×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Kiotos

Artikli 65 za 96 od 139 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Thick Glass Dildo

    Volite li dragulje dizajna? Ovaj prekrasni stakleni prs isticat će se na vašem noćnom ormariću, a vi ćete obožavati njegov minimalistički dizajn. I ne samo to, pružit će vam i niz uzbudljivih osjećaja, jer ga možete vrlo jednostavno zagrijati ili ohladiti. Uživajte u hladnoj ili toploj penetraciji s umjetničkim djelom - staklenim dildom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Sucker 80mm

    Želite li najbolji veliki klin na svijetu? Uklonite BIG-S iz visokokvalitetnih neopasnih čeljusti. Njegova tajna površina je samostalno i robusno tijelo. Konačna silikonska kapa prekriti će površinu vašeg kaputa i vaš analni ugriz neće biti bitan!

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 74

    Dosadili su vam dildi koji realno podsjećaju na penis i sanjate nešto nestašno i neobično? Kiotos Monstar će vas baciti na koljena u raj. To je serija nevjerojatno impresivno razrađenih dilda, od kojih će vam ovaj zapeti za oko svojim čudovišnim oblikom. Umetanje u vaginu ili anus je veliki užitak, stoga ga nemojte propustiti.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Rattan Wooden Canes 8pcs

    8 štapića od ratana hvata se jednom ručkom, koja vam udobno leži u ruci. S ovim bičem bit će to kazna s daškom nezaborava. Uživajte u osjećaju kako tvrdi štapići slijeću na vašu stražnjicu, ostavljajući senzualne pruge na njima. Ovo će vjerojatno izazvati ovisnost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mouth Gag Pink Mouth

    Pune ružičaste usne i gag u isto vrijeme? Da! Ova igračka će vam držati usta otvorena i uvijek spremna, a što ćete učiniti s njima ovisi o vama. Igrajte Sissy Play, uzbudljivu izmjenu uloga u kojoj partnerica u ulozi žene preuzima sve ženske stereotipe i super emotivna u svojoj BDSM ulozi. Pobijedite s gegom sa seksi usnama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Glass Plug Rose Pink

    Znate li da svaka žena voli cvijeće? A svakoj će se ženi svidjeti i ova nježna ružičasta pribadača s ružom repa. Izrađen je od visokokvalitetnog nelomljivog stakla i svojim izgledom podsjeća na umjetničko djelo. A što je najbolje? Možete vrlo jednostavno zagrijati ili ohladiti iglu i uživati u još senzualnijem uzbuđenju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos COX 038 Extra Long Black 40cm

    Žudite za nečim dugim? Ovaj 40 cm dugi dildo ima glatku površinu i prodire duboko u vas. Zahvaljujući snažnoj vakumskoj čašici, možete ga jednostavno pričvrstiti na npr. pločice ili kade, a visokokvalitetni tekući silikon zadovoljit će vas svojom fleksibilnošću i sigurnošću. Uživajte u novim iskustvima!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Collar 5cm

    Vrhunski kožni ovratnik popularnog brenda Kiotos idealan je za robove početnike, ali i za iskusne ljubavnike koji znaju što žele.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Sucker 70mm

    Želite li najbolji veliki klin na svijetu? Uklonite BIG-S iz visokokvalitetnih neopasnih čeljusti. Njegova tajna površina je osiguravajuće i robusno tijelo. Konačna silikonska kapa prekriti će površinu vašeg kaputa i vaš analni ugriz neće biti bitan!

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Uživajte u svojim strastima i ispunite svoje želje s ovim visokokvalitetnim uređajem za penis od nehrđajućeg čelika. Penisstick utikač iz Kiotosa je lijep na pogled, jer je nevjerojatno sjajan i također prilično dug. Lako ga je predstaviti i izravno potiče nestašne igre, stoga nemojte da vas nagovaraju!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope Red 10m

    Kvalitetan konop trebao bi biti bitan element vaše nestašne i opasne erotske opreme. Ovo Kiotos Deluxe uže je vrlo udobno, jer je izrađeno od 100% pamuka i ima senzualno finu strukturu. Vežeš li njega ili njega? Ili ti ili ona?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni set od 14 dilatatora od nehrđajućeg čelika popularnog brenda Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 40mm

    Imate li dobar prsten za erekciju? Ovo crno lijevano željezo izrađeno je od visokokvalitetnog aluminija i nosi se za vrijeme nošenja. Dobra je ideja učiniti da se osjećate kao vi i vaš kolega. Provjerite jeste li konobar ili insajder koji nosi prsten za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

    Trio klizača za penis od nehrđajućeg čelika za otkrivanje užitka stimulacije uretre iznutra. Idealne su ne samo za početnike koji su u iskušenju otkriti fetiše i mogućnosti stimulacije penisa. Čvrste su, nisu šuplje i završavaju klupkom za te neugodne osjećaje. Stoga dođite isprobati nešto novo sa svojim penisom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 45mm

    Imate li dobar prsten za erekciju? Ovo crno lijevano željezo izrađeno je od visokokvalitetnog aluminija i nosi se za vrijeme nošenja. Dobra je ideja učiniti da se osjećate kao vi i vaš fakultet. Provjerite jeste li konobar ili insajder koji nosi prsten za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj kavez za čednost je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Njegova korisna veličina je oko 7 cm, a s unutarnje strane ima 4 točke, koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Feet Small Black

