×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Mister B

Artikli 97 za 128 od 183 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B LUBE Thick 100ml

    Mister B LUBE Thick nudi vam sva vrhunska svojstva lubrikanta na bazi vode i još mnogo toga! Zbog guste konzistencije zaista dugo traje i ne isušuje se. Ostat će na vašem tijelu i igračkama koliko god vam je potrebno. Ne lijepi se i idealan je za igranje dildoima ili pribadačama, jer jednostavno ostaje na igrački i ne klizi.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Toy Bag Red M

    Volite li praktičnost? Erotske igračke često su izrađene od osjetljivih materijala, a pri skladištenju treba paziti da se ne dodiruju i samim time ne oštećuju. Idealne su torbe za pohranu u kojima će vaši pomagači imati potrebnu privatnost. Nabavite vrećicu za pohranu od prirodnih vlakana i produžite život cijeloj svojoj trgovini igračaka!

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju zahvaljujući obliku zrna, a zahvaljujući zaobljenom vrhu, prodiranje će biti lako i ugodno. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Rubber Police Truncheon

    Gumena policijska palica za najstrože batine! Je li se netko ovdje ljutio? Zovi policiju, treba mu staviti lisice i također ga izudarati.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Ankle Sling Loops Premium

    Priuštite si utjehu i uživajte u omiljenim ludorijama. Jednostavno se ne možete izvući iz ovih petlji za nagib, izrađene su od visokokvalitetne kože i dovoljno su velike da stanete bez skidanja cipela. Uživajte u udobnosti i uzbuđenju u isto vrijeme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Anal Drops 60mm x 4 Black

    Želite izmamiti suze uzbuđenja na oči? Pozovite ove analne kapi na svoja stražnja vrata i izvadite ih senzualno! Bit će užitak klizati jedan za drugim, isprobavati polako i brzo. Kapljice su izrađene od glatkog visokokvalitetnog silikona i doslovno ćete migoljiti od oduševljenja dok jedna po jedna padaju s vas.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Grabber Red

    Najnovija kolekcija igračaka za vaše ptice od Mister B! Ovaj visokokvalitetni prsten, izrađen od fleksibilnih i udobnih TPR-a, može se nositi iz nekoliko razloga, kao što je prsten za erekciju ili tester. U Europi je također poznato da je vaša voljena osoba dodatak za penis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Sucker Black

    Impresivan erekcijski prsten Master B pomaknut će vaše seksi posuđe naprijed. Možete ga nositi na više načina, prilagođava se, jer je izrađena od visokokvalitetnog, fleksibilnog i udobnog TPR materijala. Uživajte u čvršćoj erekciji i urednoj prirodi s ovim prstenom iza penisa i testisa. Proizveden je u Europi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Anal Closure Plug

    Volite li kada vam guzicu napune nečim tvrdim i teškim? Ova pribadača nije bilo koja druga pribadača, ona je nevjerojatno sjajna, teška (cca. 1 kg) i čvrsta! Njegov klasičan oblik izrađen je od glatkog i visokokvalitetnog čelika, a pričekajte dok ne dođe da ga izvadite, bit će samo još bolji! Osjetite njegovu težinu u sebi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Premium Steel Beaded Stick

    Sanjate li o rebrastoj površini i senzualnoj iritaciji svoje rupe? Beaded Stick pretvara vaše snove u stvarnost! Ima debelu ručku za jednostavno rukovanje, kao i rebrastu površinu za maksimalan užitak.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mister B Hardware Premium Steel Thick Stick

    Sanjate li o jednostavnom i učinkovitom alatu za iritaciju prostate? Thin Stick pretvara vaše snove u stvarnost! Ima debelu ručku za jednostavno rukovanje, kao i glatku površinu za maksimalan užitak.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mister B Pup Hero Dogtail L

    Igre za psa i vlasnika Master B jednostavno nemaju što instalirati kao vi! Koristite visokokvalitetni mekani silikonski ciklu na analnom čepu koji je siguran za tijelo. Poslužitelja nedostaje, a fitness i kupanje su dugotrajni i jako zabavni.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pinch Japanese Clover Clamps with Chain

    Uz B PINCH će tako lijepo boljeti! Ove japanske stezaljke za bradavice s lancem dizajnirane su za savršenu bol. Inspirirani su ribarskom industrijom i savršeno će pristajati vašim bradavicama. Povucite lanac i shvatite zašto su toliko popularni.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pup Hero Dogtail XL

    Igre za psa i vlasnika Master B jednostavno nemaju što instalirati kao vi! Koristite visokokvalitetne meke silikonske igle na analnom čepu koji su sigurni za tijelo. Poslužitelja nedostaje, a fitness i kupanje su dugotrajni i jako zabavni.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Urban Montreal Brief 3 pack

    Mislite li da je nemoguće osjećati se seksi i udobno u isto vrijeme? Istina je upravo suprotna, a dokaz za to su ovi briefovi Mister B-a. Montreal Brief tri su gaćice uskog, ugodnog kroja s elastičnim strukom s logotipom Mister B. Fleksibilne su i imaju push-up efekt koji oblikuje vaše gaćice. Otkrijte svoju novu zonu udobnosti kada je u pitanju pranje rublja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Vinyl Play Sheet 220x160cm

    Bacite ga preko kreveta ili sofe i onda igrajte kako vam se sviđa! Ova plahta će vam uštedjeti mnogo brige oko namještaja ili posteljine, a izgleda i super seksi. Izrađen je od zavodljivog vinila i nevjerojatno je izdržljiv. Ulijte bilo koji lubrikant na njega i upotrijebite ga iznova i iznova bez ikakve brige.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Black Brutal Chastity Cage

