×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke

Artikli 33 za 64 od 900 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC Double Pleasure Love Balls Pink

    RC Double Pleasure Love Balls iz Sweet Smilea iznenađuju s 2 snažna bullet vibratora koji su povezani fleksibilnom silikonskom trakom. Za istovremenu vaginalnu i analnu stimulaciju. Silikonski remen čvrsto i gotovo nevidljivo prianja oko perineuma. Tako da se može nositi i diskretno ispod odjeće. Pogodan i za istovremenu unutarnju i vanjsku stimulaciju vagine i klitorisa.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Verge

    Nov i uzbudljiv način da doživite zadovoljstvo s partnerom ili sami. Prsteni za penis dizajnirani su za punije dugotrajnije erekcije i snažnije orgazme. Verge ima dodatnu prednost stimuliranja perineuma. Verge stimulira perineum, erogenu zonu koja reagira i na pritisak i na vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 je druga generacija našeg moćnog podesivog masažera prostate sa snažnom stimulacijom na P-točki i perineumu.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA027-M Wildolo Realistic Silicone Dildo with 10 Vibrating Modes & App 23.9cm Skin

    Doživite vrhunski užitak uz Wildolo Realistic Dildo. Izrađena od visokokvalitetnog silikona, tekstura realističnog dizajna seksualne igračke pruža realno iskustvo. Dildoi sa snažnom vakuumskom bazom, nude užitak bez ruku na bilo kojoj glatkoj površini. Istražite 10 snažnih načina vibracije za dodatnu stimulaciju. Prepustite se nezaboravnim osjećajima uz Wildolo Realistic Dildo.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Golden Moments

    2 vrhunske igračke visoke kvalitete po super cijeni! Ove dvije najprodavanije igračke sigurno će biti popularne – pogotovo zbog izvrsne cijene. Komplet za svestrani užitak za vruću solo zabavu ili zabavu udvoje.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith SQ-MAS50108V Lorna Sucking Vibrating Ass Realistic Silicone Sex Doll Masturbator with Remote Control

    Ovo je Lorna, vaš novi luksuzni roštilj! Potpuno je automatski i zadivit će vas svojim neusporedivim značajkama. Njezine opcije birat ćete putem daljinskog upravljača, a jedno je već sada sigurno - s njom ćete imati život pun strasti i seksualnog zadovoljstva!

    459 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Ovaj nosivi vibrator s bazom u obliku leptira također ima savršeno konturirani oblik i prilagođava se vašim oblinama svojim ergonomskim dizajnom, a emulirana tekstura je jasno vidljiva. Udoban silikonski materijal omogućuje bolje iskustvo. A dizajn umetka drži ga na mjestu u vašim gaćicama.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Purple

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez ruku koje dižu seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA006-L Wildolo Fantasy Dildo Vibrator with App 26cm Blue-Pink-Purple

    Sanjate li o monstruoznom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. To je komad pametnog dizajna koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Revel Winx Pink

    Diskretno, razigrano i kvalitetno, upravo takvo je ovo vibro jaje na daljinsko upravljanje! Možete uživati sami ili upravljanje povjeriti svom partneru. Jaje se puni preko USB-a, što je vrlo praktično, a izrađeno je od visokokvalitetnog platinum grade silikona.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Još uvijek tražite način da premostite udaljenost između vas i vaše djevojke? Upoznajte Calora, masturbatora koji će vas razveseliti ugodnom funkcijom zagrijavanja i, naravno, pametnim vibracijama. Njegovo tijelo je istovremeno stisljivo i perceptivno – što dublje ubacujete, to su intenzivnije vibracije. Uživajte u dugim usamljenim večerima.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Gospodo, tražite li modernog i zgodnog pomoćnika za svoje trenutke samoljublja? Brend Svakom donosi ovaj inovativni Sam Neo masturbator s kontrolom putem aplikacije, koji će vam ponuditi uzbudljiv učinak usisavanja u kombinaciji s jakim vibracijama! Saznaj više!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off The-Vibe 2 Prostate Vibrator with Remote Control

