×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 129 za 160 od 1346 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Toys Orgastobator 01 Male Masturbator Black & Transparent

    Predstavljamo Orgastobator 01, najnoviji dodatak inovativnom asortimanu proizvoda za užitak tvrtke Rimba Toys. Dizajniran s najvećom pažnjom posvećenom detaljima, Orgastobator 01 je vrhunski masturbator koji nudi neusporedivu razinu zadovoljstva i intimnosti.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Hole Black

    Evolucija serije FLIP donosi vam FLIP AIR. Uz težinu od samo 420 g, ova elegantna, lagana igračka će čak i krupnijeg čovjeka pozvati na nebesko blaženstvo.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • F-Machine Tremblr BT-R Milking Machine

    Brend masturbatora broj jedan, F-Machime, upravo izlazi s novitetom pod nazivom Tremblr, koji je čak i bolji od svih svojih prethodnika, a zahvaljujući Bluetoothu možete ga jednostavno kontrolirati putem aplikacije na telefonu. Vaš penis može očekivati savršeno i beskrajno usisavanje, apsolutno najbolju stimulaciju i intenzivan vrhunac.

    1.849 €

    1.149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MAN.WAND Xtreme

    Man.Wand Xtreme je štapić-vibrator za muškarce, koji se može transformirati u štapić-masažer za stimulaciju klitorisa vaše partnerice. Vibrator sa štapićem nudi 3 intenziteta i 5 načina vibracije. Osim toga, opremljen je s 2 nastavka koji osiguravaju još više mogućnosti. Njegova fleksibilna glava i ultra snažan motor ponudit će jedinstvene osjećaje.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo PowerBlow & Feel Victoria June Mouth Combo Set

    Prekrasna prsata brineta Victoria jedna je od najtraženijih zvijezda u porno industriji. I znate što? Sada može biti vaš! Pitate se kako bi bilo s njom? Uparite nevjerojatni FeelVictoria masturbator sa super modernim PowerBlowom i nećete se iznenaditi koliko će biti nevjerojatno stvaran! Njezina seksi maca (u obliku pravih Victorijinih usana) sisat će vas dok vam se ne zavrti u glavi!

    229 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Realistic Silicone Feet with Vagina Right

    Grudi i guzice nisu tvoja stvar? Ne brinite, mislimo i na vas i predstavljamo dugo očekivani novi dodatak našoj ponudi – nogu za masturbaciju! Šarmantno je realističan, svilenkasto mekan, ima lijepo modelirane prste i nešto ekstra - vaginu na stopalu. Prodrite duboko u stopalo i udahnite život svojim fetiš fantazijama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Emily Willis Squirt

    Squirt je ultimativno iskustvo užitka ultimativne glamurozne djevojke Emily Willis. S ulaznom točkom vadičepa koja prelazi u niz kvrga, izbočina i izmjeničnih bodlji, tekstura Emily Willis za dame je svestrana kao i sama žena. Mijenjajte dubinu stavljanja kako biste što bolje iskoristili svaki dio koji Vas golica.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Masturbator Heineken Vagina

    ALIVE MASTURBATOR ZA MUŠKARCE VAGINA 16cm – Super realističan muški masturbator. Njegov oblik vagine, njegova fleksibilnost i tekstura pomažu u postizanju realističnih iskustava. Koristite priloženi lubrikant za ekstra mokru noć.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Fleshlight Shower Mount

    Ovaj podesivi dodatak koji se temelji na usisavanju omogućuje Vam da svoj Fleshlight proizvod sigurno pričvrstite na zid tuša za najbolju sesiju Fleshlighta bez ruku koju ćete ikada doživjeti.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Deluxe Mega Bator

    Deluxe Mega-Bator je jedini masturbator "bez ruku" na svijetu, koji radi sav posao umjesto Vas, tako da možete doživjeti vrhunsko iskustvo užitka bez ruku! Inovativni Deluxe Mega-Bator kombinira rotaciju i guranje bez ruku u kojima se može uživati u 10 jedinstvenih uzoraka za potpuno prilagodljive sesije masturbacije. Uživajte u najboljem od oba svijeta!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly Mega Masturbator

    Oduvijek si sanjao da jebeš ovako zgodnu kučku, pa što čekaš? Izvadi svoju jebenu drolju iz kutije, izvadi besplatni lubrikant i lupi tu kučku dok je ne pojebeš jako! Ovaj mega masturbator je najrealističniji komad guzice koji ste ikada jebali--i s preko 9 kg mekog Fanta-flesha koji guta i masira tvoj kurac, ovaj plišani komad mačkice je bolji od prave!

