×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibrirajući i erekcijski prstenovi

Artikli 97 za 128 od 298 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Zero Tolerance Teal Tickler

    Uživajte u stilu, intenzivno i razigrano. Ovaj erekcijski prsten jača vašu erekciju i intenzivno trza partnerov klitoris. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona koji je fleksibilan i prilagođava se vašoj veličini. Tada ćete jednim gumbom pokrenuti intenzivnu vibraciju i dobra vožnja može početi!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Prsten za penis i testise koji se sastoji od 4 prstena različitih veličina! Najveći prsten (4 cm) nosite tik uz tijelo, drugi oko penisa i preostala dva mala dijela testisa. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Želite li biti ponosni na svoju čvrstu erekciju? U tome će vam pomoći Rooster Ragnar petlja. Zahvaljujući kliznom dijelu, držač možete podesiti prema vašim zahtjevima. Vrlo je jednostavan za rukovanje, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima bit će vrlo udoban za nošenje. Otkrijte dinamična iskustva!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cockring Transparent

    Popularni Brand Sport Fucker se miri sa svojim najpopularnijim proizvodima!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Cockring Black

    Popularni brend Sport Fucker dolazi sa svojim najsvestranijim proizvodom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Apsolutno apsorbirana stimulacija s erekcijskim prstenom i analnim čepom. Želite li imati četvrtu erekciju i doživjeti intenzivan orgazam? Dođi! Koristite pomoćni uređaj za poboljšanje kože i stimulaciju prostate.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Cock Rings Set

    Play Zone Kit - 9 Xact-Fit prstenova sa čvrstim konusom za pohranu

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Ima li probali rastezač testisa? Jeste li ikada imali razliku između jednog i intenzivnog poremećaja kože? Bilo da ste iskusni ili medicinska sestra, nova Perfect Fit Ball Stretcher definitivno vam neće dopustiti da privučete vašu pažnju, jer već sada možete živjeti puno pojedinačnih korisnika.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Black

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoj ljubavni život ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Ograničeno izdavanje ograničenog iznosa za vaše procjene! FlexTPR mehanika, tkanine i flexibilane su sve vaše prednosti, dajući im dobre oscilacije i seksi poglede. Uživajte u kvalitetnom dodatku Oxballs i radujte se sebi i svojim kolegama!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Heloise Black

    Što se događa kada vibrirate svoje vođenje ljubavi? Za oboje će biti još uzbudljivije! Ovaj vibrirajući prsten sa 7 funkcija i ugrađenom punjiva baterijom idealan je za to. Zahvaljujući fleksibilnom silikonu, udobno pristaje na penis i jača njegovu erekciju. U isto vrijeme, prilikom vođenja ljubavi, senzualno će vibrirati na klitorisu ili testisima, ovisno o tome kako ga okrećete. Još više uživajte u intimnim trenucima sa svojim kolegom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Želite li napraviti korak naprijed u svom ljubavnom odnosu i osigurati prekrasno obostrano zadovoljstvo? Upotpunite svoje vođenje ljubavi ovim luksuznim vibrirajućim prstenom TOR 3 tvrtke Lelo s kojim ćete eksperimentirati i otkrivati nova iskustva. Isprobajte moderno upravljanje putem aplikacije i uživajte u dodiru vrhunskog silikona.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Želite li povećati svoje zadovoljstvo i produžiti vrijeme vođenja ljubavi? Isprobajte s ovim vibrirajućim prstenom! Predivno je mekan i fleksibilan, ima meke stimulacijske izbočine i svojim će vibracijama klitoris odvesti do vrhunca blaženstva. Stavite ga na svoj penis i otkrijte novu dimenziju vođenja ljubavi!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Black