    Raširite noge svoje druge polovice i pričvrstite ih za ovaj stup tako da ostanu raširene koliko god želite! Ova praktična šipka za širenje ima manšete za gležnjeve koje udobno drže noge i, zahvaljujući visokokvalitetnoj PU koži, bit će udobne čak i za duže nošenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Dildos Set for Universal Harness Purple S/M/L

    Tri dilda različitih veličina izrađena od kvalitetnog i ugodnog silikona. Njihov zakrivljeni oblik s istaknutim vrhom ugodno cilja osjetljivu G-točku ili prostatu. Univerzalni su, mekani, praktični i prikladni, na primjer, za stra-on.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Rope 5m Black

    Silikonsko uže dužine 5m! Izrađen je od kvalitetnog silikona te je vrlo ugodan i mekan na dodir. Savršeno za vaše omiljene igre vezivanja, a crna boja je super seksi.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 50mm

    Tražite učinkovit i ujedno sjajan prsten za erekciju? Ovaj zlatni dragulj izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i ugodan je za nošenje. Ravnog je oblika i ugodnih zaobljenih rubova te će vam pružiti dužu i jaču erekciju koja će zadovoljiti vas i vašeg kolege. Isprobajte, bilo da ste početnik ili iskusan nositelj prstena za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    Jedan set i mnogo opcija! Uživajte u svakom od 15 dilatatora različitih veličina za žene i druge svrhe. Upakirane su u praktičnu i lijepu kutiju, srebrne su boje i izrađene su od 100% nehrđajućeg kirurškog čelika. Priuštite si nezaboravno iskustvo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silk Rope Pink 10m

    Kvalitetan kanabis trebao bi biti ugrizni element vaše jadne i opasne erotske opreme. Ova Kiotos Silk konoplja je toplo napravljena, izolirana je od svjetlosti i ima senzualnu konačnu strukturu. Poznajete li nju ili nju? Ili jesi?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Osjetite uzbuđenje koje vam može dati stimulacija uretre.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Black

    Istrošene bradavice za buđenje težine! Ti putevi trgovine bradavicama mogu biti popraćeni nenametljivim pritiskom, ubrzavajući ono što očekujete da doživite nezamislivu senzornu stimulaciju koju nitko ne može pobijediti. Obložene su gumom sa strane ceste i izrađene su od visokokvalitetnog metala.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bamboo Wooden Paddle

    Sanjate li o elegantnom i učinkovitom šamarici? Ovaj je napravljen od bambusovog drveta i svaki njegov potez odzvanjat će vam karijonom strasti u ušima. Šamar udobno leži u ruci, nije pretežak, ali ipak budi poštovanje i poniznost. Zgrabite ga i krenite na putovanje obloženo intenzivnim potezima kvalitetnog bambusovog drveta.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    Bit će ozbiljno s ovim utikačem! Nije igračka za početnike, već za iskusne ljubitelje stimulacije uretre iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog 100% nehrđajućeg čelika i obećava jednostavno čišćenje. Uživajte u divnim vibracijama na najosjetljivijem mjestu vašeg tijela!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Glass Plug Crystal Gem Black

    Ako se prepustite prekrasnim i luksuznim igračkama, svidjet će vam se ovaj klin! Ukrašene su krajnjim ornamentom u obliku romba! Izrađen je od visokokvalitetnog nelomljivog stakla i svojim izgledom podsjeća na umjetničko djelo. A što je najbolje? Možete vrlo jednostavno zagrijati ili ohladiti iglu i uživati u još senzualnijem uzbuđenju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Black BDSM Point Hood

    Želite li steći poštovanje i možda izazvati strah? Ova maska koja se ne propušta inspirirana je poviješću kakvu poznajemo iz filmova i pobudit će poštovanje i poniznost svima kojima želite pokazati svoju dominaciju. Izrađen je od mekog PVC materijala i svojom veličinom odgovara gotovo svima. I najbolje od svega - pristajat će apsolutno svima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Dragon Claw

    Ekstremni BDSM ljubitelji oprez! Ovu igračku ćete žestoko voljeti, jer će ispuniti čak i one fantazije o kojima još niste sanjali. Stisnite bilo koji osjetljivi dio njezina tijela, postupno zategnite vijkom i pokažite tko je danas ovdje gospodar. 4 šiljaste noge zajamčeno izazivaju intenzivnu bol, da.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Classic Paddle Black

    Prekrasna crna šala za uzbudljivu kaznu. Udobno leži u ruci, čvrst je, a opet malo fleksibilan i izrađen od kvalitetne PU kože (PVC). Ovaj šamar jedan je od top Kiotos proizvoda, obogatite ga svojom BDSM kolekcijom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Ball Weight 35mm x 38mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Aluminium Buttplug Red Rose

    Kao i većina žena, volite li cvijeće, a posebno ruže? Zaljubit ćete se i u ovaj aluminijski analni čep s završnom ružom. Ima prekrasan sjajni dizajn, a još ljepši cvijet ruže koji će se istaknuti u vašoj guzici. Pružite svom partneru lijep izgled, a sebi prekrasnu stimulaciju!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 139 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.