×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 33 za 64 od 346 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Uživajte u dodatnoj stimulaciji zajedno sa svojim partnerom uz Bunny Vibe prsten! Ovaj prsten za penis osigurava da erekcija nositelja traje dulje i čini se čvršćim. Orgazmi će također biti intenzivniji. Prsten je opremljen stimulatorom zečića s vibrirajućim metkom, koji i partneru daje dodatnu stimulaciju.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Ringer Cockring Black 3 pack

    Jednostavan, ali izniman erekcijski prsten popularnog brenda Oxballs u setu od 3 komada za beskrajne trenutke uzbuđenja.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Spectacular Duo

    Dva prstena Satisfyer Spectacular Duo, izrađena od silikona, stvaraju učinak zadržavanja krvi na penisu i testisima. Dodatno uzbuđenje pružit će stimulator klitorisa. Ovaj erekcijski prsten je zaista osebujan komad zahvaljujući svom upečatljivom, futurističkom dizajnu.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Verge

    Nov i uzbudljiv način da doživite zadovoljstvo s partnerom ili sami. Prsteni za penis dizajnirani su za punije dugotrajnije erekcije i snažnije orgazme. Verge ima dodatnu prednost stimuliranja perineuma. Verge stimulira perineum, erogenu zonu koja reagira i na pritisak i na vibracije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    Žudite li cijeli svoj penis za stvarno čvrstom erekcijom? Stavite jedan od ova 3 prstena na njega, ili sve, i gledajte kako podržava čvrstinu vaše muškosti i daje vam samopouzdanje. Osim toga, plava boja je ukusna, a TPE materijal je prekrasno rastezljiv. Otkrijte moć jednostavnosti na vlastitom penisu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear

    Prsten za erekciju jednostavno je, sigurno i učinkovito rješenje za jaču i dugotrajniju erekciju. Dugotrajno intenzivno zadovoljstvo za oba partnera.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Uobičajeni seks vam više nije dovoljan, a mislite da bi trebalo nešto više? Vi imate problem, a mi imamo rješenje! Isprobajte vibrirajući prsten za erekciju koji zateže penis u korijenu i podupire erekciju i UGLAVNOM - svojim će vibracijama neodoljivo stimulirati klitoris. Nemate oko čega oklijevati!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih dijelova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - nebeskoplavi višenamjenski model stimulira vas onako kako vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od glavnog motora, tako da oba dijela vibratora nude 10 uzbudljivih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Udvostručite svoje zadovoljstvo i zabavu uz ovaj silikonski dildo. Stavite ovu pomoćnicu i možete uživati u dvostrukoj penetraciji bez uključivanja drugog partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Zajednički užitak i dugotrajna intenzivna stimulacija za oba partnera dolazi iz ovog silikonskog vibrirajućeg prstena po uzoru na erotsku trilogiju 50 nijansi sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Transparent

    Ekstra poput prstena za erekciju koji tjera vaš penis da radi stvari i stvari. Odvojen je od vrlo fleksibilnog FLEX TPR materijala, koji naraste do 5 puta veće veličine. I s njima na tržištu neće pronaći niti osam popularnih marki Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Želite li dati maksimalan učinak i znate da bi vam prsten za erekciju mogao pomoći, ali niste sigurni koju veličinu odabrati? U tom slučaju, erekcijska petlja je savršena za vas, jer je njena veličina podesiva! Osim toga, izrađena je od udobnog silikona, koji je gladak i mekan.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ova krafna doista je prsten za pijetla s ogromnom željom da zasladite svoj ljubavni život. Prsten Satisfyer daje Vašoj muškosti senzualnu nadogradnju, osiguravajući Vama i Vašem partneru uživanje u trncima. Veliki stimulator klitorisa ima široki promjer i 10 postavki intenzivne vibracije, nudeći ljubavnu stimulaciju vašoj dami pritiskom na gumb. Ali čak i tijekom vrućih solo sesija, zavest će Vas svojim dubokim vibracijama i nepogrešivo Vas katapultirati do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos The Double Strangler Red

    Sanjate li o čvršćoj i dužoj erekciji? Podržite ga ovom dvostrukom silikonskom omčom za erekciju. Pogodan je za sve veličine, a osim za penis, možete ga koristiti i na testisima. Koristite prsten da sami odredite silu preuzimanja. Idealan je za sve koji žude za odličnom erekcijom!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Konačno, godina razvoja i testiranja čini tržište apsolutno neodoljivim novitetom - super fleksibilnim Cock & Ball. Odredite koliko je proizvoda upotrijebljeno i gotovih. Sigurno je za vas vidjeti prvi put plijena. I već, konačno se možete prestati truditi oko erektilne disfunkcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation 8 Ring

    Želite li isporučiti bolje performanse? Zagrijte se ovim prstenom za dvostruku erekciju! Zahvaljujući njemu, vi i vaš partner uživat ćete u čvršćoj erekciji i duljoj izdržljivosti, pa zašto ne probati?

