0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajuća jaja

Artikli 1 za 32 od 162 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Lovense Lush 2.0 Wearable Bullet Vibrator

  Najpopularnija igračka kojom se upravlja putem aplikacije sada u novoj verziji! Uživajte u spavaćoj sobi i izvan nje, upravljajte Lushom sami ili dopustite svom partneru da se igra s vama s drugog kraja svijeta. Lovense Lush 2.0 ima poboljšanu krajnju antenu, tako da se lakše uparuje s mobitelom i možete ga uključiti i isključiti na ovoj anteni, ujedno ima i snažniji motor za učinkovitiju stimulaciju.

  1.490 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Lovense Lush 3 Wearable Bullet Vibrator

  Mislite li da ne može biti bolje? Greška! Tu je novi Lush 3 s još jačim repom koji će ga držati na mjestu i još intenzivnije stimulirati G-točku. Također ćete uživati u kvalitetnijoj bateriji i Bluetooth anteni. Uživajte u uzbudljivoj kontroli na kratkim udaljenostima ili daljinski putem mobilne aplikacije.

  1.790 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

  Novo
 • Lovense Lush Bullet Vibrator

  Lush je vibrator s neograničenim mogućnostima vibracije, kojim možete upravljati pametnim telefonom, satom, glasom, melodijom i daljinski. Možete kreirati, preuzimati, dijeliti postavke vibracije.

  1.190 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Pink

  Snažne vibracije koje možete koristiti da uzbudite sebe ili dopustite svom prijatelju da kontrolira njihov intenzitet! Sweet Smile ima daljinski upravljač koji može donijeti puno novih užitaka u vaš erotski život, razmišljate li o seksi ljutnji u javnosti? Ove loptice će vam to dati a ujedno ćete ojačati mišiće zdjeličnog dna!

  479 kn

  299 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

  Esca 2 je univerzalni vibrator u najnovijoj verziji, koji omogućuje kontrolu putem aplikacije s kojom vaš ljubavnik može biti u istoj prostoriji, ali i na drugom kraju svijeta. Esca 2 vibrator možete jednostavno povezati s drugim Kiiroo proizvodima i uživati u interaktivnim iskustvima sa svojom voljenom osobom. Nije li ovo budućnost erotskih igračaka? LED stražnje svjetlo sinkronizirano je s vibracijama i pruža vizualnu povratnu informaciju vašem partneru. Postoji bezbroj načina za igranje s Esca 2, isprobajte ih sve!

  1.690 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Pretty Love Bradley

  Svilenkasto glatko i impresivno ružičasto vibrirajuće jaje s prekrasnih 12 uzbudljivih funkcija. Stavite daljinski upravljač u svoju ruku i dopustite mu da preuzme kontrolu nad vašim uzbuđenjem, čak i u javnosti. Uživajte u puno zabave po razumnoj cijeni uz Pretty Love Bradley i začinite svoje ljubavne igre.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Adrien Lastic Inspiration Red

  Ne možete odlučiti hoćete li nabaviti stimulator usisavanja klitorisa ili vibrirajuće jaje? Potrebne su vam obje igračke! I zato je Adrien Lastic osmislio ovaj par koji se sastoji od simulatora usisavanja klitorisa i vibrirajućeg jajeta. Koristite ih zajedno ili svaki zasebno, a također isprobajte pametnu aplikaciju kao daljinski upravljač!

  890 kn

  569 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

  S ovom leptir mašnom postići ćete rajski orgazam! Upravlja se putem aplikacije na telefonu i s njom možete uživati u predivno uzbudljivim igrama iz daljine. Njegov ergonomski oblik će stimulirati sva vaša osjetljiva područja i zaljubit ćete se u silikonski materijal. Izradite vlastite uzorke vibracija za 2 snažna motora ili birajte između 10 unaprijed postavljenih postavki, bit će zabavno.

  609 kn

  419 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • LELO Hula Beads Black

  HULA Beads™ prve su kugle Venus s daljinskim upravljanjem na svijetu koje se rotiraju i vibriraju istovremeno. Samo potpuno novi osjećaji u koje ćete se zaljubiti!

  1.790 kn

  1.490 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

  Žudite za erotskom igračkom s kojom ćete doživjeti uzbuđenje filma? Ovo vibrirajuće jaje zabavljat će vas same i s partnerom, upravlja se putem daljinskog upravljača s dometom do 10 metara i njime ćete učinkovito ojačati mišiće dna zdjelice. Držite se, najbolja uvertira svih vremena tek počinje.

