×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Satisfyer

Artikli 33 za 64 od 147 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Jeste li spremni za novi val pogodnosti? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Čekić sa svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se uz 11 načina rada valjka za pritisak, 12 programa vibracije i kontrolu putem aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovativni Rolling Pleasure udvostručuje vas intenzivnim vibracijama i kreće se s lopticom na nožnom prstu. Iskusite intenzivnu stimulaciju G-točke sa zakrivljenim dizajnom i finom strukturom utora.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova mazi klitoris senzualnim valovima pritiska, a G-točku snažnim vibracijama. Zahvaljujući fleksibilnom lančanom zglobu, ovaj silikonski vibrator prilagođava se vašem tijelu i pruža vam optimalnu stimulaciju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo ogledalo na zidu, zašto se uopće ne mogu opustiti? Vaš novi masažer iz Satisfyera nudi lijek: konačno suputnik koji se ne žali što Vas izdašno masira! Zahvaljujući impresivnoj XXL veličini i skrivenoj snazi iza svoje zavodljive silikonske glave, Wand-er Woman rješava probleme, ublažava napetost i grebe svaki orgazmički svrbež.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Svojim kompaktnim dizajnom u optici za ribe i zanimljivom kombinacijom valova pritiska i vibracija, Satisfyer Sugar Rush izrađen od silikona idealan je suputnik na putovanju. Oba motora su posebno snažna.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ova krafna doista je prsten za pijetla s ogromnom željom da zasladite svoj ljubavni život. Prsten Satisfyer daje Vašoj muškosti senzualnu nadogradnju, osiguravajući Vama i Vašem partneru uživanje u trncima. Veliki stimulator klitorisa ima široki promjer i 10 postavki intenzivne vibracije, nudeći ljubavnu stimulaciju vašoj dami pritiskom na gumb. Ali čak i tijekom vrućih solo sesija, zavest će Vas svojim dubokim vibracijama i nepogrešivo Vas katapultirati do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih dijelova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - nebeskoplavi višenamjenski model stimulira vas onako kako vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od glavnog motora, tako da oba dijela vibratora nude 10 uzbudljivih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Love Breeze Copper

    Prekrasni valovi pritiska stimuliraju klitoris s 11 intenziteta bez kontakta. Love Breeze će vas također inspirirati svojom mekom silikonskom glavom, punjivom baterijom i ergonomskom, vodootpornom završnom obradom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla zabava, dupli užitak – potpuno novi Satisfyer DUAL PLEASURE je stimulator klitorisa s Bluetoothom i unutarnji vibrator G-točke. Napravljen za uparivanje s nagrađivanom aplikacijom Satisfyer Connect, DUAL PLEASURE upravo je doveo Vaše senzualno putovanje na novu razinu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Novi Embrace Me vibrator stimulira klitoris i G-točku, a mi još uvijek pomažemo vibrirati dva motora. Očaravajući gornji prsten, vibrator kombinira praktično rukovanje sa stimulacijom rotacije prepuštanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Pružite svojoj muškosti trenutak nekontroliranog užitka s našim vibratorom Mighty One. Ugodan fleksibilan prsten prilagođava se bilo kojoj veličini, okružuje vaš penis i zahvaljujući učinku zaustavljanja cirkulacije krvi omogućuje dulji užitak i izvanrednu izdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Ovaj svijetli, veseli žuti snažni vibrator za G-točku od 100% fleksibilnog silikona zasigurno će Vas obasjati suncem.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvostruka zabava i dvostruko zadovoljstvo! Novi Satisfyer Dual Pleasure oduševit će vaš klitoris kroz stimulaciju valovima pritiska i neće ostaviti za sobom ni vašu g-točku! A što je najbolje? Možete ga kontrolirati putem aplikacije Satisfyer Connect na svom telefonu! Podignite svoju uzbudljivu avanturu na novu razinu!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Ovaj senzualni, doista prijenosni uređaj dizajniran je za sve, bez gledanja u tvrtku, a morate zadržati svoju masnoću, posebno na tornju. Mehanički silikonski rotator glave omogućuje korištenje ove igračke u svim mogućim položajima na 180°.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Jeste li spremni za novi val užitka? Stigao je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovije izdanje Satisfyerovog kultnog Air Pulsea! Ističe se svojom jedinstvenom tehnologijom Liquid Air koja stvara osjećaj senzualnog naleta vode. Radujte se s 11 načina tlačnih valova i 12 programa vibracija!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men svojim je vibracijama osvojio muškarce diljem svijeta, a sada dolazi s nečim novim - vibracijama možete upravljati putem aplikacije! Naravno, ostaje očuvan elegantan dizajn i ergonomski oblik koji vrlo udobno leži u ruci. Otvor za ulazak je izrađen od kvalitetnog i ugodnog silikona, stoga požurite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajni vibrator koji ne želite sami slušati ... Vrhunski prijenosni vibrator Secret + ima modernu, ergonomsku bazu koja omogućuje maksimalnu kondiciju i također rebrastu površinu za stimulaciju klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Strong One prsten za erekciju od ugodnog i nježnog silikona osigurava veću izdržljivost i odgodu ejakulacije. Osim toga, duboke vibracije stimuliraju oba partnera u isto vrijeme, a kao bonus, njima se može upravljati pomoću aplikacije.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nešto više? Ovaj vibrirajući masturbator tvrtke Satisfyer dizajniran je s okom za apsolutno savršenstvo! S njim ćete doživjeti čisto blaženstvo, vjerujte nam. Njegovo fleksibilno tijelo, a posebno unutarnja stimulirajuća tekstura, milovat će vaš penis do orgazmičkog ludila, a možete ga upariti i sa praktičnom aplikacijom Satisfyer Connect pa uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Nova razina luksuza - s pravom kožom i pravim plemenitim metalom

