×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Satisfyer

Artikli 129 za 160 od 187 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Power Plug Black

    Kuc kuc! Vaš novi analni ugađač kuca na vaša stražnja vrata i želi unutra da vam pokaže što može. Uglavnom će to biti jake vibracije, koje će vas opiti, kao i upravljanje putem aplikacije, koja će vam ponuditi ultimativne mogućnosti korištenja. Ne smijemo zaboraviti ni genijalan oblik igle koji daje osjetno osjećaj punine. Uživaj!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Dual Love Red

    Osam stimulativnih valjaka, model Dual Love nudi još jednu stimulativnu snagu za poboljšanje vibriranja, izravnavanje. Važno je osigurati da imate mogućnost kontrolirati korištenje aplikacije i dizajn mekog silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun pruža vrlo preciznu stimulaciju uz snažnu, cirkulirajuću vibraciju, što ga čini prikladnim za klitoris, stidne usne ili druge erogene zone. Njegov sportski dizajn nadopunjuje intuitivne kontrole.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja zagrijava vibrator koji se može kontrolirati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Uvijek želite nešto više? A što je s erotskim pomagalima, konkretno s analnim čepićima? Satisfyer Intensity Plug je tu samo za vas! Lako se stavlja, ugodno je fleksibilan i može ugodno vibrirati. I što više? Možete kontrolirati svoje uzbuđenje putem aplikacije na svom telefonu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Uz 3 snažna motora, model Double Flex njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne s istom pažnjom. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Uvijek želite nešto više? A što je s erotskim pomagalima, konkretno analnim čepićima? Satisfyer Intensity Plug je tu samo za vas! Boja je nanesena, ugodno je fleksibilna i može ugodno vibrirati. I što više? Možete kontrolirati svoje uzbuđenje putem aplikacije na svom telefonu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    Sa svojim elegantnim kompaktnim dizajnom i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Pro To Go 3 izrađena od silikona idealan je suputnik na putovanju. Pružit će vam rajski orgazam bilo kada i bilo gdje, a njegova dva moćna motora pokazat će vam vrhunac blaženstva!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    Zahvaljujući 2 motora i snažnim vibracijama, Lolli-Plug 2 je apsolutna zvijezda. Struktura lopte izrađena je od mekog silikona i završava širokom bazom za sigurnu upotrebu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samopouzdanom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je koja usporava svu vašu kolekciju. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 zna kako vas intenzivno razmaziti dubokim vibracijama. Zahvaljujući prošivenom dizajnu i glomaznom obliku, ovaj mini vibrator dobro drži i omogućuje vam da uživate u užitku u svoj njegovoj raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Dosadila su vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Negira i klitoris i G-točku i može koristiti pritisak valova i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira sve erogene zone, kao što su klitoris, zategnuta koža ili bradavice, te cirkulirajuće vibracije. Vibracije se mogu kontrolirati pomoću upravljačke ploče ili aplikacije Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Hot Passion

    Hot Passion Connect App analni vibrator s velikom osovinom stimulira prostatu snažnim vibracijama i stimulirajućom toplinskom funkcijom. Mekana silikonska površina pokreće vas zahvaljujući mekom dodiru i prirodnom osjećaju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ako više volite jednostavnost, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi je mini vibrator za vas: njegov funkcionalni dizajn i jednostavan rad pobrinut će se za užitak brzo i učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova podmazuje klitoris senzornim pritiscima, a G-točka pokušava vibrirati. Ohrabrujući fleksibilni kabel, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se pripremite za svoju G-točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Odaberite svoju vulvu i odabrat ćete sebe! S prekrasnim stimulatorom Vulva Lover unijet ćete potpuno novo značenje u blaženstvo. Stoga nemojte više čekati i zaljubite se u savršenu stimulaciju vibracija i pritiska valova.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Uz Satisfyer Sunray, možete uživati u istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa zahvaljujući vibracijama i valovima pritiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator opremljen je fleksibilnim lančanim zglobom koji se lako prilagođava vašem tijelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva snažna bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ovu ugodnu masažu nadopunjuju funkcije grijanja, zahvaljujući kojima se ovaj vibrator s kontrolom primjene može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bold Lover Dark Pink

    Satisfyer Bold Lover idealan je vibrator za prste za početnike, koji prije svega impresionira svojom intuitivnom kontrolom, snažnim vibracijama i svestranošću.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova Double Fun stimulira oba partnera tijekom seksa. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, pruža smislenu stimulaciju klitorisa, G-točke i penisa. Ovom modernom igračkom možete daljinski upravljati pomoću aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Udvostručite svoje zadovoljstvo s ovim razigranim dizajnom koji kombinira fleksibilnu stimulaciju klitorisa s robusnom osovinom. Luksuzna funkcija grijanja oponaša toplinu realističnih dodira i trebala bi kontrolirati vašu napetost i ispuniti vašu šalicu užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper izrađen od silikona ugodnog za kožu i s 2 petlje, od kojih se jedna može podesiti po veličini, osigurava pojačan učinak cirkulacije krvi i produljuje ljubavnu igru. Dodatne vibracije stimuliraju oba partnera.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte u senzualnoj promjeni dok vodite ljubav - uz Satisfyer Partner Box! Kutija sadrži parni vibrator Double Joy, vibrator za gaćice Sexy Secret i prsten za penis Royal One, koji su svi kompatibilni s aplikacijom Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Model Sweet Seal Connect App s upravljanjem putem aplikacije oduševit će vas snažnim motorom, voluminoznim, zaobljenim oblikom i intuitivnim upravljanjem. Zahvaljujući aplikaciji Satisfyer Connect, ovaj silikonski analni vibrator može se koristiti uistinu univerzalno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Hot Spot! Kao uvijek vjeran i željni suputnik, kozmopolitski vibrator je uz vas kako kod kuće tako i u metropolama i hotelskim sobama ovoga svijeta s gorućim entuzijazmom i funkcijom aplikacije. Njegov savijeni, stimulativno voluminozni vrh s puno osjećaja miluje vašu G-točku i osim intenzivnih vibracija osigurava osjećaj zagrijavanja u srcu – hm, oprostite, mislimo u gaćicama, naravno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 129 za 160 od 187 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.