×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 65 za 96 od 109 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Mislite li da vaše igre u krevetu u posljednje vrijeme gube svoju iskru? Pozovite u svoju spavaću sobu vibrator ovog para iz Pretty Love, koji će vam pomoći da ponovno zapalite vatru strasti i da vas oboje učini jako vrućim! Koristi se tijekom spolnog odnosa, kada stimulira unutarnji i vanjski dio rodnice, a vibracijom se osjeti i okus penisa, zbog čega se rodnica također ugodno sužava. Međutim, također će postati prekrasan suputnik tijekom uvertira, nudeći vam 12 načina vibracija, daljinski upravljač i svilenkasto mekanu silikonsku površinu. Prepustite se moći ovog pametnog leptira!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Nedostaje li iskra vašem zajedničkom zadovoljstvu? Dajte mu to s ovim nevjerojatnim vibratorom za par! Izrađena je od prvoklasnog tekućeg silikona te je stoga potpuno fleksibilna pa ju možete udobno namjestiti u najudobniji položaj. Također ima dva snažna motora, stoga birajte između 10 funkcija intenzivne vibracije!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Grey

    Kako ti je dno zdjelice? Ovo će vam pomoći da upoznate ovaj jedinstveni vibrator Lioness. Korisni dio ima ugrađene senzore koji mogu mjeriti kontrakcije dna zdjelice. Tijekom orgazma ti mišići imaju tipičan ritam kontrakcija i smatraju se pokazateljem uzbuđenja. Privlači li vas samootkrivanje? Hajde na klupu!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FemmeFunn Wireless Turbo Rabbit Nude

    Turbo Rabbit je tradicionalni realistični vibrator s nekonvencionalnim stimulatorom klitorisa koji će Vas iznenaditi svojom modernošću! Savršeno kopira pravi penis i oblikovan je tako da cilja izravno na G-točku. Pritisnite gumb kako biste mu udahnuli život u obliku vibracija i kretanja od 360 stupnjeva. Šlag na torti je turbo funkcija, koja će vam dati trenutni vrhunac.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Sync 2 Green Velvet

    Budite blizu jedno drugome. Stvarno blizu. Zajedno uživajte u uzbuđenju. Eksperiment. Odaberite sami! Globalno obožavani We-Vibe Sync je tu s novom poboljšanom verzijom koja još bolje pristaje, drži i povećava zadovoljstvo!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Osjećate li se ikada kao Julie koja traži svog Romea? Upravo ste ga našli! I to nije bilo koji Romeo, on ima puno zadivljujućih značajki i također inovativni sustav koji će igrati cijelu vašu vaginu, uključujući klitoris. Njegov moderan izgled vas očarava kao i 10 intenzivnih načina rada. Dođite da se opustite i zadovoljite anatomski dizajniranim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Brilly Glam Couple Pulsing & Vibrating Couple Vibrator with Remote Black

    Brilly Gram obećava da će vaše svakodnevne intimne trenutke pretvoriti u nezaboravna iskustva! On će se pobrinuti za vaše potrebe, saslušati vas i maziti vas. Ovaj model je dizajniran za vas oboje iu njemu ćete uživati ne samo udvoje, već i sami!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Wear Me Out Blue

    Ova nosiva igračka s dvostrukim motorom ima tri različita oblika: gomoljasta osovina dramatično se sužava prema širokoj zakrivljenoj osnovici s bucmastim ovalom koji se proteže kako bi dovršio trifecta. Vibracije proizlaze iz obje fleksibilne osovine s bazom kao čvrstim sidrom koje ostaje u udobnoj odjeći.

