×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 33 za 64 od 367 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Boners Boners Silicone Cock Ring and Ball Stretcher Grey

    Želite li doživjeti još intenzivniju stimulaciju i nevjerojatna iskustva? Ovu igračku ne smijete propustiti! Riječ je o silikonskom prstenu za erekciju i rastezaču testisa u isto vrijeme, koji produljuje i jača vašu erekciju. Izrađena je od mekog i fleksibilnog silikona, koji je ugodan i udoban. Uživajte u apsolutnom užitku!
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Stay Hard Cock Ring and Ball Strap Black

    Želite li pokazati maksimalnu učinkovitost u krevetu i stvarno uživati? Ovaj dvostruki erekcijski prsten stavljate na testise i na penis, koji se zateže u korijenu i tako podupire, jača i produžuje erekciju. Osim toga, vaš vrhunac bit će višestruko intenzivniji! Pripremite nezaboravno iskustvo za sebe i svog partnera.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Uživajte u luksuzu s ovim čeličnim nosačem kugli. Težine 195 g, popularan je alat koji služi za odvajanje testisa od penisa i istovremeno njihovo lagano rastezanje. Prsten se sastoji od dvije polovice koje zajedno drže vijak, koji nakon upotrebe čvrsto zategnete imbus ključem od 4 mm (uključen). Zatim ustanite i uživajte u djelovanju gravitacije, punoj težini prstena, slasnim osjećajima napetosti, ljuljanja, povlačenja... A kada vam je dosta, jednostavno ponovno sjednite.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Za istovremene vrhunce! Vibrator za par iz Black Velvets je prsten za penis/testise s vibratorom i vibro-klitoralnim stimulatorom. Penis i testise treba staviti tako da vibrator pristaje preko penisa.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ball Spreader Black

    Proširite svoje uzbuđenje s ovim distributerom silikonskih testisa iz California Exotics. Njegov minimalistički dizajn obećava udobno nošenje tijekom predigre i spolnog odnosa. Mekana je, fleksibilna i vrlo elastična, podržat će vaše erotsko iskustvo i pružiti vam maksimalno zadovoljstvo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear

    Prsten za erekciju jednostavno je, sigurno i učinkovito rješenje za jaču i dugotrajniju erekciju. Dugotrajno intenzivno zadovoljstvo za oba partnera.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY NOS Black

    To je kao san: Vaš partner i Vi u zagrljaju, Vaše zadovoljstvo potiče jedno drugo. Postignite iznimno čvrstu erekciju koja je jača ili osjetite drhtaje užitka kroz klitoris. Uzbuđenja dolaze sve dok istovremeno, oboje ne doživite orgazam od kojeg vidite zvijezde.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Vibrating Silicone Cock Ring Red

    Vrhunski vibracijski prsten po nenadmašnoj cijeni! Osigurat će vam više izdržljivosti i zajedničkih orgazama, je li to upravo ono što tražite? Osim toga, prsten ima oblik srca ljubavi, kao i udubljenja u obliku srca. Ugodno je savitljiv, povlači penis, čime jača i podupire erekciju, a ujedno vam pruža ugodnu stimulaciju tijekom penetracije, stoga uživajte.

    14,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Rabbit Vibrating Cockring Purple

    Uobičajeni seks vam više nije dovoljan, a mislite da bi trebalo nešto više? Vi imate problem, a mi imamo rješenje! Isprobajte vibrirajući prsten za erekciju koji zateže penis u korijenu i podupire erekciju i UGLAVNOM - svojim će vibracijama neodoljivo stimulirati klitoris. Nemate oko čega oklijevati!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Diamo Vibrating Cock Ring

    Prva nosiva vanjska muška igračka tvrtke Lovense

    219 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos The Strangler Red

    Sanjate li o čvršćoj i dužoj erekciji? Podržite ga ovom silikonskom omčom za erekciju. Pogodan je za sve veličine, a osim za penis, možete ga koristiti i na testisima. Koristite prsten da sami odredite silu preuzimanja. Idealan je za sve koji žude za odličnom erekcijom!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Sanjate li o jačoj erekciji i intenzivnijim vrhovima? Ovaj trio erekcijskih prstenova savršen je za sve muškarce! Prstenovi su jednostavni, glatki, kvalitetni i svaki ima drugu veličinu. Izrađene su od visokokvalitetnog silikona, koji je siguran za tijelo, ugodan za kožu, a ujedno i prekrasno mekan, fleksibilan i izdržljiv.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rocket Ring

    Ova krafna doista je prsten za pijetla s ogromnom željom da zasladite svoj ljubavni život. Prsten Satisfyer daje Vašoj muškosti senzualnu nadogradnju, osiguravajući Vama i Vašem partneru uživanje u trncima. Veliki stimulator klitorisa ima široki promjer i 10 postavki intenzivne vibracije, nudeći ljubavnu stimulaciju vašoj dami pritiskom na gumb. Ali čak i tijekom vrućih solo sesija, zavest će Vas svojim dubokim vibracijama i nepogrešivo Vas katapultirati do vrhunca.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Ball Stretching Kit

