Red

    Vruće crvene točke! Dolazi iz Black Level radionice, tako da je napravljen od sjajnog i jarko crvenog vinila. Tijelo je pripijeno, a njegov kroj otkriva bokove i stražnjicu. Erotičan, a ujedno praktičan dvosmjerni patentni zatvarač počinje od međunožja, nastavlja se kroz međunožje i završava na gornjem dijelu donjeg dijela. Otkopčaj brzo i žestoko ili sporo i zavodljivo!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Suspender Belt Black

    Neophodan komad za sve ljubitelje lateksa! Klasičan, a ujedno jako lijep remen za podvezice marke LateX od crnog prirodnog lateksa. Ima 4 metalne kopče na širokim trakama za podvezice. Pojas je prilično širok, jer završava neposredno ispod grudi, pa lijepo oblikuje vašu siluetu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Corsage 2840642 Black

    Želite li istaknuti svoje obline na najseksi način? Nosite ovaj sjajni korzet iz Black Level. Izrađen od sjajnog crnog vinila, ima podesive naramenice i uklonjive naramenice za podvezice. Ušivene kosti za oblikovanje jamče savršeno pristajanje, a stražnja vezica senzualno privlači poglede. Zatvarač sprijeda olakšava oblačenje i skidanje. U paketu su i tange pa ih ne zaboravite obuti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Pants 2910071 Black

    Dakle, u ovom komadu od lateksa, vaš će član biti nezaobilazan! Ove pripijene kratke hlače također misle na vaš penis i opremljene su jedinstvenim rukavom za penis u međunožju, inače su kratke i također iznimno seksi! Grle vas kao drugu kožu, a ako se uzbudite, to ćete na njima odmah pokazati i nećete ništa sakriti. Zaljubite se u njih, neće vam biti teško!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Gloves 2870061 Black

    Upotpunite svoju odjeću ovim luksuznim vinilnim rukavicama koje će podržati vaš žestok i seksi izgled! Vrlo su dugačke i dolaze od kvalitetnih dijelova marke Black Level. Crni sjajni vinilni materijal privlači pažnju i također je nevjerojatno fleksibilan, što ih čini nevjerojatno udobnima za nošenje i senzualno udobnima.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Zip 2850052 Black

    Uzbudljiv sjaj od glave do pete! Ovaj seksi bodi bez rukava tvrtke Black Level izrađen je od kvalitetnog sjajnog vinila za vezanje iza vrata satenskom vrpcom. Savršeno pristaje uz tijelo, a njegove duge hlače osiguravaju optičko mršavljenje. Vrhunac je praktičan i erotičan dvosmjerni patentni zatvarač koji počinje u predjelu dekoltea, nastavlja se kroz međunožje i završava na vrhu stražnjice.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Bustier Black

    Neophodan komad za sve ljubitelje lateks mode! Ovaj prekrasni komad od lateksa učinit će vaše poprsje većim nego što mislite. Grli vas poput druge kože, naglašava vaše grudi i stvara moderan dekolte. Podesivo kopčanje na leđima osigurava savršeno pristajanje i može se nositi kao grudnjak ili top.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Captivate Spanking Mini Dress

    Apsolutno je bitno da se osjećate seksi, udobno i samouvjereno! Svi smo različiti, ali svatko od nas želi se osjećati lijepo za sebe. Kolekcija donjeg rublja Fifty Shades dizajnirana je za sve proporcije! Ove mini haljine izrađene su od senzualne čipke koja okružuje vaše obline, ističe dekolte i ostavlja stražnjicu otkrivenom i nespremnom za batine ili maženje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cottelli Bondage Body 2642239 Black

    Jeste li jedna od onih žena koje točno znaju što žele? U tom slučaju, nije ni čudo što ste kliknuli na ovu točku! Apsolutno je senzualan na prvi pogled i zrači strašću i željom za novim iskustvima, koja će zračiti iz vas kada ga nosite. Međunožje je otvoreno kao i grudi, au paketu su i čipkaste podvezice s pričvršćenim lisicama. Uživajte u erotskim trenucima koje nikada nećete zaboraviti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Men Leather Harness with Metal Cock Ring 2010259 Black

