Obrazac za prijavu
Registracija
Podaci o profilu
Podaci za prijavu
ili prijava
Detalji
75% čokolade napravljeno od Forastero zrna kakaa uzgojenih u Obali Bjelokosti. Početak okusa je blago orašast, zatim se razvijaju tonovi voća i meda. Ugodan ton cvjetnog nektara na stražnjoj strani jezika.
Sastojci: kakao, kakao maslac, šećer
Iznimna kvaliteta sirovina: Stéphane Bonnat tolerira kvalitetu sirovina. Koristi samo:
- kakao i čisti kakao maslac, bez ikakvih biljnih masti,
- šećer od trske umjesto šećera od repe.
Nikada ne koristi sojin lecitin, vaniliju, vanilin ili umjetne arome. Svi proizvodi su 100% bez genetski modificiranih organizama.
Težina i veličina: 100 g, 153 x 75 x 10 mm
Bonnat čokolada, od 1884
Drevna obiteljska tvornica čokolade iz gradića Voiron u Francuskoj osnovana je 1884. godine . Poznata je po svom širokom asortimanu čokolada "jednog porijekla" i gorkih mliječnih čokolada s ekstra visokim udjelom kakaa .
Tvornica čokolade Bonnat ima jedan povijesni prvi : oni su prvi dizajnirali paletu čokolada u pločici sa 75% kakaa, pri čemu je svaka čokolada napravljena od zrna kakaa iz druge zemlje. Ove čokolade postale su poznate kao čokolade "jednog porijekla" ili "single-regional" . Ideja je brzo uzela maha i danas je oponaša niz proizvođača
Dodatne informacije
Sadržaj kakaa | 75% |
---|---|
Sastojci | cane sugar, cocoa, cocoa butter |
Nutritivne vrijednosti | na 100 g |
Energetska vrijednost | 603 kcal / 2501 kJ |
Masti | 46 g |
Proteini | 8,8 g |
Ugljikohidrati | 42,6 g |
od kojih šećeri | 25,9 g |
Brend | Bonnat |
Težina | 100 g |
Kategorije | Tamna čokolada, Bonnat |