×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

RASPRODAJA za muškarce

Artikli 33 za 64 od 123 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Ukusno ulje za masažu s mirisom kruške i vanilije. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi čokolade na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom čokolade, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj zahvaljujući laganom zagrijavanju.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Ukusni lubrikant na bazi vode s mirisom kruške i vanilije. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Ukusno voće za masažu s mirisom tropskog voća. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Ukusno lubrikant na bazi voća, na bazi vode. Njegov uravnotežen pH bit će ugodan, kao i hidratantne sposobnosti. 100% je veganski, pogodan za korištenje u kombinaciji u kondomima i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Napravite svoje intimne igre i uživajte do kraja!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Želite koristiti novu poticajnu zabavu na nove i bolje načine? Najbolje je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji razbija ne samo vlastite dodatne vibracije, već i koliko se njime može kontrolirati aplikacija na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što trebate znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Joydivision maziva su kvalitetni njemački proizvodi dokazani vremenom! Uz Aquaglide Neutral moći ćete se u potpunosti uroniti u uzbudljive igre zahvaljujući njegovoj dugotrajnoj sposobnosti podmazivanja i optimalnoj razini vlage u nekoliko kapi. Svoj užitak i zadovoljstvo povjerite najpopularnijem mazivu na europskom tržištu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Svakom Hedy Magic Shiver

    Hedy je elegantno jaje koje skriva muški masturbator, a koje je izrađeno od vrlo mekanog i ugodnog TPE materijala te se ističe izrazito stimulativnom teksturom. Zahvaljujući veličini za putovanje, uvijek ga možete nositi sa sobom, ponovno proživjeti trenutke samozaljubljenosti i uživati u realističnim i uzbudljivim osjećajima. Zahvaljujući svom dizajnu, Hedy je i idealan poklon za svakog muškarca.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Intimni gel za podmazivanje s aromom lizalice trešnje, pogodan za intimne/erotske masaže ili klasični snošaj. Na bazi vode - ne ostavlja mrlje. Povećava doživljaj blagim zagrijavanjem.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Zahvaljujući svojoj blagoj zakrivljenosti, ovaj Steel Double Header dildo pružit će vam iznimno ugodno iskustvo! Zaljubit ćete se u njegov ergonomski dizajn, kao i u novu razinu elegancije koju dildo predstavlja. Uživajte sami i u paru!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Friend with Benefits Kiara Summer Realistic Masturbator

    Volite li šarmantne ljepotice? U tom slučaju voljet ćete i Kiaru koja će sve vaše strastvene želje pretvoriti u stvarnost. Živ je, divno mekan i savršeno mekan. Njegova unutarnja tekstura ugodno će vas stimulirati tijekom penetracije, a TPR materijal će se prilagoditi vašem ritmu. Da li više voliš njen anus ili vaginu? Volite obje rupe jednako!

    379 €

    339,99 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujući okretnoj petlji, model Satisfyer Majestic Duo, izrađen od udobnog i nježnog silikona, može se koristiti vrlo fleksibilno. Inovativni dizajn upotpunjen je intuitivnim radom i intenzivnim vibracijama.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sport Fucker MOTOVibe BUZZ Lock Black

    Ovaj gadget ima sve što želite! Ima punjivi motor koji vam nudi 10 funkcija vibracije. To je loš tip koji ti se udobno smjesti u guzicu, a prsten s druge strane omota tvoju muškost. Želite više? Stoga zgrabite daljinski upravljač i igrajte sami ili sa svojim partnerom!

    159 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Lolli Plug 1 Plug Vibrator Berry

    Za intenzivne vibracije modela Lolli-Plug 1 brinu se 2 motocikla. Za daljnju stimulaciju pobrinut će se dijamantna struktura igle. Široka baza i mekani silikon jamče sigurnu igru.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnim studentima pa se može vidjeti u raznim oblicima. Pročitajte više kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy se mijenja za svakoga.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NEK Camouflage Briefs 2120267

