×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Shots

Artikli 33 za 50 od 50 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Shots Toys Easy Rider Vampire

    Umorni ste od korištenja ruku i traženja masturbatora? Dobar izbor svakako će biti ova ljupka beba s vampirskim zubima, zbog kojih ćete se osjećati kao da ste u pravim ustima. Skinite čep, dodajte lubrikant, uvucite u mekani materijal i prepustite se ugodnoj teksturi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Ben Wa Balls Set Silver

    Mišiće dna zdjelice potrebno je trenirati, a ako ste već počeli s tim i želite isprobati nešto novo, ovaj set je za vas! Sadrži 3 para slobodnih loptica, koje će vas iznutra ugodno stimulirati, a ujedno ćete još više ojačati mišiće dna zdjelice.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots SLT Self Lubrication The Beam of Light Masturbator Vaginal Flesh

    Masturbator s novom pionirskom tehnologijom zvanom samopodmazivanje! Ono što je dosad nedostajalo svim masturbatorima sada je stvarnost, a možete se udobno uključiti i uživati u divnim iskustvima povezanim s ugodnom unutarnjom vlagom, kao da ste u pravoj i stvarno mokroj vagini. Nenametljiv dizajn ovog masturbatora obećava diskreciju, šarmantne stidne usne obećavaju prirodan izgled, a tehnologija samopodmazivanja obećava najugodniji prodor.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots SLT Self Lubrication 5 Inch Buttplug Flesh

    Ovo nije samo analni čep! Ima tehnologiju samopodmazivanja i uvijek je spreman otvoriti vaša stražnja vrata. Samo malo sline i sklisko uzbuđenje može početi. Osim toga, ima apsolutno idealan oblik i izrađen je od ugodnog TPE materijala.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Volite li BDSM igrice? Vrijeme je da ih podignete na sljedeću razinu! U tome će vam pomoći ovaj ključ za čistoću od visokokvalitetnog polikarbonata koji je vrlo lagan, izdržljiv i hipoalergenski. Ručke se sastoje od 3 dijela koji se savršeno uklapaju i tako čine lijep, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za pričvršćivanje dostupni su u 4 veličine za udobno pristajanje, što proizvod čini udobnim i sigurnim. Naravno, tu su i brave, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je tada zajamčena otvorom za obavljanje fizioloških potreba. Spriječite svoju kolegu da dobije erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u stvarno intenzivnom orgazmu koji će uslijediti nakon što skinete kavez.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Tongue

    Umorni ste od korištenja ruku i traženja masturbatora? Dobar odabir svakako će biti ovaj ljubavni poljubac jezikom uz koji ćete se osjećati kao da ste u pravim ustima. Skinite čep, dodajte lubrikant, uvucite u mekani materijal i prepustite se ugodnoj teksturi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Pumped Elite Pump with Advanced PSI Gauge Transparent

    Kada trebate pružiti fantastične performanse i uživati u još boljim iskustvima, morate imati pri ruci vakuumsku pumpu! Kliničke studije su pokazale da vakuumski uređaji pomažu u postizanju čvršće erekcije i trajnog povećanja penisa. Isprobajte i sami, ova Elite Advanced pumpa idealna je ne samo za početnike.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Veliki dio osiguravanja svih najvažnijih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se osjetljivo okreće na 8 markica, rotirajući i intenzivno stimulirajući G-točku. Kraljica pomirena klitorisom kako bi vas nadahnula svojim vibracijama i rajem blagodati preplavljenosti vašim rukama.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Veliki dio osiguravanja svih najvažnijih mjesta na vašem tijelu. Glava mu se osjetljivo okreće na 8 markica, rotirajući i intenzivno stimulirajući G-točku. Kraljica pomirena klitorisom kako bi vas nadahnula svojim vibracijama i rajem blagodati preplavljenosti vašim rukama.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Vidiš li zmaja? Ova promišljena, lijepa i inovativna igra vašem će tijelu pokazati nove i dobre izbore i ukuse. Inovacija Twitch koja neometano masira klitoris, povećava protok krvi i može vam učinkovito pomoći kod suhe vagine. Ima dva prikladna jezika i poticaj stimulativnih žljebova, koji su bolji za klitoris, čine ga čistim slijeganjem i onda čitaju najbolja legla. Pročitajte više, morate!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Easy Rider Mouth

    Jeste li umorni od toga ručno i tražite mastrubbera? Ovaj poljubac pun ljubavi nesumnjivo će biti dobar izbor, u kojem ćete se osjećati kao da ste u pravim ustima. Skinite poklopac, dodajte lubrikant, umetnite u mekani silikon i prepustite se ugodnoj teksturi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Jeste li u iskušenju bilo gdje uživati u uzbuđenju? Ovo vibrirajuće jaje srednje veličine smjestilo se u rodnicu i kontroler možete povjeriti svom partneru. Zatim će birati između 10 načina vibracija i pripremiti vas za eksplozivno strastvenu večer!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Shots SLT Self Lubrication Pocket Masturbator Flesh

    Masturbator s novom pionirskom tehnologijom zvanom samopodmazivanje! Ono što je dosad nedostajalo svim masturbatorima sada je stvarnost i možete se udobno uključiti i uživati u prekrasnim iskustvima povezanim s ugodnom vlagom u zatvorenom prostoru. Zato nemojte čekati i dobro se zabavite u ovoj masturbaciji! Zbog svoje male veličine pogodan je za putovanja.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Neka se ovo jaje nježno izlije na vašu g-točku kad god i posebno gdje god želite! Super je diskretan i njime se upravlja putem bežičnog daljinskog upravljača s dometom do 20 metara. Njegova površina je svilenkasto meka i daje jajetu luksuzan izgled. Daljinski upravljač tada ima elemente od nehrđajućeg čelika, a mali karabin izravno potiče pričvršćivanje na ključeve. Igra može početi, idite u uzbudljivu šetnju!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ovaj Dolphin je savršen vibrator za postizanje svakog osjetljivog mjesta. Gornji okret možete napraviti u 8 različitih uzoraka. Također možete uključiti zeca, čineći da njegov vrh vibrira. Ovo ima 36 postavki. Također možete kontrolirati smjer rotacije.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Želite li ljubav učiniti ugodnijom? Isprobajte s vibrirajućim prstenom! Ovaj Rabiit ima praktičan mini vibrator s jednom opojnom brzinom vibracije. Izrađen je od silikona koji je ugodno fleksibilan, mekan na dodir i ugodan za nošenje. Neka slušalica dotakne tvoj klitoris i izludi te vibracijama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Remote Vibrating Bullet Black

    Mini vibrator na daljinsko upravljanje nudi bezbroj načina za igru! Oduševit će vas snažan motor i 10 programa vibracija, koji će se prebacivati između onoga tko ima kontroler s dometom do 20 metara. Izvedite ga i sakrijte u gaćice ili se igrajte s njim kod kuće u spavaćoj sobi!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Geisha Twin Balls Deluxe Black

    Baš kao što jačate druge mišiće u svom tijelu, trebali biste održavati mišiće dna zdjelice u formi. Njihovo jačanje znači intenzivnije orgazme, ali i osjećaj zategnutije vagine za vašeg partnera. I najbolje od svega, ovaj booster može biti uzbudljiv! Na primjer, s Geisha Deluxe kuglicama, čije će unutarnje pokretne kuglice vas izvrsno stimulirati svakim pokretom. Spojite ugodno s korisnim.

    30,90 €

    18,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 50 od 50 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.