×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Rastezači testisa

Artikli 65 za 96 od 104 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Zašrafi dok ne zaboli! Ova čvrsta "igračka" hvata vaše testise i senzualno ih opterećuje. Osim toga, ima i unutarnje tupe vrhove. Nemojte samo ostati na testisima, iskoristite ovog zgodnog muškarca za penis!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Glow in the Dark Ball Sack

    Malo vam je dosadno u posljednje vrijeme? Stavite tome na kraj uz proizvode iz jedinstvene kolekcije Glow in the Dark by Ouch!. S njima ćete sve dane pretvoriti u posebne jer ćete doslovno zablistati. Samo je uključite, isključite i uživajte u onome što želite s ovom vrećicom za testise. Iznimno je fleksibilan i između ostalog pomoći će vam u sprječavanju preuranjene ejakulacije. Otkrijte s njim nova iskustva i uživajte u tome kako vaši testisi svijetle u mraku!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Žudite li za stvarno iritantnom i možda malo bolnom stimulacijom? I usudite li se isprobati ovaj Rimbin metalni cijedilac? Možete ga koristiti na penisu, testisima ili grudima. Samo ga zavrnite i prilagodite pritisak dok ne postignete svoj maksimum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Neo Tall Ballstretcher Black

    Što kažete na zadirkivanje testisa? Neo TALL je rastezač visokih testisa za svakoga s penisom koji već ima iskustva s istezanjem. Izrađen je od visokokvalitetnog čistog platinastog silikona, tako da je dovoljno čvrst, a istovremeno ugodno mekan i gladak. Uživajte u tome kako nevjerojatno pristaje iu svim sjajnim osjećajima povezanim s njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Volite li mučiti penis? Da! S ovim prstenom bit će još zabavnije (shvatite grublje) nego ikada prije! Snaga šiljaka će vas odvesti preko granice podnošljivosti i ovo vrlo bolno (i također ugodno) iskustvo će vam zariti duboko pod kožu. Namjestite vrhove priloženim ključem tako da prsten drži na mjestu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Oxball voli testise i alate za njih. Zato nije ni čudo što iz njezine radionice dolazi i ova rastezač testisa. Ovaj genijalni komad silikona nazvan Clone čvrsto i uzbudljivo stišće i rasteže vašu torbu! Želite li isprobati taj osjećaj? Imate priliku!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Single Spacer Ring Pink

    Je li Balldo Starter Set postao vaša omiljena erotska oprema? U tom slučaju bi vam mogao poslužiti i ovaj Single Spacer Ring koji je izvanredno mekan jer je izrađen od kvalitetnog i dosta savitljivog silikona. Kombinirajte ga po želji ili ga koristite kao rezervni prsten.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    Bent je genijalno zakrivljena nosila za testise ojačana industrijskom teksturom. Izrađen je od visokokvalitetnog Pure Platinum silikona i stoga je vrlo fleksibilan, mekan i gladak za ugodno rastezanje testisa. Spusti se malo i otkrij nova iskustva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs ULTRACORE Core Ballstretcher + Axis Ring Blue Ice

    Sanjate li o prstenu za penis ili testise koji vas dobro drži? Probajte CORE - širi se, udobno pristaje i tiši je. Ima teksturu iznutra i izvana, što je super praktično. Ovo su zapravo dva prstena u jednom, prvo stavljate donji širi Core prsten, a zatim na njega dodajete Axis Power prsten. To će vam pružiti maksimalan pritisak i osjećaje!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Night Edition

    Ballstretcher Squeeze izrađen je od savršenog materijala koji je iznimno lagan, udoban, gladak i kompaktan. Donosi još ugodnije i intenzivnije osjećaje svom nositelju. Stisak je ergonomski oblikovan, što također jamči savršeno pristajanje i udobnost.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Airballs Electro Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Sanjate o udobnoj nosiljci i strastvenom mučenju testisa? Airballs Electro je ugodno mekan prsten za testise koji je ugodan za nošenje jer je lagan i savitljiv. Ima nekoliko rupica koje ne samo da sprječavaju brzo trošenje, već služe i za pričvršćivanje dva kontakta za elektrostimulaciju od 4 mm, koje možete spojiti na izvor i tako iritirati testise iritantnim elektrošokovima.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Extreme Ballstretcher Cage