  890 kn

  599 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Alive Magic Egg 2.0 Wireless Vibrating Egg 10 functions Black

  Prekrasno ergonomski dizajnirana vibrirajuća jaja s uobičajenim daljinskim vozačem popularnog brenda Alive. Da biste izgubili iz vida javne igre, tihe vibracije vaše kože koje će vas natjerati da brinete o svojoj vagini i hitnu potrebu da vam se dopusti. Izrađena je od finog silikona i visokokvalitetne ABS plastike za tijelo.

  269 kn

  169 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • LELO Lyla 2 Purple

  Vrhunsko vibrirajuće jaje sa snažnim motorom! Kroz kontrolu ćete odrediti intenzitet vibracija, koji će biti dovoljan za naginjanje, a ujedno ćete kroz nju percipirati vibracije. Uživajte u svim značajkama jajeta sami ili s partnerom, gdje god se nalazili!

  1.190 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

  Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju u kući ili u javnosti. Znate nešto o problemu ove špilje trešnje koja vibrira! Zajamčena je njegova jednostruka montaža, uključujući poremećaj ovih linija motora i raznih predmeta, tijekom kojih osam vaginalnih stimulacija također može izazvati iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona u tijelu.

  299 kn

  209 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • LELO Hula Beads Purple

  HULA Beads prvo, Venus kuglice s daljinskim upravljačem na stazi se jednako rotiraju i vibriraju. Samo će novi zasjati u onome što volite!

  1.790 kn

  1.490 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

  Vibrirajuća jaja među omiljenim su igračkama koje parovi nose sa sobom u javnost! Ako još nemate iskustva s njima, isprobajte ovo pristupačno veće jaje s 10 razina vibracija koje se kontroliraju putem daljinskog upravljača s dometom do 20 metara. Jaje ima svilenkasto glatku površinu, a nenametljiv izgled kontrolera izravno vas potiče da ga pričvrstite na svoje ključeve i umetnete jaje u vaginu.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • We-Vibe Bloom Coral

  Zabavite se, otkrijte i što je najvažnije ojačajte mišiće dna zdjelice uz Bloom iz We-Vibea. Zahvaljujući vibracijama, ovo jačanje neće biti samo učinkovito, već i ugodno i uzbudljivo. Osim toga, uz We-Connect razina vibracije može biti u rukama vašeg partnera, koji lako može biti na drugom kraju svijeta. Jeste li spremni za jače orgazme?

  1.490 kn

  890 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • LELO Lyla 2 Black

  Vrhunsko vibriranje jaja sa puževim motorom! Kako biste kontrolirali, možete smanjiti intenzitet vibracije koji se može pozvati za snimanje, a možete očitati vibraciju tijekom toga. Uživajte u svom brendu ili sebi sa svojim partnerom, gdje ste se našli!

  1.190 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

  Apsolutno diskretno, ali u isto vrijeme super uzbudljivo! Želite se javno zabaviti i zabaviti? Ovaj mali vibrator istovremeno će se pobrinuti za vašu G-točku i klitoris i bit će vaša nestašna tajna. Kontroler možete povjeriti svom kolegi i dopustiti mu da odabere jedan od 10 načina rada vibracije.

  549 kn

  329 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

  Osjetite adrenalin u svom tijelu zahvaljujući ovom najnovijem Flamingo vibratoru. Ovo je vibrirajući naboj koji beskompromisno stimulira vašu G-točku intenzivnim vibracijama. Flamingo je posebno razvijen tako da u njemu možete uživati u paru, čak i javno, gdje nitko ništa ne vidi i ne prepoznaje.

  990 kn

  669 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

  Pročitajte ovaj rajski orgazam s ovim muškim leptikom! Uz nju možete koristiti aplikaciju na telefonu, a možete je koristiti i s predivno ohrabrujućim programom odozdo. Njegov ergonomski dizajn stimulira vaša osjetljiva područja i privlači silikonske materijale. Nabavite vlastite uzorke vibracija za 2 čvrsta motora ili uzmite 10 ili više ugrađenih likova, ako je to zabavno.

  699 kn

  419 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

  Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju u kući ili u javnosti. Znate nešto o problemu ove špilje trešnje koja vibrira! Zajamčena je njegova jednostruka montaža, uključujući poremećaj ovih linija motora i raznih predmeta, tijekom kojih osam vaginalnih stimulacija također može uzrokovati iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona tijela.

  299 kn

  209 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • LELO Hula Beads Blue

  HULA Beads prvo, Venus kuglice s daljinskim upravljačem na stazi se jednako rotiraju i vibriraju. Samo će novi zasjati u onome što volite!

