0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Velika pakiranja

29 Artikal(a)

 • Pjur Power Premium Creme 500ml

  Pjur Power je Pjur najkoncentriraniji krem lubrikant na bazi vode s produljenim djelovanjem. Posebno dodano za fisting i eksploataciju uz puno erotske pomoći.

  259 kn

  169 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Beppy Comfort Gel 250ml

  Beppy Comfort Gel je kvalitetan prozirni gel za podmazivanje bez mirisa na bazi vode koji će poboljšati vaše osjećaje vođenja ljubavi. Idealno za intimne masaže, predigru i snošaj.

  119 kn

  58,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • J-Lube 295ml

  Tražite li pristupačan lubrikant koji biste koristili i za igre s većim igračkama? J-Lube ne smije izmaći vašoj pažnji! To je visokokvalitetno koncentrirano mazivo u obliku praha, koje postaje nevjerojatno glatko i prekrasno sklisko kada se pomiješa s vodom. Dajte mu priliku i nećete požaliti!

  359 kn

  229 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur BACK DOOR 250ml

  Rasol ako je vaša napetost i mogućnost da budete analni seks? Provjerite i isprobajte Pjur Back Door! Ovo je gel za podmazivanje na bazi silikona koji je posebno razvijen za analnu upotrebu. Njegov sustav učinkovito napušta anus, a analna igra s njim vrlo je jednostavna i zgodna.

  389 kn

  179 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Me You Us Aqua Slix Water-based Lubricant Transparent 250ml

  Novi Kinx Aqua Slix za beskrajnu zabavu! Ovaj lubrikant na bazi vode ostavlja kožu ugodno mekom, njeguje je i savršeno je hidratizira. Maksimalno povećajte stimulaciju s njim tijekom solo igara ili trenutaka sa svojom dragom.

  119 kn

  59,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Eros Fisting Gel UltraX 500ml

  Uživajte u dobroj dozi zabave uz posebno dizajniran proizvod za fisting. Gel za otpuštanje na bazi silikona topiv u vodi s blagim desenzibilizirajućim učincima.

  309 kn

  169 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Orion Fisting Gel 200ml

  Gel za podmazivanje visoke klizavosti za siguran prodor šakom i optimalnu fleksibilnost anusa ili vagine.

  179 kn

  109 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Cobeco Pharma BodyLube Water Based 1000ml

  Cobeco BodyLube Water Based optimalno kombinira jedinstvena klizna svojstva maziva s čistoćom Cobeco proizvoda.

  419 kn

  179 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Original 1000ml

  Najpopularniji Pjur proizvod za sve one koji se rado zabavljaju. pjur® ORIGINAL je najpopularnije silikonsko mazivo na svijetu. Jača kožu, briše i omekšava kožu. pjur® ORIGINAL je vrlo poseban i pravi odbor za obuku.

  1.090 kn

  509 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 250ml

  Za istu analgeziju razvijen je gel za analno podmazivanje na bazi vode s razvojnim učinkom podmazivanja. Osim toga, tu je i dobra hijaluronska kiselina, koju karakterizira činjenica da je toplina tornja i nagomilavanje malih vođenih slojeva koji drže lubrikant. Pjur BACK DOOR razlikuje se od iznimno mirnog, neabrazivnog učinka podmazivanja.

  389 kn

  179 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Original 250ml

  Najpopularniji Pjur proizvod za sve one koji se rado zabavljaju. pjur® ORIGINAL je najpopularniji silikonski lubrikant na svijetu. Jača kožu, briše i omekšava kožu. pjur® ORIGINAL je vrlo poseban i pravi odbor za obuku.

  319 kn

  169 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Just Glide 1l

  Just Glide će vam pomoći da klizite do neodoljivog užitka. Pruža dugotrajno podmazivanje, na bazi je vode, 100% je veganski te je također pogodan za osjetljivu kožu. Just Glide je dermatološki testiran i ima njemački pečat kvalitete. Ne sadrži ulja ni masti. Može se prati vodom, a može se koristiti i u kombinaciji s kondomima od lateksa. Nije dobrog okusa i ne smrdi.

  299 kn

  179 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Analyse Me! Comfort Water Anal Glide 250ml

  Gel za analno podmazivanje na bazi vode s glatkim učinkom podmazivanja, razvijen posebno za intenzivno analno podmazivanje. Osim toga, tu je i dobra hijaluronska kiselina, koju karakterizira činjenica da je toplina tornja i nagomilavanje malih vođenih slojeva koji drže lubrikant. Koristite podmazivanje bez masnoće za iznimno dugotrajan učinak!

  389 kn

  179 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Basic Silicone 250ml

  Pjur® BASIC Silicone donosi svim ljubiteljima gelova za podmazivanje na bazi vode. Ovo visokokvalitetno mazivo optimalno kombinira jedno popravljanje silikonskog maziva s Pjur sredstvom za čišćenje. Najbolji izbor je onaj koji će započeti sa silikonskim uljima za podmazivanje i razotkrivanje prednosti kože u gelovima na bazi vode.

  259 kn

  119 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Original 500ml

  Najpopularniji Pjur proizvod za sve one koji se rado zabavljaju. pjur® ORIGINAL je najpopularniji silikonski lubrikant na svijetu. Jača kožu, briše i omekšava kožu. pjur® ORIGINAL je vrlo poseban i pravi odbor za obuku.

