×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Mini vibratori

Artikli 65 za 96 od 272 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Male stvari često čine najveće radosti, a žene vole ruževe! Ova će se više svidjeti svakoj ženi, jer nije kozmetički, već kompaktni vibrator koji će stati u svaku torbicu. Njegov mekani silikonski vrh bit će ugodan za kožu i pružiti vam izbor od 10 intenzivnih vibrirajućih uzoraka. Uljepšajte orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ako želite i želite samo proizvode? Ovaj bacač vibratora je izvor na prvi pogled, a orgazam koji daje vašim podacima malo se intenzivno pojačava i odlazi. Snažne i duboke vibracije bikova iz mekanog mekog silikonskog tijela dovest će vas do prvog dobra! U međuvremenu možete pomiriti provjereno leglo s mjestom koje zahtijeva stimulaciju.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Yu Vibrator

    Kada je riječ o traženju seksualnog užitka, prsti su najčešće korišteni dio tijela. Često prstima milujemo, pritiskamo, pa čak i umećemo dražeći osjetljive točke na tijelu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Finger Vibrator Black

    Mali, elegantni vibrator za prste iz Oriona je lagana igračka izrađena od baršunasto mekog silikona koja se nosi na prstu pomoću rastezljivog prstena. Savršeno zakrivljen i s mekim izbočinama na spljoštenom vrhu za ciljanu stimulaciju točke užitka tijekom solo ili predigre. Vibrator metka se može izvaditi iz rukava i može se koristiti i samostalno.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Pitate se kako poboljšati svoj erotski užitak s partnerom ili svoje trenutke samoljublja? Vibrirajte svoju strast! Ovaj mali vibrator od mekog silikona nudi vam 10 moćnih funkcija vibriranja i sigurno ćete cijeniti činjenicu da nećete morati zauvijek mijenjati svjetiljke u njemu jer je punjiva.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Diamond Vibe

    Želite li vibrator koji će između ostalog izgledati sjajno na vašem noćnom ormariću? Diamond vibrator dolazi iz kolekcije Elegant i ima stvarno lijep dizajn. Njegova mekana površina sa zanimljivom teksturom skriva 10 uzbudljivih načina vibracija za iznimno zadovoljavajuće iskustvo. Nađite pomoćnika koji će biti elegantan kao i vi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi mini vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izvađen je iz Biofeel bioplastike, nešto puno energije iz drugih erotskih igračaka. Kako bi vam u isto vrijeme ponudili energičnu vibraciju, šarmantan izgled i osjećaj stimulira sve svijetle točke na vašem tijelu. Razmislite o prostoru i kupite ekološki mini vibrator!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Real Simple

    Elegantan, diskretan, moćan! Ovaj vibrator ima sve što trebate i želite. Njegov snažan motor nudi vam 10 brzina vibracije. S provjerenim vrhom možete precizno ciljati osjetljiva područja, a elegantna sjajna crna kromirana površina ugodno će kliziti. Slobodno ga nosite sa sobom na izlete, mali je i lijep!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Želite li ubijati i širiti? Ovo čita više erotskih dodataka koji pokazuju više senzualne intimnosti u vašoj spavaćoj sobi. Birajte s kolegama, uživajte u vibracijama, novim rukavicama i nemojte se truditi voditi ljubavnika s vibrirajućim prstenom koji vam može dati okus običnog bacača!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Elegantan i ukusan mini vibrator s jednom snažnom brzinom vibracije zaslijepit će sve vaše živčane završetke koje mu dopustite da posjeti.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a uz nju možete slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Birajte između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najbolji ruž u vašoj kozmetičkoj torbici! Viblips nije bilo kakav ruž za usne, to je vibrator zabavnog i diskretnog oblika koji uvijek možete imati sa sobom. Znamo da nije sve u izgledu, bitne su i funkcije, stoga mirne savjesti možemo preporučiti Viblips, njegove vibracije opijaju bez daha!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, konačno biste trebali poslušati njegovu želju i upoznati ga s ovim šarmantnim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija će vas očarati, njegova mala veličina je praktična, a površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Ugodno mekani minivibrator s kojim ćete moći stimulirati sve što poželite! Osim toga, kompatibilan je s većinom stimulatora prostate s nultom tolerancijom. Također je vodootporan i punjiv, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Bullet Red

    Vrhunski mini vibrator po super cijeni, jednostavno neophodan za vašu torbicu ili džep! Mali je, lako se njime upravlja, lijepog je dizajna i može izuzetno snažno vibrirati. Možete uživati u njegovim funkcijama sa svojim partnerom ili sami, nudi vam 10 izvrsnih načina vibracije za razne vaginalne ili analne igre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Rose Blush

