×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Navlake za penis

Artikli 33 za 64 od 107 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Nature Skin 2 in 1 Extension + Masturbator

    Ekstenzija penisa i masturbator u jednom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Silicone Extension Skin

    Izuzetno mekana i ugodno fleksibilna! Ovaj rukav za penis pružit će vam dužinu i ugodno će iznenaditi vašu dragu polovicu. Izrađen je od izuzetno mekog silikonskog materijala u koji ćete se zaljubiti. Iznutra je baršunasto glatka, a izvana super realistična. Konačno imate željeni duži penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Lid'L Extra

    Žudite za većom veličinom i savršenim zadovoljstvom za svoju ljubavnicu? Rješenje za vas je ovaj penis habit s prepoznatljivim žirom i iritantnim izbočinama. Izrađen je od želatinske gume, koja je sigurna za tijelo i treba se kombinirati s lubrikantima na bazi vode.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Magic Pleasure Sleeve

    Trenutna transformacija vašeg penisa! Ovaj će rukav na prvu zadovoljiti vašeg kolege i pružiti vam dužu i čvršću erekciju. Pristupačna je, super fleksibilna, prilagodljiva i puna izbočina za savršenu stimulaciju. Otvoreni kraj neće uskratiti žir nikakva seksualna iskustva, a okrenete li rukav naopako, možete ga koristiti kao masturbator tijekom solo igrica.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Produžite svoj penis i pojačajte svoju stimulaciju, vođenje ljubavi s ovim omotačem bit će bez premca! Ova prozirna vibrirajuća navlaka za penis marke Crystal Clear izrađena je od mekog i fleksibilnog materijala, poželjnog je realističnog oblika i pružit će zadovoljstvo oba partnera. Lijepi se za vaš penis, potiče erekciju i zahvaljujući prstenu na testisu uvijek će se držati na mjestu. Zato ga obucite i obradujte svog partnera dužim timskim radom i vibracijama.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Extra Touch Finger Dong Pink

    Što se događa kada stavite ovaj rukav na prst? Dobivate super prst od mekanog silikona, kojim možete uzbuđeno milovati unutarnja osjetljiva mjesta na svom ili partnerovom tijelu. Izvrsno je fleksibilan i čvrsto stoji na mjestu, a uz to nikad ne promaši cilj!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters Really Ample Ribbed Penis Sheath

    Pravilna erekcija i pravilan krug? Vaša želja postaje narudžba za ovaj genijalni rukav za penis. Dat će vašem penisu širinu sa zanimljivom vanjskom teksturom, koja će vašem partneru ugoditi pri svakom prodoru. Osim toga, penis je ugodno skupljen, što podržava erekciju. Dođite u akciju na slobodi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nature Skin Extension Sleeve +3cm

    Želite li doslovno zadiviti svog partnera impresivnom erekcijom? Bit će dovoljno ako se opremite ovom realističnom navlakom za penis od ugodno mekog materijala. Ima lijepo modeliran žir i zahvaljujući čvrstom stisku vaše muškosti, podržat će vašu izdržljivost. Uživajte u svom penisu 2 cm debljem i 3 cm dužem!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Srećom, nedostaje li vam dodatnih 8 inča i vibracija? Ova fleksibilna navlaka za penis s daljinskim upravljačem marke Rebel će čuti vaše želje! Pomoći će vam da dođete u formu i zadovoljit će ne samo vas, već i vašeg partnera, jer će masivni žir pružiti produžetak od 8 cm! Pustite ga da tijesno pristaje, poduprite vašu erekciju i uhvatite ga za testise da ne padne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters Clearly Ample Penis Enhancer

    Nitko ne kaže da vaš penis nije sjajan i savršen sam po sebi, ali što biste rekli o tome da dodate nekoliko centimetara u duljinu i opseg?

