×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Afrodizijaci za muškarce

Artikli 33 za 64 od 110 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Joydivision EROpharm Penix active 75ml

    PeniX aktive je moderan revitalizirajući proizvod dizajniran posebno za njegu penisa i testisa. Tvari sadržane u kremi blagotvorno utječu na vašu seksualnost.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crilex 120 caps

    Proizvod proizveden u Češkoj Republici za muškarce koji su zainteresirani za odgodu ejakulacije, preuranjenu ejakulaciju, povećanje seksualne sposobnosti, intimno muško zdravlje, potporu erekcije i proizvodnju sperme.

    49,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devils Candy Sperm Flood 60tbl

    Mislite li da je vaše sperma izgubila na kvaliteti i količini? Nažalost, to se događa, ali hvala Bogu to nije nepremostiv problem! Devils Candy Sperm Flood su tablete koje podržavaju proizvodnju i kvalitetu sperme. Pucajte dobro sočno spermo tijekom orgazma!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Volume Sperma+ For Men 30ml

    Kapi podržava veću proizvodnju sperme. Zahvaljujući sadržaju slatkiša, osim većeg volumena, sperma će također biti "ukusna". Zahvaljujući sadržajem L-arginine, povećavate svoju seksualnu želju i performanse.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT V-Activ Caps for Men 20tbl

    Je li vam ljubavni život više gnjavaža? Ove tablete za muškarce učinkovito će vam pomoći kod problema s erekcijom i potencijom. Oni potiču seksualnu osjetljivost, libido i aktivnost. Sadrže guaranu, koja stimulira percepciju i izdržljivost, kao i piperin iz crnog papra koji djeluje kao afrodizijak i potiče cirkulaciju krvi. Dodajte seksualnu požudu svom životu i ponovno živite skladan život uz nevjerojatna seksualna iskustva!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devils Candy Monster Cock 60tbl

    Monster Cock doprinosi prirodnom povećanju penisa. Monster Cock može značajno poboljšati Vaš seksualni život.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Valavani Elixir of love Aphrodisiac For Both Men and Women 4x5.28mg

    Snažan topljivi afrodizijak za muškarce i žene, brza apsorpcija, ekstrakti biljaka afrodizijaka. Proizvod proizveden u Češkoj Republici. Sigurnosna potvrda Državnog zavoda za javno zdravstvo.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests China Brush 20ml

    Žudite za dugotrajnom erekcijom? Trebat će vam samo nekoliko kapi ovog čuda koje nanesete na žir penisa 15 - 45 minuta prije spolnog odnosa i odjednom ćete moći uživati u beskonačno dugoj erekciji koja će usrećiti i vas i vašu voljenu osobu. I što onda? Tada se možete veseliti zadivljujućem orgazmu koji će vas baciti na koljena!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Die Hard II Hardcore 10 pack

    Tablete za poboljšanje seksualne učinkovitosti. Kombinacija učinkovitih prirodnih sastojaka povećava protok krvi i tako pomaže u održavanju čvrste i dugotrajne erekcije.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Themra Magiun Plant Aphrodisiac 43g

    Riječ je o 100% prirodnom dodatku, certificiranom i odobrenom u Rumunjskoj, s učinkom poticanja i podržavanja erekcije kod muškaraca te povećanja seksualnog apetita i poticanja orgazma kod žena, koji se temelji na biljnim ekstraktima s afrodizijačkim svojstvima. Ne sadrži kemikalije, nema nuspojava i ne izaziva ovisnost.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Medica-Group Bigger Size Capsules 60 caps

    BiggerSize za povećanje duljine i gustoće penisa

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wug Gum On Gum 10 pack

    Trebate li napuniti baterije prije fizičkog ili mentalnog učinka? Wug Gum On žvače vaše tijelo i um i daje vam potrebnu energiju za manje od 5 minuta! Također povećavaju koncentraciju, izdržljivost i smanjuju osjećaj umora!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magnetifico Aphrodisiac Candle Tantra Magic

    Jedinstvena afrodizijačka mirisna svijeća iz serije Magnetifico - moć feromona za stvaranje afrodizijačke, jedinstvene, intimne i zavodljive atmosfere. Posebna tehnologija pogodna za zdravlje. Ručno izrađeno. Luksuzni dizajn.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Medica-Group Big Erection Capsules 60 caps

    BigErection je pripravak koji utječe na jaku i dugu erekciju, ali i na povećanje vitalnosti, povećanje užitka pri snošaju i kontrolu nad ejakulacijom.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Cum Explosion 30tbl

    Dat će vam hrabrost, izdržljivost i s njima ćete nesumnjivo postati zvijezda. Cum Explosion tablete popularnog brenda Cobeco Pharma utječu na potenciju muškaraca, ali i na broj spermija.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Diblong Aphrodisiac Power Honey 43g

    Power Honey iz Diblonga je revolucionarni sastav prirodnih biljaka i pčelinjih proizvoda, sa snažnim afrodizijačkim učinkom za žene i muškarce. Uz jednu čajnu žličicu jednom dnevno, med afrodizijak značajno poboljšava život para, seksualni život, ali i fizičko i psihičko stanje svakog pojedinca.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wug Gum Orgullo 10 pack

    Želite li uživati u boljem seksu? Ili je samo malo više? Potaknite svoje iskustvo s ovim žvakaćim gumama Wug Gum Orgullo. Sadrže Mac, Damian Ginseng i Muira, koji su prirodni stimulansi koji pružaju seksualnu moć i pomažu produžiti osjećaj užitka. Namijenjeni su i muškarcima i ženama, tako da se možete slagati sa svojim kolegom.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Diblong Aphrodisiac Energy Chocolate Men 24g

    Energy Chocolate je vrhunski, inovativan, snažan afrodizijački proizvod, dizajniran u obliku čokoladice u obliku srca, za muškarce koji žele poboljšati svoj život u paru općenito, povećati svoju seksualnu sposobnost i postići dobar fizički tonus i povećana razina energije za suočavanje s izazovima svakodnevnog života.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Amarex 30 cps

    Patite li od problema s erekcijom? Zauvijek im stanite na kraj i naručite ove Amarex tablete čiji je cilj pružiti vam jaku, čvrstu i dugotrajnu erekciju i samopouzdanje koje ide uz nju. Zahvaljujući snažnoj formuli, nikada više nećete iznevjeriti ni sebe ni svog partnera.

