Obrazac za prijavu
Registracija
Podaci o profilu
Podaci za prijavu
ili prijava
Detalji
Čokolada je ukusno izbalansirana s vrlo blagom gorčinom i ugodnom voćnošću. Konzistencija je tradicionalno vrlo meka do baršunasta, a poslijeokus je izuzetno dug. Zrna kakaa potječu iz područja Madre de Dios u bazenu Amazone u Peruu.
Specijalitet za sladokusce iz kolekcije "Grand Crus d'Exception" nije slobodno preveden kao "čokolade s iznimnim pedigreom" .
Čokolada je ukusno izbalansirana s vrlo blagom gorčinom i ugodnom voćnošću . Konzistencija je tradicionalno vrlo meka do baršunasta, a poslijeokus je izuzetno dug.
Područje Madre de Dios u Peruu dio je amazonskog bazena i sadrži 85% peruanskog zlata, uz svu patnju koju njegovo rudarenje donosi mještanima i prirodi...
Ovdje Stéphane Bonnat radi s lokalnom zadrugom za kakao Fundo San Miguel Madre de Dios i zajedno radi na spašavanju lokalne rijetke vrste stabala kakaa.
Između ostalog, ova suradnja donosi pristojne plaće poljoprivrednicima i njihovim obiteljima u ovo siromašno područje.
Sastojci: 75% kakao, kakao maslac, šećer.
Iznimna kvaliteta sirovina: Stéphane Bonnat tolerira kvalitetu sirovina. Koristi samo:
- kakao i čisti kakao maslac, bez ikakvih biljnih masti,
- šećer od trske umjesto šećera od repe.
Nikada ne koristi sojin lecitin, vaniliju, vanilin ili umjetne arome. Svi proizvodi su 100% bez genetski modificiranih organizama.
Težina i veličina: 100 g, 153 × 75 × 10 mm
Obiteljska tvornica čokolade Bonnat proizvodi iznimnu čokoladu od 1884 . Nalazi se u gradu Voiron u Francuskoj.
Dodatne informacije
Sadržaj kakaa | 75% |
---|---|
Energetska vrijednost | 603 kcal / 2501 kJ |
Masti | 46 g |
Proteini | 8,8 g |
Ugljikohidrati | 42,6 g |
od kojih šećeri | 25,9 g |
Brend | Bonnat |
Težina | 100 g |
Kategorije | Tamna čokolada |