    Težak i učinkovit rastezač testisa u najluksuznijem obliku, izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Svidjet će vam se njegov zadivljujući izgled! Jajca će vam doslovno biti iza rešetaka i bit će to zaista prekrasan prizor. Intenzivni osjećaji neće dugo potrajati, kavez će stvarno svojom težinom povući vaše testise.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Volite li mučenje testisa? Ovakva igračka je totalno zlo za nestašne lopte! Kombinirajte rastezač testisa i manšete za gležnjeve. Zatezač se aktivira pomoću priloženog šesterokutnog ključa, a lisice su podesive za savršeno pristajanje, također imaju 3 D-ring pričvršćivača i rupu u kopči za bravu koja nije uključena u pakiranje. Da se bojite da nećete imati dovoljno zatezača? Bez stresa, možete mu dodati dodatnu težinu, jer ima dvije bočne točke pričvršćivanja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Sanjate li o udobnoj nosiljci za testise? Airballs Air-Lite je ugodno mekan prsten za testise koji je ugodan za nošenje jer je lagan i fleksibilan. Ima nekoliko rupa koje sprječavaju brzo trošenje i čine nosiljku još udobnijom.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Ball Clamp

    Triune Ball Clamp savršen je alat za ljubitelje BDSM-a i fetiša koji uživaju u razigranoj i bolnoj obuzdanosti. To nije ništa drugo nego opasna drobilica testisa napravljena od izdržljivog materijala. Možete podesiti intenzitet stiska i tako prilagoditi pritisak stiska kako biste postigli maksimalno uzbuđenje. To je izvrstan alat za širenje vaših granica, poboljšanje vašeg erotskog iskustva i postizanje novih razina stimulacije.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    Testisi diljem svijeta vole nosila Bullballs! Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, ugodno je mekana i glatka te tako jamči udobno nošenje i nošenje. Njegov elegantan industrijski dizajn plijenit će vas na prvi pogled svojom jednostavnošću. Odgurnite jaja iz tijela i doživite intenzivnije orgazme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Bronze Metallic

    Fleksibilna i udobna nosila za testise! Gyroballs je vrlo mekan i fleksibilan i ima 8 super rastezljivih rebara koji osiguravaju maksimalno istezanje i prianjanje. Prilično je visok i širok, ali je i izvrsno prianjajući i vrlo udoban za nošenje. Izrađen je od flexTPR materijala i ima prekrasnu sjajnu površinu s daškom luksuza. Zato uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Neo Angle Ballstretcher Black

    Što kažete na zadirkivanje testisa? Neo SHORT je visoko rastezač testisa za sve s penisom koji žele gurnuti vrećicu prema gore i van, jer je model SHORT sužen. Izrađen je od visokokvalitetnog čistog platinastog silikona, tako da je dovoljno čvrst, a istovremeno ugodno mekan i gladak. Uživajte u nevjerojatnom pristajanju i svim sjajnim osjećajima koji dolaze s njim!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk FRACTAL Ballstretcher Clear Ice

    Savršen rastezač testisa koji ćete voljeti dodirivati! Izrađen je od nevjerojatno glatke i fleksibilne mješavine Plus+Silikon koju ćete voljeti dodirivati. Sjajan i inovativan dizajn rasteže se kako bi vam udobno pristajao, tako da možete uživati u najboljim mogućim osjećajima.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Single Spacer Ring Grey

    Je li Balldo Starter Set postao vaša omiljena erotska oprema? U tom slučaju bi vam mogao poslužiti i ovaj Single Spacer Ring koji je prekrasno mekan jer je izrađen od visokokvalitetnog i prije svega fleksibilnog silikona. Kombinirajte ga kako želite ili ga koristite kao rezervni prsten.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 50mm

    Nevjerojatna ergonomski oblikovana rastezalica za testise koju će obožavati vaša jaja. Izrađen je od vrhunskog materijala, tzv. tekućeg silikona, koji je nevjerojatno ugodan i baršunasto mekan na dodir. Ergo Balls je fleksibilan, ali u isto vrijeme dovoljno jak i izdržljiv. Istovremeno je vrlo udoban i rado ćete ga nositi.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Neo Short Ballstretcher Black

