×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Automatski masturbatori

Artikli 33 za 64 od 223 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conor je masturbator dizajniran posebno za njegovo zadovoljstvo. Uz 2 snažna motora, Conor nudi niz funkcija za iznimno ugodnu noć, bilo da ste sami ili s partnerom.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    Vibracije koje se vrte donose čistu ekstazu s ovim gipkim strokerom koji je dizajniran za nevjerojatno realističan osjećaj, počevši od realističnog ulaza u obliku usta. Upravljajte svakim motorom zasebno kako biste prilagodili svoj užitak, bilo da želite iskusiti snažan metak u dnu kanala ili osjetiti rotaciju rukavca posvuda oko sebe – ili oboje odjednom za ultimativno otpuštanje.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Suck-O-Mat 2.0

    Sustavni daljnji razvoj SUCK-O-MAT 1.1!

    619 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Vacuum Controller

    Doživite jedinstveno iskustvo usisnog učinka i naknadnog otpuštanja s novim nastavkom za TENGA masturbatore. Masturbatorima TENGA dodan je uređaj za vakuumsko usisavanje za još bolju stimulaciju.

    95,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Green

    Dizajn orgazma sa 7 načina i jednim gumbom: Ovaj električni masturbator nudi teleskopsku funkciju sa 7 načina rada i funkciju rotirajuće masaže, seksualna igračica za muškarce koja stimulira penis, osjetit ćete različitu stimulaciju na 7 frekvencijskih vibracija. Masturbator muška šalica bez ruku, dizajn orgazma s jednim gumbom daje vam kontinuiranu stimulaciju, masturbator u najjačem načinu korištenja i načinu vibracije, tako da vaš penis koristi i vibrira.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orctan Automatic Masturbator

    Izumitelj Womanizera predstavlja novitet, Orctan, najnapredniji stimulator oralnog seksa na svijetu, je ovdje! Riječ je o automatskom masturbatoru s kojim ćete kušati autentična iskustva koja podsjećaju na ukusan oralni seks. Igračka budućnosti s masažnim valjcima i 9 programa za uzbuđenje koje završava orgazmom. Isprobajte i funkciju povećanja snage za maksimalnu snagu i 3 automatska načina rada.

    429 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Tražite savršenu igračku koju nećete morati držati? Jednostavno pričvrstite "hands-free" igračku za masažu s 30 intenziteta vibracija na čvrstu površinu i dopustite da vas uvuče u svijet užitka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Još uvijek tražite način da premostite udaljenost između vas i vaše djevojke? Upoznajte Calora, masturbatora koji će vas razveseliti ugodnom funkcijom zagrijavanja i, naravno, pametnim vibracijama. Njegovo tijelo je istovremeno stisljivo i perceptivno – što dublje ubacujete, to su intenzivnije vibracije. Uživajte u dugim usamljenim večerima.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Gospodo, tražite li modernog i zgodnog pomoćnika za svoje trenutke samoljublja? Brend Svakom donosi ovaj inovativni Sam Neo masturbator s kontrolom putem aplikacije, koji će vam ponuditi uzbudljiv učinak usisavanja u kombinaciji s jakim vibracijama! Saznaj više!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Ultimate Milker 2

    Sanjate li o nevjerojatnim užicima povezanim sa savršenom masturbacijom? Sadrži masturbatora koji ima potencijal promijeniti vaš život! Ima jedinstvenu tehnologiju koja će vas progutati! Osim toga, cijeli događaj ćete gledati kroz prozirni prozor i vlastitim očima vidjeti kako funkcionira 10 načina rada vibracija i 7 rotirajućih kružnih funkcija, pokretanih praktičnim i snažnim punjivim motorom.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • The Handy 1.1 Interactive Stroker

    Želite nešto više od običnog masturbatora? Handy je najnapredniji interaktivni alat za seks koji je svijet ikada vidio! Slijedi filozofiju sex pozitivnosti i donosi nove nevjerojatne mogućnosti užitka. Prilagodite ga svojim željama, postavite hvat i duljinu zaveslaja točno onako kako želite i trebate!

