×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 65 za 96 od 367 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Želite li još malo uživati tijekom seksa? Ovaj promišljeni prsten oduševit će vas oboje i razveseliti ga nošenjem! Uzbuđeno dijeli testise, hvata penis u korijenu i tako podržava njegovu erekciju, a mini vibrator može uživati u klitorisu svojim snažnim vibracijama ako ga postavite gore. Fleksibilni silikon se prilagođava vašim proporcijama i nećete se moći pohvaliti nošenjem prstena!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibro Ring Blue

    Povećajte svoju seksualnu moć i užitak uz ovaj jedinstveni vibrirajući prsten popularnog brenda You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Znate li kako svoje vođenje ljubavi učiniti još boljim? Donesite ovaj jedinstveni vibracijski prsten iz Magic Motiona i kontrolirajte njegove funkcije putem aplikacije na svom telefonu. Njezin će klitoris razveseliti senzualnim vibracijama i pružiti mu dužu i jaču erekciju. Izuzetno je elastičan i ugodan za nošenje. Birajte između 10 različitih funkcija vibracije ili otkrijte beskrajne mogućnosti aplikacije!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Green

    Želite li povećati svoje zadovoljstvo i produžiti vrijeme ljubavne ljubavi? Isprobajte ovaj vibrirajući prsten! Nevjerojatno je mekan i fleksibilan, ima mekane kutove za stimulaciju, a svojim će vibracijama klitoris odvesti do vrhunca blaženstva. Stavite ga na svoj penis i otkrijte novu dimenziju vođenja ljubavi!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Ostvarite svoj san o čvrstoj erekciji i uživajte u masažnoj lopti! Ovaj Rebel Cock Ring anatomski je oblikovan i savršeno pristaje. Podržava i jača vašu erekciju i golica vas vibracijama na pravom mjestu. Izuzetno je fleksibilan i savršeno se prilagođava vama. Uživajte u stimulaciji testisa i perineuma i odaberite između 10 načina vibracije i 3 brzine pomoću daljinskog upravljača.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Prsten za erekciju koji će vam se svidjeti! Jeste li dugo sanjali o uobičajenim orgazamima? S NOS prstenom vaši snovi će se ostvariti. Osim toga, produžit će i ojačati erekciju, a njegove fleksibilne uši će grliti klitoris i iritirati ga do ludila. Ovaj prsten nema konkurenciju!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oboje ćete uživati u ovom zecu! Ugodno povlači korijen svog penisa i oko testisa, a njezine uši će uzbudljivo vibrirati na njezinom klitorisu. Izrađena je od silikona pa je izvanredno fleksibilna i ne samo da savršeno pristaje na penis, već se i ušima prilagođava ženskom tijelu. Ima 10 moćnih funkcija vibriranja, puni se putem USB-a i jedva čeka voditi ljubav s vama!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Ring True

    Toliko užitka u 3 mala i jednostavna vibrirajuća prstena! Stavite prvu na jezik i pojačajte oralni užitak, drugu stavite na prst i dođite s njim da se izgubite u njezinoj utrobi i ugodite g-točki! Zatim stavite zadnji na penis i učinite klitoris tako dobrim tijekom ljubavi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Casual Love Vibrating Ring Purple

    Želite li pojačati užitak vođenja ljubavi? Vibrirajući prsten Casual Love je simpatičan alat s dizajnom medvjedića, prikladan ne samo za početnike. Izrađen je od fleksibilnog TPR-a, tako da se prilagođava bilo kojoj veličini, a medvjedić će svojim vibracijama oduševiti klitoris. Isprobajte nešto novo i uživajte u dosad neotkrivenim iskustvima.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Uživajte u svom seksualnom iskustvu s nevjerojatnim Spartacom, koji je dizajniran upravo da zadovolji njega i nju, a zajedno su doveli do orgazma. Kombinira nekoliko provjerenih igračaka u 1 i tako istovremeno djeluje kao prsten za erekciju, iritator klitorisa, masažer testisa i rukav za penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Vjerojatno već znate da će uz vibrirajući prsten vaše vođenje ljubavi biti još bolje i intenzivnije, ali vjerojatno samo tražite onaj pravi. Imamo sjajne vijesti za vas - već ste ih pronašli! Dvostruki vibrirajući prsten Poloqueth ima sve što vam treba od takvog pomagala. Ima prsten za penis i testise, snažan motor, osjetljivo vibrira na klitorisu, izvrsno pristaje, fleksibilan je, vodootporan i daljinski upravljan. On je taj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Winni Purple

    Dopustite SVAKOM-u da vam predstavi Winni: vibrirajući prsten dizajniran za parove s avanturističkom stranom. Ne samo da Winni pomaže produžiti izdržljivost muškarca, već također pomaže stimulirati ženski klitoris. Winni je vodootporan pa slobodno započnite akciju unutar kade ili bazena.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Double Diver Pink

    Volite li uzbudljivu dvostruku penetraciju? Samo s ovim prstenom ćete utrostručiti svoje zadovoljstvo! Samo ga stavite na penis i ostavite fleksibilni prsten za jačanje i podršku erekcije i izdržljivosti. Zatim dodajte vibraciju s 12 funkcija na vrh i gurnite pričvršćeni dildo u stražnja vrata za ultimativno blaženstvo. Ovo nije običan prsten, to je alat za vrhunski užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Savršena igračka u kojoj će on i on uživati! Ovaj silikonski prsten za erekciju osigurat će vam dugotrajniju erekciju, a time i duže vođenje ljubavi. Njegove zečje uši i odvojivi mini vibrator pobrinut će se da vaš klitoris bude dobro i da vam izleti na vrh budu uzbudljivi za oboje.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Locker Black