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Čaša šampanjca u baru visoko iznad gradskih krovova, wellness hotel s infinity bazenom ili novi Satisfyer Luxury High Fashion od poliranog aluminija - priuštite si jer to zaslužujete. Prsten od ekstra mekog medicinskog silikona s laganom elegancijom okružuje vašu pičku i očarava ga stimulacijom koja oduzima dah temeljenom na valovima pritiska Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Ovaj zečji vibrator Embrace Me stimulira klitoris i G-točku u isto vrijeme pomoću vibracija dvaju snažnih motora. Zahvaljujući pričvrsnom prstenu, vibrator kombinira praktično rukovanje s potpunom stimulacijom točaka zadovoljstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Satisfyer Trendsetter, dobro kontrolirana aplikacija, utjecat će na vašu upotrebu sa svim točkama, a sol će se također smatrati analnom. Pomoću aplikacije Satisfyer Connect možete uživati u velikom izboru igrača.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Zahvaljujući 2 snažna motocikla, besprijekornom dizajnu od punog silikona i istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa, model Mono Flex postat će zvijezda svake kolekcije pomagala. Cjelokupni dojam nadopunjuje elegantan dizajn i kontrola primjene.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Želite li ugoditi klitorisu ili izmasirati umorne mišiće? Sve je moguće s ovom mini vibrirajućom glavom iz Satisfyera! Ima praktičan zaobljeni vrh, ravni oblik i elegantan izgled. Zahvaljujući opruženom gornjem dijelu, glava mu je potpuno fleksibilna i prilagođava se vašim željama. Uživajte u nevjerojatno snažnim vibracijama i masaži cijelog tijela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Zahvaljujući vrhu u obliku jezika i snažnom motoru, Satisfyer Trendsetter, kontroliran putem aplikacije, postiže vaš užitak u svim točkama, a brine se i za analni užitak. Zahvaljujući aplikaciji Satisfyer Connect, možete uživati u još većoj raznolikosti igrajući igrice.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Dovoljno je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + svojim zakrivljenim stimulatorom stimulira prostatu i osjetljivo perinealno tkivo. Dva motora aktiviraju snažne vibracije, dok silikonska funkcija grijanja jamči realistične osjećaje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser savršen je za razne stimulacije svih erogenih zona, poput klitorisa ili grudi. Vibrator za prste je vrlo jednostavan i intuitivan za rukovanje zahvaljujući fleksibilnom otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Flex White

    Već 3-taktni motor, model Double Flex ima G-točku, klitoris i vanadijevu kožu s istom rukom. Poboljšavajući tehnologiju Silicon Flex, ovaj vibrator je vrlo fleksibilan - a opet vas ohrabruju snažne vibracije koje kontroliraju aplikaciju.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 147 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.