    Budite očarani uzbudljivim vibracijama ovog šarmantnog Rocks-Off vibratora. Za vas postoji 10 funkcija vibracije i možete ih udobno namjestiti za najljepša mjesta gdje ljudi čekaju da se upoznaju s ovom šarmantnom igrom. Idi i izgledaj kao prakticirajući orgazam cvijeća za život.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Volite li slatke stvari? U tom slučaju zaljubit ćete se i u ovaj mali slatki ružičasti vibrator impresivnog oblika. Nudit će vam 7 načina rada vibracije i moći ćete ga puniti putem USB kabela koji je uključen u paket. Učinite to sa stilom za ljupkost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s užlijebljenom teksturom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s stimulacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Crave Vesper Vibrator Necklace Silver

    Elegantan komad nakita i ujedno senzualno erotsko pomagalo! Lupaš li se po čelu? Ali hajde, svaka žena će voljeti ovaj luksuzni dodatak! Brend Crave spaja najnoviju tehnologiju i moderan minimalistički dizajn, koji je iznjedrio ovaj dragulj, a ujedno i vibrator, s kojim ćete dobiti sve što poželite. Čisti nehrđajući čelik će se istaknuti u vašem dekolteu baš kao što će ga voljeti i vaši intimni dijelovi tijela. Neka vaše zadovoljstvo uvijek bude uz sebe i ukrasite se šarmantnim lančićem s unikatnim privjeskom koji će biti vaša uzbudljiva tajna.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Jači, ljepši i diskretniji, upravo to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Budite očarani uzbudljivim vibracijama ovog šarmantnog Rocks-Off vibratora. Nudi vam 10 funkcija vibriranja i možete ga udobno usmjeriti na najosjetljivija mjesta koja jedva čekaju da se upoznaju s ovom šarmantnom igračkom. Prepustite se i gledajte kako cvijeće orgazma cvjeta na livadi uzbuđenja.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 mazi vas i točke vašeg zadovoljstva svojim zaobljenim, širokim vrhom i iznimno jakim vibracijama. Vibrator je izrađen od silikona ugodnog za kožu i nadopunjuje ga intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator za prste zabavljat će vas i tijekom uvertira i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s intenzivnom iritacijom vibracija.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Jeste li savršeni i želite samo savršene proizvode? Ovaj vibrator vrhunac je savršenstva na prvi pogled, a orgazam koji će dati vaš cvijet bit će savršeno intenzivan i opuštajući. Snažne i duboke vibracije koje dolaze iz baršunasto mekog silikonskog tijela dovest će vas do prvog dobra! Zatim možete usmjeriti zakošeni vrh na bilo koje mjesto koje će zahtijevati stimulaciju.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ova relativno mala vibrirajuća glava zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje proizlazi iz iritacije snažnim vibracijama.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Love Edition

    U ovom trenutku ova masažna glava potvrđuje tvrdnju da je jako mala! Odlučite se ili se naklonite nekome dok se ne zaprepastite. Kamena ljepota na dnu korisna je za oči, a funkcija čvrste vibrirajuće glave korisna je za klitoris, to je ono što žena želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O The LingO Purple

    S Lingom će to biti pravo lizanje! Stavite ga na jezik i odjednom je oralni seks obogaćen uzbudljivim i nježnim vibracijama. Vau vau vau! Motor je sitan, pa se jezik neće gaditi. A sa svojom dragom uz ovaj vibrirajući prsten na jeziku, priuštit ćete si apsolutni užitak! Voliš li svoju ženu? Zato to učinite njezinim ustima s vibratorom na jeziku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Da li vam je stalo do praktičnog vibratora? Tulip vam nudi 10 snimaka naših vibracija s ljudima koji mogu čitati njihovu privatnu upotrebu. Način na koji je svojstvo izloženo je to što ga morate imati i za tkaninu i za tkaninu silikonske površine s genijalnim rebrom. Zabavite se tamo sve dok vam nožni prsti ne izlaze!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm

    Elegantan i diskretan, super moćan multifunkcionalni mini vibrator prerušen u balzam za usne s finim zaobljenim vrhom izrađenim od najkvalitetnijih materijala.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Purple

    Mobitel, novčanik, ključevi i mini vibrator! Ovo bi trebalo biti na vašem čeku prije nego što napustite dom. Nikada ne znate što se može dogoditi, a biti spreman često znači to i učiniti. Ovaj maleni čarobni štapić vaša je garancija za orgazam. Unijet će uzbudljivu raznolikost u vaš ljubavni život! To je mali, ali super snažan vibrator koji ćete obožavati sami ili u paru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Ako je vaša utroba čeznula za užitkom, trebali biste konačno poslušati njegove želje i upoznati ga s ovim šarmantnim valovitim i nadasve učinkovitim vibratorom. Njegovih 6 senzualnih funkcija će vas očarati, njegova mala veličina je praktična, a valovita površina ugodno meka. Ne čekajte i učinite dobro.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Tražite li univerzalni vibrator za otkrivanje prekrasnih učinaka vibracija? Nyly je pogodan za sve prilike! Ima rotirajuću bazu s kojom možete odrediti brzinu, a također i zaobljeni zaljev za udobno i ugodno upoznavanje. S njim otkrijte svoje tijelo i njegova osjetljiva mjesta, bit će uzbudljivo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 272 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.