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Latex Penis Sleeve Black

    Usko pripijena, crna, od lateksa, realistična i nevjerojatno seksi, upravo to je ovaj rukav za penis! Pružit će vam ne samo nova nevjerojatna iskustva, već i nešto jaču erekciju. U stimuliranju vena tada će posebno uživati vaš kolega, i ne samo to, pogled na testise čvrsto okružene lateksom je jednostavno ludilo Božje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Sensation Enhancer Transparent

    Kako bi bilo da svoj kurac obučeš u novi kaput? Ovaj rukav senzualno okružuje vaš penis i opremi ga strastvenim grebenima. Ima otvorene krajeve, povećava opseg i ujedno podržava erekciju i pojačan vrhunac oba partnera. Uživajte u novim iskustvima!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Pleasure X Tender Vibrating Penis Sleeve LV1066 Add 3" Flesh

    Za vas imamo navlaku za penis koja će ispuniti vaše želje! Super je realističan, ima savršeno modeliran žir i vene. Izdužit će vaš penis i povećati njegov obujam za 70%! Izrađen je od mekog i udobnog TPE materijala visoke kvalitete, a za dodatnu zabavu u paketu je uključen i mini vibrator.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adonis Extension Clear

    Veličina je svakako bitna, a ako nemate onu koju vaš partner želi, nema ništa lakše nego nabaviti rukav za penis.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Lust Fingers Soft + Bumpy Purple

    Koja dva prsta birate da ih pretvorite u nevjerojatan alat užitka iz sekunde u sekundu? Ovi nazubljeni rukavi daju prostora vašoj mašti i podržavaju spretnost vaših prstiju. Zafrkavaj se s njima kako želiš, bit će to vožnja!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics 3 Piece Extension Kit

    Set od 3 navlake za penis marke California Exotics. Preobrazite svoj penis u savršeno stimulativnog zgodnog muškarca i iznenadite svog kolegu! Rukavom možete jednostavno i brzo povećati obujam i duljinu. Cipele su izrađene od fleksibilnog TPR materijala koji je ugodan i siguran za tijelo, jer ne sadrži ftalate.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite Uncut Silicone Penis Enhancer with Strap Tan

    Želite li nemoguće od svog penisa? Pazite, s ovim rukavom je sve moguće! Povećat će vaš opseg za 66% i podržati vašu erekciju. Zove se X-tension i izrađena je od visokokvalitetnog silikona. Lako se nanosi i savršeno stoji, a uz to ima savršen jedinstven dizajn s otvorenim krajem tako da glavić ostaje otkriven. Neka vaš partner uživa u bogatoj teksturi ove presvlake, vožnja će se isplatiti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultimate Stud Extender Transparent

    Što kažete na pretvaranje vašeg penisa u savršeno oruđe zadivljujućeg užitka? Ovaj rukav ne samo da će vašem rukavu dodati duljinu i opseg, već će i opremiti vaš tim poticajnim izbočinama, izbočinama i genijalno oblikovanim vrhom. Također će biti ugodan za svog nositelja, jer je super fleksibilan, a završni prsten rukava također će podržati i ojačati erekciju. Pojačajte zadovoljstvo oboma!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Admiral Beaded Extension Blue

    Sanjate li o većem užitku, doslovno? Rukav čvrsto grli vaš penis, povećavajući obujam i maksimizirajući uzbuđenje. Njegova globularna tekstura u kombinaciji sa senzualnim stiskom koji povećava erekciju pripremit će zapanjujuće iskustvo za njega i nju. U izuzetno fleksibilan materijal zaljubit ćete se na prvi dodir, a završni prsten pružit će dovoljnu potporu i potporu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes Silicone Vibrating Girth Enhancer with Remote Control Black

    Želite li svom partneru ponuditi dodatni obujam, a da ipak zajedno uživate u snažnim vibracijama? Samo uz ovu praktičnu igračku na daljinski upravljač! Nudit će vam 8 uzoraka vibracije i 2 brzine i držat će vaš penis zahvaljujući 2 fleksibilna prstena. Uživajte u još boljem vođenju ljubavi!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Power Stud Sleeve Grey

    Želite više zadovoljstva? Ovaj rukav možete staviti na penis ili vibrator i pretvoriti ga u senzualnog arhitektu užitka. Visokokvalitetni i fleksibilni TPE materijal prilagođava se veličini i zarezima nevjerojatno intenzivne stimulacije. Uživajte malo drugačije!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs INVADER Cocksheath Clear Ice

    Invader je prva otvorena ovojnica penisa koja će ga učiniti dugim i čvrstim! Njegov će oblik debljinom pridonijeti vašoj muškosti, a budući da se njegov kraj otvara, omogućit će vašem žiru da u svemu lijepo uživa. Igrajte jako ili što god želite, rukav će se držati na mjestu u svakom trenutku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Stay Hard Cock Sleeve Kit Clear

