Obrazac za prijavu
Registracija
Podaci o profilu
Podaci za prijavu
ili prijava
Detalji
Visok postotak - 65% - mliječna čokolada pripremljena od zrna kakaovca uzgojenih na Filipinima nudi niz opojnih aroma. Kažu da su stabla kakaovca s ove plantaže stigla iz Meksika prije gotovo 500 godina španjolskim brodovima.
Ova mliječna čokolada je vrlo osebujna na početku kušanja, ali zatim lagano klizi u slatke cvjetne arome koje vas čarobno prenose između dva kontinenta koji se nadopunjuju.
Sastojci: zrna kakaovca i kakao maslac (min 65%), šećer, mlijeko u prahu.
Iznimna kvaliteta sastojaka: Stéphane Bonnat brine o kvaliteti svojih sastojaka. Kvaliteta čokolade temelji se na kvaliteti sastojaka:
zrna kakaovca i čisti kakao maslac bez dodanih biljnih masti,
šećer od trske umjesto šećera od repe.
Nikada ne koristi sojin lecitin, vanilin ili umjetne arome. Svi proizvodi su 100% bez genetski modificiranih organizama.
Težina i veličina: 100 g, 153×75×10 mm
Obiteljska tvornica čokolade Bonnat proizvodi izuzetnu čokoladu od 1884. godine. Smještena je u gradu Voiron u Francuskoj.
Dodatne informacije
Brend | Bonnat |
---|---|
Kategorije | Mliječna čokolada, Bonnat |