    Što kažete na zadirkivanje testisa? Neo SHORT je visoko rastezač testisa za sve s penisom koji još nemaju iskustva s istezanjem. Izrađen je od visokokvalitetnog čistog platinastog silikona, tako da je dovoljno čvrst, a istovremeno ugodno mekan i gladak. Uživajte u nevjerojatnom pristajanju i svim sjajnim osjećajima koji dolaze s njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Airballs Air-Lite Ballstretcher Black Ice

    Sanjate li o udobnom nosaču testisa? Airballs Air-Lite je ugodno mekan prsten za testise koji je ugodan za nošenje jer je lagan i fleksibilan. Ima nekoliko rupa koje sprječavaju brzo trošenje i čine nosiljku još udobnijom.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hünkyjunk GYROBALL Ballstretcher Tar Ice

    Fleksibilna i udobna nosila za testise! Gyroballs je vrlo mekan i fleksibilan i ima 8 super rastezljivih rebara koji osiguravaju maksimalno istezanje i prianjanje. Prilično je visok i širok, ali je i izvrsno prianjajući i vrlo udoban za nošenje. Izrađen je od Plus+Silicon materijala i ima mat površinu koja će vas ispuniti osjećajem topline. Zato uživajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker PowerPlay Ball Stretcher Black

    Podignite svoje avanture istezanja lopte na višu razinu sa Sport Fucker PowerPlay nosilom za loptu, revolucionarnim dodatkom. Izrađen s preciznošću i inovativnošću, ovaj nosač lopti mora imati svaki entuzijast za istezanje lopti.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker PowerPlay Ball Stretcher Clear

    Podignite svoje avanturističko istezanje lopte na višoj razini sa Sport Fucker PowerPlay nosiocem za loptu, revolucionarnim dodatkom. Izrađen s preciznošću i inovativnošću, ovaj nosač lopti mora imati svakog entuzijasta za istezanje lopti.

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Deep Stack Ring Clear

    Naš Deep Stack Ball Stretcher tvrtke Sport Fucker™ dizajniran je za ljubitelje uživanja i obožavatelje istezanja lopti. Izrađen od vrhunskog TPE materijala, ovaj inovativni nosač lopte obećava neusporedivu senzaciju, podižući vaše intimne trenutke na nove visine.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Low Stack Ring Clear

    Low Stack Ball Stretcher tvrtke Sport Fucker™ dizajniran je za poznavatelje užitka i obožavatelje istezanja lopti. Izrađen od vrhunskog TPE materijala, ovaj inovativni nosač lopte obećava neusporedivu senzaciju, podižući vaše intimne trenutke na nove visine.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Deep Stack Ring Black

    Naš Deep Stack Ball Stretcher tvrtke Sport Fucker™ dizajniran je za poznavatelje užitka i obožavatelje istezanja lopti. Izrađen od vrhunskog TPE materijala, ovaj inovativni nosač lopte obećava neusporedivu senzaciju, podižući vaše intimne trenutke na nove visine.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Balls-T Ballstretcher Black

    Glatko silikonsko rastezalo za testise koje nećete htjeti skinuti! Izrađen je od visokokvalitetnog čistog platinastog silikona, tako da je dovoljno čvrst, a istovremeno ugodno mekan i gladak. Uživajte u nevjerojatnom pristajanju i svim sjajnim osjećajima koji dolaze s njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Buzz Squeeze Ballsack Intense Triple 360 Vibe-Clear

    Top Squeeze rastezač testisa najpopularniji je dodatak za sve koji vole živcirati svoja jaja. Savršeno pristaje i nudi snagu 3 vibratora koji će vas doslovno potresti. Zahvaljujući svom obliku i debljini učinit će vam ugodnim, a tlo će vam pasti od vibracija!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Oxballs Heavy Squeeze Weighted Ballstretcher Hot Pink

    Seksi igračka koja rasteže vaše testise zahvaljujući 3 utega! Stavite ga na vrećicu i stavite onoliko utega od nehrđajućeg čelika koliko se trenutno usuđujete u držač. Neosporna prednost ovih nosiljki je što ne vješaju utege, već ih ubacuju u odgovarajuće rupice, pa vas nigdje neće vezati. Uživajte u maksimalnom osjećaju!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 65 za 96 od 104 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.