×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Automatski masturbatori

Artikli 65 za 96 od 223 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Gledajte svoje uživanje uz ovaj moderni masturbator s fleksibilnim casual rukavima i širokim rasponom intenziteta zvuka i 4 pulsirajuća programa. S 10 najsuvremenijih senzora za povratne informacije u kućištu opterećenja, aplikacija LELO dizajnirana je da vam pomogne u izradi najnaprednijeg skupa programa. Dajte život svojim fantazijama!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Dobrodošli u novu i poboljšanu tehnologiju ugovaranja. Potpuno novo iskustvo u istom faktoru oblika.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CP02 je prekrasno diskretan i nudi vam uzbudljivo kretanje gore-dolje, kao i vibracije s 5 brzina i 10 načina rada. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.

    139 €

    129,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Automatsko pušenje – ruke nisu potrebne!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Realna alternativa masturbaciji je ovaj nevjerojatan punjivi masturbator! Postavite vakuumsku čašicu na površinu po svom izboru, gurnite svoj podmazani penis unutra i ugodite si magičnim pokretima naprijed-nazad kao da Vam netko drugi ugađa.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Vortex Thrusting & 360 Rotate Tech Turbo Mode Masturbator

    Muški masturbator gore-dolje JAMYJOB VORTEX igračka je visokih performansi koja će vas odvesti do novih visina zadovoljstva. U elegantnoj crnoj boji s dubokim crvenim detaljima, ovaj uređaj nudi niz iznimnih značajki.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Je li netko rekao da su erotska pomagala samo za žene? Jamyjob razbija ovaj mit i tjera vas da radite koliko god želite! Ima jaku usisnu čašicu koja će se zalijepiti za svaku glatku površinu, a jedinstvena funkcija gore i dolje pobrinut će se za sve. Dodajte kapljicu lubrikanta na bazi vode, birajte između 3 intenziteta i 5 uzoraka koje pokreće snažan motor i dopustite Milkeru da obavi sav posao umjesto vas.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    Zero Tolerance Toys s ponosom predstavlja ovaj moćni pokretač koji djeluje kao pravi jer njegov motor kao da ima vlastiti um! Prirodni vaginalni ulaz ustupa mjesto erotskim, mekim i rastezljivim izbočinama užitka koji masiraju i golicaju dok uvlačite unutra.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Budite među prvima koji će ući u interaktivni svijet s najsnažnijim automatskim masturbatorom za muškarce.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Samo s ovim masturbatorom Vaši trenuci za sebe će postati nezaboravni i apsolutno savršeni! Upalit će vam pa će vam se ruke svakako odmoriti. Udarci, usisavanje i vibracije, to je kombinacija od koje će vam zadrhtati koljena. Trenutno gledate eksploziv od kojeg će vam penis doslovno eksplodirati.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II – masažer penisa. Osjetljiv, inovativan, snažan. COBRA LIBRE II je seksualna igračka napravljena za glavu penisa!

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Britney Amber

    Prekrasna prsata plavuša Britney jedna je od najtraženijih zvijezda u porno industriji. I znate što? Sada može biti vaš! Pitate se kako bi bilo s njom? Uparite nevjerojatni FeelBritney masturbator sa super modernim KEON-om i nećete se iznenaditi koliko će biti nevjerojatno stvaran!

    429 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Last Drop Sucker Masturbator with Suction & Vibrations

    Odaberite zadovoljavajući seksualni život, odaberite duboko sisanje i intenzivne vibracije, odaberite ovaj jedinstveni masturbator. Nudi najbolje iz svijeta vibracija i svijeta usisavanja. Radujte se što ćete biti zahvaćeni uzbudljivim vakuumom, usisani i pušteni. Radujte se intenzivnim vibracijama i inovativnom dizajnu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Pojačajte svoj intimni užitak uz jednostavan za korištenje Optimum Power Ultimate Power Stroker. Kompaktni, samostalni uzbuđivač ima sedam intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, s ekstremnom ekstazom glađenja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ozzy Pussy

    S primamljivim, realističnim otvorom, skliznite u vaginu i uronite u živopisno tijelo. Dizajniran za pružanje najglatkijih, najfinijih poteza, ultra-mekani tunel ispunjen je grebenima i izbočinama za draženje, uzbuđenje i zadovoljstvo. Dok tijesno prianjajuća komora zahvaća vaš penis, prilagodite razinu potiska za prilagođeni užitak.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Volite li nešto što je 2u1? U tom slučaju će vam se izravno svidjeti Double Penetration Vibrating Stroker! Kombinira nježna usta i savršenu vaginu u jedno jedino pomagalo za masturbaciju koje će vas osvojiti ne samo vibracijama, već i materijalom Fanta Flesh kojeg ne biste razlikovali od ljudske kože.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Istražite svoje zadovoljstvo s ovim modernim masturbatorom s fleksibilnim unutarnjim rukavom i širokim rasponom zvučnih intenziteta i 4 pulsirajuća programa. Opremljen je s 10 najsuvremenijih senzora za povratnu informaciju u stvarnom vremenu putem LELO aplikacije, što vam omogućuje stvaranje najugodnijeg skupa programa. Dajte život svojim fantazijama!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Toys Orgastobator 04 Male Masturbator White