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva tvrda bicikla i ergonomski oblik modela Heat Wave stimuliraju i G-točku i klitoris. Ova dobra masaža pojačana je funkcijom grijanja, koja grije vibrator uz kontrolu odgovarajuće se može zagrijati do 39 stupnjeva Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Brend We-Vibe krenuo je stopama klasičnih vibratora za kuniće kako bi nastao kunić koji nadmašuje sve svoje prethodnike. Obećava kontinuirano zadovoljstvo kroz precizne vibracije koje rezultiraju eksplozivnim dvostrukim orgazmom.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Želite li doživjeti potpuni i nekontrolirani orgazam? Predstavljamo apsolutno preslatku i visokokvalitetnu OG Pro 2 seksualnu igračku s nevjerojatnim značajkama! Masirat će vam G-točku i sisati klitoris na razini koju odaberete putem luksuznog daljinskog upravljača. Zato se opustite, udobno smjestite i uživajte u trenutku koji je samo vaš!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Teško je ustati ujutro i obično još nekoliko puta odgađate alarm? Probudite se uz uzbudljive vibracije i uživajte u orgazmičkom usponu u koji ćete se zaljubiti! Magic Umi je pametni vibrator s 2 motora i ergonomskim dizajnom kojim se može upravljati putem aplikacije u telefonu, u kojem ćete, osim u postavljanju alarma, uživati u kreiranju vlastitih načina vibracija, daljinskoj kontroli vibracija i drugim interaktivnim funkcijama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Uživajte u pokretu. Erica ima dva snažna motora za unutarnju i vanjsku stimulaciju. Uz potpunu APP kontrolu, koristite SVAKOM APP kako biste pobudili zadovoljstvo gdje god se nalazili – ili prepustite kontrolu.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Bezvremenski kultni oblik, impresivna snaga i izvedba bez premca za otkrivanje nove razine strasti, ovo je Rock-off Chick Diva. Ugađali su ga najiskusniji stručnjaci kako bi istovremeno stimulirali klitoris i G-točku na najugodniji način. Snažni dva neovisna motora ergonomski su smješteni ispod fleksibilnih baršunasto mekih udubljenja koja čvrsto prianjaju uz vaše tijelo i ljuljaju vas do božanskog vrhunca. Zato zgrabite kontroler i krenite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Wonderlove Love to Love

    Uz Wonderlove, vaše uzbuđenje neće imati granica! Moći ćete igrati bilo gdje i bilo kada. Bilo da vaše kolege ili vi sami hvatate kontrole, vjerujte mi da će uživati u vašem klitorisu i G točki. Wonderlove ima dva motocikla koji se samostalno upravljaju i svojim snažnim vibracijama ciljaju na najosjetljivija mjesta.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Purple

    Kako ti je dno zdjelice? Ovo će vam pomoći da saznate ovaj jedinstveni vibrator Lioness. U uporabnom dijelu ima ugrađene senzore koji mogu mjeriti kontrakcije dna zdjelice. Tijekom orgazma ti mišići imaju tipičan ritam stiskanja i smatraju se pokazateljem uzbuđenja. Privlači li vas samootkrivanje? Hajde Lavice!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Essentials Triple Pleasure Vibe Pink

    Essentials Triple Pleasure Vibe je put do trostruke ekstaze! Ovaj trostruki vibrator može osloboditi svijet užitka - trostruka poslastica dizajnirana da pruži neusporedivo zadovoljstvo. Ovaj zavodljivi uređaj pomno je izrađen kako bi zadovoljio najdublje želje ljudi i pružio trio osjećaja kao nikada prije.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte u povezanosti i sinkronizirajte svoje osjećaje! Sve je moguće s Fuseom, čak i iz daljine. Opremljen je Bluetooth tehnologijom, zahvaljujući kojoj ćete svoja iskustva dijeliti na daljinu sa svojim partnerom. Ugrađena senzorska tehnologija omogućuje dvosmjernu kontrolu povezanih uređaja (u slučaju da vaš kolega posjeduje masturbator iz Kiirooa) i cijeli događaj može kontrolirati bilo tko od vas. LED će vam dati povratnu informaciju svojim osvjetljenjem.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Black

    Idete li u korak s vremenom i želite nešto više od obične vibrirajuće igračke? Brend Oninder dolazi s kolekcijom luksuznih i kvalitetnih gadgeta, a prije svega s aplikacijom krcatom raznim opcijama upravljanja za solo i igre u paru, a možda čak i koketiranje sa strancem u setu. Ovaj će vas vibrator oduševiti savršenom dvostrukom stimulacijom unutarnje i vanjske strane vagine. Otpustite, otpustite inhibicije i prepustite se orgazmima koji ostavljaju bez daha!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotacijski vibrator za kuniće s usisnom čašom i vodootpornim daljinskim upravljačem s dometom od 10 metara. Želite modernizirati svoju kupaonicu? Upoznajte Whir-Pulse vibrator s daljinskim upravljačem, koji je prvenstveno dizajniran za korištenje u kadi, tušu, whirlpoolu, bazenu ili bilo gdje drugdje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Uzbudljiva stimulacija bilo kada, bilo gdje! Ova šarmantna i kvalitetna igračka izgledat će sjajno u Vašoj vagini i gaćicama i godit će Vam uvijek i svugdje. Možete ga nositi dok šetate, obavljate kućanske poslove, plešete ili kupujete. Radi na bežični daljinski upravljač koji vam može ostati u ruci ili ga možete povjeriti svom dvojniku.

