×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Automatski masturbatori

Artikli 65 za 96 od 109 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Sanjate li o seksi guzici koja će se strastveno tresti? Ništa vam neće biti tako dobro kao ovaj Elite Milk Me Silly Mega Ass! Vaš će penis uživati u najintenzivnijoj i najrealističnijoj stimulaciji ikada. Ogroman je i opremljen s 2 snažna motora koji vibriraju i masiraju u isto vrijeme. Odaberite između 5 funkcija rotacije i 5 vibracija za nevjerojatno uzbudljive osjećaje.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 pretvara vašu masturbaciju u nezaboravno iskustvo, od glavića do testisa. Zato što je opremljena posebnim stimulatorom za testise, a uz to će vam ponuditi senzualno i snažno usisavanje koje će vas zaista oduševiti. Bit će to oluja senzacionalnih osjećaja! Prilagodite ga svojim osobnim i trenutnim prevencijama i uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Sanjate li o prekrasnoj Lisi Ann samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbator je ukrašen njezinim potpisom, a također dobivate 1500 kredita koje možete koristiti za njegov neaktivan sadržaj na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Ovo je treća generacija Letenovog automatskog uvlačivog, teleskopskog muškog masturbatora i nudi Vam najbolji mehanički rad ruku ikada.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite vrhunski užitak s Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, potpuno samostalnim punjivim masturbatorom koji nudi i vibracije i mogućnosti potiskivanja. S 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, kao i 10 neovisnih funkcija glađenja, ovaj uređaj pruža širok raspon osjeta za prilagođeni užitak.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Četiri, tri, dva, jedan, početak! Odbrojavanje je završilo i najrazumnija raketa svih vremena upravo polijeće s vama kako bi vas odvela u novi svemir užitka! Zato krenite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Volite li duboko grlo? A tko ne! Ovaj jedinstveno dizajnirani masturbator ima realističan oblik grla i izrađen je od Fanta Flesh materijala, koji se teško razlikuje od prave ljudske kože. Jeste li spremni za najbolje pušenje u svom životu?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Budite među prvima koji će ući u interaktivni svijet s najsnažnijim automatskim masturbatorom za muškarce.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Zapalite svoja osjetila nevjerojatno autentičnim erotskim iskustvom uz masturbator Pretty Love Sienna! Nudi vam 3 razine usisavanja i 12 opojnih načina vibracije za stimulaciju najosjetljivijih dijelova penisa. Teksturirani unutarnji rukav ima meke izbočine i nabore za udobno pristajanje, a svidjet će vam se značajka pametne memorije koja pamti vaše omiljene postavke. I to nije sve, priključite priložene slušalice i uživajte u slasnim stenjanjima i primamljivom razgovoru o seksu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite li da vaš mastrubace bude savršeno iskustvo? Upravo tako će biti s Fap-O-Maticom! Nudi vam snažno povremeno usisavanje koje uzrokuje uzbudljive udarce. Bit će to savršena oluja osjećaja tijekom intenzivnih solo igara koje će se prilagoditi vašem trenutnom raspoloženju. Uživajte u automatskim potezima oko penisa koji će simulirati udaranje i doći do najboljih vrhova.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Sanjate li o prekrasnom ješičkom Drakeu samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbatorka je ukrašena njezinom fotografijom, a također dobivate 1500 kredita za korištenje na njezinom neaktivnom sadržaju na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Gospodo, birate li kamp za masturbaciju? Stoga svratite do Otouch Devena! Predstavlja apsolutno sve što je bitno u izboru. Izrađen je od sigurnog silikona i ABS-a, udoban je i ekološki prihvatljiv. Nudi vam 6 frekventnih načina vibracija kao i mogućnost zagrijavanja. Zahvaljujući vodootpornosti IPX6, lako se čisti i može se puniti putem USB-a. Dođite i otkrijte više detalja!