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Power Ring M

    Još niste pronašli pravi erekcijski prsten samo za vas koji bi vam pomogao da ojačate i produžite erekciju te ujedno pojačate vrhunac? Dajte priliku Malesationu, koji se može pohvaliti inovativnim ergonomskim dizajnom i silikonom najviše kvalitete!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Neoprene Snap Cockrings Black

    Tražite li najudobniji prsten za erekciju ikad? Ne vjerujete u silikon ili nove materijale nalik gumi? Kladite se na sigurnost i odaberite Neo Ring, koji je izrađen od neoprena.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Uživajte u najeksplozivnijim ejakulacijama ikada uz Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit i erotske igre su iste! Ovaj otvoreni prsten iz nedentalne čeljusti zagospodarit će Vam s Vaše 2 loptice i prekrasnim i neobrezanim penisom. Vodi se računa o okolišu, a njegova ranjivost ometa opstanak ovog osjetljivog područja, što ga čini još privlačnijim. Radite kao što svaka lopta stimulira uzdu i nosite prsten za zabavu, zabavu i ljepotu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Set od tri montažna prstena inovativnog dizajna promjera 2,6, 3 i 3,5 cm od visokokvalitetnog silikonskog materijala.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Duelist Dark Blue

    Tražite li prsten za erekciju koji može podnijeti sve? Ovo je Duelist, prsten za erekciju vaših snova! Ono što je najbolje kod njega je što ga možete prilagoditi svojoj veličini jer ima podesivi remen pa odgovara apsolutno svim veličinama. Njegov moćni motor ponudit će vam 12 snažnih modova i vi i vaš partner otići ćete u raj s njim!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Menzstuff Dual Power Ball Play Sleeve

    Želite li se prepustiti uzbudljivom intimnom trenutku povezanom sa stimulacijom testisa? U tom slučaju nema ništa lakše nego se smjestiti u ovaj rukav i poslati im dozu vibracije koja će vam samo dobro doći. Žičani daljinski upravljač obećava udoban rad, a vodonepropusnost također vam omogućuje igranje u kadi. Slušajte što vam jaja šapuću i ispunite im tajne želje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Black

    Ekstra poput prstena za erekciju koji tjera vaš penis da radi stvari i stvari. Odvojen je od vrlo fleksibilnog FLEX TPR materijala, koji naraste do 5 puta veće veličine. I s njima na tržištu neće pronaći niti osam popularnih marki Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Pružite svojoj muškosti trenutak nekontroliranog užitka s našim vibratorom Mighty One. Ugodan fleksibilan prsten prilagođava se bilo kojoj veličini, okružuje vaš penis i zahvaljujući učinku zaustavljanja cirkulacije krvi omogućuje dulji užitak i izvanrednu izdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Udvostručite užitak i zabavu uz analni vibrator za kontrolu. Prestanite se svađati oko vozača i uživajte u dvostrukoj penetraciji bez uključivanja drugog partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Čelični električni alati prsten za rezanje uzglavlja. Ovo je elegantan i moderan dodatak izrađen od najkvalitetnijih čeljusti za nepušače. Vaš glavni posao je izazvati i povećati otpornost svoje erekcije sve dok to želite, a vaš barački orgazam je iznenađenje.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaši će se testisi svidjeti vibracijama ovog Mr. Zadovoljstvo! Izrađen je od mekanog i vrlo ugodnog silikona, a na penis se pričvršćuje uz pomoć udobnih prstenova. Tada sve što trebate učiniti je uzeti kontroler i odrediti vrstu vibracija koje će vaša jaja osjećati. A hoćete li vi ili vaš partner držati daljinski upravljač, prepuštamo vama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Power Ring L

    Nije li pravi prsten za erekciju samo za vas, tko bi vam pomogao nabaviti uši i napraviti erekciju za vas? Dajte priliku Malesationu koji se može pohvaliti inovativnim ergonomskim dizajnom i silikonom najviše kvalitete!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Ringer Cock Ring Multi-Color 3 pack

    Set od 3 debela i učinkovita prstena za erekciju popularnog brenda Oxballs. Dovoljno su jaki, jaki i izdržljivi da vam daju najbolje od onoga što prstenovi za erekciju mogu ponuditi. Izrađene su od FLEX-TPR materijala koji se rasteže do 5 puta u odnosu na originalnu veličinu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Dvostruki vibrirajući prsten s mekim ušima pretvara vašeg partnera u omiljenu vibrirajuću igračku koju nećete ostaviti samo tako ležati. Crni, vodootporni XL Ohare udobno pristaje i mekan je poput baršuna. Motor s 4 funkcije vibracije iznimno je snažan i učinkovito stimulira klitoris zahvaljujući nestašnim ušima. Silikonski prsten također pomaže u održavanju čvrste erekcije. Stoga ne čekajte i probajte s njim!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 346 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.