×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Mister B

Artikli 97 za 128 od 182 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Urban Montreal Brief 3 pack

    Mislite li da je nemoguće osjećati se seksi i udobno u isto vrijeme? Istina je upravo suprotna, a dokaz za to su ovi briefovi Mister B-a. Montreal Brief tri su gaćice uskog, ugodnog kroja s elastičnim strukom s logotipom Mister B. Fleksibilne su i imaju push-up efekt koji oblikuje vaše gaćice. Otkrijte svoju novu zonu udobnosti kada je u pitanju pranje rublja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Enema Syringe 200cc

    Raspršite lubrikant točno tamo gdje vam je potrebno! Ova praktična štrcaljka omogućuje savršeno ciljanje. Osim toga, možete koristiti i vodu i silikonski gel. Ubacite lubrikant duboko unutra.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Imate li osjetljivu kožu? U tom slučaju treba mu lubrikant koji će biti nježan prema vašoj osjetljivoj koži. Mister B LUBE Sensitive ima sva vrhunska svojstva uobičajenog lubrikanta na bazi vode i također je vrlo nježan. Ima intenzivna skliska svojstva i obogaćen je regenerirajućim sastojcima kao što su Aloe Vera ili vitamin E. Uživajte u glatkom i ugodnom iskustvu!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B DELAY Gel 30ml

    Još ne želiš to učiniti? Znamo taj osjećaj i znamo što vam može pomoći s njim, evo ovog Mister B DELAY gela. Nanosi se na genitalije i pomaže produžiti zadovoljstvo spolnog odnosa. Djeluje umirujuće i osvježavajuće te odgađa vrhunac. A što je najbolje? Nećete biti uskraćeni ni za jedno ugodno iskustvo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Torba do torbe i utezi za to! Ova luksuzna torba izrađena od visokokvalitetne mekane kože tu je da stavite svoje testise u nju i isprobate kako podnosi olovo od 2 kg koje torba sadrži. Dakle, usuđuješ se? Usudi se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! Prekrasno je sjajna i s unutarnje strane ima podesive vrhove koji istovremeno iritiraju i muče. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Anal Closure Plug

    Volite li kada vam guzicu napune nečim tvrdim i teškim? Ova pribadača nije bilo koja druga pribadača, ona je nevjerojatno sjajna, teška (cca. 1 kg) i čvrsta! Njegov klasičan oblik izrađen je od glatkog i visokokvalitetnog čelika, a pričekajte dok ne dođe da ga izvadite, bit će samo još bolji! Osjetite njegovu težinu u sebi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Double-F Fist Lube 250ml

    Ekstra snažno mazivo na bazi vode za svakodnevnu upotrebu i ekstremnije igre. Ako volite fisting ili velike igračke, to ne smije nedostajati u vašem outfitu. Pruža glatke i dugotrajne učinke, koje ćete cijeniti čak i tijekom masaže. Uživajte u njegovom ugodnom sastavu bez proizvoda životinjskog podrijetla.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Nose Hook Small

    Imaju li vaše fantazije otvorene nosnice? Oživite svoje snove o svinjama s ovom kukom za nos! Odgovara gotovo svim nosovima, a možete mu dodati uže ili bilo koju drugu omiljenu opremu. Napravite sebi pokornog pandana svinje koju vežete na lanac, na primjer!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Torquator Collar Topped

    Pritisnite i osjetite! Ova je ogrlica prilično opasna jer ima 16 tupih šiljaka koji će se polako zabiti u vrat ovisno o potezu lanca za spajanje. Gumeni vrhovi na šiljcima malo ublažavaju bol, ali ako želite biti super zlobni, možete ih jednostavno skinuti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Silicone Anal Douche Beads

    Silikon iz kaputa tretira se kao analna tinta je lijepa fleksibilna, kvalitetna i laka za čišćenje. Izjavite da je vaš hitni slučaj gotov i da postoji idealan i nesmetan higijenski dodatak za sve ljubitelje analnih rupica. Kompatibilnost je s njegovim standardnim testnim i proizvodnim linijama u EU.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Fetish Pads

