×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Satisfyer

Artikli 65 za 96 od 98 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja zagrijava vibrator koji se može kontrolirati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Uz 3 snažna motora, model Double Flex njeguje G-točku, klitoris i vanjske stidne usne s istom pažnjom. Zahvaljujući tehnologiji Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a ipak ćete biti oduševljeni snažnim vibracijama koje kontrolira aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Već izrađen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili vibrator partnera.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    S 2 upečatljiva motocikla, elegantnim dizajnom od silikonskih jastučića i samopouzdanom G-točkom i stimulacijom klitorisa, model Mono Flex zvijezda je koja usporava svu vašu kolekciju. All-inclusive dojam pojačan je elegantnim dizajnom i kontrolom utrke.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy opremljen je s 2 motocikla i fleksibilnom žicom, tako da se može savijati u razne oblike. Koristit ćete ga kao partnerski vibrator, erekcijski prsten i vibrator za nanošenje - Elastic Joy je spreman na sve.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Dosadila su vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Negira i klitoris i G-točku i može koristiti pritisak valova i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova Double Fun stimulira oba partnera seksom. Nadopunjuje dizajn u obliku riječi U, potiče srednju stimulaciju klitorisa, G-točaka i penisa. Uz ovu modernu igru možete dodatno kontrolirati aplikaciju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Vrlo korisno za jedan vibrator! Nazovite se Hot Lover i pobrinite se da se pripremite za svoju G-točku i klitoris. Skriva dva motora s dva motora. Njegova druga nepostojeća sposobnost je sposobnost zagrijavanja do opojnih 40 stupnjeva, što ostavlja miksere na dnu želuca i povećava cirkulaciju krvi. Vaša orgazmična iskra je očigledna! A ako ne dobijete tortu, možete to provjeriti dobrom aplikacijom Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova podmazuje klitoris senzornim pritiscima, a G-točka pokušava vibrirati. Ohrabrujući fleksibilni kabel, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Uz Satisfyer Sunray, možete uživati u istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa zahvaljujući vibracijama i valovima pritiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator opremljen je fleksibilnim lančanim zglobom koji se lako prilagođava vašem tijelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva snažna bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ovu ugodnu masažu nadopunjuju funkcije grijanja, zahvaljujući kojima se ovaj vibrator s kontrolom primjene može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova Double Fun stimulira oba partnera tijekom seksa. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, pruža smislenu stimulaciju klitorisa, G-točke i penisa. Ovom modernom igračkom možete daljinski upravljati pomoću aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Udvostručite svoje zadovoljstvo s ovim razigranim dizajnom koji kombinira fleksibilnu stimulaciju klitorisa s robusnom osovinom. Luksuzna funkcija grijanja oponaša toplinu realističnih dodira i trebala bi kontrolirati vašu napetost i ispuniti vašu šalicu užitka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 3

    Uživajte u senzualnoj promjeni dok vodite ljubav - uz Satisfyer Partner Box! Kutija sadrži parni vibrator Double Joy, vibrator za gaćice Sexy Secret i prsten za penis Royal One, koji su svi kompatibilni s aplikacijom Satisfyer Connect.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikacijom G-Spot Flex 4 Connect dobivate posebno talentiranog ljubavnika. Zahvaljujući unutarnjoj žici, vibrator G-točke jednim pokretom postaje vibrator zeca. Upravljajte njime putem aplikacije Satisfyer Connect za individualnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Hot Spot! Kao uvijek vjeran i željni suputnik, kozmopolitski vibrator je uz vas kako kod kuće tako i u metropolama i hotelskim sobama ovoga svijeta s gorućim entuzijazmom i funkcijom aplikacije. Njegov savijeni, stimulativno voluminozni vrh s puno osjećaja miluje vašu G-točku i osim intenzivnih vibracija osigurava osjećaj zagrijavanja u srcu – hm, oprostite, mislimo u gaćicama, naravno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Svaki osmijeh čini svijet malo boljim, pa ovaj slatki donositelj radosti nosi svoje ime u čast dobrog raspoloženja posvuda. Što zapravo i nije tako daleko, kada dođe iza ugla sa svojom ergonomskom oblinom: nakon što ste podlegli njegovom šarmu, zavodi Vas svojom podatnom površinom Silk Touch, ugodno zaobljenim oblikom i 12 programiranih vibracija od kojih zastaje dah.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    G-Spot Flex 2 mazi G-točku i klitoris prema vašim željama. Fleksibilna osovina omogućuje pretvaranje vibratora G-točke u vibrator za zeca. Dva snažna motora dovest će vas do vrućeg vrhunca.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja grije vibrator uz kontrolu odgovarajuće se može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikonskih opruga pruža ekstra duboku stimulacijsku točku A. Vibrator stimulira poboljšanu strukturu da vas izbriše s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i nosom, fleksibilnog dizajna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Već 3 teška motocikla, Double Flex model s istom rukom ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 2

    Satisfyer kutija za partnere učinit će još zabavnijim vođenje ljubavi: s partnerskim Joy Double vibratorom i prstenom za penis Royal One, oba partnera uživat će u senzualnim vibracijama. Obje igračke mogu se kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, može se pohvaliti sputavajućim mekim silikonom u kombinaciji s visokokvalitetnim metalom za uzgoj. Upravljanje uz pomoć tradicionalnog uobičajenog kontrolera i naših prvoklasnih aplikacija omogućuju vam da igrate igre dalje i dalje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 od silikona pruža ekstra duboku stimulaciju točke A. Vibrator stimulirajuće užlijebljene strukture razmazit će vas s 2 motora s ergonomskom ravnom osovinom i uskim, fleksibilnim vrhom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Yoni Power 2 Light Blue

    Ojačajte dno zdjelice i doživite duboke orgazme uz Satisfyer Yoni Power 2. Zahvaljujući tri različite veličine, ove vaginalne kuglice od medicinskog silikona omogućuju postupni trening mišića.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Budite kreativni i uživajte u našoj savitljivoj G-Spot Flex 3 koja istovremeno stimulira više vrućih točaka. Zahvaljujući fleksibilnoj dršci, može se transformirati iz vibratora za G-točku u rabbit vibrator, dražeći klitoris i G-točku dubokim vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box pogodan je za sve parove koji žele zajedno doživjeti uzbudljivu avanturu. Paket uključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy i vibrator za gaćice Sexy Secret koji se može kontrolirati pomoću aplikacije Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    S 2 snažna motora, zakrivljenim, ergonomskim oblikom i uskim, fleksibilnim vrhom, Satisfyer A-Mazing njeguje 1 točku A i pruža neobično duboku stimulaciju. Silikonska površina je posebno fleksibilna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za G-točku i vibrator za zeca u jednom. Zahvaljujući unutarnjoj žici može se slobodno podešavati i podešavati. Dva snažna motora maže klitoris i G-točku ugodnim vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Grey

    Budite kreativni i uživajte u našoj savitljivoj G-Spot Flex 3 koja istovremeno stimulira više vrućih točaka. Zahvaljujući fleksibilnoj dršci, može se transformirati iz vibratora za G-točku u rabbit vibrator, dražeći klitoris i G-točku dubokim vibracijama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Već napravljen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao habajući vibrator, erekcijski prsten ili partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Uz model Satisfyer Elastic Game izrađen od silikona, moći ćete uživati u maksimalnoj fleksibilnosti: zahvaljujući 2 motora i fleksibilnoj žici iznutra, ovaj univerzalni pratilac može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 65 za 96 od 98 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.