×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 97 za 128 od 300 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    Predstavljamo masturbator Ninja2 iz Otouch-a. To je luksuzna igračka u diskretnoj kutiji s apsolutno tihim radom. Nudi vam 7 načina rada vibracija, kao i komoru na napuhavanje, koja će se povećati prema vašim željama. Umetnite u silikon meke teksture i trenirajte svoju izdržljivost i erekciju!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II – masažer penisa. Osjetljiv, inovativan, snažan. COBRA LIBRE II je seksualna igračka napravljena za glavu penisa!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Toplina, vibracija i usis, to su tri uzbudljive značajke za solo igre kojih se nećete moći zasititi. Ovaj Rebel masturbator dirnut će vas ugodnom unutarnjom točkastom teksturom, a funkcija zagrijavanja do 42 stupnja dovest će vas do vrenja u kombinaciji s 5 načina rada vibracija i 3 brzine usisavanja!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši će se testisi svidjeti vibracijama ovog Mr. Zadovoljstvo! Izrađen je od mekanog i vrlo ugodnog silikona, a na penis se pričvršćuje uz pomoć udobnih prstenova. Tada sve što trebate učiniti je uzeti kontroler i odrediti vrstu vibracija koje će vaša jaja osjećati. A hoćete li vi ili vaš partner držati daljinski upravljač, prepuštamo vama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    Želite nešto više? Želite li moćan moderni gadget koji će vaše trenutke masturbacije pretvoriti u nezaboravna iskustva? Vrijeme je da otkrijete moćnu Elite Moto Muzalicu! Njegova značajka isprekidanog potiska bacit će vas na koljena. Uživajte u savršenoj buri osjeta i prilagodite funkcije svom trenutnom raspoloženju.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mistress Karla Missionary Vibrating Butt Masturbator

    Sanjate li o savršenom seksu svaku večer, ali nedostaje li vam savršena vagina ili savršen anal? Gospodarica Karla je prava i savršena suputnica za vas! Njegova unutarnja tekstura oduševit će vašu muškost, uski analni će vas razmaziti osjećajem zatezanja i zaljubit ćete se u kvalitetan BioSkin materijal na prvi dodir. Zar ti to nije dovoljno? Dodajte vibru i dopustite da vas odvedu u svijet užitka!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Lisa Ann Experience

    Sanjate li o prekrasnoj Lisi Ann samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbator je ukrašen njezinim potpisom, a također dobivate 1500 kredita koje možete koristiti za njegov neaktivan sadržaj na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Urban Bronx Scrotum Sleeve Ring Blue

    Otkrijte neusporedivo zadovoljstvo s BRONX-om – luksuznim silikonskim rukavom koji ugađa vašem skrotumu neusporedivim osjećajem. Prihvatite skrotalni užitak dok pulsira, paleći valove ekstaze. Podignite intimnost ugrađenim masažnim pokretima koji miluju vaše želje. BRONX: gdje se luksuz susreće s euforijom, odvodeći vas izvan granica užitka.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    Sviđa li vam se vaš gospodar i arhitekt vaše sreće? S Power-Batorom možete postaviti svoje zadovoljstvo kako želite. Odaberite razinu pokreta, seksi stenjanja i zagrijavanja. Jedinstvena tehnologija podići će vaše intimne trenutke na novu razinu. Uživajte do mile volje!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Hera Real Hip Masturbator Vibrating

    "Hera Hip - REAL" - čist i uredno dizajniran masturbator malih bokova. Svaki otvor nudi jedinstveni dizajn i osjećaj. Vaginalni i analni otvori. Ovaj realistični masturbator dolazi sa sustavom masaže. Daje učinak masaže rotirajući i vibrirajući u isto vrijeme.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Doživite intenzivan užitak zahvaljujući snažnim vibracijama i nevjerojatnom kapacitetu usisavanja. Razmazite svoj penis i dajte mu što želi. Kombinacija vibracije i sisanja vrha penisa obećava savršeno uzbuđenje i snažan orgazam, zar ne? Elite Tip Teazer Power Pump je vrući novi proizvod marke Pipedream i vjerujte mi, razvijen je upravo da vam pruži koncentriran užitak.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Sanjate li o seksi guzici koja će se strastveno tresti? Ništa vam neće biti tako dobro kao ovaj Elite Milk Me Silly Mega Ass! Vaš će penis uživati u najintenzivnijoj i najrealističnijoj stimulaciji ikada. Ogroman je i opremljen s 2 snažna motora koji vibriraju i masiraju u isto vrijeme. Odaberite između 5 funkcija rotacije i 5 vibracija za nevjerojatno uzbudljive osjećaje.

