0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Oslikavanje tijela

11 Artikal(a)

 • Shunga Body Painting Aphrodisiac Chocolate 100ml

  Napišite mu romantične pjesme na leđima, nacrtajte srca ili cvijeće na prsima, probudite svoje umjetničko ja i upoznajte ga s romantičnim. Kombinirajte uzbudljivo sa zabavom i dodajte okus čokolade ovim igrama.

  179 kn

  109 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Shunga Body Painting Sparkling Strawberry Wine 100ml

  Napišite mu romantične pjesme na leđima, nacrtajte srca ili cvijeće na prsima, probudite svoje umjetničko ja i upoznajte ga s romantičnim. Kombinirajte uzbudljivo sa zabavom i dodajte okus šampanjca i jagoda ovim igrama.

  179 kn

  109 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Spencer & Fleetwood Bodylicious Body Pens

  Želite li isprobati nešto novo s daškom umjetnosti i uzbuđenja u isto vrijeme? Dođite obojiti tijelo i pretvoriti svoj pandan u umjetničko djelo. U tome će vam pomoći ovaj set od 4 olovke s okusom voća. Jestive su pa ih bez brige možete lizati. Probudite svoj slikarski talent!

  119 kn

  74,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Secret Play Body Pen Strawberry 35g

  Opet slikaj palme vruće od ljubavi... Tvoja želja se usliši! Usporite svog kolege, a zatim poližite sve te slike, jer ova olovka daje prekrasan okus jagode.

  59,90 kn

  35,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Stimul8 Bodypaint Chocolate 100ml

  Udahnite život svojim kreativnim fantazijama! Tijelo vašeg kolege bit će vaše platno, a S8 Bodypaint će biti vaša boja. Kada završite, možete lizati svoj rad i uživati u ukusnom okusu čokolade. Ukrasite tijelo svog kolege nestašnim slikama i obećajte ih polako i ugodno.

  89 kn

  50,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Cobeco Pharma Choco Body Paint 100ml

  Imate li umjetničkih sklonosti? Zato zamislite da ste vi slikar, a vaš partner platno i obojite ga ovom ukusnom čokoladnom bojom po tijelu. Onda pogledajte svoj rad i onda strastveno ližite čokoladu!

  119 kn

  74,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Spencer & Fleetwood Lovers Body Paints 3 pack

  Želite li doslovno okusiti ljubav? Ovaj set sadrži boje za tijelo sa slatkim okusima! Nacrtajte tijelo svog ljubimca sa srcima, a zatim ih poližite. Slatka uvertira kao izvezena!

  209 kn

  119 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Bijoux Indiscrets Chocolate Body Paint 20ml

  Najslađe riječi ljubavi dolaze iz mirisa tople čokolade! Zapišite uzbudljiva pitanja i pripremite se za seksi odgovore. Slikanje i pisanje po tijelu postat će vaša omiljena zabava ako se poslužite ovom ukusnom čokoladom. Uživajte u poljupcima i dodirima i uključite svih pet osjetila!

  119 kn

  74,90 kn

  +

  -

  Na zalihi

 • Spencer & Fleetwood Edible Body Paints

  Što kažete na ljubav i slikanje? Blagoslovom i jednim potezom! Igrajte kao slikar i uživajte u uzbudljivoj igri punoj boja. Osim toga, boje su jestive i voćne pa ih možete strastveno lizati od svog kolege. Uzmi kist u ruku i ideš!

  149 kn

  89 kn

  Nema na skladištu

 • Secret Play Body Pen Chocolate 35g

  Opet slikaj palme vruće od ljubavi... Tvoja želja se usliši! Usporite svog kolege, a zatim poližite sve te slike, jer ova olovka slika ukusnom čokoladom.

  59,90 kn

  35,90 kn

  Nema na skladištu

 • Shunga Body Painting Vanilla & Chocolate Temptation 100ml

  Napišite mu romantične pjesme na leđima, nacrtajte srca ili cvijeće na prsima, probudite svoje umjetničko ja i upoznajte ga s romantičnim. Kombinirajte uzbudljivo sa zabavom i dajte ovim igrama okus čokolade i vanilije.

  179 kn

  109 kn

  Nema na skladištu

11 Artikal(a)

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.