×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

RASPRODAJA punjive G-točka silikon

Artikli 33 za 49 od 49 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Nalone Magic Stick Pink

    Nije važno vjerujete li u magiju ili ne, ovaj čarobni vibrator će vas u svakom slučaju očarati! Ima dva snažna motora koji će vas odvesti na najviši vrh ikada. Pulsirajuća točka na vrhu senzualno će dražiti G-točku, a fleksibilne vanjske uši usredotočit će se na klitoris. Odaberite između 7 načina vibracije i učinite to mirno čak iu kupaonici, Magic Stick je vodootporan!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Jedinstveni oblik Diva Dolphin vibratora iz Fun Factora privući će vam oko na prvi pogled. Bit ćete impresionirani njegovim snažnim i snažnim motorom pri prvoj upotrebi, a da stvar bude još gora, također ćete cijeniti Battery + inteligentnu tehnologiju punjenja. Sve što trebate učiniti je kupiti hibridni komplet i odjednom baterijski vibrator postaje punjivi vibrator.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Prostata i G-točka će vas dočekati! Kako ćete koristiti ovaj vibrator ovisi o vama. U oba slučaja, pobrinut će se kako za jednu od osjetljivih unutarnjih točaka, tako i za vanjske erogene zone. Vibrirajući dio u podnožju baze vodi klitoris do predodžbe ili predodžbe. Odaberite između 10 načina vibracije za 2 snažna motora pomoću daljinskog upravljača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    Savršena dvostruka stimulacija s Bobom! Ovaj šarmantni vibrator u stilu zeca snažan je, au isto vrijeme vrlo tih. A kada ostane bez snage, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ron će uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, tj. tvoja G-točka! Ima poseban oblik za precizno ciljanje G-točke i njezinu stimulaciju vibracijama te nevjerojatnu funkciju elektrostimulacije. U svom genijalno oblikovanom tijelu krije snažan motor s 8 programa vibracija, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo igre i igrice u paru, a možda čak i koketiranje s nekim do sada nepoznatim čovjekom. Ovaj će vas vibrator oduševiti savršenom dvostrukom stimulacijom unutarnje i vanjske strane vagine. Opustite se, otpustite inhibicije i prepustite se orgazmima koji ostavljaju bez daha!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Nikad prije nije bilo ovdje, vibracije i funkcije napuhavanja u jednom prekrasnom ružičastom vibratoru iz Pretty Love! Ovaj novi jedinstveni vibrator ima dvije točke vibriranja i funkciju napuhavanja zahvaljujući kojoj će vas savršeno ispuniti zadovoljstvom. Zato uživajte!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Le Wand Gee Black

    Želite li doživjeti opojni orgazam G-točke? Gee je tu i nikad neće biti lakše! Punjiv je i fokusiran upravo na G-točku, preko koje će vam pružiti duboko zadovoljavajuće senzacije. Njegov savršeno zaobljeni oblik, ravan vrh i fleksibilan vrat pogodit će to osjetljivo mjesto i možda vam čak pružiti mokre orgazme o kojima većina nas samo sanja. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Jeste li spremni za senzualna i uzbudljiva iskustva? Ovaj Love Distance Reach G vibrator savršena je igračka za strastvene parove. Izrađen je od udobnog i sigurnog silikona, ugodnog je ergonomskog oblika, pa će iritirati G točku i klitoris, a kontrolira se putem aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavljajte bilo kada i bilo gdje!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiiroo Pearl 2+ Turquoise

    Tehnološki najnapredniji vibrator za G-točku koji je svijet ikada vidio dobio je još jednu nadogradnju, a sada sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 2+! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir i snažan motor. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe te stimulira, draži i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati sa svojim partnerom na daljinu ili možete uskladiti Pearl 2+ s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno uroniti u svoje strasti.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • AWAQ.U Vibrator 02

    Volite stil i kvalitetu? Ovaj vibrator iz Awaq.u ima trendi ljubičastu boju i izrađen je od vrhunskog silikona sa svilenkastom Soft Touch površinom. Njegova 2 snažna motora nude vam 10 intenzivnih i duboko vibrirajućih načina rada. Uživaj u G-točki i klitorisu u isto vrijeme, njegova dvostruka stimulacija oduzima dah!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intimnost ruši granice, maženje pomaže psihi, a samoljublje je temelj sretnog života, slažete li se? Prepustite se svemu tome s ovim mljackavim i ljupkim vibratorom! Njegov šarm nije samo u nježnom izgledu, već prije svega u dvostrukoj stimulaciji najosjetljivijih mjesta. Istražite svoje tijelo i uživajte!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Love to Love O.M.G. G-Spot Vibrator Mint

    O moj Bože! Upravo će to zvučati iz vaših usta kada prvi put pomilujete svoju G-točku ovim prekrasnim, a što je najvažnije praktičnim vibratorom. Njegov je oblik do detalja promišljen tako da s njim lako i brzo možete otkriti svoje najosjetljivije mjesto i kroz njega doći do vrha blaženstva. Želite li stvarno čekati nešto drugo?

    99,90 €

    36,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Tražite li užitak koji vas nikada neće razočarati? Ovaj ljubičasti zgodan muškarac ima obje strane i točno zna što želite. Uz njega ćete osjetiti porast strasti, jer će ga voljeti 7 funkcija vibracije u dva motora. Postignite željene vrhunske visine zahvaljujući njegovom svestranom obliku!

    119 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Uz model Satisfyer Elastic Game izrađen od silikona, moći ćete uživati u maksimalnoj fleksibilnosti: zahvaljujući 2 motora i fleksibilnoj žici iznutra, ovaj univerzalni pratilac može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Satisfyer Love Me Blue

    Rabbit Love Me vibrator nudi neograničeno zadovoljstvo zahvaljujući dvostrukoj stimulaciji. Dva snažna motora maze klitoris i točka! Za razliku od drugih vibratora slične vrste, Love Me je jedinstven po tome što nudi pojačanu stimulaciju odozgo, a ne odozdo. Ruka za klitoris je ugodno zakrivljena i valovita, tako da s njom možete uživati u maksimalnom užitku!

    80,90 €

    34,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste oblika koji će vam pomoći da udobno dođete do G točke. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih će vam ponuditi 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s iritacijom G-točke.

    61,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 49 od 49 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.