    1.229 €

    769 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men svojim je vibracijama osvojio muškarce diljem svijeta, a sada dolazi s nečim novim - vibracijama možete upravljati putem aplikacije! Naravno, ostaje očuvan elegantan dizajn i ergonomski oblik koji vrlo udobno leži u ruci. Otvor za ulazak je izrađen od kvalitetnog i ugodnog silikona, stoga požurite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Ovo je treća generacija Letenovog automatskog uvlačivog, teleskopskog muškog masturbatora i nudi Vam najbolji mehanički rad ruku ikada.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD PROIZVEDENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Dobivanje simuliranog oralnog seksa na zahtjev nikad nije bilo jednostavnije! To je neophodno za muškarca koji iznenada ima seksualni interes bilo da gledate ili spavate, dugo pritisnite tipku za uključivanje kao kod zvučnika ili "Alexe" i cilj je milovati glavu...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Fuck-O-Matic 2 pretvara vašu masturbaciju u nezaboravno iskustvo, od glavića do testisa. Zato što je opremljena posebnim stimulatorom za testise, a uz to će vam ponuditi senzualno i snažno usisavanje koje će vas zaista oduševiti. Bit će to oluja senzacionalnih osjećaja! Prilagodite ga svojim osobnim i trenutnim prevencijama i uživajte maksimalno!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Želite nešto više? Ovaj vibrirajući masturbator tvrtke Satisfyer dizajniran je s okom za apsolutno savršenstvo! S njim ćete doživjeti čisto blaženstvo, vjerujte nam. Njegovo fleksibilno tijelo, a posebno unutarnja stimulirajuća tekstura, milovat će vaš penis do orgazmičkog ludila, a možete ga upariti i sa praktičnom aplikacijom Satisfyer Connect pa uživajte!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite li da vaš mastrubace bude savršeno iskustvo? Upravo tako će biti s Fap-O-Maticom! Nudi vam snažno povremeno usisavanje koje uzrokuje uzbudljive udarce. Bit će to savršena oluja osjećaja tijekom intenzivnih solo igara koje će se prilagoditi vašem trenutnom raspoloženju. Uživajte u automatskim potezima oko penisa koji će simulirati udaranje i doći do najboljih vrhova.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Uživajte u osjećaju pušenja s vibrirajućim simulatorom pušenja iz kolekcije Boners. Ovaj elegantni masturbator opremljen je snažnim motorom s 10 različitih postavki vibracije. Postavkama je jednostavno upravljati pomoću gumba na dnu.

    80,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Volite li duboko grlo? A tko ne! Ovaj jedinstveno dizajnirani masturbator ima realističan oblik grla i izrađen je od Fanta Flesh materijala, koji se teško razlikuje od prave ljudske kože. Jeste li spremni za najbolje pušenje u svom životu?

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Vibrating Flesh

    Sve što vam treba za trenutno i savršeno zadovoljstvo! Sex In Can je set masturbacije nalik na vaginu, odgovarajući lubrikant i mini vibrator s jednom intenzivnom brzinom. Oduševit će ne samo vas, već i svakog muškarca kojeg odlučite posvetiti ovom kompletu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Želite li svojim trenucima samoljublja dodati nešto slatko, mokro i realistično? Zaljubit ćete se u ovu igračku! Stati će u tvoju ruku kao rukavica kao što će pasti na tvoj penis. Izrađen je od ugodnog TPR materijala, koji nakon kontakta s vodom postaje vrlo gladak i sklizak. Realan vaginalni otvor, zavodljivi ženski oblici i vibracije zajedno stvaraju užitak kad god i gdje god poželite.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Četiri, tri, dva, jedan, početak! Odbrojavanje je završilo i najrazumnija raketa svih vremena upravo polijeće s vama kako bi vas odvela u novi svemir užitka! Zato krenite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite vrhunski užitak s Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, potpuno samostalnim punjivim masturbatorom koji nudi i vibracije i mogućnosti potiskivanja. S 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, kao i 10 neovisnih funkcija glađenja, ovaj uređaj pruža širok raspon osjeta za prilagođeni užitak.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Tri funkcije koje ne želite propustiti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prsten za vaš žir? Da! Ova igračka će kroz prsten usmjeriti vibracije izravno u područje oko žira i oduševit će vaše osjetljivo područje sa 7 načina vibracija. Radite li svoje fantazije punom parom sada? U tom slučaju, sigurno ste mislili da vibrator možete koristiti i na drugim područjima, kao što su klitoris ili bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Ostvarite svoj san o čvrstoj erekciji i uživajte u masažnoj lopti! Ovaj Rebel Cock Ring anatomski je oblikovan i savršeno pristaje. Podržava i jača vašu erekciju i golica vas vibracijama na pravom mjestu. Izuzetno je fleksibilan i savršeno se prilagođava vama. Uživajte u stimulaciji testisa i perineuma i odaberite između 10 načina vibracije i 3 brzine pomoću daljinskog upravljača.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Postoji samo nekoliko stvari koje su zaista važne u životu, a svi znamo da je jedna od njih zdravlje. Ne samo fizičko zdravlje kao takvo, već i mentalno zdravlje, koje ide ruku pod ruku sa seksualnim zadovoljstvom. Ovaj par igračaka prestižne marke Fun Factory pružit će vam apsolutno uzbuđenje, nevjerojatne orgazme i podržati vaše mentalno blagostanje. Igrajte se s njima sami ili u paru, a kada završite spremite ih u kutiju koja je također uključena u pakiranje.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Sanjate li o prekrasnom ješičkom Drakeu samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbatorka je ukrašena njezinom fotografijom, a također dobivate 1500 kredita za korištenje na njezinom neaktivnom sadržaju na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    Uživajte u ovoj seksi guzici koja savršeno kopira najljepšu guzicu svih vremena. 2 realistične rupe, analna i vaginalna, već žude za vašim penisom, kao i za uklonjivim mini vibratorom, koji će vašoj masturbaciji dati još uzbudljiviju razinu. Obje rupice realno kopiraju prave rupe ljubavi, ugodne su teksture i učinit će vaš penis iznimno udobnim. Cijeli masturbator izrađen je od revolucionarnog X5 materijala koji je bez ftalata, siguran za tijelo i jednostavan za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA masturbator za sisanje glavića pruža fantastičnu oralnu stimulaciju i također je samoiscjeljujuća. Funkcija zagrijavanja dovest će vas do maksimalne temperature od 45 stupnjeva Celzijevih i može se zasebno uključiti i isključiti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 300 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.