×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

RASPRODAJA klitorisna

Artikli 33 za 64 od 101 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Sa svojim elegantnim kompaktnim dizajnom i zanimljivom kombinacijom pritiska osovine i vibracija, Satisfyer Pro To Go 3 izrađena od silikona idealan je suputnik na putovanju. Priuštit će vam rajski orgazam gdje god i bilo gdje, a njegova dva moćna motora pokazat će vam vrhunac blaženstva!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Red

    Uz 3 snažna motocikla, model Double Flex s istom pažnjom njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste zabavljat će vas i tijekom uvertira i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s intenzivnom iritacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Double Fun White

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun pruža vrlo preciznu stimulaciju uz snažnu, cirkulirajuću vibraciju, što ga čini prikladnim za klitoris, stidne usne ili druge erogene zone. Njegov sportski dizajn nadopunjuje intuitivne kontrole.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja zagrijava vibrator koji se može kontrolirati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Uz 3 snažna motora, model Double Flex njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne s istom pažnjom. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Vush Rose 2 Pink

    Tako lijepa i kvalitetna igračka! Brend Vush točno zna što žene žele. Rose 2 ima nježne latice i oblik u koji će se vaše tijelo zaljubiti. Nudi vam 5 razina i 5 vibrirajućih uzoraka. On je malen, fleksibilan i što je najvažnije ugodan i pun ljubavi.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Sa svojim elegantnim kompaktnim dizajnom i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Pro To Go 3 izrađena od silikona idealan je suputnik na putovanju. Pružit će vam rajski orgazam bilo kada i bilo gdje, a njegova dva moćna motora pokazat će vam vrhunac blaženstva!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Vush Myth Pink

    Želite samo najbolje za svoju G-točku? Ovaj luksuzni ljepotan iz Vusha definitivno spada u sam vrh vibratora za G-točku! Pomoći će vam otkriti istinu o legendi o G-točki, čak i ako je još niste uspjeli pronaći. Njegove obline, tekstura i funkcija osmišljeni su kako bi vam pomogli otkriti svoju G-točku i nevjerojatno intenzivne orgazme koji dolaze s njom. Pa zašto još čekati? Postanite protagonist vlastite priče o putovanju do orgazmičke sreće!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Pink

    Zamislite da upadnete u vrhunski užitak! Kako se ova igračka zakači za vaš klitoris i počne ga milovati tehnologijom valova pritiska. Bit će ugodno, uzbudljivo i nevjerojatno orgazmično. Štoviše, Magnetic Deep Pluse ima novu magnetsku tehnologiju koja njegov rad čini još tišim, a valovi pritiska su mekši i sporiji. Zgrabite ga i pustite da vam oduzima dah od užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Pitate se kako možete postići apsolutni užitak? Odgovor je jednostavan – stimulirajte oba svoja osjetljiva područja u isto vrijeme. Za to će vam biti idealan vibrator Jazz Rabbit koji će kraćom rukom maziti i unutarnji dio vagine i vanjski klitoris. Nemoj samo nešto, samo želiš sve!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Black

    Zamislite da upadnete u vrhunski užitak! Kako se ova igračka zakači za vaš klitoris i počne ga voljeti s tehnologijom pritiska valova. Bit će ugodno, uzbudljivo i nevjerojatno orgazmično. Štoviše, Magnetic Deep Pluse ima novu magnetsku tehnologiju koja ga čini još tišim, a valovi pritiska su mekši i ekonomičniji. Zgrabite ga i pustite da vam oduzme dah od korisnosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Sunray Lilac

    Uz Satisfyer Sunray, možete uživati u istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa zahvaljujući vibracijama i valovima pritiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator opremljen je fleksibilnim lančanim zglobom koji se lako prilagođava vašem tijelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Vibrator za sav vaš posao! Dio toga je da vas upoznamo s novostima u našem asortimanu - Fuck Green vibratorom. Ovo je 100% biorazgradiv proizvod izrađen od PLA plastike na bazi škroba. Njegov svestrani dizajn omogućuje vam igranje raznih igara, možete ga učiniti ekološki prihvatljivim!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royal Gem Brilliant Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ne morate biti plemenitog porijekla da biste se počastili jednom od nevjerojatno šarmantnih igračaka iz kolekcije Royal Gems! Ova luksuzna vibrirajuća glava ima elegantnu mekanu silikonsku površinu i nalikuje krunskom dragulju. Njegova zaobljena glava idealna je za stimuliranje malih erogenih zona, a F-1 motor nove generacije oduševit će vas nevjerojatnom snagom vibracija. Jednostavno želite imati ovaj dragulj na svom noćnom ormariću!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rimba Naughty Hat Christmas Vibrator with Clitoral Stimulator