    Upoznajte Orgastobator 04, vrhunski užitak u istaknutoj kolekciji intimnih proizvoda Rimba Toys. Ovaj luksuzni masturbator dizajniran je kako bi redefinirao vaša senzualna iskustva svojom izvrsnom izradom i inovativnim značajkama. Orgastobator 04 ima naprednu tehnologiju, elegantan dizajn i niz prilagodljivih postavki kako bi zadovoljio sve vaše potrebe.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Žudite li za nečim stvarno intenzivnim i stvarnim što će vas odvesti do vrhunca seksualnog zadovoljstva? Pomagala brenda Lovebotz već nekoliko godina haraju erotskim tržištem, a sada dolazi s novim Milker Pro koji će vas isisati do posljednje kapi. Njegov teksturirani i fleksibilni rukav upija vas pri svakom potezu. Birajte između 3 brzine i vibracija i 7 uzoraka i otkrijte novi svijet užitka i orgazmičkog užitka.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Uživajte u savršenoj masturbaciji i učinkovito stimulirajte najosjetljivije dijelove vašeg penisa s ovim jedinstvenim uređajem. Riječ je o vibrirajućem silikonskom stimulatoru, koji je usmjeren na donji dio penisa, koji će svojim funkcijama apsolutno zadiviti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Želite li svoj užitak doživjeti svim osjetilima? Uz ovaj masturbator to možete osjetiti na vlastitom penisu, čuti i vidjeti! Prozirni prozor omogućuje vam da gledate svoj penis kako uživa u rotacijama ili guranjima i osjećate se kao da ste u uzbudljivom okruženju dubokog grla. Uključite olujni način rada i uživajte u maksimalnoj mogućoj stimulaciji!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    Tornada su opasna i razorna, to su stupovi zraka koji se snažno okreću unutra i čiste sve što im se nađe na putu. I Tornado by Jamyjob je takav! Ponudit će vam 10 moćnih uzoraka zabadanja i rotacije, s kojima ćete doživjeti vrtlog zapanjujućih osjećaja!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    Cumera se ističe svojim jedinstvenim dizajnom i iznimnim značajkama. Ovaj inovativni uređaj ima dva različita kraja, od kojih svaki nudi jedinstveno iskustvo užitka.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Toys Orgastobator 02 Male Masturbator Black & Transparent

    Predstavljamo Orgastobator 02, sljedeći uzbudljivi dodatak izvrsnoj liniji proizvoda za užitak tvrtke Rimba Toys. Kao dio naše raznolike kolekcije senzualnih uređaja, Orgastobator 02 donosi svoj jedinstveni šarm i uzbudljive značajke u prvi plan.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite ViewTube See-Thru Stroker

    Još više uživajte u masturbaciji! U tome će vam pomoći ovaj prozirni masturbator. Skriven je u neklizajućoj prozirnoj kutiji i ima praktičan zaštitni poklopac. Idealan je za ručni rad koji oduzima dah koji ćete imati pred vlastitim očima.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Jedna od najpopularnijih erotskih igračaka za muškarce Hot Octopuss Pulse Solo sada dolazi u novom interaktivnom kaputu! Njegov svestrani dizajn čini ga savršenom igračkom za svakoga tko ima penis, ali sada može biti još uzbudljivije! Povežite Pulse Solo s jednim od više od 4000 interaktivnih videozapisa (2D ili VR) i osjetite svaki pokret vaših omiljenih zvijezda kroz oscilacije.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vakumska pumpa i snažan masturbator u jednom super učinkovitom proizvodu. Uz pomoć balona možete stvoriti negativan tlak koji povoljno utječe na proces povećanja penisa, a potom i potaknuti vibracije, koje će vam u kombinaciji s iritantnim izbočinama pružiti zaista intenzivno masturbacijsko iznenađenje. Odaberite jače ili slabije vibracije i gledajte što se događa unutra! Za savršenu udobnost, unutarnji cilindar se može ukloniti radi lakšeg čišćenja.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Želite li najbolja iskustva bez ikakvog posla? Ovaj masturbator će ostvariti svaki vaš uzbudljiv san! Nudit će vam 10 brzina udarca i 9 uzoraka vibracije. Njegovi su senzualni također potpuno automatski i mogu biti divlje brzi ili nježno spori. Trenirajte svoju izdržljivost, radite dobro i uživajte u vrhuncima koji oduzimaju dah.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    Alternativa masturbaciji je ovaj fantastičan USB punjivi masturbator SM360! Gurnite svoj penis, s malo lubrikanta, u masturbator i prepustite se maženju čarobne funkcije usisavanja u kombinaciji s vibracijom za maksimalni užitak.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Savršena igračka za svakoga s penisom! Zove se Viggo i iako na prvi pogled izgleda malo obično, sasvim sigurno nije. Ima najbolje karakteristike koje će svaki penis cijeniti. Izvana je izvanredno diskretan, a iznutra ima TPE rukav sa super realističnom teksturom za maksimalne dojmove. Povrh toga, dodaje još 3 nevjerojatne značajke, pogledajte ih.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    USB punjivi masturbator SM400 pruža Vam potpuno novo iskustvo masturbacije. Gurnite svoj penis, s malo lubrikanta, u osovinu i prepustite se maženju teleskopskim i rotacijskim pokretima.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD PROIZVEDENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 223 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.