    Zaključajte tu beskorisnu pticu i ne puštajte je van! Stell Black Brutal Chastity Cage uređaj je za zaključavanje penisa. To je prilično težak kavez i ne dopušta svom nositelju da se uzbuđuje. Zaista je brutalan, tvrd je, težak i zaključani penis sigurno neće sam izaći iz njega!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Želite li biti stvarno zločesti prema svom kolegi? Mučite njegov kurac i testise ovim vrhunskim uređajem! To je akrilna drobilica koja je zla u najboljem smislu te riječi. Polako će stiskati kuglice između dvije akrilne ploče i penis će ostati izložen. Samo budite oprezni, ovo je stvarno za napredne CBT igrače.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! Predivno je sjajna i ima šiljke iznutra koji iritiraju i muče u isto vrijeme. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Enema Syringe 200cc

    Raspršite lubrikant točno tamo gdje vam je potrebno! Ova praktična štrcaljka omogućuje savršeno ciljanje. Osim toga, možete koristiti i vodu i silikonski gel. Ubacite lubrikant duboko unutra.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Silicone Anal Douche Trainer

    Silikon iz kaputa tretira se kao analna tinta je lijepa fleksibilna, kvalitetna i laka za čišćenje. Izjavite da je vaš hitni slučaj gotov i da postoji idealan i nesmetan higijenski dodatak za sve ljubitelje analnih rupica. Kompatibilnost je s njegovim standardnim testnim i proizvodnim linijama u EU.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Red XL

    Pumpaj svoj analni čep pravo na guzicu! Ovaj analni čep od Master B bit pravi je užitak. Vrlo je univerzalni sustav, univerzalan i zasnovan na ideji te način postupnog povećanja obujma sigurnosnih vrata. Umjesto toga, dodajete balon i pustite dodatke da narastu do najotpornije dimenzije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! S jedne strane izgleda apsolutno super, ali prije svega jako smeta testisima. Sjajna je, konusnog oblika i ima šiljke s unutarnje strane koji će iritirati i mučiti vašu torbu. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Torquator Collar Topped

    Pritisnite i osjetite! Ova je ogrlica prilično opasna jer ima 16 tupih šiljaka koji će se polako zabiti u vrat ovisno o potezu lanca za spajanje. Gumeni vrhovi na šiljcima malo ublažavaju bol, ali ako želite biti super zlobni, možete ih jednostavno skinuti.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B DELAY Gel 30ml

    Još ne želiš to učiniti? Znamo taj osjećaj i znamo što vam može pomoći s njim, evo ovog Mister B DELAY gela. Nanosi se na genitalije i pomaže produžiti zadovoljstvo spolnog odnosa. Djeluje umirujuće i osvježavajuće te odgađa vrhunac. A što je najbolje? Nećete biti uskraćeni ni za jedno ugodno iskustvo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Torba do torbe i utezi za to! Ova luksuzna torba izrađena od visokokvalitetne mekane kože tu je da stavite svoje testise u nju i isprobate kako podnosi olovo od 2 kg koje torba sadrži. Dakle, usuđuješ se? Usudi se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B LUBE Sensitive 100ml

    Imate li osjetljivu kožu? U tom slučaju treba mu lubrikant koji će biti nježan prema vašoj osjetljivoj koži. Mister B LUBE Sensitive ima sva vrhunska svojstva uobičajenog lubrikanta na bazi vode i također je vrlo nježan. Ima intenzivna skliska svojstva i obogaćen je regenerirajućim sastojcima kao što su Aloe Vera ili vitamin E. Uživajte u glatkom i ugodnom iskustvu!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Chomper Small Red

    Najnovija kolekcija igračaka za vaše ptice od Mister B! Ovaj visokokvalitetni prsten, izrađen od fleksibilnih i udobnih TPR-a, može se nositi iz nekoliko razloga, kao što je prsten za erekciju ili tester. U Europi je također poznato da je vaša voljena osoba dodatak za penis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Fluffer Red

    Najnovija kolekcija igračaka za vaše ptice od Mister B! Ovaj visokokvalitetni prsten izrađen od fleksibilnog i udobnog TPR-a možete nositi na nekoliko načina, na primjer kao prsten za erekciju ili kao rastezač testisa. Proizveden je u Europi i zasigurno će postati vaš omiljeni dodatak za penis.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B CARE Toy Wash 250ml

    Sanjate li o besmrtnosti svojih erotskih igračaka? To ne možemo jamčiti, ali znamo kako produžiti njihov vijek trajanja i održavati ih što čistijim. Samo počnite koristiti ovo posebno sredstvo za čišćenje Mister B. Sigurno je za sve materijale, čisti ostatke maziva i tjelesne tekućine te sprječava stvaranje bakterija i štetne kemijske reakcije. Pružite svojim ljubimcima samo najbolje!

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! Prekrasno je sjajna i s unutarnje strane ima podesive vrhove koji istovremeno iritiraju i muče. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Nose Hook Small

    Imaju li vaše fantazije otvorene nosnice? Oživite svoje snove o svinjama s ovom kukom za nos! Odgovara gotovo svim nosovima, a možete mu dodati uže ili bilo koju drugu omiljenu opremu. Napravite sebi pokornog pandana svinje koju vežete na lanac, na primjer!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 183 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.