×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Kiotos

Artikli 97 za 128 od 454 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Kako razoružati i ujedno ukrasiti žir? Isprobajte ove silikonske prstenove! Uljepšat će vrh penisa i izmamiti osmijeh na lice. Obožavat ćete ih nositi, a vjerujte, takvo je prstenje super i kao poklon!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Modern Zinc Alloy Nipple Clamps with Rope Set 5pcs

    Predstavljamo naše moderne stezaljke za bradavice od legure cinka 5x set s užetom od 1 metra, zadivljujući dodatak vašoj intimnoj kolekciji. Pažljivo dizajniran za stil i stimulaciju, ovaj set nudi uzbudljivo osjetilno iskustvo.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Sleeve 14

    Predstavljamo revolucionarni Monstar Sleeve – Special Girth Edition vrhunsko poboljšanje za vaša intimna iskustva! Oslobodite svoju unutarnju zvijer i krenite na putovanje neusporedivog užitka s našim novim navlakama za penis od punog mekanog tekućeg silikona.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Anchor Anal Plug Set Black

    Tražite set čepića za guzu koji će vam otvoriti vrata analnom užitku? Ovaj set iz Kiotosa sadrži 4 nevjerojatna analna čepa izrađena od kvalitetnog mekanog silikona. Zaljubit ćete se u njih na prvi dodir jer su nevjerojatno mekani i ugodni te će ih cijeniti posebno početnici.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds set je lijepo dizajniranih uretralnih igračaka napravljenih za senzualni užitak.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar Black

    Luksuzni kožni ovratnik popularnog brenda Kiotos nezaobilazan je dodatak za sve BDSM igrice.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Je li on ovdje? To je zato što trebate najčešće postavljana pitanja kada svoju BDSM kolekciju prekrijete čipsom od bambusa. Ima ručno izrađenu kožnu ručku i lijep crno-crveni dizajn, imate i praktičan umak. Lagan je, održan i promijenjen kako bi prijavio vašu dominaciju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Plastic Adjustable Chastity Device

    Je li vaš rob postao skitnica i smatrate da zaslužuje zatvorsku kaznu? Uhvatite i zatvorite njegov penis u ovaj plastični kavez gdje neće otvrdnuti ni pod kojim okolnostima. Izrađena je od lagane plastike, lako se čisti i pogodna je i za dugotrajno nošenje, tijekom kojeg se uopće neće vidjeti ispod odjeće.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Heart Shaped Spring Nipple Clamps

    Predstavljamo naše opružne stezaljke za bradavice u obliku srca, šarmantan dodatak vašoj kolekciji intimnih proizvoda. Ove stezaljke dizajnirane su za dodavanje razigranog i romantičnog štiha vašim senzualnim iskustvima.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Inflatable Dildo Black

    Crni dildo na napuhavanje s udobnom površinom. Polako ga izvucite iz anusa ili vagine i pritisnite ručnu pumpicu. Vibrator će se početi pojačavati i ispuniti vašu rupu užitka do maksimalne zasićenosti. Ručna pumpa ima ventil za trenutačno rasterećenje tlaka, što doprinosi sigurnosti proizvoda.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 65

    Dosadili su vam dildi koji realno podsjećaju na penis i sanjate nešto nestašno i neobično? Kiotos Monstar će vas baciti na koljena u raj. To je serija nevjerojatno impresivno razrađenih dilda, od kojih će vam ovaj zapeti za oko svojim čudovišnim oblikom. Umetanje u vaginu ili anus je veliki užitak, stoga ga nemojte propustiti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos COX 044 Silicone Flesh

    Ukusni dildo koji će vam se svidjeti! Tvrd je kao pravi penis, a njegov grubi oblik ljuskica ugodno će vas stimulirati. Upotrijebite i jaku usisnu čašicu, koristite ih u kombinaciji s popularnim remenom i kombinirajte ga samo s lubrikantima na bazi vode, jer je izrađen od kvalitetnog i lijepog silikona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Želite li svojim analnim igricama dati nenadmašnu dimenziju? Ovaj analni čep od prvoklasnog kirurškog čelika pružit će vam okus ne samo osjećaja punjenja, već i otvaranja. Nakon što ga umetnete u analni prostor, polugama možete raširiti iglicu i pravilno je zategnuti! Jeste li ozbiljni u vezi svojih analnih igrica? Ako je tako, ne biste trebali propustiti ovaj luksuzni proizvod!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Jeste li ludi za zvukom? S ovim čepom vaša će uzbudljiva iskustva biti još intenzivnija. Izrađen je od visokokvalitetnog luksuznog nehrđajućeg čelika. Ima oblik perle i krajnji dio za jednostavno rukovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Biste li radije svezali svog napaljenog submisivnog dvojnika u vreću? Pa kako hoćete! Ova luđačka košulja ispunit će vam želje o kojima možda niste ni razmišljali. Izrađena je od kvalitetnog PVC materijala, lako se oblači, kopča se patentnim zatvaračem, povlači se trakicama. Ima 2 otvora za disanje i nos, tako da je sigurnost također zajamčena.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Harness with Dildos Set Black S/M/L

    Tko će danas imati vlast? Hoćete li vi biti ta koja će senzualno prodrijeti? Sve je moguće! Ovaj komplet omogućuje zamjenu uloga. Samo stavite udoban pojas i dodajte mu mekani i sofisticirani zakrivljeni dildo? Odaberite male, srednje ili velike.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 32

    Stavili su vam dildo koji stvarno podsjeća na penis i sanjate li nešto nestašno i neobično? Kiotos Monstar će vas baciti na koljena u raju. Ovo je serija nevjerojatno impresivno stupnjevanih dilda, od kojih će vam ovaj zapeti za oko svojim monstruoznim oblikom. Umetanje u vaginu ili anus veliki je užitak, stoga ga nemojte propustiti.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Ribbed Penis Shinny Flesh XL