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Postoji li netko tko ne bi volio oralni seks? A što vam padne na pamet kada kažete višu razinu oralnog seksa? Hurricane by Jamyjob igračka je budućnosti koja će vam pokazati kako bi trebao izgledati pravilan oralni seks. Otkrijte njegovu snagu i podlegnite savršenstvu najboljeg orala ikad!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Odličan kamin i ugodna toplina! Wyne masturbator 01 udobno leži u ruci i oduševit će vas svojom teksturom i oblikom vagine. Nudit će vam 5 načina vibracije u 3 brzine, 3 načina usisavanja i funkciju grijanja do 42°C. Vaš penis će biti kao u raju. Svaka od funkcija ima svoju kontrolu, pa ih možete kombinirati kako želite. Zato skliznite i prenesite se u svoj svijet užitka – samo vi i Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Sanjate li o lijepoj Ase Akiri samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbator je ukrašen njezinim potpisom, a također dobivate 1500 kredita koje možete koristiti za njegov neaktivan sadržaj na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte u realističnom iskustvu sa svime, uključujući strastvene stenjanje i nestašne riječi, uz ovog govornog masturbatora iz Pipedreama! Osim strastvenih stenjanja, nudi vam 20 seksi fraza i 10 različitih načina vibracije, ova kombinacija će očarati ne samo vaš penis, već i vaš um! Priuštite si novu razinu masturbacije i dopustite Talk Back Super Storeku da govori vašoj duši, vašem srcu i prije svega vašem penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Sanjate li o ukusnom sisanju svog člana? Uz ovu jedinstvenu modernu igračku, možete je imati kad god se sjetite! Nudit će vam 5 snažnih načina usisavanja i 7 uzoraka vibracija. Zaljubite se u realističan oblik vagine, futuristički dizajn i unutarnju stimulirajuću teksturu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Želite li u potpunosti uživati u svom vremenu? Pozovite Pulsara i neka radi svoj posao sisanja! To je moderno erotsko pomagalo s 3 načina usisavanja i 4 pulsirajuća načina vibracije. Izrađen je od čvrstog ABS-a izvana i ugodnog TPE materijala iznutra. Neka Pulsar bude dobar, divan i sjajan!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbacija bez rada! Ova jedinstvena igračka temelji se na automatskom i pravilnom kretanju naprijed-natrag za istinski autentično iskustvo! Također ima snažnu usisnu čašicu koja će se zalijepiti za svaku glatku površinu. Namjestite ga na kut koji god želite, uključite funkciju stenjanja i uživajte u uzbudljivom i realističnom iskustvu!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Novo od popularne marke Tenga, Flip Zero 0 omogućit će vam da urlate na valovima vibrirajućeg uzbuđenja! Elegantna torbica skriva stimulirajuću elastičnu teksturu kao i dva šarmantna centra za vibracije. Gyrosensor ("ručka") omogućuje praktičnu kontrolu smjera i brzine jednostavnim naginjanjem ruke. Osim vibracija, veselite se i senzualnim vrtnjama. Doživite osjećaje kao nikada prije s ovom luksuznom igračkom!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    INSCUP-3, automatski masturbator koji podiže vaše zadovoljstvo na nove visine. Sa svojim inteligentnim ugrađenim potiskom i funkcijom kružnog skupljanja od 360°, ovaj masturbator pruža avanturu kao nijedna druga.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Jeste li moderan muškarac i volite tehnički napredne pogodnosti? Doživite novu razinu užitka koja oduzima dah uz snažan usisni i vibrirajući Bionic masturbator! Pružit će vam stvarno opojno iskustvo masturbacije, a njegove funkcije možete prilagoditi svojim potrebama. Uživajte u čvrstoj unutarnjoj teksturi, 4 funkcije intenzivnog usisavanja i 7 funkcija vibracije!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pripremite se za najnevjerojatniji, najintenzivniji, najnapredniji rotirajući masturbator ikada zamišljen!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz The Milker Slider 18X Stroking Masturbator Black

