×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 65 za 96 od 367 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj lagano fleksibilan vibrirajući prsten podržat će erekciju i istovremeno stimulirati klitoris ili testise tijekom seksa zahvaljujući 10 vibrirajućih funkcija za uzbudljivu raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Chomper Small Red

    Najnovija kolekcija igračaka za vaše ptice od Mister B! Ovaj visokokvalitetni prsten, izrađen od fleksibilnih i udobnih TPR-a, može se nositi iz nekoliko razloga, kao što je prsten za erekciju ili tester. U Europi je također poznato da je vaša voljena osoba dodatak za penis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock and Ball Ring

    Cool izgled i savršena podrška tijekom seksa! Ovaj vrlo fleksibilni silikonski dvostruki prsten stavite na penis i testise i uživat ćete u njegovom metalnom izgledu. Zahvaljujući svojoj elastičnosti izuzetno je ugodan za nošenje te savršeno učvršćuje i produljuje erekciju. Isprobajte sve načine nošenja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Clear

    Z-BALLS je jedinstven i izuzetan alatni stroj za testiranje ili prsten za penis, zobene pahuljice za tu namjenu. Držite se svoje finoće, uvjerite se da je apsolutno dobro, a od kvalitete beata hvalite kvalitetan FLEXtpr materijal koji vam je jako lijep.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je jedinstveno oblikovana i iznimno mekana nosila za testise ili prsten za penis, ovisno o tome za što ga želite. Prilijepit će uz vašu muškost, izgledat će apsolutno sjajno, a zahvaljujući kvalitetnom FLEXtpr materijalu od kojeg je izrađen, bit će vam prekrasno ugodan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Želite li ljubav učiniti ugodnijom? Isprobajte s vibrirajućim prstenom! Ovaj Rabiit ima praktičan mini vibrator s jednom opojnom brzinom vibracije. Izrađen je od silikona koji je ugodno fleksibilan, mekan na dodir i ugodan za nošenje. Neka slušalica dotakne tvoj klitoris i izludi te vibracijama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Triple Ball Bangin Vibrating Ring Pink

    Želite li otkriti još uzbudljivija iskustva vođenja ljubavi? Donesite ovaj prsten, koji osim mogućnosti vibriranja ima i seksi ljuljačke kuglice. Vrlo je fleksibilan, tako da udobno pristaje, a ipak lagano zateže penis i tako jača erekciju. Uživajte u senzualnim vibracijama u 10 zahvaljujući mini vibratoru koji se može ukloniti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Pritisnite tipku Magic Cell i nenadmašni Dante iznenada oživi. Svijetli i veseli se uparivanju s vašim pametnim telefonom. Dante ima uklonjivi mini vibrator kojim ćete upravljati putem aplikacije. Ovaj mini vibrator dizajniran je s najvećom elegancijom i sadrži ugrađeni motor, punjivu bateriju i, naravno, Bluetooth čip za uparivanje s telefonom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precizno, elegantno i luksuzno! Vibrirajući prsten Soiree oduševit će njega i nju. Savršeno je dizajniran da stimulira klitoris na najugodniji način dok vodi ljubav, a ujedno podržava erekciju i, zahvaljujući kontrakciji penisa, također pojačava klimaks. Uživajte u još boljem vođenju ljubavi, više iskustava, više strasti i više ljubavi za oboje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tako uzbudljivo, avanturističko i zabavno u isto vrijeme! Ovo je Prring - igračka s kojom ćete izaći iz svoje zone udobnosti i otkriti novi svijet užitaka. Uronite u svoje ozbiljno i zabavite se!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    Ovo nije bilo kakav prsten, to je svilenkasto glatki silikonski dragulj s dodanim dijelom za stimulaciju. Pomoći će vam da imate jaču i dugotrajniju erekciju, a uživat ćete u snažnim vibracijama usmjerenim izravno na međicu. Dopustite da vas iskušaju 3 brzine vibracije i 4 uzorka vibracije.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Cocksling-2 Night Edition

    Prema programerima iz Oxballsa, Cocksling-2 je apsolutno najbolji prsten za erekciju koji su ikada smislili. Pogodno za snošaj, igrice pišanja, oralni seks, stvara neodoljivu izbočinu na vašim hlačama…

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Forge Single Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Trebate li ojačati svoju erekciju? Nema problema, s ovom visokokvalitetnom petljom za erekciju iz Nexusa, sve će uspjeti! Podesiv je, tako da ne morate brinuti hoće li biti prevelik ili mali. Pomoću "slide to fit" kuglica prilagodite preuzimanje i prepustite se dugom uzbuđenju i neponovljivom vrhuncu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom! Zakopčava se patentnim zatvaračima, a duljinu prilagođavate svojim potrebama tako da vas penis vuče prema dolje kako želite. Istovremeno će senzualno povući testise, a vi i vaš kolega uživat ćete u seksi izgledu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Solid Metal Cockring 6mm Thick 7371 40mm

    Metalni prsten za penis. Zavaren i pozlaćen.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj vibrirajući prsten sa zečjim ušima izvrstan je dodatak za vođenje ljubavi! Pomilovat će klitoris s 15 uzoraka vibracija i 5 intenziteta vibracija, a razveselit će ga i penis koji vješto uvlači prsten. Igrajte se s njim tijekom predigre ili solo igrica, ali svakako isprobajte kako je to doživjeti zajednički orgazam.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantan i romantičan vibrirajući prsten za zadovoljstvo oba partnera. Fleksibilan je pa će dobro pristajati na penis, a njegova dijamantna tekstura, uz vibracije, iritirati će klitoris tijekom vođenja ljubavi. Uživajte u vođenju ljubavi još malo i povećajte svoje iskustvo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite li da nema boljeg seksa? Ovaj vibrirajući prsten poput zeca uvjerit će vas u suprotno. Sastoji se od zečjih ušiju i 2 prstena koji zatežu testise i penis te tako produljuju i jačaju erekciju. Uši će tada senzualno stimulirati klitoris intenzivnim vibracijama do nevjerojatnog orgazma. Istražite, uživajte i eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Ringer Cockring 3-pack Night Edition