    Praktično pakiranje još praktičnijih zaštitnih jastučića za sve vaše omiljene igre! Mister B Fetish Pads su 15 zasebnih crnih jastučića dimenzija 60 x 90 cm koji će zaštititi vaš namještaj ili unutrašnjost vozila i uštedjeti vam vrijeme koje biste potrošili na čišćenje ovih mjesta. Jastučići su vrlo upijajući, jednokratni, nepropusni i upijaju do litru tekućine. Zahvaljujući crnoj boji izgledaju seksi i naglašavaju karakter vaših erotskih trenutaka. Lagani su, kompaktni i idealni za putovanja.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Chomper Small Red

    Najnovija kolekcija igračaka za vaše ptice od Mister B! Ovaj visokokvalitetni prsten, izrađen od fleksibilnih i udobnih TPR-a, može se nositi iz nekoliko razloga, kao što je prsten za erekciju ili tester. U Europi je također poznato da je vaša voljena osoba dodatak za penis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Snake Chastity Cage

    Zaključajte tu beskorisnu pticu i ne puštajte je van! Stell Bird Chastity Cage uređaj je za zaključavanje penisa. To je prilično težak kavez i ne dopušta svom nositelju da se uzbuđuje. Jako je tvrda (ali i fina) i zakočeni penis sigurno neće sam izaći iz nje!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B CARE Leather Polish Transparent 150 ml

    Vaši kožni dodaci i odjeća zaslužuju odgovarajuću njegu! Ovdje ih možete razveseliti nevjerojatnim proizvodom iz Mister B-a, čiji je cilj produžiti životni vijek. Nanesite ovu kremu na svoju kožnu opremu jednom ili dvaput godišnje, ovisno o tome koliko često je koristite, i produžite joj život za beskonačne godine.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    Sanjate li o besmrtnosti svojih erotskih igračaka? To ne možemo jamčiti, ali znamo kako produžiti njihov vijek trajanja i održavati ih što čistijim. Samo počnite koristiti ovo posebno sredstvo za čišćenje Mister B. Sigurno je za sve materijale, čisti ostatke maziva i tjelesne tekućine te sprječava stvaranje bakterija i štetne kemijske reakcije. Pružite svojim ljubimcima samo najbolje!

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Steel

    Dopustite da vas vežu ove elegantne lisice iz radionice Mister B! Lijepo su sjajne i, zahvaljujući spojnom lancu s dvije karike, također šarmantne. I kako izaći iz njih? Jedini način je ključ!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Zašrafi dok ne zaboli! Ova čvrsta "igračka" hvata vaše testise i senzualno ih opterećuje. Osim toga, ima i unutarnje tupe vrhove. Nemojte samo ostati na testisima, iskoristite ovog zgodnog muškarca za penis!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Fluffer Red

    Najnovija kolekcija igračaka za vaše ptice od Mister B! Ovaj visokokvalitetni prsten izrađen od fleksibilnog i udobnog TPR-a možete nositi na nekoliko načina, na primjer kao prsten za erekciju ili kao rastezač testisa. Proizveden je u Europi i zasigurno će postati vaš omiljeni dodatak za penis.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Premium Steel Double Header Dildo

    Zahvaljujući svojoj blagoj zakrivljenosti, ovaj Steel Double Header dildo pružit će vam iznimno ugodno iskustvo! Zaljubit ćete se u njegov ergonomski dizajn, kao i u novu razinu elegancije koju dildo predstavlja. Uživajte sami i u paru!