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Remote Control Purple

    Možeš li čuvati tajnu? Ovaj vibrator je to, a kada želite, možete ga sakriti u sebe i svoje gaćice i krenuti u potragu za uzbuđenjem. Njegove vibracije bit će usmjerene točno tamo gdje ih trebate - na G-točku i klitoris. Stoga zgrabite kontroler i birajte između 10 razina stimulacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Želite li doživjeti pravi užitak u gaćicama? Ova shikula trese, pulsira i vibrira! I to uvijek i bilo gdje, jer je tiho i diskretno. Ima umetak u obliku penisa koji vibrira za vaš užitak, plus vibrirajuću, nježno teksturiranu ruku za užitak klitorisa. Odaberite između 7 načina trešenja i 7 načina vibracije pomoću daljinskog upravljača!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Otkrijte blago, otkrijte najbolje orgazme za koje je vaše tijelo sposobno! Postoji kolekcija visokokvalitetnih seks igračaka Treasure, uključujući ovog uzbudljivog zeca s lopticama koje se okreću i funkcijom gore-dolje. Sadrži 2 snažna motora koji rade neovisno o vašem klitorisu i G-točki. Uživajte u dodiru medicinskog silikona i birajte između 7 načina vibracije s različitim stupnjevima intenziteta.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mr Boss Josef Pulsation & Vibration for Couples with Remote Purple

    Mr Boss dolazi s novom kolekcijom nevjerojatnih vibratora i rotatora čiji motori postižu visoke performanse koje oduzimaju dah, a istovremeno su super izdržljivi! To uključuje i ovaj lijepi vibrator za parove Josef, koji će stimulirati i njega i nju tijekom seksa. Nudit će vam 7 načina vibracije i 7 načina pulsiranja. Upravljajte njime putem daljinskog upravljača!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Rotating Rabbit Vibrator Red

    Srce na dlanu i uzbudljiva radost. Ovaj baršunasto glatki rotirajući vibrator iz Javida pobrinut će se za vašu vezu. Ugodno oblikovano vibrirajuće tijelo s rotirajućim vrhom zajamčeno će ugoditi G-točki i fleksibilnoj ruci koja će okrenuti klitoris. Svim funkcijama upravljat ćete daljinskim upravljačem u obliku srca.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Uzbudljive vibracije bez obzira što radite! Ovaj ružičasti šarm vibrator iz Javida dizajniran je da bude vaša tiha, diskretna i vibrirajuća tajna. Udobno će se smjestiti u svojim gaćicama, a njegova drhtava drška dražit će tvoju vaginu! Odaberite između 7 načina trešenja i 7 načina vibracije i zgrabite daljinski upravljač s dometom do 8 metara.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC Hands-free Vibrator Turquoise

    Uzbudljivi RC Hands-free vibrator tvrtke Sweet Smile za sinkroniziranu dvostruku stimulaciju vagine i klitorisa ili anusa i vulve. Vrlo fleksibilan, ergonomski dizajn s dvije ruke savršeno se prilagođava tijelu i pokretima. Za maksimalan užitak i ugodan osjećaj. Može se nositi i u gaćicama!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Lord of the Wings Purple

    Neka vas Lord of the Wings prati u vašoj potrazi za dubokim zadovoljstvom. Fleksibilni leptir stimulator s punim pokrivanjem emitira snažne vibracije dok funkcija mlataranja u krutom glavnom držalu stvara jedinstveni osjećaj o kojem se samo mašta. Dizajnirana za dvostruko zadovoljstvo i udaljene mogućnosti, nemojte se iznenaditi kada ova 'dragocjena' igračka postane omiljena na noćnom ormariću.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Every Way Play Purple

    Okružite se dobrim vibracijama iznutra i izvana s ovom nosivom atmosferom koja ne samo da duboko ugađa s gomoljastom teksturom tijela, već vas istovremeno obavija širokom, krilastom osovinom. Snažne i nevjerojatno fleksibilne, svaka oblina i tekstura doprinose dvostrukom iskustvu koje oduzima dah – čak i bez ruku s ergonomskim daljinskim upravljačem.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gender X Dual Defender Purple

    Uživajte u dvije igračke u jednoj uz ovaj dvostruki vibrator koji ima realističnu osovinu s jedne strane i suženi, zdepasti čep s druge strane. Izrađeni od svilenkasto glatkog silikona koji je siguran za tijelo, oba oblika s 10 brzina imaju fleksibilnost i mogu se kontrolirati neovisno daljinskim upravljačem ili izravno na igrački.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky Double Love Connection Silicone Panty Vibe with Remote Control

    Dobijte Frisky s ovim diskretnim, moćnim, Double Love Connection ugođajem! Gaćice Vibe ergonomski su dizajnirane kako bi savršeno pristajale između vaših bedara i imaju jaje s užetom koje se uvlači unutra i stimulira vašu G-točku!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 109 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.