  419 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Joydivision AQUAglide 1000ml

  AQAUglide gel za podmazivanje na bazi vode jedan je od najboljih maziva na tržištu.

  369 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • EasyGlide Waterbased Lubricant 1000ml

  Visokokvalitetno mazivo na bazi vode u praktičnom litarskom pakiranju s pumpicom. Certificirani njemački proizvođač dolazi na tržište s ovim visokokvalitetnim i učinkovitim gelom bez masti, koji se lako ispire vodom i ne ostavlja mrlje. Konzistencija mu je vrlo ugodna i neljepljiva. Uživajte u svojim omiljenim igrama maksimalno i udobno uz EasyGlide!

  299 kn

  179 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur AQUA 250ml

  Pjur Aqua je gel za podmazivanje na bazi vode koji vlaži kožu, daje joj oštar sloj i čini je blijedo glatkom. Koža je također njegovana za suhu i kožu pod stresom. Kompatibilan s kondomima od lateksa. Idealan je za vaša erotska pomagala, posebno za silikonske i kirurške silikonske pomage koji ne tretiraju površinu.

  249 kn

  139 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Orion Fisting Gel 500ml

  Gel za podmazivanje visoke klizavosti za sigurnost proizvoda i optimalnu fleksibilnost anusa ili vagine.

  299 kn

  239 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Analyse Me! 250ml

  Pjur Analiziraj me! je silikonski gel za podmazivanje kože prirodnih oblika, koji je posebno razvijen za analnu upotrebu. Odobravajući dodavanje rijetkih ekstrakata, ovaj gel za podmazivanje opruge dugotrajne glazure teškom analgezijom bez nepotrebnog zasijavanja ili udubljenja. Jedna od najčešćih značajki jojobea je da se upija kroz kožu i smanjuje napetost u anusu (anusu). Ostvarivanje sjajnih snova!

  389 kn

  179 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • EXS Silk Lube 250ml

  EXS Silk Lube je svilenkasto mekano mazivo koje će poboljšati vaše osjećaje vođenja ljubavi. Idealno za intimne masaže, predigru i snošaj. Nikada se ne lijepi. Idealno za korištenje s kondomima.

  89 kn

  74,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • EasyGlide Anal Lubricant 1000ml

  Lubrikant na bazi vode pogodan za analnu upotrebu u praktičnom pakiranju od litre s pumpicom. Certificirani njemački proizvođač dolazi na tržište s ovim visokokvalitetnim i učinkovitim gelom bez masti, koji se lako ispire vodom i ne ostavlja mrlje. Konzistencija mu je vrlo ugodna i neljepljiva. Uživajte u svojim omiljenim analnim igrama maksimalno i udobno uz EasyGlide!

  299 kn

  179 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur Woman 250ml

  Pjur Woman - je visoko koncentrirani, mekani glatki silikonski gel za podmazivanje, spreman za svakodnevnu upotrebu. Posebno je pogodan za žensku kožu i mekanu kožu. Svi od nas da se vidimo na prvom putovanju!

  309 kn

  169 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • EXS Clear Lube 250ml

  EXS Clear Lube je visokokvalitetni prozirni gel za podmazivanje bez mirisa na bazi vode za veći užitak tijekom vođenja ljubavi. Bez parabena.

  89 kn

  74,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

  Visokokvalitetni silikonski gel za podmazivanje pogodan i za intenzivan kontakt i za masažu. Ne isušuje i osigurava vam dugotrajno podmazivanje. S njime na tržište dolazi i certificirani njemački proizvođač, tako da možete biti sigurni u zdravstvenu sigurnost i zasigurno ćete uživati u praktičnom litarskom pakiranju s pumpicom.

  479 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pjur AQUA 500ml

  Pjur Aqua je gel za podmazivanje na bazi vode koji vlaži kožu, daje joj oštar sloj i čini je lokvicom. Koža je također njegovana za suhu i kožu pod stresom. Kompatibilan s kondomima od lateksa. Idealan je za vaša erotska pomagala, posebno za silikonske i kirurške silikonske pomage koji ne tretiraju površinu.

  499 kn

  259 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Eros Silk 1000ml

  Jedinstvena i provjerena kvaliteta 100% silikona jamči ispravnu uporabu podmazivanja i iznimnu trajnost podmazivanja bez sušenja!

  549 kn

  449 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Eros Aqua 1000ml

  Gel za podmazivanje na bazi vode, dizajniran za dodatnu vlagu i pojačan ljubavni okus. Proizvod je bez smirne, masnoća ne iritira i, što je najvažnije, ne tretira kondome.

  449 kn

  269 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Waterglide Feel 1000ml

  Klasično mazivo na bazi vode za brand Waterglide. Nema okusa, mir i borba će vam pružiti privremeno i ugodno podmazivanje. Uz Waterglide gel za podmazivanje, možete ga koristiti za osjetilnu korist bez rizika, opasnosti ili neugodnosti. Ne sadrže spajalice koje se mogu tretirati vezicama i kompatibilne su s kondomima i erotskim igračkama.

  239 kn

  149 kn

  Nema na skladištu

29 Artikal(a)

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.