    149 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mister B Pinch Tweezer Clamps with Chain

    Želite li malo boli? Ove stezaljke za bradavice Master B ispunit će vaše želje! Njihov dizajn podsjeća na pincetu, a pritisak im je podesiv pomoću prstenova. Jednostavno povucite prsten prema gore i pritisak će se povećati. Povucite seksi lanac i još više poboljšajte iskustvo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Leather Penis Gag Black

    Senzualni gag za ispunjenje vaših divljih fantazija! Izrađen je od 100% silikona najviše kvalitete, tako da je potpuno siguran, netoksičan i neutralnog okusa. Remen je izrađen od kvalitetne kože i isticat će se na vašim licima. Uživajte u udobnom nošenju, oblačenju i prije svega u seksi iskustvima.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Urban Vancouver Boxer 3 Pack

    Mislite li da je nemoguće osjećati se seksi i udobno u isto vrijeme? Upravo je suprotno, a dokaz za to su ove boksačice iz Mister B-a. Vancouver Boxer su bokserice uskog, ugodnog kroja, elastičnog struka s logotipom Mister B. Fleksibilne su i imaju push-up efekt koji oblikuje vašu košaricu. Otkrijte svoju novu zonu udobnosti kada je u pitanju pranje rublja.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Cuff Double Lock Rigid Black

    Prepustite se lisicama i držite ih pod dvostrukom čvrstom bravom koju imaju ove prekrasne lisice Mister B Cuff! Zapešća će vam biti čvrsto povezana i nećete imati nikakve šanse dok vas vlasnik ključa ne odluči osloboditi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pinch Battery Clamps Adjustable with Chain Black

    Želite li malo boli? Ove stezaljke za bradavice Master B ispunit će vaše želje! Njihov dizajn inspiriran je automobilskom industrijom, a stezaljke se drže kako treba. Zahvaljujući oprugi u sredini, njihov pritisak je konstantan, a vijci vam omogućuju da po potrebi regulirate njegovu veličinu. Povucite seksi lanac i poboljšajte iskustvo s njim.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Blue XL

    Pumpaj svoj analni čep pravo na guzicu! Ovaj analni čep od Master B bit pravi je užitak. Vrlo je univerzalni sustav, univerzalan i zasnovan na ideji i način postupnog povećanja obujma sigurnosnih vrata. Umjesto toga, dodajete balon i pustite dodatke da narastu do najotpornije dimenzije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Anal Drops 40mm x 4 Black

    Želite li izmamiti uzbuđenje u svojim očima? Pozovite ove analne komade na svoja stražnja vrata i senzualno ih pustite van! Bit će užitak klizati jedan za drugim, probati sporo i brzo. Kapi su izrađene od glatkog visokokvalitetnog silikona i doslovno ćete treptati od oduševljenja dok padaju s vama jedna po jedna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    2 akrilna tajlandska štapa za razne igre! Idealne su za bradavice i druge dijelove tijela. Dugi su 12,5 cm i lako se podešavaju prstenovima. Uživajte u nježnom podešavanju i ultra grubom užitku!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Premium Steel Joy Stick L

    Savršen alat za savršenu stimulaciju prostate! Steel Joy Stick ima čvrstu kuglicu za ugodno umetanje, uklanjanje i, što je najvažnije, iritaciju. Odaberite pravu veličinu za sebe, bilo da ste početnik ili iskusni istraživač uzbudljivih mogućnosti prostate!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Volite li mučiti penis? Da! S ovim prstenom bit će još zabavnije (shvatite grublje) nego ikada prije! Snaga šiljaka će vas odvesti preko granice podnošljivosti i ovo vrlo bolno (i također ugodno) iskustvo će vam zariti duboko pod kožu. Namjestite vrhove priloženim ključem tako da prsten drži na mjestu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Double-F Neon Fist Lube 250ml

    Jeste li ljubitelj ekstremnih igara uključujući fisting? Tražite lubrikant koji na bazi vode koji je super učinkovit i zabavan? Zahvaljujući svojoj bogatoj konzistenciji, ovaj ekstra jaki lubrikant iz Mister Ba pomoći će vam ne samo kod šakanja, već i kod većih igračaka, a štoviše, svijetli jarko neonsko žuto pod tamnoplavim ili crnim svjetlom! Uživajte u zabavnom uzbuđenju i njime iznenadite svog kolegu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Sling Frame Set of 5 Springs

    Koristite ove opruge da objesite ljuljačku u Mister B Bondage Frame i poboljšate svoje iskustvo. Opruge su čelične, u kompletu ćete ih naći 5 i nosivost im je 170 kg.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 182 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.