    Nevjerojatan dildo vrlo stimulirajuće teksture! Ovo je prekrasno svjetlucavo zlatno tijelo i ništa mu nije bolje. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona u koji ćete se zaljubiti na prvi dodir, kao i njegovih dodatnih dimenzija koje će goditi vašoj stražnjici ili vagini!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 44

    Jesu li vas dildoi stvarno stavili na vaš penis i sranje zbog nečega nesretnog? Kiotos Monstar će vas pobijediti na koljenima i raj. Jezik govori o izuzetno impresivnoj klasi dildoa, od kojih je moguće steći svoj oblik koji kao prirodnog čuda. Smještaj u vaginu ili anus je veliko uživanje, ne smijete pustiti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 66

    Stavili su vam dildo koji stvarno podsjeća na penis i sanjate li nešto nestašno i neobično? Kiotos Monstar će vas baciti na koljena u raju. Ovo je serija nevjerojatno impresivno stupnjevanih dilda, od kojih će vam ovaj zapeti za oko svojim monstruoznim oblikom. Umetanje u vaginu ili anus veliki je užitak, stoga ga nemojte propustiti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Ako je kavez za penis, onda lijepo i kvalitetno! Kao ova podsjećajuća zmija, koja će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključate ga u ovaj metalni kavez i spriječite ga da postigne erekciju i zadovoljstvo. U tvojim je rukama, drži svog roba lijepo zaključanog!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Zombie Dildo Beast 34

    Dosadili su vam obični dildoi i sanjate o nečem nestašnom? Kiotos Zombie će vas baciti na koljena i raj. Riječ je o nizu nevjerojatno impresivno razrađenih dildoa, od kojih će vas jedan osvojiti svojim dizajnom poput čudovišta. Uvođenje u vaginu ili anal je jedno veliko zadovoljstvo, stoga ga nemojte propustiti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Buckle Ring with Leash

    Treba li pričvrstiti kurac svog zločestog kolege na povodac? Samo stavite ovaj prsten za erekciju od PU kože i kao ogrlicu za penis te na njega pričvrstite lančić. Jednostavno zakopčajte karabiner i krenite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    Kožni remen za prisilni ili neželjeni orgazam! Ovaj praktični dodatak kompatibilan je sa svim masažnim glavama standardnih dimenzija, ima podesivu duljinu i ima prstenove za pričvršćivanje lisica.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rainbow Pinwheel 5 Wheels

    Luksuzni dugin mjenjač s 5 kotača. Puno je intenzivniji od ostalih aparata ove vrste, no ponajviše o vama ovisi koliki ćete pritisak vršiti na partnerovu kožu. Izrađena je od 100% nehrđajućeg čelika prvoklasne kvalitete. Povežite oči partneru i trčite mu po koži, stimulacija živaca bit će maksimalna!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ovaj uretralni komplet od nehrđajućeg čelika sadrži 7 čepova promjera od 5 mm do 11 mm. Savršen komplet za početnike u fetišu sonde ili čepa za penis. Čepovi za penis su šuplji tako da vaši muški sokovi mogu izaći s lakoćom. Imaju 4 glatke perle koje će biti nevjerojatne. S umetnutom duljinom od 42 mm to je savršena duljina za početak. 

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Ako se želite odreći kontrole nad sobom i smršaviti, dobiti svoj penis i postići erekciju? Začepi ptico! Ovaj visokokvalitetni plastični caffe bar za Chastity Cage ima 3 prstena velike veličine i također metalni kroj i dva ključa za vašu damu. Ostvari svoje snove!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Sleeve 09

    Jeste li dobili rukavice koje realno podsjećaju na ljudski penis, čak i ako sanjate nešto nestašno i neobično? Kiotos Monstar će vas baciti na koljena u raju. To je manje od nevjerojatno impresivnih polomljenih dilda i navlaka za penis poput ove. Impresivan svojim oblikom, koji izgleda kao svojevrsno čudovište. Umetanje u vaginu ili anus veliki je užitak, stoga ga nemojte propustiti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos COX 039 Extra Long Flesh 50cm

    Ovaj dildo ima izduženi glatki oblik za stimulaciju dubljih dijelova crijeva. Snažna usisna čašica omogućuje pričvršćivanje dilda na glatku površinu, poput vrata, zida kupaonice ili ruba kade!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Otkrijte nova analna iskustva! Uz ovaj uređaj doživjet ćete senzualno otvaranje anusa. Umetnite 3 zupca i okrećite maticu dok se kundak ne otvori prema želji. Napravu za istezanje možete koristiti i vaginalno! Izrađen je od 100% glatko poliranog nehrđajućeg čelika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Anal Plug BIG-S Handle 60mm

    Želite li najljepšu veliku pribadaču na svijetu? Odaberite BIG-S od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Njegova sjajna površina doista je zadivljujuća, a robusno kućište uzbudljivo. Silikonski kraj služi kao udobna i praktična ručka koja pristaje između stražnjice kao salivena. Vaša će analna iskustva biti još nevjerojatnija, stoga uživajte u njima.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 75

    Stavili su vam dildo koji stvarno podsjeća na penis i sanjate li nešto nestašno i neobično? Kiotos Monstar će vas baciti na koljena u raju. Ovo je serija nevjerojatno impresivno stupnjevanih dilda, od kojih će vam ovaj zapeti za oko svojim monstruoznim oblikom. Umetanje u vaginu ili anus veliki je užitak, stoga ga nemojte propustiti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 454 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.