×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Bad Kitty

Artikli 33 za 64 od 78 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Bad Kitty Strap-On Tong with Suspenders 2493578 Black

    Elegantan udoban stil za uzbudljive trenutke!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Cat Mask

    Mačka za mačke za sve divlje i nježne zvijeri.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Cat Mask Rhinestones

    Svaka Catwoman je seksi i opasna! I u ovoj mačjoj maski ćete biti upravo takvi. Robusna je i izrađena od umjetne kože. Senzualne uši privlače pažnju baš poput srebrnih klinova. Uživajte u autentičnim igrama!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Spreader String with Vibrator

    Hoćete li ih iznijeti van ili radije otići ravno u spavaću sobu? Ove će tange vašem kolegi ponuditi neodoljiv izgled i oduševit će vas sjajnim vibracijama i još mnogo toga! Stezaljke će se pričvrstiti za usne i vi ćete prilagoditi njihov hvat, vibrator će se tada smjestiti točno na vašu g-točku i nevjerojatno će je stimulirati. Doživite nešto novo i zadivljujuće!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Strap-On Lace Panties 2493586 Black

    Elegantni strap-on za intenzivne užitke lupanja!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Head Mask 2493110 Black-Red

    U ovoj maski bit će fetiš zabava za zvijezdu! Na glavu pada poput druge kože i izrađen je od prekrasne kombinacije crnog i crvenog kvalitetnog materijala. Otvori za oči i usta ukrašeni su rubovima, a maska ima i male oči za udobno disanje kroz nos. Dostupan je u jednoj veličini i prikladan je za njega i nju!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Silicone Collar with Leash Black

    Tražite kvalitetan, udoban i estetski povodac s ovratnikom po razumnoj cijeni? Tako da će vas zasigurno zanimati ova jedinstvena silikonska ogrlica s povodcem u obliku lanca brenda Bad Kitty. Povodac završava praktičnim remenom za ruku, zahvaljujući kojem vaš rob neće pobjeći od vas.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Set za uzbudljive trenutke zadivljujuće strasti! Pogodan je za znatiželjne početnike kao i za iskusne profesionalce koji vole biti vezani lisicama. Postavite podesivu poprečnu traku ispod madraca i odjednom pretvorite svoj krevet u S/M igralište! Povežite gležnjeve i zapešća od imitacije kože i počnite igrati koliko god vam mašta dopušta.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Spreader-String Black

    Hoćete li ih iznijeti van ili radije otići ravno u spavaću sobu? Ove će tange vašem kolegi ponuditi neodoljiv izgled. Stege će proširiti usne, a perle će divlje stimulirati klitoris. Trake imaju podesivu duljinu, a stege imaju podesivu razinu pritiska. Budite hrabri i oduševite ne samo sebe ovim super erotskim dodatkom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage set za profesionalne robove igre. Pogledajte samo kako sjaji! Ovo postolje s lisicama i ovratnikom je komplet izrađen od najkvalitetnijeg poliranog nehrđajućeg čelika. Elementi za pričvršćivanje su za jake magnete i igle, što je vrlo praktično, a karabineri se mogu i odvrnuti. Isprobajte svoje omiljene igre na profesionalnoj razini.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Head Mask 2493128 Black

    Tajanstven i seksi izgled! Ova maska je vrlo fleksibilna i udobna za nošenje, jer je izrađena od poluprozirnog materijala zvanog powernet. Pristaje kao druga koža, a otvori za usta i oči ukrašeni su rubovima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Set 7 pieces

    Veliki početni set!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Treba li itko od vas biti kažnjen? Koristite i ovaj izdržljivi set koji se pričvršćuje ispod madraca. 4 mekane pjenaste lisice bit će ugodne za vaše gležnjeve i zapešća i moći ćete se koncentrirati samo na uzbuđenje. Aplikacija je jednostavna, a cijena povoljna, pa što čekate?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Nipple Jewellery 0539414 Blue

    Gorko-slatki ukrasi za bradavice koji ne zahtijevaju bušenje bradavica. Prekrasne su, izuzetno lagane i jedva bradavice sa 4 šarafa. Uživajte u nizu osjeta od nježnih do iznimno uzbudljivih!

    80,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bad Kitty Vibrating Nipple Cups

    Želite li svojim bradavicama pružiti apsolutno zadovoljstvo? Neka postanu osjetljiviji zahvaljujući vakuumu i stimulirajte ih senzualnim vibracijama. Čašice su prozirne, tako da možete pratiti cijeli proces i uživati u svim ugodnim osjećajima bez kojih vjerojatno nikada nećete poželjeti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Swing

    Sjećate li se epizode Seksa i grada u kojoj je Samatha hodala s tipom koji je zamahnuo za seks? Želite li ga i vi isprobati? Uz ovu seksi ljuljačku sve je moguće! Na njemu ćete isprobati položaje koji su jednostavno fizički nemogući u krevetu i doživjet ćete potpuno novi užitak. Nježno ga ljuljajte ili ga stvarno podignite, na vama je!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Cock & Ball Loop 514675 Black

    Znate li koji je najlakši recept za snažnu erekciju? Radimo! Upravo ta petlja erekcije ne samo da jača erekciju, već i stimulira testise i povećava izdržljivost. Prozirna kuglica ga dijeli na 2 dijela, od kojih jedan pripada penisu, a drugi testisima. Pomoću klizača podešava kontrakciju koja ograničava protok krvi, čime se učinkovito pojačava rekcija.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Za učinkovito vezivanje cijelog tijela lisicama! Ova kombinirana naramenica iz Bad Kitty pristaje ispod vašeg vrata i povezuje se manšetama za gležnjeve i zapešća. Ugodna podstava s mekanim plišem osigurava maksimalnu udobnost i jake čičak zatvarače te savršeno pristajanje. Trake koje vode do manžeta na gležnju mogu se podesiti na željenu duljinu, a manšete na zglobu se mogu skinuti zahvaljujući karabinerima. U pakiranju je i maska za oči!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Wide Collar 2493462 Black