    Jednostavan, ali izniman erekcijski prsten popularnog brenda Oxballs u setu od 3 komada za beskrajne trenutke uzbuđenja.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Želite li povećati svoje zadovoljstvo i produžiti vrijeme ljubavne ljubavi? Isprobajte ovaj vibrirajući prsten! Nevjerojatno je mekan i fleksibilan, ima mekane stimulacijske kutove, a svojim će vibracijama klitoris odvesti do vrhunca blaženstva. Dosadit će mu 5 funkcija vibracije među kojima možete izabrati onu pravu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Metal Cockrings Tube with Ball Ring 7446

    Jedinstveni dodatak vašoj muškosti! Niz metalnih prstenova u kožnom pojasu s krajnjim prstenom iza testisa i još pet prstenova koji se protežu preko penisa. Odjenite se i uživajte u seksi izgledu svog ponosa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cock Rings 60 pack

    Erekcijski prstenovi za sve penise! Ovaj praktični set sadrži 4 vrste prstenova za erekciju koje svatko želi na svom udu. Svjetlije su malo fleksibilne i bit će posebno udobne za početnike, dok će iskusniji ljubitelji voljeti nositi tamnije prstenje, koje je nešto jače. Paket držite na noćnom ormariću tako da se morate samo ispružiti i izvući!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Kako jednostavno, elegantno i snažno! Najprodavaniji Cockring sada je obogaćen motorom s 10 načina vibracije! Ovi stimulirajući trnci će vas apsolutno napaliti! Bateriju jednostavno punite pomoću priloženog USB kabela, a gadget je dovoljno tanak i lagan da ga nosite ispod odjeće i kontrolirate vibracije bežičnim daljinskim upravljačem.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 45mm

    Imate li dobar prsten za erekciju? Ovaj zlatni pečat izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i nosi se za vrijeme nošenja. Dobra je ideja učiniti da se osjećate kao vi i vaš fakultet. Provjerite jeste li konobar ili insajder koji nosi prsten za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Silicone Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Malo je stvari bolje od stvarno dobrog orgazma, slažete li se? Seksualno zdravlje je važno i dobro je o njemu voditi računa. Ova erektilna petlja može biti i alat za njegu. Omogućit će vam stisak na penis, te tako podržati i ojačati erekciju, odgoditi i umnožiti vrhunac! Samo puno zabave za malo novca!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    Sanjate li o čvršćoj erekciji i intenzivnijoj ekstazi? Ovaj par prstenova će vam ostvariti san! Izrađene su od robusnog silikona, koji je nadopunjen zrncima od nehrđajućeg čelika, koji još više pridonose stimulaciji. Povećajte svoju izdržljivost, osjetljivost i snagu i uživajte u zadivljujućem putovanju u orgazmičnu zemlju čuda.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Mala, ali zgodna igračka za razne zabave! Ovaj upareni vibrator je prstenastog oblika, a njegove su naramenice prekrasno fleksibilne, pa će uživati u vama iznutra i izvana, baš onako kako želite. Uživajte u snazi 2 motora kao i u 10 različitih funkcija vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Želite li još više uživati u seksu? Oba? Samo uz ovaj praktični prsten za erekciju! Obuhvaća penis pri korijenu, čime jača i produljuje erekciju te umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Svilenkasti silikonski izbočeni dio trljat će se o klitoris i dražiti ga dražesnim vibracijama. Odaberite između 10 uzoraka vibracija i zajedno uživajte u neusporedivim osjećajima.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Mislite li da vaše zajedničko zadovoljstvo s kolegom ne može biti bolje? Greška! Ovaj erekcijski prsten jača snagu erekcije, a osim toga strastveno vibrira i nevjerojatno će stimulirati klitoris pri svakom udaru. Intenzitet vibracija je 10, a njegov super fleksibilan materijal okružuje svaki penis. Uđite u carstvo uobičajenih orgazama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 40mm

    Imate li dobar prsten za erekciju? Ovaj zlatni pečat izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i nosi se za vrijeme nošenja. Dobra je ideja učiniti da se osjećate kao vi i vaš kolega. Provjerite jeste li konobar ili stručnjak koji nosi prsten za penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The Big O

    Hoćete li otkriti čaroliju vibrirajućih prstenova? Odaberite Big O, koji ima motor s 2 funkcije vibracije, čvrst je, ali u isto vrijeme fleksibilan i pružit će vam ne samo dugu i čvrstu erekciju, već i ugodnu stimulaciju klitorisa. Duže i bolje vođenje ljubavi bliže je nego što mislite, isprobajte ovaj prsten provjerenog brenda.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Tight Grabber Red

    Najnovija kolekcija igračaka za vaše ptice od Mister B! Ovaj visokokvalitetni prsten, izrađen od fleksibilnih i udobnih TPR-a, može se nositi iz nekoliko razloga, kao što je prsten za erekciju ili tester. U Europi je također poznato da je vaša voljena osoba dodatak za penis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 367 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.