    459 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Jeste li spremni za najbolje iskustvo masturbacije u svom životu? Savršen za početnike, PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker nudi potpuno osjetilno iskustvo užitka. Snažna vibracija u kombinaciji sa strastvenim stenjanjem i seksi razgovorom podiže vaše seanse masturbacije na potpuno nove razine zadovoljstva!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Masturbator Dildo Pussy & Ass 2-in-1

    Što ili tko je glavni akter vaših erotskih snova? Izmjenjuje li se? Ako postoje dani kada čeznete za penisom u erekciji, ali i dani kada želite sočnu vaginu ili zategnuti anal, ova jedinstvena igračka je baš za vas. To je 2-u-1 masturbator dizajniran za maksimalan užitak i svestranost. Odaberite između 2 realistična otvora i zgrabite autentični dildo!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight GO Surge Pink Lady

    S diskretnim, laganim i kompaktnim dizajnom Fleshlight GO sada možete uživati kamo god pošli.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Big Boobs Banging Bitch 6.5kg Skin

    Big Boobs Banging Bitch je senzacionalni realistični masturbator iz kolekcije Bangers by Hidden Desire. Ovaj veliki, odvažni masturbator u stilu tijela dizajniran je za vrhunski užitak jebanja.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Sleeve Warmer

    Fleshlight SleeveWarmer je tu da pojača Vaše iskustvo masturbacije uz vrtoglavu novu razinu realizma.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Deep Throat Cup Ultra Size

    Oblik pješčanog sata Deep Throat CUP-a pruža vrhunsku čvrstoću. Posebni ventili stvaraju virtualni vakuum unutar CUP-a kako bi pružili nevjerojatan osjećaj sisanja.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Big Bubble Butt Bitch Vibrating Skin

    Big Bubble Butt Bitch Vibrating je senzacionalan, realističan masturbator iz kolekcije Bangers by Hidden Desire. Ova velika, odvažna stražnjica dizajnirana je za vrhunski užitak u psećoj pozi.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CP03 je predivno diskretan i nudi vam 6 uzbudljivih načina usisavanja i 7 načina vibracije. Osim toga, svakako će vam se svidjeti funkcija zagrijavanja koja će dodatno podržati cijelo iskustvo. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson The Mangina Skin

    Mangina je vrh i dno. Savršen spoj i uzvišena veza za jednu noć. Idealna solo igračka i čisti užitak kada se dijeli s partnerom. Intenzivne unutarnje teksture! Uživajte u stimulirajućim rebrima pri ulasku, uzbuđujućim masažnim zrncima dok vaš penis roni dublje i udara u užitke za vrhunsko iskustvo Mangine.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Egg Surfer

    Uz niske i visoke razine, ove stimulacije velikim valovima savršene su za sve željne uzbuđenja. S naglašenim izbočinama za te iznenađujuće padove, provjerite možete li kontrolirati ovu kvrgavu vožnju!

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Sarina 9.2kg Shemale Big Penis Sex Torso Doll

    Znate i one duge samotne večeri kada vam nedostaje dodir ljubavi i nekoga koga biste mogli nježno pomilovati i strastveno poljubiti? Prestanite s tim i učinite nešto za svoju sreću i zadovoljstvo. Pozovi trans Sarinu kući i dobij seksi penis i slatke grudi. Tako je živa, tako autentična i zavodljiva. Ima savršene proporcije, meku kožu, živahne grudi i uzbudljiv penis i anus. Bit će to ljubav na prvi pogled, a možda i za cijeli život.

