×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masturbatori

Artikli 129 za 160 od 300 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Zapalite svoja osjetila nevjerojatno autentičnim erotskim iskustvom uz masturbator Pretty Love Sienna! Nudi vam 3 razine usisavanja i 12 opojnih načina vibracije za stimulaciju najosjetljivijih dijelova penisa. Teksturirani unutarnji rukav ima meke izbočine i nabore za udobno pristajanje, a svidjet će vam se značajka pametne memorije koja pamti vaše omiljene postavke. I to nije sve, priključite priložene slušalice i uživajte u slasnim stenjanjima i primamljivom razgovoru o seksu!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Friend with Benefits Emma Olsen Electric Masturbator with Suction

    Otkrijte Emmu Olsen, ultra-realistični masturbator za neusporedivo iskustvo realističnih senzacija! Ovaj masturbator pomno je dizajniran kako bi točno ponovio izgled i osjećaj pravog masturbatora. Teksture, konture i silikonski materijal pružaju osjećaj koji će vas ostaviti bez riječi.
    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    Želite li da vaš mastrubace bude savršeno iskustvo? Upravo tako će biti s Fap-O-Maticom! Nudi vam snažno povremeno usisavanje koje uzrokuje uzbudljive udarce. Bit će to savršena oluja osjećaja tijekom intenzivnih solo igara koje će se prilagoditi vašem trenutnom raspoloženju. Uživajte u automatskim potezima oko penisa koji će simulirati udaranje i doći do najboljih vrhova.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Prvi grijaći masturbator za oralni seks na svijetu. Sa Skidproof Frosted dizajnom teksture, definitivno izvrstan dar fizičkoj kondiciji.1. [funkcija igračaka za mušku masturbaciju] 6 vrsta vibracija + grijanje + vodootporan + isključivanje zvuka, zvuk je manji od 60 dB, može ga progutati dnevna buka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Adel Onahole Masturbator Vibrating

    Proizvod pravog stila; veličina i tekstura je gotovo identična pravom magarcu.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Nešto se jednostavno ne može mjeriti s kvalitetnim pušenjem! Teta osim ovog masturbatora. Ima senzualne unutarnje izbočine i 7 načina vibracija. Njegova baršunasto mekana površina zadovoljit će vašu muškost i bit ćete laki za korištenje kada ga prvi put koristite. Ako nema tko popušiti umjesto tebe, učini to s Glansom sam i bolje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Sanjate li o prekrasnom ješičkom Drakeu samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbatorka je ukrašena njezinom fotografijom, a također dobivate 1500 kredita za korištenje na njezinom neaktivnom sadržaju na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Gospodo, birate li kamp za masturbaciju? Stoga svratite do Otouch Devena! Predstavlja apsolutno sve što je bitno u izboru. Izrađen je od sigurnog silikona i ABS-a, udoban je i ekološki prihvatljiv. Nudi vam 6 frekventnih načina vibracija kao i mogućnost zagrijavanja. Zahvaljujući vodootpornosti IPX6, lako se čisti i može se puniti putem USB-a. Dođite i otkrijte više detalja!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Želite li još malo uživati u masturbaciji? Ovaj pomagač iz Bonersa pružit će vam višestruko bolji okus stimulacije od vašeg dešnjaka. Njegov otvoreni dizajn prikladan je za sve veličine penisa, a mogu ga koristiti i muškarci s erektilnom disfunkcijom. Uz njega uživajte u 10 načina vibracija u glatkom silikonskom tijelu.
    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Zaigrani ste i od masturbacije želite samo najbolje? Dešnjak ne može sam! Opremite je ovim masturbatorom koji oduzima dah, koji je u isto vrijeme vrlo praktičan i svestran. Napravljen je imajući na umu potrebe muškaraca i pruža doista uzbudljiva iskustva. Opremljen je ugodnom teksturom za nevjerojatne masaže, a također ima nekoliko načina vibracije, odaberite između!