    Umoran od svoje ruke? Čak ni ne morate! S ovom praktičnom Lovebotz automatskom mužnjom možete uživati u automatskoj mužnji s 3 brzine i 6 uzoraka. Ima nizove kuglica za još bolju stimulaciju te ima fleksibilan i mekan unutarnji TPE rukav koji će vašem penisu biti maksimalno ugodan. Zgrabite plastičnu kutiju i nagnite je prema svojim trenutnim potrebama i položaju.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Želite li još više uživati u svom solo iskustvu? Donesite ovaj Rebel masturbator s 2 uzbudljive funkcije, može sisati i vibrirati. Nudi vam 3 načina usisavanja i 6 načina vibracije za senzualnu raznolikost. Upravljanje je vrlo jednostavno, a unutarnji dio nije samo ugodno mekan, već je i prošaran točkama i žljebovima za masažu. Kada ste gotovi, jednostavno izvucite i operite unutrašnjost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator with Ball Strap Clear

    Koji su vaši trenutni ukusi? Sanjate li da isisate sve do posljednje kapi? S ovim teksturiranim, mekim i savitljivim TPE masturbatorom to možete učiniti sami, a ne trebaju vam čak ni ruke, jer ga za testise pričvrstite remenom na kraju. Uvucite se u rebrasti tunel i samo se vozite u njemu ili ga spojite na Milker Pro i prepustite se maženju i sisanju bez ikakvog "rada".

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Sjajne sise i seksi stenjanje! Masturbator 03 iz Wynea očarat će vas potpuno automatskom stimulacijom penisa. Nudit će vam 7 načina vibracije, 3 načina usisavanja, funkciju grijanja i 3 zvuka stenjanja. Vaš penis će biti kao u raju. Svaka od funkcija ima svoju kontrolu, pa ih možete kombinirati kako želite. Dakle, stavite priložene slušalice, uključite i prenesite se u svoj vlastiti svijet užitka – samo vi i Wyne!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Sanjate li o prekrasnoj Romi Rain samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbatorka je ukrašena njezinom fotografijom, a također dobivate 1500 kredita za korištenje na njezinom neaktivnom sadržaju na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Odvojite vrijeme za sebe, igrajte se i pozovite ovog moćnog masturbatora da to učini. Senzualno će vas usisati i opiti vibracijama. Osim toga, možete ga stisnuti i odrediti pritisak. Odaberite između 7 razina usisavanja i vibracije i zaljubite se u dodir mekog i fleksibilnog unutarnjeg dijela od visokokvalitetnog TPE-a.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Hannes Neo

    Ovladajte svojim tijelom i umom uz Hannes Neo iz Svaka! To je praktična erotska igračka s kojom možete istraživati svijet vrhunskog interaktivnog užitka. Njime se može upravljati putem aplikacije koja čak omogućuje i sinkronizaciju s 2D sadržajem na mreži. Ili dopustite svom partneru da to kontrolira i uživajte u novoj razini seksa na daljinu s drugog kraja svijeta.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Intenzivno usisavanje i vibracije za savršeno solo iskustvo! Ovaj vakuumski masturbator tvrtke Wyne koji se lako drži kombinira usisavanje i vibraciju. Možete birati između 10 načina vibracije i 3 načina usisavanja za ugodnu raznolikost. Prepustite se dobrom tretmanu i uživajte u svakoj minuti putovanja čiji će cilj biti nezaboravan orgazam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ & Pearl 2+ Couple Set Turquoise

    Je li vaš pandan samo daleko, ali ipak ne želite igrati sami? Igrati se zajedno! Ovaj par tehnološki naprednih gadgeta bit će pravi dodatak za strast na daljinu. I Kiiroo Pearl2 i Kiiroo Onyx+ su moderne i luksuzne igračke s tehnologijom osjetljivom na dodir, tako da mogu pouzdano prenijeti sve vaše pokrete između njih. Vođenje ljubavi na daljinu sada je stvarnost!

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 109 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.