    Uprtač izrađen od crnih kožnih remena s nitnama i čeličnih spojnih prstenova. Može se prilagoditi zahvaljujući kopčama. Prsten za penis/loptu (Ø 5 cm) drži IT pod kontrolom. Visoka kvaliteta, izdržljiva kvaliteta.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Mini Skirt Black

    Vaš mali erotski dragulj! Izrađena od lateksa, ova zadivljujuća mini suknja prilijepiti će uz vaše obline i naglasiti njihovu gracioznost. Može se kombinirati uz apsolutno sve i prikladan je kao dio svakog outfita. To je pravi must have koji nikada neće izaći iz mode!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Latex Mini Skirt Black

    Ovo nije obična suknja za izvršnu tajnicu, već totalno zavodljiva mini suknja od lateksa iz Me You Us. Postat će dragulj vašeg ormara, a zahvaljujući svojoj svestranosti možete ga koristiti u različitim prilikama! Istaknite u njemu svoju stražnjicu, bokove i siluetu i ostvarite svoje BDSM scene iz snova ili ga nosite na zabavi ili samo za zabavu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Catsuit 2901285 Black

    San o lateksu od glave do pete! Ovaj kombinezon od lateksa bez rukava izrađen je od visokokvalitetnog prirodnog lateksa i ima praktičan trosmjerni patentni zatvarač koji završava iznad stražnjice. Zip e idealan je za spontano svlačenje i olakšava odijevanje i svlačenje. Debljina lateksa je samo 0,4 mm, pa je i kombinezon ugodno savitljiv.

    279 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Baci Lace Love Slave Set

    Ovi nevjerojatni nježni bikiniji od crne čipke pozivaju vas na uzbudljive igre. Nježni grudnjak s kravatom na stražnjem dijelu vrata i otvorenim otvorenim tangama ukrašeni su razigranim mašnama.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Jumpsuit 2851520 Black

    Bliži vam se zabava i želite se istaknuti iz gomile? Odjenite se u ovaj seksi sjajni crni vinilni kombinezon iz Black Level. Senzualnog je kroja, a njegove kratke hlače otkrivaju vaše lijepe noge. Vrhunac svega je praktični i erotični dvosmjerni patentni zatvarač koji počinje od međunožja, nastavlja se kroz međunožje i završava na vrhu stražnjice.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Basque 2840553 Black

    Pokažite svoje grudi u ovoj lijepoj odjeći! Ovaj provokativan komad otkrit će vaše grudi i staviti ih u središte pažnje. Košarice s žicom pomoći će vam oblikovati poprsje, a fleksibilne naramenice privući će pozornost. Prednja strana je izrađena od sjajnog vinilnog materijala i mreže. Fleksibilna podloga za leđa osigurava udobno pristajanje, a patentni zatvarač olakšava oblačenje i svlačenje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Basque 2840600 Black

    Izuzetno erotičan i zavodljiv izgled! Ovaj seksi komad naglasit će vašu dominantnost i dati svijetu do znanja. Izrađen je od crnog sjajnog vinila i ima ugrađene kosti za oblikovanje za prekrasnu siluetu. Zatvarač s prednje strane olakšava obuvanje i izuvanje, a podesivo vezivanje straga privlači pozornost.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Gloves Long 58cm Black

    Jeste li u iskušenju zamotati ruke u ove dugačke rukavice? I što drugo? Dodirivanje svog dvojnika? Sebe? Ili samo želite njima naglasiti opasnu i seksi zavodljivost svog outfita? Kakve god bile vaše fantazije i ideje, ove rukavice će ih ispuniti. Izrađene su od visokokvalitetnog lateksa, fleksibilne su i dobro prianjaju. Priuštite si lateks efekt koji čini čuda.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Noir Handmade F193 PVC Corset with Adjustable Lacing on The Back

    Ovaj zadivljujući korzet od sjajnog i udobnog PVC materijala otkrit će ljepotu vašeg tijela. Na stražnjoj strani ima savršenu vezicu kojom možete postaviti adekvatno zatezanje struka. Kombinirajte korzet s ostalim komadima iz ove kolekcije ili ga jednostavno nosite, na vama je!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Unigloves Select Black 300 Long Surgical Gloves 100pcs

    Trebate li zaista kvalitetne jednokratne rukavice? Ove njemačkog proizvođača Unigloves su definitivno broj jedan na tržištu! Izrađene su od prirodnog lateksa i jako su lijepe i udobne za nošenje.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 244 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.