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    Uživajte u ovoj seksi guzici koja savršeno kopira najljepšu guzicu svih vremena. 2 realistične rupe, analna i vaginalna, već žude za vašim penisom, kao i za uklonjivim mini vibratorom, koji će vašoj masturbaciji dati još uzbudljiviju razinu. Obje rupice realno kopiraju prave rupe ljubavi, ugodne su teksture i učinit će vaš penis iznimno udobnim. Cijeli masturbator izrađen je od revolucionarnog X5 materijala koji je bez ftalata, siguran za tijelo i jednostavan za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Želite li imati svoju kujicu savršenih oblina i još boljim analom i vaginom? Želite li je ne samo ošamariti, već i strastveno prodrijeti u nju kad god kušate, ma kakva ona bila? Imamo pravog za vas! Fuck Slub ima realističan oblik, obećava nevjerojatna iskustva, mekan je, izdržljiv i također uzbudljivo vibrira. Neka bude samo tvoja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Tri funkcije koje ne želite propustiti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Postoji li netko tko ne bi volio oralni seks? A što vam padne na pamet kada kažete višu razinu oralnog seksa? Hurricane by Jamyjob igračka je budućnosti koja će vam pokazati kako bi trebao izgledati pravilan oralni seks. Otkrijte njegovu snagu i podlegnite savršenstvu najboljeg orala ikad!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    Kad bi ovaj čokoladni poljubac po imenu Heather mogao govoriti, rekla bi ti da jedva čeka da to učini. Ugodno je mekan i fleksibilan i zahvaljujući otvorenom kraju može držati svaki veliki penis. Njegova unutarnja tekstura je prekrasno stimulirajuća i u trenutku kada dodate vibraciju, poprskat ćete jednom ili dvaput.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Želite li ne samo osjetiti svoje zadovoljstvo, već ga i vidjeti? Ova masturatorica po imenu Emily iz Pretty Love ima prozirni prozor u kojem ćete gledati cijeli događaj. Također ima uklonjivu unutarnju školjku izrađenu od udobnog, mekog i elastičnog TPR materijala nalik koži. Međutim, vrhunac stimulacije je sposobnost lizanja, škakljanja i masiranja žira! Uživajte u savršenom užitku za cijeli svoj penis!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    Volite li Irynu @playmateiryn i želite li imati njezinu vaginu samo za sebe? Sada imate priliku! Ova prekrasna maca ne pripada nikome osim zvijezdi društvenih mreža po imenu Iryna. Savršeno je realističan, izrađen od Ultraskyn materijala i oduševit će vas svojom autentičnom unutarnjom teksturom. Zato dođi masturbirati s Irynom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Želite li se prepustiti ugodnoj stimulaciji? Dođite i upoznajte ovog vibrirajućeg masturbatora iz Jamyjoba! Skriva 2 snažna motora s 9 načina rada vibracija koji će vas odvesti u ekstazu. Unutrašnjost je izrađena od ugodnog gel silikona koji se vrlo brzo prilagođava vašoj tjelesnoj temperaturi. Uživajte u svom trenutku u potpunosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Odličan kamin i ugodna toplina! Wyne masturbator 01 udobno leži u ruci i oduševit će vas svojom teksturom i oblikom vagine. Nudit će vam 5 načina vibracije u 3 brzine, 3 načina usisavanja i funkciju grijanja do 42°C. Vaš penis će biti kao u raju. Svaka od funkcija ima svoju kontrolu, pa ih možete kombinirati kako želite. Zato skliznite i prenesite se u svoj svijet užitka – samo vi i Wyne!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand MensWand Black