    Osjećate li da vam još nešto nedostaje za savršeno seksualno iskustvo? Kladimo se da je to izvrsna vibrirajuća petlja za penis i testise! Posebno je dizajniran za ugodno i učinkovito poboljšanje vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i super je fleksibilan za maksimalnu udobnost. Uživajte u ugodnim osjećajima stimulacije uz vibracije koje će biti tu za njega i nju!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite li uživati u duljoj erekciji i senzualnim vibracijama? Stavite ovu klasičnu erekcijsku petlju, prilagodite hvat svojim potrebama i uključite vibracije u kojima će vaš partner uživati dok vodite ljubav. Uživajte u svim svojim erotskim fantazijama i vodite ljubav uzbudljivo i dugo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Two-O

    Volite li koristiti vibrirajuće prstenove, ali se često svađate oko vibracija? Isprobajte vibrirajući prsten s dva motora! Jedno za njega, a drugo za, vibraciju za sve. Prsten je izvanredno fleksibilan i pružit će vam ne samo dugu i čvrstu erekciju, već i ugodnu stimulaciju ne samo klitorisa već i testisa. Konačno zajedno možete doći do vrha, stoga ne propustite ovu priliku.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Uživajte u stilu, intenzivno i razigrano. Ovaj erekcijski prsten jača vašu erekciju i intenzivno trza partnerov klitoris. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona koji je fleksibilan i prilagođava se vašoj veličini. Tada ćete jednim gumbom pokrenuti intenzivnu vibraciju i dobra vožnja može početi!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Želite li kupiti nešto uzbudljivo za svoja jaja? Umetnite ih u mekanu silikonsku vrećicu, provucite penis kroz oko i pritiskom na gumb pokrenite vibracije koje će vam toliko potresti testise da se uzbudljivi osjećaji prošire cijelim tijelom. Morate probati!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Black

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoj ljubavni život ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoje vođenje ljubavi ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Želite li povećati svoje zadovoljstvo i produžiti vrijeme vođenja ljubavi? Isprobajte s ovim vibrirajućim prstenom! Predivno je mekan i fleksibilan, ima meke stimulacijske izbočine i svojim će vibracijama klitoris odvesti do vrhunca blaženstva. Stavite ga na svoj penis i otkrijte novu dimenziju vođenja ljubavi!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Snažni Lingus vibrirajući prsten brenda Adrien Lastic učinit će erotska iskustva ugodnijima svim strastvenim parovima. Ima snažan motor koji za vas vibrira u 3 različita načina rada, izrađen je od super mekog, udobnog i fleksibilnog silikona, ergonomskog je oblika i diskretno je tih. Zato ga obucite i dopustite da vaše svakodnevno vođenje ljubavi učini izvanrednim iskustvima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancija i izvedba zajedno? Da! Joel vibrirajući prsten iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući luksuznoj kombinaciji crnog mekog silikona i zlatnih detalja. Nudi vam 7 vibrirajućih uzoraka i 3 brzine u kojima će klitoris uživati dok vodite ljubav. Penis se tada povlači u korijenu i oko testisa, pa će se zalijepiti čak i tijekom divljeg djelovanja. Svi će voljeti Elite igračke!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Upoznajte Benedicta, novog najboljeg prijatelja vaše muškosti. Opremljen je snažnim motorom koji će vam poslati jezu niz kralježnicu i preplaviti vaše tijelo blaženom stimulacijom. Zahvaljujući fleksibilnom materijalu i konstrukciji, pristaje kao salivena na svaki penis i što je najbolje - jača erekciju, odgađa vrhunac i bombardira vas senzualnim užitkom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Poboljšajte svoje vođenje ljubavi! Ovaj mekani i fleksibilni vibrirajući prsten dizajniran je tako da savršeno odgovara muškoj prirodi, dok uzbudljivo iritira partnerov klitoris prilikom vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan i za osjetljiva područja. Birajte između 5 značajki vibracije i zajedno uživajte u blaženim vrhovima!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujući okretnoj petlji, model Satisfyer Majestic Duo, izrađen od udobnog i nježnog silikona, može se koristiti vrlo fleksibilno. Inovativni dizajn upotpunjen je intuitivnim radom i intenzivnim vibracijama.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s podesivom veličinom od silikona osigurava trajno uživanje tijekom ljubavi zahvaljujući učinku zagušenja. Snažne vibracije na suženom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati pomoću besplatne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye, sa svojom prirodom s ožiljcima od silikona, pruža dugotrajnu primjenu bilo kakvog meliorativnog učinka. Učinkovite vibracije na zahvaćenom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati uz pomoć besplatnih aplikacija Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postao rutina, ne znate što dalje, a više ni ne uživate u njemu, a kamoli da vas zadovoljavate? Niste sami, svaka druga veza rješava ovaj problem i znamo kako vam pomoći! Vibrirajte svoje erotske trenutke i zajedno uživajte u vibracijama. Ova igračka će zadovoljiti oba partnera i začiniti i najdosadniju spavaću sobu. 2 motora, fleksibilan materijal, 10 načina vibracija i daljinski upravljač, da, vaš spol sada poprima novu dimenziju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Jeste li u iskušenju otkriti načine da još intenzivnije uživate u ljubavi? Isprobajte vibrirajući prsten! Ova marka Dream Toys ima uklonjivi mini vibrator i nazubljeni dio za senzualnu stimulaciju klitorisa. Osim toga, uvlači penis u korijenu, što jača i produžuje erekciju i vrlo je lako kontrolirati jednim gumbom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 367 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.