    Otkrijte The Vibe 2, prsten za penis i stimulator prostate u jednom! Vibe 2 idealan je za solo avanturu ili s partnerom. Jednostavno postavite rastezljivi silikonski prsten preko skrotuma i penisa i uživajte u 10 divnih vibracija oko perineuma dok vibrator istovremeno pruža analnu stimulaciju. Ovaj svestrani vibrator dolazi s bežičnim daljinskim upravljačem tako da vi ili vaš partner možete preuzeti kontrolu.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC Louisiana Lounger

    Stroj za jebanje Louisiana Lounger pruža snažan užitak kad god poželite. Ležaljka anatomskog oblika na napuhavanje s mogućnošću spajanja jednog od 3 vibratora nudi mnoge mogućnosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Black

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Sanjate li o monstruoznom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. Ovo je komad pametnog dizajna koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Anal Prostate Stimulator with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Ovaj dildo vibrator ima 8 potisnih funkcija i načina vibracije, možete jednostavno uživati u stimulaciji utikača za muškarce u stimulaciji potiska ili vibracije prema vašim željama, ili možete aktivirati utikač za guzu u isto vrijeme, 8 različitih ritmova omogućuje vam da iskusite različit intenzitet iskustvo stimulacije i dildo vibrator seksualna igračka za parove. Vrhunski predivan osjećaj.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Unite Purple

    Istražite novi We-Vibe II Plus! Kultni vibrator za parove. Fleksibilan i svestran, We-Vibe II Plus vodi parove na nove visine užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Gospodo, dođite i doživite istinski užitak! Ovaj stimulator prostate će vam ga dati. Ima fleksibilnu glavu i jedan od njegovih motora pokreće masažne kuglice pomicanjem gore-dolje. Drugi motor je zadužen za rotirajuće kuglice, a treći je posvećen brani. Bolni oblik obećava lako i ugodno prodiranje.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je poboljšana verzija masturbatora Revo 2. Stealth također ima daljinski upravljač koji omogućuje više slobode, a koji možete koristiti vi ili vaš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Bunny App Controlled Vibrating Bunny Tail Anal Plug

    Prvi analni čep kojim se može upravljati putem aplikacije! Iznenadit će vas prekrasnim i pahuljastim repom rex zečjeg krzna. Uživajte u nošenju, gdje će njegova kontrola biti pod kontrolom vašeg kolege putem aplikacije. Snažni motor vas tada neočekivano rastrgne divljim vibracijama i možete zadržati pribadaču u analnom dijelu čak i tijekom seksa!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Royal One Ring

    Dajte svojoj muškosti senzualnu nadogradnju s našim Royal One. Ugodno fleksibilan, naš prsten se prilagođava svim veličinama i obuhvaća Vaš penis stvarajući učinak zastoja krvi za produženi užitak i senzualnu izdržljivost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Cock & Ball Ring with RC Butt Plug Black

    Cock and Ball Ring with RC Butt Plug iz Rebela kombinacija je penisa i loptice s povezanim vibrirajućim analnim čepom, kojim se može upravljati putem daljinskog upravljača, a zahvaljujući dometu od 15 metara, čak i od strane partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Nikada silikonska završna obrada nije bila tako realistična, fleksibilna, toplinska i s neumornim funkcijama o kojima ste oduvijek sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    Ovo veliko bežično vibrirajuće jaje ima 10 različitih, vrlo uzbudljivih postavki, sve podesive bežičnim daljinskim upravljačem. Od udobnog, nježnog položaja do izuzetno snažnog vibrirajućeg položaja; njime upravljate bežičnim daljinskim upravljačem s udaljenosti do 20 metara.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick vibrator za masažu prostate s dva motora na daljinsko upravljanje snažan je i luksuzan masažer posebno dizajniran za parove. Dva odvojena snažna motora pružaju unutarnju i vanjsku intenzivnu stimulaciju. Savršen je masažer za G točku i klitoris, a ima i savršen kut za stimulaciju prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Quake

    Quake je super-moćna igračka koja pruža dvostruku stimulaciju i klitorisa i G-točke u isto vrijeme - podesivi vrat omogućuje Vam da prilagodite savršeno pristajanje i osigurate pomiješane intenzivne orgazme.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 900 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.