×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

California Exotics

Artikli 33 za 48 od 48 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Curved Prostate Probe Black

    Za zadovoljavajući užitak prostate, Apollo™ zakrivljene sonde za prostatu nude savršen dizajn za dosezanje najslađih točaka na prostati i duž cijelog analnog kanala. Savitljiva, izdržljiva i gotovo bez šavova, ova sofisticirana sonda za prostatu ima ručku koja se lako povlači i izrađena je od glatke gume bez mirisa bez ftalata.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Radiance Full Hood Cover Black

    Želite li zablistati? Samo u ovoj maski pretvorit ćete se u najsjajniju zvijezdu na noćnom nebu! Cijelu glavu i lice obavija prozračnom elastičnom mrežicom, a svjetlucavi kamenčići opojno će zasjati svakim vašim pokretom. Šarmantan detalj je stražnja vezica koja daje dodatnu sofisticiranost.Uživajte u blagom prekrivanju očiju, ograničavajući vid i pojačavajući ostala osjetila.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Radiance Full Length Gloves Black

    Želite li zablistati? Samo u ovim dugim rukavicama pretvorit ćete se u najsjajniju zvijezdu na noćnom nebu! Prozračnom elastičnom mrežicom obavit će vaše ruke do laktova, a svjetlucavi kamenčići opojno će zasjati svakim vašim pokretom. Kombinirajte ih s bilo kojom odjećom i dajte joj sjajan štih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Za sve, od početnika do (s)stručnjaka! Razigrani All Star prsten za penis i testise čvrsto će vas i ugodno stegnuti, podupirući erekciju i povećavajući osjetljivost. Izrađena je od visokokvalitetnog ultraelastičnog tekućeg silikona koji je ugodan na dodir i još je izdržljiviji od klasičnog silikona. Uživajte u eksplozivnim vrhuncima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs Pink

    Klasične čupave lisice s još mekšim i bujnijim krznom u strastvenoj roza boji! Tko će preuzeti vlast i kome će ruke biti vezane? Ove lisice idealne su za svakoga tko želi iskusiti blistavu vezu. Prepustite se čistoj ekstazi i koristite manšete s krznom ili bez njega.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs Black

    Klasične krznene lisice s još mekšim i bujnijim krznom u elegantnoj crnoj boji! Tko će preuzeti vlast i kome će ruke biti vezane? Ove lisice idealne su za svakoga tko želi iskusiti blistavu vezu. Prepustite se čistoj ekstazi i koristite manšete s krznom ili bez njega.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs White

    Klasične čupave lisice s još mekšim i bujnijim krznom u nježno bijeloj boji! Tko će preuzeti vlast i kome će ruke biti vezane? Ove lisice idealne su za svakoga tko želi iskusiti blistavu vezu. Prepustite se čistoj ekstazi i koristite manšete s krznom ili bez njega.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Forbidden Rose Anal Plug Small Black

    Predstavljamo Forbidden™ Large Rose analni čep ukrašen šarmantnim dizajnom ruže. Ima glatku površinu bez šavova, pomno izrađenu za vrhunsku udobnost. Izrađen od silikona koji je siguran za tijelo, ovaj čep osigurava sigurno i ugodno iskustvo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Blackout Eye Mask Black

    Otkrijte nova iskustva u potpunom mraku dok ova šarmantna maska zavodljivo sjaji na vašim očima. Jednom kada ograničite vid, istaknut ćete sva ostala osjetila, a svi dodiri i poljupci dobit će sasvim novu dimenziju. Osim toga, izgledat ćete seksi s ovom maskom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cheap Thrills Leather Daddy

    Ostvarite svoje uzbudljive mokre snove uz ovaj Leather Daddy masturbator. Njegov zatvoreni dizajn pružit će vam seksi usisavanje, dok će vas jedinstvena stimulirajuća tekstura natjerati da poludite. Materijal masturbatora je ugodno mekan i fleksibilan te podsjeća na pravu kožu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Naughty Bits Dickin Donuts Silicone Donut Cock Ring Pink

    Silikonski prsten za penis Naughty Bits® Dickin' Donuts ukusno je pecivo za uživanje u penisu koje će sigurno zadovoljiti vašu želju za slatkim! Razigrani silikonski prsten za poboljšanje stvoren je za povećanje izdržljivosti, poboljšanje osjetljivosti i pružanje vrhunske podrške erekciji.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Radiance Side-Tie Panties Black

    Želite li zablistati? Samo u ovim gaćicama seksi kroja pretvorit ćeš se u najsjajniju zvijezdu na noćnom nebu! Njihov zadivljujući izgled sastoji se od svjetlucave mreže sa svjetlucavim kamenčićima koji će zaslijepiti svakim vašim pokretom. Satenska vezica sa strane romantično je razigrana, a gaćice imaju i mali džepić u koji možete sakriti svoju omiljenu vibrirajuću igračku!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cheap Thrills The Queen Mars Green

    Ostvarite svoje uzbudljive mokre snove uz ovaj masturbator The Queen of Mars. Njegov zatvoreni dizajn pružit će vam seksi usisavanje, dok će vas jedinstvena stimulirajuća tekstura natjerati da poludite. Materijal masturbatora je ugodno mekan i fleksibilan te podsjeća na pravu kožu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs Purple

    Klasične krznene lisice s još mekšim i gustijim krznom u prekrasnoj ljubičastoj boji! Tko će preuzeti vlast i kome će ruke biti vezane? Ove lisice idealne su za svakoga tko želi iskusiti blistavu vezu. Prepustite se čistoj ekstazi i koristite manšete s krznom ili bez njega.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cheap Thrills The She Devil Red

    Ostvarite svoje uzbudljive mokre snove uz ovaj The She-Devil masturbator. Njegov zatvoreni dizajn pružit će vam seksi usisavanje, dok će vas jedinstvena stimulirajuća tekstura natjerati da poludite. Materijal masturbatora je ugodno mekan i fleksibilan te podsjeća na pravu kožu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cheap Thrills The Phantom Girl

    Odletite u potpuno novu galaksiju užitka kada obučete Cheap Thrills® The Queen of Mars stroker. Zatvoreni dizajn pruža vrhunsko usisavanje, dok komora jedinstvene teksture i ultra mekani, rastezljivi materijal PureSkin® oduševljavaju realističnim osjećajem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 48 od 48 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.