  1.790 kn

  1.490 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Fun Toys Gballs 2 Pink

  Gballs 2 je zabavan način za treniranje mišića dna zdjelice. Vaš osobni trener ima 6 tečajeva, daje glasovne upute, postavlja ciljeve i nagrade. Gballs 2 s integriranim senzorima osigurava reakciju mišića.

  1.090 kn

  729 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Magic Motion Candy & Dante Kit

  Nevjerojatan set od 2 omiljene igračke brenda Magic Motion, koji definitivno ide u korak s vremenom. Prva, Candy, oduševljava dame i njihov osjetljivi klitoris. Drugi, Dante, će se pak svidjeti gospodarima i igrati se njihovim penisom. Kao što je slučaj s igračkama Magic Motion, njima se upravlja daljinski putem aplikacije, diskretne su i uzbudljive čak i kada se koriste u javnosti te obećavaju beskrajnu zabavu koja nema ograničenja.

  729 kn

  449 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Alive Magic Egg 3.0 Pink

  Želite li testirati koliko zabave i zabave možete imati uz vibriranje jaja? Hvala, grofe, Egg Alive Magic Egg 3.0 je idealan brend! Kao i obično, kontroler će očitati 10 puta veću vibraciju i vidjeti dolazi li vam obrađena silikonska površina prva. Pustite jaja, preuzmite kontroler s partnerom i vratite se što prije.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Evolved The Butterfly Effect

  Zamahnite krilima do dosade i poletite u nebo uzbuđenja. Ovaj leptir će letjeti s vama, pružiti vam dvostruku stimulaciju klitorisa i G-točke u isto vrijeme, lepršati s ljubavlju za vas će biti na razini koju odaberete putem kontrolera. Letite u raj na kopnu ili u vodi, u spavaćoj sobi ili u gradu, iznad zemlje ili ravno na nebu!

  990 kn

  599 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

  Vaš osobni trener dna zdjelice! Kegel Rejuve je još pametniji nego što očekujete. Opremljen je visokoosjetljivim višetočkovnim senzorima koji detektiraju čak i najfiniju snagu mišića. Praktična aplikacija Magic Kegel APP nudi vam prilagođene tečajeve obuke, procjenjuje vaš napredak i savjetuje vas kako najbolje poboljšati svoje žensko zdravlje jačanjem mišića dna zdjelice.

  1.190 kn

  759 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

  Najbolji orgazami su zahvaljujući takozvanim kegelovim mišićima, ojačajte ih, uzbudite i otkrijte novi svemir. Ovaj stimulator oduševit će vašu vaginu unutarnjim elektrostimulacijskim šokovima od 5 razina te također prekrasnim vibracijama od 7 razina, a sve se kontrolira putem daljinskog upravljača, koji vi ili vaš kolega možete imati u ruci.

  890 kn

  569 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Purple

  Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju kod kuće ili u javnosti. Ovo više neće biti problem s ovim višenamjenskim vibrirajućim jajetom! Zajamčena je njegova jednostavna montaža, vrlo diskretan tih rad motora i razne namjene, pri čemu osim vaginalne stimulacije možete izvesti i blagu iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona bilo gdje na tijelu.

  299 kn

  209 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • LELO Lyla 2 Cerise Red

  Vrhunsko vibriranje jaja sa puževim motorom! Kako biste kontrolirali, možete smanjiti intenzitet vibracije koji se može pozvati za snimanje, a možete i očitati vibraciju tijekom toga. Uživajte u svom brendu ili sebi sa svojim partnerom, gdje ste se našli!

  1.190 kn

  1.090 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Magic Motion Vini

  Uživajte u uzbuđenju svog ljubimca, bilo da je s vama ili na drugom kraju svijeta putem aplikacije Magic Motion. Vibracije kontrolirane na daljinu ili iz neposredne blizine tada mogu udovoljiti vašoj vagini i klitorisu, ovisi o vama kako ćete koristiti jaje. Još više ćete se zaljubiti u jake vibracije i naknadne orgazme, pa što čekate?

  609 kn

  359 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Alive Magic Egg 3.0 Black

  Želite li testirati koliko zabave i uzbuđenja možete imati uz vibrirajuće jaje? Dakle, hrabro, Egg Alive Magic Egg 3.0 je idealan brend! Uz bežični kontroler birat ćete između 10 načina vibracija i svidjet će vam se mekana silikonska površina na prvi dodir. Izvadite jaje, povjerite kontroler svom partneru i vratite se kući beskrajno vrući.

  239 kn

  149 kn

  +

  -

  Na zalihi

Artikli 1 za 32 od 162 ukupno

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.