    549 €

    379 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Eva Lovia Spice

    Guza Eve Lovie. Eva Lovia prva je pobjednica Digital Playground Star 2015. Skoro je prezgodna da bi se povjerovalo. Visoka 5'3” ona je egzotična mješavina Japanke i Španjolke, ima nevjerojatno potpuno prirodno tijelo, živahne prirodne sise, duge vitke noge i fantastičnu guzicu tako da nećete moći vjerovati svojim očima!

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Madison Ivy Beyond

    Beyond je jedna od dvije ekskluzivne teksture sitne, ali divlje Madison Ivy. Ovo je njezina vlastita Lady Fleshlight. Stoga ima jedinstvenu mačkicu Madison Ivy kao svoj otvor. Odmah do njega je, sitnim slovima, njezin vlastiti potpis. Navlaka je okružena tipičnom torbicom Fleshlight Girls u boji sedefa.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Girl Next Door Megan

    Volite li mekanu džepnu vaginu? Upoznajte Megan! Lijepo je realističan i ugodne teksture iznutra. Ona je samo djevojka iz susjedstva koja će to učiniti umjesto tebe. Izrađen je od izdržljivog TPE materijala u koji ćete se zaljubiti na prvi dodir. Također je prekrasno fleksibilan i njegov otvoreni tunel ljubavi prilagodit će se vašoj veličini bez straha.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Streetgirl's #5 Skin

    Upoznaj svoju novu djevojku! Ima prekrasne ružičaste usne i senzualno rastegnutu vaginu. Ona je šarmantna i kao prava i ne manjka joj čvrstih grudi samo za ruku. Priuštite si autentične doživljaje uz ovaj elegantni komad ženskog tijela koji ćete maziti, maziti i ljubiti.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Doživite jedinstveni osjećaj rastezljivog mekanog rukava unutar vakuumske pumpe koja stiska i vuče kao prava stvar, s uskom TPE komorom s teksturom za dodatni užitak. Birajte između tri brzine vakuumskog usisavanja ili se odlučite za posebnu značajku koja naizmjenično usisava i otpušta za nevjerojatnu sekvencu koja ispunjava fantaziju, cijelo vrijeme pjevušeći uz vibrirajuću bazu s 9 brzina. Upotrijebite silikonsku navlaku da svoju vakuumsku igračku pretvorite u pumpu za penis kako biste povećali duljinu i obujam – pa čak i pratite mjere uz bočne strane.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Janice Griffith Eden

    Eden je prvi Fleshlight koji je izdan s novim i lijepim Fleshskin rukavom srednje boje kože. Savršeno pristajući uz Janiceinu mačkicu, ova realistična strokerica je čvrsta kao i sama sitna zvijezda. S kombinacijom vrlo uzbudljivih točaka zadovoljstva unutar svoje komore, Eden obavija vaš penis nevjerojatnim prstenima i osovinama koje će Vas ostaviti da molite za još.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fleshlight Girls Vina Sky Exotica

    Fleshlight masturbatori dominiraju erotskim pomagalima za muškarce, što i ne čudi. Riječ je o pravim odljevcima za vaginu od savršenog Super Skin materijala, od kojih ovaj pripada popularnoj porno glumici Vina Sky. Svjetski poznate svjetiljke Fleslight ističu se svojom realističnom izradom, učinkovitom unutarnjom teksturom i nenametljivim izgledom svjetiljke.

    119 €

    69,95 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    Cumera se ističe svojim jedinstvenim dizajnom i iznimnim značajkama. Ovaj inovativni uređaj ima dva različita kraja, od kojih svaki nudi jedinstveno iskustvo užitka.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD NAPRAVLJENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto Vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Girl Next Door Bella

    Džepni masturbator s predivno mekanim i savršeno realističnim unutarnjim dijelovima za najuzbudljivija iskustva. Upravo to je Bella koju možete prepoznati na vlastitom penisu. Izrađen je od visokokvalitetnog i stvarno ugodnog TPE materijala i ima stvarno seksi vulvu. Njegov donji dio izrađen je od ABS plastike i uz njegovu pomoć možete stvoriti ugodno usisavanje. Priuštite sebi najboljeg pratitelja!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 1346 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.