    Prva masažna glava posebno dizajnirana za muškarce! Ovaj kompaktni masažer koji se može puniti putem USB kabela ima prekrasno fleksibilan vrat, tako da s njim možete udobno razvijati i manji i veći pritisak i lako doći do svih dijelova tijela. Isprobajte i višenamjenski nastavak prikladan za solo jahanje, ali i predigru ili kao dodatak oralnom seksu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Prvi Guybrator™ na svijetu s patentiranom PulsePlate Technology™. PULSE je višestruko nagrađivani muški stimulator koji koristi oscilacije za stimulaciju muškarca. Dok je PULSE III SOLO dizajniran za mušku solo upotrebu, PULSE III DUO sa svojim daljinskim upravljačem i vibrirajućom donjom stranom posebno je dizajniran za parove.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Sanjate li o lijepoj Ase Akiri samo za sebe? Ova superzvijezda sada može biti samo tvoja! Masturbator je ukrašen njezinim potpisom, a također dobivate 1500 kredita koje možete koristiti za njegov neaktivan sadržaj na FeelPornStars.com. Prepustite se njegovom provokativnom senzualnom šarmu i nježnim dodirima.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    Uživajte u realističnom iskustvu sa svime, uključujući strastvene stenjanje i nestašne riječi, uz ovog govornog masturbatora iz Pipedreama! Osim strastvenih stenjanja, nudi vam 20 seksi fraza i 10 različitih načina vibracije, ova kombinacija će očarati ne samo vaš penis, već i vaš um! Priuštite si novu razinu masturbacije i dopustite Talk Back Super Storeku da govori vašoj duši, vašem srcu i prije svega vašem penisu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Prsten za penis/testise dizajniran da vam pomogne postići dugotrajniju i jaču erekciju, s golicačem klitorisa. 10 snažnih funkcija vibracije pružaju iznimnu stimulaciju.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Sanjate li o ukusnom sisanju svog člana? Uz ovu jedinstvenu modernu igračku, možete je imati kad god se sjetite! Nudit će vam 5 snažnih načina usisavanja i 7 uzoraka vibracija. Zaljubite se u realističan oblik vagine, futuristički dizajn i unutarnju stimulirajuću teksturu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Tražite li seksi mačkicu koja će uvijek biti spremna za vas i biti toliko sjajna da će biti bolja od one prave? Pogledajte što imamo za vas! Pussy Galore je anatomski oblikovan i nudi uistinu pravi doživljaj, jer je izrađen od kvalitetnog TPR materijala, koji je mekan, izdržljiv i mekan poput ljudske kože. Osim 2 senzualna otvora, ponudit će vam i intenzivne vibracije kako biste još više uživali u svom putovanju u raj. Ne tjerajte macu Galore da dugo čeka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Sanjate li o magarcu koje će biti samo vaše i koje će moći rasti od jutra do večeri? Prestani! Vaši se snovi upravo ostvaruju, jer za vas imamo Extreme Bad Girl Vibrating Ass brenda Pipedream. Radi se o magarcu u prirodnoj veličini od ugodnog i realističnog Fanta Flesh materijala. Meke i okrugle polovice ove guzice jedva čekaju da budu stisnute i pljusnute, zamislite onaj zadovoljavajući zvuk kada ispružite svoju požudnu ruku i šamarate svoju novu Extreme Bad Girl! A onda će na vama biti hoćete li se odlučiti za njezinu vaginu ili anal i hoćete li u vožnju uključiti opojne vibracije ili ne. Ali nikada nemojte zaboraviti dovoljno podmazivanja (nemojte previše povrijediti svoju princezu) i završno čišćenje (neka Extreme Bad Girl uz vas cvjeta dugi niz godina).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Želite li u potpunosti uživati u svom vremenu? Pozovite Pulsara i neka radi svoj posao sisanja! To je moderno erotsko pomagalo s 3 načina usisavanja i 4 pulsirajuća načina vibracije. Izrađen je od čvrstog ABS-a izvana i ugodnog TPE materijala iznutra. Neka Pulsar bude dobar, divan i sjajan!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    Masturbacija bez rada! Ova jedinstvena igračka temelji se na automatskom i pravilnom kretanju naprijed-natrag za istinski autentično iskustvo! Također ima snažnu usisnu čašicu koja će se zalijepiti za svaku glatku površinu. Namjestite ga na kut koji god želite, uključite funkciju stenjanja i uživajte u uzbudljivom i realističnom iskustvu!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Ponesite kući PULSE SOLO ESSENTIAL i otkrijte potpuno novi svijet muške masturbacije. Nazvan prvi Guybrator™ na svijetu, naša višestruko nagrađivana muška seksualna igračka može učiniti da svršite bez ruku, bez potrebe za milovanjem. Njegov svestrani dizajn znači da je savršena igračka za svakoga s penisom.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Manta Black

    Igračke napravljene za penise često su ogromne, ružne i nezgrapne za korištenje s partnerom. Elegantna MANTA, kojom se lako rukuje, dizajnirana je da bude savršena za partnerski seks, kao i za solo igru, klizanje između Vaših tijela i pretvaranje Vašeg penisa u vibrator. Također je izvrstan dodatak za pušenje, kružeći stražnjim dijelom penisa za osjećaj dubokog grla. Ne zaboravite solo igru! MANTA-ini grebeni zadržavaju lubrikant za bolji osjećaj drkanja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic VIBROTATION Black

    Novo od popularne marke Tenga, Flip Zero 0 omogućit će vam da urlate na valovima vibrirajućeg uzbuđenja! Elegantna torbica skriva stimulirajuću elastičnu teksturu kao i dva šarmantna centra za vibracije. Gyrosensor ("ručka") omogućuje praktičnu kontrolu smjera i brzine jednostavnim naginjanjem ruke. Osim vibracija, veselite se i senzualnim vrtnjama. Doživite osjećaje kao nikada prije s ovom luksuznom igračkom!

    739 €

    459 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 300 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.