    37,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Butterfly Flirt Drops 30ml

    Opet se zaljubite u ljubavnu vezu i vratite leptir mašne u trbuh! HOT Ero Butterfly Flirt Drops je idealna kombinacija aktivnih sastojaka za postizanje prekrasnog osjećaja ljubavi, zaljubljivanja, uzbuđenja, očaranosti... Ljubav je svuda okolo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Medica-Group Orgasm Max for Men 2 caps

    Dodatak prehrani namijenjen podršci muškoj seksualnosti i općem blagostanju. Njegova jedinstvena formula sadrži pažljivo odabrane sastojke, među kojima Lepidium Meyenii ima ključnu ulogu. To je vrijedan dar prirode koji je cijenjen stoljećima zbog svojih jedinstvenih svojstava koja podržavaju seksualno zdravlje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Diblong Power Honey 15g

    Kladite li se na snagu prirode? Ove vrećice meda pune su energije koju možete uložiti u svoj seksualni život kako biste ga promijenili do neprepoznatljivosti! Njihov sastav je 100% biljna mješavina bez kemijskih dodataka i pomoći će vam ako patite od preuranjene ejakulacije ili možda erektilne disfunkcije. Istovremeno će i žene doći k sebi jer će osjetiti intenzivniju seksualnu želju!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Medica-Group Orgasm Power Drink for Men 10ml

    Za jaku, čvrstu, dugu erekciju - Inovacija!!!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Andrimax ERECTA 5x25ml

    Dodatak razvoju razvijenom posebno za mušičare. Za jednokratnu upotrebu dolaze seksualne aktivnosti.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pharmquests Blue Mellow 10tbl

    Tražite li nešto što bi vam pomoglo da jednom zauvijek postignete čvrstu i kamenu erekciju? Blue Mellow tablete su učinkovita kombinacija provjerenih i jakih prirodnih sastojaka koji pomažu povećati protok krvi u penisu. Povjerite svoje uzbuđene godine provjerenoj kombinaciji i ne samo da ostavite dojam erekcije teže od kamena.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Power Ginseng Drops Men 30ml

    Gospodo, osjećate li se kao da vam se jednostavno ne sviđa u posljednje vrijeme? Ovo se može dogoditi svakome i sigurno niste sami u tome. Ove afrodizijačke kapi mogu vam pomoći da riješite svoju patnju. Sadrže snažan ekstrakt ginsenga, koji učinkovito utječe na libido, a također i na potenciju. L-arginin i maltodekstrin tada potiču i podržavaju cirkulaciju krvi, a time i erekciju. Zaključak, samo gledate u sok svog novog seksualnog života!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cobeco Pharma Penis XL 60tbl

    Tablete koje podržavaju istinsku mušku snagu! Stimuliraju genitalije, podržavaju njihovu pravilnu funkciju, poboljšavaju hormonsku aktivnost i doprinose seksualnoj snazi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devils Candy Oral Jelly 5x10ml

    Trebate poticaj kada je u pitanju seks? Današnje vrijeme je zahtjevnije nego što možemo zamisliti i za seks nema vremena ni želje. Zato je ovaj afrodizijak za muškarce i žene ovdje u obliku želea s brzim početkom djelovanja. Unesite više seksa i više harmonije u svoj život.

    53,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Ero Happyness Drops 30ml

    Učinite svoj ljubavni život sretnijim! Ove kapi vitamina C prikladne su za njega i nju. Pružit će vam bezbrižan i intenzivan užitak, stoga ne čekajte ništa i učinite sebe sretnijima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magnetifico Aphrodisiac Candle Sweet Strawberries

    Jedinstveni afrodizijak mirnih svijeća iz serije Magnetifico - moć feromona za stvaranje afrodizijaka, jedinstvene, intimne i uvjerljive atmosfere. Posebna zdravstvena tehnologija. Ručno izdano. Luksuzni dizajn.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wug Gum After Drink 10 pack

    Trebate li nakon pijane noći malo stati na noge? Wug Gum After Drink je pakiranje od 10 žvakaćih guma bez šećera s ugodnim okusom crvenog voća koje revitalizira tijelo i um. Pomažu u ublažavanju simptoma mamurluka, uključujući glavobolju, mučninu i umor. Sadrže vitamin B6, B12, C, likopen i ekstrakte ananasa i karane.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shiatsu Samurai Drops 30ml

    Je li vam nedavno nedostajala želja za seksom i strašću, želja za životinjskim ludorijama i emocijama? Jednostavno se ponekad dogodi i želju treba ponovno probuditi. U tome će vam pomoći ove afrodizijačke kapi, koje se jednostavno pomiješaju s pićem. Ponovno rasplamsajte iskru strasti u sebi i zapalite uzbuđenje vatrom!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 110 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.