    549 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Vrhunski fantasy stroker je ovdje! Uključite se u erotsko iskustvo koje pali sva vaša osjetila. Uđite unutar realističnog vaginalnog ulaza i uživajte u jedinstvenoj komori koja vibrira i steže. Vibrira i zahvaća s dojmom živosti kakav nikada prije niste iskusili dok gledate akciju kroz njegov višebojni prozor!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Vibrirajući masturbator ispunjava divlje fantazije! Omogućit će vam da realno prodrete u napaljenu vaginu, a pametan jezik će vam iznutra milovati žir. Omogućite svom penisu 3 brzine i 4 funkcije vibracije iz vulve i jezika.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Zamislite da samo sjedite i puštate da masturbator radi sve umjesto vas! Nema ljuljanja gore-dolje, samo opuštanje i zadovoljstvo u isto vrijeme. Želiš li tako? Ovaj jedinstveni masturbator će učiniti upravo to za vas! Rotira se i pomiče gore-dolje kako bi vam pružio prekrasnu stimulaciju i nevjerojatan završni vrhunac!

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Jeste li spremni za najbolje iskustvo masturbacije u svom životu? Savršen za početnike, PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker nudi potpuno osjetilno iskustvo užitka. Snažna vibracija u kombinaciji sa strastvenim stenjanjem i seksi razgovorom podiže vaše seanse masturbacije na potpuno nove razine zadovoljstva!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Predstavljamo revolucionarnu IST tehnologiju! Omogućit će vam nevjerojatno realistično isprekidano sisanje, što će vam biti najbolje iskustvo kada je oralni seks u pitanju. Savršeno se prilagođava vama i vaš penis unutar kristalno čiste cijevi bit će na vrhuncu dobrobiti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Toys Orgastobator 01 Male Masturbator Black & Transparent

    Predstavljamo Orgastobator 01, najnoviji dodatak inovativnom asortimanu proizvoda za užitak tvrtke Rimba Toys. Dizajniran s najvećom pažnjom posvećenom detaljima, Orgastobator 01 je vrhunski masturbator koji nudi neusporedivu razinu zadovoljstva i intimnosti.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CP03 je predivno diskretan i nudi vam 6 uzbudljivih načina usisavanja i 7 načina vibracije. Osim toga, svakako će vam se svidjeti funkcija zagrijavanja koja će dodatno podržati cijelo iskustvo. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xise Ethel Automatic Thrusting Vagina Doll 11.4kg Skin

    Provedite najbolju noć u svom životu s Ethen, realističnom masturbatoricom. Sadrži meke i spužvaste materijale tako da možete stiskati i uživati bez ograničenja.

    699 €

    539 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Samo uz ovaj masturbator vaš život će se promijeniti do neprepoznatljivosti! Svaki dan moći ćete se prepustiti ogromnom zadovoljstvu i realnim osjećajima. Očekuju vas opojna vrtnja i autentični udarci. Zato odbacite svoj omiljeni lubrikant na bazi vode i uživajte u trenutku koji je samo vaš!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Upoznajte BLOWCAST; dizajniran s inovacijom i strašću, namijenjen da oživi vaše fantazije! Blowbot nudi jedinstveno iskustvo s divnim vibracijama i funkcijom trake i grijanja. S njegovim snažnim motorom i rukavom s mekom teksturom, otkrit ćete osjećaje kao nikada prije.

    159 €

    149,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD NAPRAVLJENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto Vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Toys Orgastobator 03 Male Masturbator Black & Transparent

    Predstavljamo Orgastobator 03, najnoviju senzaciju u inovacijama užitka iz Rimba Toysa. Kao dio naše cijenjene kolekcije intimnih proizvoda, Orgastobator 03 dodaje novu dimenziju užitka i uzbuđenja vašim senzualnim avanturama.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Suck-O-Mat

    Inovativna SUCK-O-MAT® HANDS FREE TEHNOLOGIJA MASTURBACIJE sa intervalno kontroliranom stimulacijom koja to omogućuje. Ne morate raditi tipične pokrete rukama ako imate SUCK-O-MAT® – sve što trebate učiniti je samo leći i uživati. Snažni impulsi pumpanja/usisavanja čine da se meki, savitljivi silikonski rukav pomiče gore-dolje po penisu na automatski, ritmičan način – simulirajući strastvena usta koja pružaju vrući užitak... Wow! Uz to, integrirani prsten za užitak pojačat će prekrasan osjećaj sisanja!