    Volite li sve vezano za Božić? U tom slučaju, vaša omiljena seks igračka u predbožićno vrijeme trebala bi biti ova uzbudljiva kapa Djeda Božićnjaka! Možete uživati u 7 uzoraka vibracije i 3 brzine vibracije kroz pom pom. No, želite li nešto više, samo skinite donju bijelu kapicu i prepustite klitoris pokretnoj kuglici koja prekrasno simulira oralni seks. Tako sretna i strastvena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fuck Green Vegan Vibrator

    Vibrator za sve koji brinu o okolišu! Čast nam je predstaviti vam novitet u našem asortimanu - Fuck Green vibrator. To je 100% biorazgradiv proizvod izrađen od PLA plastike na bazi škroba. Njegov univerzalni dizajn omogućuje vam igranje raznih igara, stoga dođite i učinite to ekološki."

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Orion Panty Vibe Red

    Ovaj vrhunski vibrator po odličnoj cijeni ugnijezdi se u vaše gaćice i zadovoljit će vas bilo kada i bilo gdje. Njegov učinkovit zaobljeni dizajn prilagođava se vašim intimnim konturama i možete se igrati s njim čak iu trenucima samoljublja ili predigre. Možete uživati u njegovim značajkama sa svojim partnerom ili sami, nudi vam 10 izvrsnih načina vibracije za razne zabave, koje možete mijenjati pomoću daljinskog upravljača!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj praktični vibrator uljepšat će vaše erotske igrice. Fleksibilan je i prilagođava se vašim zahtjevima iritirajući g-točku ili klitoris prilikom vođenja ljubavi ili predigre. Uživajte u još senzualnijem seksu, pa čak i u zajedničkim orgazmima!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Royal Gem Elegance Rechargeable Silicone Bullet Pink

    Ne morate biti plemenitog porijekla da biste se počastili jednom od nevjerojatno šarmantnih igračaka iz kolekcije Royal Gems! Ovaj luksuzni vibrator ima elegantnu mekanu silikonsku površinu i nalikuje krunskom dragulju. Njegovo sofisticirano uho i masažni dio apsolutno su svestrani, no oni će se svakako najviše svidjeti klitorisu. Nova generacija F-1 motora oduševit će vas svojom nevjerojatnom snagom vibracije i 10 načina vibracije. Jednostavno želite imati ovaj dragulj na svom noćnom ormariću!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kawaii Macaroon Massager Blackcurrant Violet

    Mala, senzualna, simpatična, originalna i nadasve moćna erotska igračka za masažu u obliku makarona postat će omiljeni slatki porok vašeg klitorisa. Ova delicija nudi vam širok raspon brzina i načina vibracija, od blagih vibracija do intenzivnih načina za avanturu. Izrađen je od svilenkasto mekog medicinskog silikona, koji je naravno potpuno siguran za tijelo.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO x Diesel SONA Cruise Clitoral Massager

    Vaš noćni ormarić vapi za ovom luksuznom igračkom Lelo x Diesel SONA Cruise, čujete li je i vi? Karakteristična žarko crvena boja na njemu će jednostavno doći do izražaja. Ali dosta o izgledu, on je važan, pogotovo u ovom crvenom limitiranom izdanju, ali funkcija je uvijek najvažnija!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Tražite li seksi poklon u kojem biste uživali sa svojim ljubimcem? Happy Rabbit za vas je pripremio ovaj set vrhunskih proizvoda koji vas nikada neće prestati zabavljati. Naći ćete i vibrirajuće igračke i analni čep s repom ili kockom. Naravno, mora postojati i torba za pohranu. Svidjet će vam se svaki alat u setu, kladite se!

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Naughty Bits Muah Mini Vibrator Red

    Razgovarajte o onome što volite! Ovaj zabavni vibrator ima oblik crvenih usana, koje su relativno male i izrađene od mekog silikonskog materijala. Dopustite im da vas ljube tamo gdje vam se najviše sviđa i biraju između 10 funkcija vibracije.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovelife by OhMiBod Rev Finger Massager Turquoise

    Jeste li u iskušenju isprobati nešto novo i učiniti romantične trenutke još ugodnijim? Lovelife prstni vibrator bit će pravi alat za sve koji žele doživjeti intenzivnija iskustva, a pritom tolerirati kvalitetan i moderan dizajn. Zahvaljujući ergonomskom obliku i snažnim vibracijama, prikladan je ne samo za predigru već i za vođenje ljubavi. Uživajte u njemu i vodite ljubav još više!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 33 za 64 od 101 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.