    Kako bi bilo da od svojih testisa napravite nešto seksi? Pokušajte ih malo rastegnuti jednim od prstenova iz ovog seta dimljenih boja. Sadrži 3 prstena različitih veličina, tako da ćete moći odabrati onaj pravi za sebe. Prstenovi su izrađeni od posebnog TPR materijala i stoga su istovremeno fleksibilni i čvrsti. Ispružite svoje metke!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Vaši muževni oblici bit će još muževniji u ovoj navlaci za testise! Izrađen je od vrlo ugodnog i visokokvalitetnog tekućeg silikona, koji je fleksibilan i istovremeno čvrsto drži. Nosite ga tijekom erotskih večeri, koje će biti još intenzivnije, ili čak ispod odjeće kako bi vaša kvrga između nogu bila još izraženija.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Želite li dati maksimalan učinak i znate da bi vam prsten za erekciju mogao pomoći, ali niste sigurni koju veličinu odabrati? U tom slučaju, erekcijska petlja je savršena za vas, jer je njena veličina podesiva! Osim toga, izrađena je od udobnog silikona, koji je gladak i mekan.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Zajednički užitak i dugotrajna intenzivna stimulacija za oba partnera dolazi iz ovog silikonskog vibrirajućeg prstena po uzoru na erotsku trilogiju 50 nijansi sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation 8 Ring

    Želite li isporučiti bolje performanse? Zagrijte se ovim prstenom za dvostruku erekciju! Zahvaljujući njemu, vi i vaš partner uživat ćete u čvršćoj erekciji i duljoj izdržljivosti, pa zašto ne probati?

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Sanjate li o čvršćoj i dužoj erekciji? Podržite ga ovom trostrukom silikonskom omčom za erekciju. Pogodan je za sve veličine, a osim za penis, možete ga koristiti i na testisima. Koristite prsten da sami odredite silu preuzimanja. Idealan je za sve koji žude za odličnom erekcijom!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Uzmite loptu s luksuznim prednjim nosačem. Teži 195 g, popularan je kao tester penisa i njegova laguna rasta. Prsten se sastoji od dvije polovice tračnice koje drže vijak zajedno, koji će na kraju koristiti četvrti šesterokutni nasadni ključ od 4 mm (zatvoren). U međuvremenu, postavite i koristite gravitaciju, teške utege, meke oscilacije, ispiranje, hlađenje... A kad vam bude dovoljno, možete to ponovno posložiti.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Set od 3 montažna prstena od čvrstog, ali fleksibilnog materijala. Lako se rastežu, tako da udobno pristaju, a njihova tekstura obećava razna iskustva vođenja ljubavi. Nosite samo jednu ili sve odjednom!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Udvostručite svoje zadovoljstvo i zabavu uz ovaj silikonski dildo. Stavite ovu pomoćnicu i možete uživati u dvostrukoj penetraciji bez uključivanja drugog partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Power Ring M

    Još niste pronašli pravi erekcijski prsten samo za vas koji bi vam pomogao da ojačate i produžite erekciju te ujedno pojačate vrhunac? Dajte priliku Malesationu, koji se može pohvaliti inovativnim ergonomskim dizajnom i silikonom najviše kvalitete!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Duelist Blue

    Tražite prsten za erekciju koji može podnijeti sve? Ovo je Duelist, prsten za erekciju iz snova! Ono što je najbolje kod njega je to što ga možete prilagoditi svojoj veličini, jer ima podesivo stezanje i tako odgovara apsolutno svim veličinama. Njegov moćni motor ponudit će vam 12 snažnih modova i vi i vaš partner otići ćete u raj s njim!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit i erotske igre su iste! Ovaj otvoreni prsten iz nedentalne čeljusti zagospodarit će Vam s Vaše 2 loptice i prekrasnim i neobrezanim penisom. Vodi se računa o okolišu, a njegova ranjivost ometa opstanak ovog osjetljivog područja, što ga čini još privlačnijim. Radite kao što svaka lopta stimulira uzdu i nosite prsten za zabavu, zabavu i ljepotu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujući svom kompaktnom, glomaznom obliku, vibrirajućem stimulatoru klitorisa i dva prstena za penis i testise, Satisfyer Glorious Duo idealan je suputnik za duge noći.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Udvostručite užitak i zabavu uz analni vibrator za kontrolu. Prestanite se svađati oko vozača i uživajte u dvostrukoj penetraciji bez uključivanja drugog partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Osjetite leptiriće ne samo u trbuhu, već i na svom najosjetljivijem mjestu. Ovaj leptir će doprijeti do vašeg klitorisa i zadovoljiti ga intenzivnim vibracijama, s kojima ćete iznenada dotaknuti nebo. Leptir mašna vibrira po cijelom tijelu i pričvršćena je na dvostruki prsten koji se proteže oko korijena penisa, a također i oko testisa. Poletite na leptirovim krilima do novih visina užitka!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Uživajte u najeksplozivnijim ejakulacijama ikada uz Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Set od tri montažna prstena inovativnog dizajna promjera 2,6, 3 i 3,5 cm od visokokvalitetnog silikonskog materijala.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi punjivi i vodootporni muški prsten za erekciju na svijetu. TOR 2 ima 100% jače vibracije od svog prethodnika i bilo kojeg drugog prstena sličnog tipa na tržištu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Proširite svoje uzbuđenje i zadovoljstvo s ovim silikonskim dodatkom. Dizajniran je za podršku izdržljivosti, održavanje čvrste erekcije i produljenje intimnog užitka. Ultra je fleksibilan, ima podesivi prsten za erekciju, jednostavan je za rukovanje i udoban za nošenje. Pogodan je i za početnike i za iskusne korisnike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 367 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.