×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Maske

Artikli 33 za 44 od 44 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Taboom Infinity Blindfold Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje ovu masku za oči, koja svom nositelju daje potpuni mrak. Sužavanje vida tada će pojačati ostala osjetila, dajući svim stimulacijama i eksperimentiranju novu dimenziju. Pripremite se za nove visine uzbuđenja!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cat Mask Open Mouth Black

    Opasno iritirajuća maska za mačke za ispunjenje vaših divljih snova i fantazija. Igrajte i uživajte u pravoj avanturi! Izrađena je od umjetne kože i s njom na tržište dolazi visokokvalitetni brend Kiotos.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos BDSM Hood Mouth Only Purple

    Vrlo udobna ljubičasta maska za lice koja ostavlja nepokrivena samo usta. Izrađen je od vrlo fleksibilnog materijala, koji je također relativno tanak i omogućuje udobno disanje kroz nos. Pogodan je za početnike i iskusne ljubavnike, jednostavno za sve koji žele povećati seksualno uzbuđenje, a istovremeno ostaviti usta slobodnima za oralni seks.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Mouth Cover Hood Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovu punu kapuljaču? Izrađena je od najkvalitetnijeg materijala i ima rupe samo za oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Full Cover Hood Black

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovu punu kapuljaču? Izrađen je od najkvalitetnijeg materijala i, pazite, nema zahvala i rupa!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Blindfold

    Pripremamo etiketu. Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje otkrivanja novih iskustava? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ova ručno rađena maska od veganske kože prekriva oči i ističe sva ostala osjetila. Pogledajte koliko će intenzivnije biti nadražene oči.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Sins Inquisition Full-face Bondage Hood

    Utjerajte strah u kosti, rasplamsajte strast i osmislite vlastiti uzbudljivi scenarij! U ovoj maski vaša mašta dobiva beskrajan prostor da ostvari ono što želite u BDSM-u. Ugodno je mekan i savitljiv, nema zipove i vezice, stavite ga na glavu i to je to!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Intense Dark Blindfold Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Ova šarmantna maska također pripada ovamo. Izrađena je od veganske kože koja je podstavljena udobnim baršunom. Pokazalo se da oštećenje vida poboljšava druga osjetila, a zatim možete eksperimentirati s beskrajnim mogućnostima zadirkivanja i uzbuđivanja svog kolege. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Sins Inquisition Be My Master Bondage Puppy Hood Black

    Tko je ovdje lajao? Ah, to je sigurno bilo vaše unutarnje štene koje želi van! Pustite mašti na volju s ovom maskom za štene. Izrađen je od visokokvalitetnog neoprena, ugodno je mekan i elastičan. Bez patentnih zatvarača i vezica, samo ga stavite na glavu i to je to!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Blindfold Black

    Tako jednostavno. a opet iznimno učinkovit! Pokrijte oči sugovornika, ograničite svoj vid i pojačajte ostala osjetila. Svi dodiri dobivaju novu dimenziju, kao i škakljanje, štipanje ili nešto oštrije. Ova maska izrađena je od kvalitetne veganske kože i ima ugodno mekanu baršunastu podstavu za udobno nošenje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sex & Mischief Amor Blindfold Red

    Što se događa kada pokrije oči svog dvojnika ovom maskom punom ljubavi? Sva njegova/njezina osjetila se ubrzavaju i svaki osjet tijela raspiruje plamen strasti do maksimuma. Zar ne vjerujete? Zato pokušajte! Ova maska u obliku srca s glatkim satenskim završetkom savršena je za to!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Satin Look Feather Mask Red

    Lijepa maska za sve žene želi biti tajnovita, uvjerljiva i neodoljiva. Pogodno za spavaće sobe i tematske balove. Okus maski daje mu jedinstvo, lijenost gumice je uglađeno slijetanje, a dizajn čipke je prekrasno elegantan.

    37,90 €

    13,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 44 od 44 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.