    Pokažite svoju odanost ovim ovratnikom! Njegov široki i zaobljeni dizajn u elegantnom izgledu crne kože jednostavno je fantastičan. Ukrašena je metalnim elementima, a iznutra je podstavljena za maksimalnu udobnost. Prednji D-prsten poziva vas da pričvrstite povodac ili što god želite.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage Scarf Red

    Pitate li se kako vaši erotski trenuci mogu biti još topliji? Ponekad je dovoljan samo mali detalj poput ove duge crvene marame za pokrivanje očiju, koji će istaknuti ostala osjetila. Svaki dodir tako dobiva novu dimenziju i intenzitet! Štoviše, šal možete koristiti ne samo za prekrivanje očiju, već i za vezanje ruku ili nogu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Strap-On Panties 2493594 Black

    Jednostavan, lijep i udoban stil za intenzivne užitke trljanja!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Nipple Jewellery Shiny Star 053943 Black

    Gorko-slatki ukrasi za bradavice koji ne zahtijevaju bušenje bradavica. Prekrasne su, izuzetno lagane i stežu bradavice sa 4 vijka. Uživajte u nizu osjeta od nježnih do iznimno uzbudljivih!

    80,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Nipple Jewellery 0539422 Gold

    Gorko-slatki ukrasi za bradavice koji ne zahtijevaju bušenje bradavica. Prekrasne su, izuzetno lagane i stežu bradavice sa 5 vijaka. Uživajte u nizu osjeta od nježnih do iznimno uzbudljivih!

    80,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova razina doktorskog igranja! Ovaj alat vibrira i također svijetli, tako da vam pomaže da vidite točno gdje želite ili trebate vidjeti. Dakle, ima integrirano LED svjetlo i možete ga unijeti vaginalno ili analno. Pomoći će vam da proširite rupu do 2 cm, a gornja oštrica je prozirna za bolji pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Professional Steel Rings 5pcs

    Kada su u pitanju prstenovi za erekciju, jeste li iskusan igrač? Vrijeme je da gumene prstenove zamijenite profesionalnim čeličnim. U ovom setu iz Bad Kitty naći ćete ih 5 i možete ih koristiti i na penisu i na testisima. Izrađene su od glatkog i ugodno poliranog ugljičnog čelika i imaju različite promjere. Pokušajte ih zagrijati ili ohladiti prije upotrebe za učinkovite temperaturne učinke.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Door/Bed Restraints 538434 Black

    Set za seksi lisice za vrata ili za krevet! S ovim setom svaki krevet ili vrata možete pretvoriti u profesionalno robovsko igralište kod kuće i u pokretu. Uključuje 2 duga remena, 1 remen oko struka i 4 lisice. Trake su podesive i izdržljive, lisice su vrlo udobne i kopčaju se na čičak. Može ih nositi i on i ona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Paddle Black/Red

    Ovo će biti jako jak argument da vas vaš kolega sasluša! Udobno leži u ruci, a dvobojni dizajn oduševit će vaše oči. Izrađena je od kvalitetnih materijala, a jedna strana je blago podstavljena. Pojačajte svoju strast pobijedivši!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Paddle Spank Me

    Spank me ostat će utisnut na zadnjici onoga koji dobije rit! Izrađena je od crne umjetne kože i ukrašena kontrastnim crvenim detaljima. Krajnja omča je udobna za držanje i olakšava rukovanje. Uživajte u uzbudljivom zvuku udaraca i naknadnih otisaka!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Hanging Strap Cage Black

    Neka tvoj pokorni pandan dahće u ovom kavezu! Brend Bad Kitty donosi genijalan novitet – viseći kavez od traka. Čudesno je jak i ne nudi mogućnost bijega. Možete ga pričvrstiti na čvrstu okruglu drvenu podlogu zahvaljujući karabineru. 4 okomite trake od tkanine otporne su na trganje i pričvršćene su na karabiner koji možete objesiti na stropnu kuku (nije uključena) ili čak na stablo po želji!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Set Glow in the Dark

    Želite li doći do vrha svojih erotskih fantazija? Kvalitetna fetiš oprema bit će neophodna za to! A ako još uvijek graciozno svijetli u mraku, vaše će putovanje postati odredište! Ovaj set iz Bad Kitty sadrži sve što vam je potrebno za vaše BDSM igrice - lisice, masku za oči i šamar!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage Barrel Black

    Ne poznaje li vaša želja za ropstvom granice? Ostvarite uz ovaj zadivljujući set Bondage Bareel iz Bad Kitty. Sadrži sve što vam je potrebno za uživanje u ugodnim i uzbudljivim igrama vezanja i različitim seksualnim položajima.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Head Harness with a Gag Black

    Prekrasan, a istovremeno nekonvencionalno uzbudljiv izgled i udobnost mogu se postići samo s ovim ekscentričnim dodatkom iz Bad Kitty. Riječ je o maski za glavu, koja je također opremljena čepom promjera 4 cm. Njegov moderan izgled kože (imitacija kože) izgleda super seksi, zahvaljujući ružičasto-zlatnim metalnim detaljima. Zahvaljujući kopčama masku možete prilagoditi tako da vam savršeno pristaje i da se u njoj osjećate ne samo strastveno jedinstveno, već i udobno.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 78 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.