    Jeftin i jednostavan način za otkrivanje novih iskustava. Ovi rukavi za penis ili dildo pokazat će vam drugačiju razinu užitka. Fleksibilne su, pa pristaju svakoj velikoj igrački i vrlo su jednostavne za korištenje. Košta nekoliko kruna, pa nemojte nepotrebno razmišljati i odmah ih dodajte u košaricu!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Pleasure Enhancer Grey

    Kako biste svoje pile stavili u novu haubu? Ova rukavica senzualno okružuje vaš penis i podržava vas od boli. Ima otvorene regije, povećava kvalitetu i oboje održava erekciju i uspješno leglo oba partnera. Uživajte uz nove iskre!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs MUSCLE RIPPER Cocksheath Clear

    Želiš li imati stvari? Dodajte opseg i meso s ovim Muscle Ripped rukavom! Željeni pristup je poboljšati specifičan i visokokvalitetan FLEXTPR materijal koji će vas očarati svojom fleksibilnošću. Dopustite svom penisu da se proizvodi u vašim okolnostima i pružite svojim kolegama različitu stimulaciju s realne površine rukava.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nature Skin Extension Sleeve +4cm

    Želite li doslovno zadiviti svog partnera impresivnom erekcijom? Bit će dovoljno ako se opremite ovom realističnom navlakom za penis od ugodno mekog materijala. Ima lijepo modeliran žir i zahvaljujući čvrstom stisku vaše muškosti, podržat će vašu izdržljivost. Uživajte u svom penisu 2 cm debljem i 4 cm dužem!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sono No.17 Dong Extension Black

    Trebate li nekoliko dodatnih centimetara, ali u isto vrijeme ne želite izgubiti udobnost? Ovaj rukav će ostvariti vaše snove! Vaš penis se produljuje za 3,5 cm i oblikovan je tako da ne samo da pruža učinkovitu stimulaciju, već se i udobno drži jer se zakači iza testisa. Izrađen je od visokokvalitetnog i mekog TPE-a.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Emmitt Penis Sleeve with Ribbed Design Nude

    Kako bi bilo da gotovo trenutačno transformirate svoj penis u nešto još uzbudljivije? S ovim nastavkom za penis to će biti moguće! Ojačat će vašu erekciju i milovati ne samo unutrašnjost vagine, već i klitoris. Uživajte i pružite i svom partneru izvrsne osjećaje!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Penis sleeve with Ball Strap Black

    Bi li vaš partner želio nešto više od vašeg penisa, ali vaš penis je još uvijek običan penis? Ovaj ga rukav pretvara u oruđe užitka i pružit će vašem partneru okus nevjerojatnog uzbuđenja. Izrađena je od svilenog silikona, donji prsten se zakači iza testisa, pa će savršeno držati rukav a ima i vibrirajući dio od kojeg mu klitoris poludi od sreće. Učinite svoj penis čudom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Me You Us Sensational Seven Textured Sleeves Transparent Small

    Volite li imati izbor? Ovaj set uključuje 7 rukava s uzbudljivim teksturama za dodatni intenzitet. Možete ih nositi na prstu, penisu ili vibratoru, fleksibilni TPE materijal prilagođava se vašim potrebama i željama. Uživajte u raznolikosti i dopustite da vas maze neravnine i neravnine.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • TitanMen Cock Cage Black

    Ova stvar ima istu osnovnu funkciju kao i erekcijski prstenovi, ali je u isto vrijeme mnogo šira i jača.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Rechargeable Couples Sleeve Blue

    Želite li još malo uživati zajedno? Uživajte u iznimno ugodnoj stimulaciji i istovremeno čvrstom stisku za penis? Sweet Smile osluškuje užitke željnih parova i ispunjava njihove želje! Pričvršćuje se na penis, koji se učinkovito skuplja, čime potiče erekciju i produžuje vođenje ljubavi. Istodobno stimulira klitoris s 10 vibrirajućih modova sa fleksibilnim stimulatorom teksture. Kušajte orgazme zajedno i više nikada nećete poželjeti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 107 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.