    Jeste li spremni za seksi uspon? Ove mekane gaćice od mikrovlakana s kamuflažnim dizajnom nevjerojatno su seksi! Ukrasne zavojnice privlače pažnju i uživat ćete u osjećaju zavodljivosti i samopouzdanja.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je u osnovi stotine igračaka u jednoj. Stvorite pravi oblik za sebe, bilo za solo igru ili dijeljenje s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Kvalitetan kavez za penis seksi izgleda! Izrađen je od nehrđajućeg čelika i u njegovoj ambalaži pronaći ćete sve što vam je potrebno da tako neposlušnu pticu zatvorite. Ne sprječava fiziološke potrebe, a prikladan je i za dugotrajno nošenje. Pjevajte svoju pticu slatko i zarobite je u kavezu!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Lumino Play Masturbator Ribbed

    Lumino play masturbatori nude puno uzbudljive zabave kada se svjetla ugase. Fleksibilni materijal klizi gore-dolje po tijelu i masira vašu muškost savršenim unutarnjim teksturama.

    41,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Friend with Benefits Alexis King Realistic Masturbator

    Volite li slatke djevojčice? U tom slučaju voljet ćete i Alexisa koji će sve vaše strastvene želje pretvoriti u stvarnost. Živ je, divno mekan i savršeno mekan. Njegova unutarnja tekstura ugodno će vas stimulirati tijekom penetracije, a TPR materijal će se prilagoditi vašem ritmu. Da li više voliš njen anus ili vaginu? Volite obje rupe jednako!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FPPR Fap One-time Dotted Texture

    Želite li se sprdati sa solo igricama? S ovim super fleksibilnim i predivno poticajnim kampom za samozadovoljavanje pobijedite me! Njegov diskretan dizajn i kompaktna veličina omogućuju vam da budete sretni. Otvorite elegantno pakiranje, nakapajte malo lubrikanta i krenite!

    14,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mister B Hardware Premium Steel Beaded Stick

    Sanjate li o rebrastoj površini i senzualnoj iritaciji svoje rupe? Beaded Stick pretvara vaše snove u stvarnost! Ima debelu ručku za jednostavno rukovanje, kao i rebrastu površinu za maksimalan užitak.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nešto bolje od prosječnog analnog čepa! Lumen nudi nova iskustva za sve koji se ne boje svoju spavaću sobu pretvoriti u pozornicu. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona s Velvet Wave tehnologijom, koji je podstavljeni teksturirani silikon koji donosi i udobnost i blaženi užitak. On će biti zvijezda vašeg showa, ne samo zahvaljujući završnom dijamantnom svjetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mister B Hardware Premium Steel Thick Stick

    Sanjate li o jednostavnom i učinkovitom alatu za iritaciju prostate? Thin Stick pretvara vaše snove u stvarnost! Ima debelu ručku za jednostavno rukovanje, kao i glatku površinu za maksimalan užitak.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tako uzbudljivo, avanturističko i zabavno u isto vrijeme! Ovo je Prring - igračka s kojom ćete izaći iz svoje zone udobnosti i otkriti novi svijet užitaka. Uronite u svoje ozbiljno i zabavite se!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • You2Toys Cock Rings 60 pack

    Erekcijski prstenovi za sve penise! Ovaj praktični set sadrži 4 vrste prstenova za erekciju koje svatko želi na svom udu. Svjetlije su malo fleksibilne i bit će posebno udobne za početnike, dok će iskusniji ljubitelji voljeti nositi tamnije prstenje, koje je nešto jače. Paket držite na noćnom ormariću tako da se morate samo ispružiti i izvući!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Ouch! Interchangeable Butt Plug Set Rounded Large Black

    Što pokušavaš učiniti za svoj analni? Ovaj set iz Ouch! ima jedan pin s 2 opcije. Ima impresivan usisivač na dohvat ruke, tako da možete uzeti sve što imate za svoju zabavu. Uzmite i uživajte!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Ouch! Pain Classic Designer Round Sparkling Handle Black

    U svojoj kolekciji SM erotskih pomagala pohranjujete samo prvoklasne dodatke kvalitete i izgleda? Ti prijekori ne bi smjeli izmaći vašoj pozornosti! Kombiniraju tradicionalne kožne špage i izrezanu ručku u obliku staklene kugle. Užitak za pogledati i koristiti!

    179 €

    66,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 33 za 64 od 123 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.