    Žudite za ekstremnim užicima? U tom slučaju morate isprobati ovaj prsten za erekciju penisa s remenom koji se koristi za držanje testisa.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Tri oraha za Pepeljugu, tri zlatne dlake djeda Vševede, Tri veterana i također 3 erekcijska prstena za vašu erekciju, do tri puta jaču, jaču i dužu! Pojačajte svoja iskustva i vrhunce i priuštite sebi i svojoj voljenoj princezi nevjerojatno dugi seks.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    Jedinstveni ili uklonjeni prsten za erekciju popularne marke Oxballs u setu od 3 seta za izvrsne treninge.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetne kože i gume. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta i prekrasno dugog seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Snažni Lingus vibrirajući prsten brenda Adrien Lastic učinit će erotska iskustva ugodnijima svim strastvenim parovima. Ima snažan motor koji za vas vibrira u 3 različita načina rada, izrađen je od super mekog, udobnog i fleksibilnog silikona, ergonomskog je oblika i diskretno je tih. Zato ga obucite i dopustite da vaše svakodnevno vođenje ljubavi učini izvanrednim iskustvima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a inspirirala je i ovaj trio erotskih igračaka koje će poboljšati vaše ljubavne igre. Silikonski vibrator miluje G-točku, podesiva erekcijska petlja odgađa vrhunac i golica klitoris, a prozirni masturbator s 2 kraja ugađa kitu. Doživite kako je započeti savršenu predigru i voditi ljubav!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinstveni tri prstena za penis i testise! Sva tri prstena koja ga čine čvrsto su pričvršćena jedan za drugi i imaju različite promjere. Najveći (4 cm) nosi se tik uz tijelo, drugi (3 cm) stavlja se oko testisa, a najmanji (2 cm) na penis. Uživajte u osjećaju ograničenog protoka krvi, što će osigurati još čvršću i tvrđu erekciju kao i intenzivniji vrhunac.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujući okretnoj petlji, model Satisfyer Majestic Duo, izrađen od udobnog i nježnog silikona, može se koristiti vrlo fleksibilno. Inovativni dizajn upotpunjen je intuitivnim radom i intenzivnim vibracijama.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Poboljšajte svoje vođenje ljubavi! Ovaj mekani i fleksibilni vibrirajući prsten dizajniran je tako da savršeno odgovara muškoj prirodi, dok uzbudljivo iritira partnerov klitoris prilikom vođenja ljubavi. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan i za osjetljiva područja. Birajte između 5 značajki vibracije i zajedno uživajte u blaženim vrhovima!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Elegancija i izvedba zajedno? Da! Joel vibrirajući prsten iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući luksuznoj kombinaciji crnog mekog silikona i zlatnih detalja. Nudi vam 7 vibrirajućih uzoraka i 3 brzine u kojima će klitoris uživati dok vodite ljubav. Penis se tada povlači u korijenu i oko testisa, pa će se zalijepiti čak i tijekom divljeg djelovanja. Svi će voljeti Elite igračke!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Upoznajte Benedicta, novog najboljeg prijatelja vaše muškosti. Opremljen je snažnim motorom koji će vam poslati jezu niz kralježnicu i preplaviti vaše tijelo blaženom stimulacijom. Zahvaljujući fleksibilnom materijalu i konstrukciji, pristaje kao salivena na svaki penis i što je najbolje - jača erekciju, odgađa vrhunac i bombardira vas senzualnim užitkom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    Dođite i uživajte u još više zabave! Ovaj super fleksibilan prsten je udoban i nudi nekoliko varijacija nošenja za vaš penis i testise. Budite kreativni, pokušajte i zabavite se.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetnog metala bez nikla. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite li otkriti još intenzivnije osjećaje nego što ste dosad poznavali? Isprobajte ovu igračku! Upravo će takav silikonski ključ sa čeličnim perlama pojačati vašu ekstazu. Snažan je, ali istovremeno i prekrasno fleksibilan, a pokretne perle oduševit će vas i vaš kolega. Podržite stajaću erekciju i povećajte užitak!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Žudite za još intenzivnijim iskustvima? Ultra Soft Dual Ring je za svakoga! Poslužit će početnicima i naprednim ljubiteljima koji će voljeti njegov ugodan i fleksibilan silikonski materijal. Proširite svoju izdržljivost s njim, osjećajte se osjetljivijim i ugodite svom partneru nevjerojatno senzualno snažnom erekcijom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye s podesivom veličinom od silikona osigurava trajno uživanje tijekom ljubavi zahvaljujući učinku zagušenja. Snažne vibracije na suženom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati pomoću besplatne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Glowing

    Trainer Ring popularnog brenda Sport Fucker je prsten za erekciju i istezač testisa u isto vrijeme.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    Želite li uživati u četvrtoj erekciji? U ovom trenutku, Jason će vam pomoći. S njim možete započeti svoj dom svojim zahtjevima, jer je prsten zastrašujući na 5 različitih veličina. Šipka je jedinstvena u rukovanju, a hvaleći kvalitetu materijala, vrlo je prikladna za nošenje. Otvorena dinamička iskra!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye, sa svojom prirodom s ožiljcima od silikona, pruža dugotrajnu primjenu bilo kakvog meliorativnog učinka. Učinkovite vibracije na zahvaćenom stimulatoru klitorisa također se mogu kontrolirati uz pomoć besplatnih aplikacija Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 298 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.