    379 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Inovativna tehnologija zračnog jastuka dizajnirana je za napuhavanje i ispuhavanje dok okružuje vaše tijelo stimulirajućim užitkom stiskanja i otpuštanja. Višestruki zračni jastuci s više funkcija, u kombinaciji sa snažnim nepropusnim usisavanjem za mužnju svakog centimetra vašeg penisa, pružit će vam najbolje iskustvo masturbacije u vašem životu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Kad je riječ o igračkama za seks, jeste li stvarno izbirljivi? Za vas imamo majstora među masturbatorima koji će zadovoljiti vaše zahtjeve. Na prvi pogled će vas impresionirati moderan izgled, a što je s funkcijama!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blowcast Wingman Pro Automatic Masturbator

    Predstavljamo BLOWCAST; dizajniran s inovacijom i strašću, i namijenjen da oživi vaše fantazije! Wingman PRO nudi jedinstveno iskustvo s divnim vibracijama i funkcijom trake i grijanja. S njegovim snažnim motorom i rukavom s mekom teksturom, otkrit ćete osjećaje kao nikada prije.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Universal Launch Stroking Simulator

    Već imate svoj Fleshlight i razmišljate o nečemu višem? Zamislite kako bi bilo kad bi se Fleshlight sam kretao po našem penisu, a vi biste se mogli potpuno koncentrirati na svoju omiljenu porniću, sjajna ideja, zar ne? Upoznajte Universal Launch Stroking Simulator koji će vaše snove pretvoriti u stvarnost. Vrijeme ide naprijed i nema potrebe da naprežete desnu ruku kada ova zgodna stvarčica to može učiniti umjesto vas!

    549 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Što ima dva palca i voli pušenje? Ti, očito. S novim i poboljšanim Autoblow 2+ XT, uskoro ćete doživjeti seksualnu igračku za muškarce koja postavlja standard u realističnim solo iskustvima. Ova ažurirana verzija, lansirana u kolovozu 2018., uključuje redizajnirani držač za penis s 5 kraka koji je 50% čvršći, što Vam pomaže da uživate u boljim, većim orgazmima. Dajte ruci odmor i dopustite Autoblowu da odradi opterećenje ili dva - automatski. Navlaka iskoči u sekundi za jednostavno čišćenje. Trebat će Vam lubrikant na bazi vode, plus ćete možda htjeti upotrijebiti sredstvo za čišćenje igračaka kako biste bili sigurni da je Vaš rukav čist nakon pranja. Za razliku od drugih masturbatora, čišćenje nakon što zabava završi s Autoblowom je jednostavno.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    Inovativna tehnologija kompresije u PDX ELITE VIBRATING MEGA MILKER dizajnirana je da automatski okruži Vašu osovinu stimulirajućim pritiskom, omogućujući nevjerojatan užitak stiskanja i otpuštanja. Prozirni prozor omogućuje Vam da vidite akciju dok svaki centimetar Vašeg penisa iznova i iznova muze 6 osnažujućih brzina.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • F-Machine Tremblr BT-R Milking Machine

    Brend masturbatora broj jedan, F-Machime, upravo izlazi s novitetom pod nazivom Tremblr, koji je čak i bolji od svih svojih prethodnika, a zahvaljujući Bluetoothu možete ga jednostavno kontrolirati putem aplikacije na telefonu. Vaš penis može očekivati savršeno i beskrajno usisavanje, apsolutno najbolju stimulaciju i intenzivan vrhunac.

    1.849 €

    1.149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Gledajte svoje uživanje uz ovaj moderni masturbator s fleksibilnim casual rukavima i širokim rasponom intenziteta zvuka i 4 pulsirajuća programa. S 10 najsuvremenijih senzora za povratne informacije u kućištu opterećenja, aplikacija LELO dizajnirana je da vam pomogne u izradi najnaprednijeg skupa programa. Dajte život svojim fantazijama!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 223 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.