×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Mini vibratori

Artikli 97 za 128 od 272 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Blush Kool Vibes Rechargeable Mini Bullet Grape

    Pripremite se za vibriranje uz Kool Vibes. S živahnim dizajnom boje grožđa, ovaj mini bullet dodaje super razigrani pop svakoj kolekciji. To je promjena igre za vaše zadovoljstvo, s kompaktnim oblikom pogodnim za putovanja koji je prikladan za zabavu kod kuće ili u pokretu.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Simplicity Marie Finger vibrator Purple

    Ovaj mali, ali praktičan vibrator pretvara vaš prst u savršenog davatelja užitka. Nazubljeni dio za stimulaciju obećava beskrajno zadovoljstvo ne samo na klitorisu, već gdje god želite. Zaljubit ćete se u glatki silikon od kojeg je napravljen, kao i u 10 različitih razina vibracija i nevjerojatnu snagu do 11.000 okretaja u minuti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Tražite mali i praktičan vibrator koji bi vam uvijek bio pri ruci? Ovo je Denzel, vješt u savršenom ugađanju po odličnoj cijeni. Njegova mekana površina potpuno će vas očarati, a genijalno oblikovan vrh pomoći će vam da precizno ciljate najosjetljivija mjesta, poput G-točke. Otkrijte njegove snažne vibracije solo ili u paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable Slim

    S ovim vitkim zgodnim muškarcem stići će kamo god treba, pa čak i u orgazmični raj! Radi se o klasičnom obliku koji je testiran tijekom vremena i tada ćete sami provjeriti 7 različitih funkcija. Kakve god bile vaše fantazije, ispunite ih u spavaćoj sobi ili u kupaonici uz vodootporni i punjivi Slim vibrator iz Evolveda.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Želite li se popeti na vrh koji ćete osjetiti cijelom svojom vaginom? Wave je uzbudljivo mreškanje koje savršeno kopira vanjski dio vagine i stimulira vaše krilo s 10 načina senzualnih vibracija. Zaljubit ćete se u fleksibilni silikon od kojeg je napravljen Wave vibrator zbog njegove svilenkaste mekoće i vodootpornosti. Napravite sebi lijepu igračku koja razumije vaše tijelo.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Flirty Luxurious Mini Massager with Swarovski Crystal Pink

    Volite putovati, ali nedostaje li vam strastveni suputnik? Ovaj mini vibrator Flirty Luxurious pravi je za vas! Zahvaljujući malim dimenzijama, prikladan je ne samo za putovanja, već će svojim elegantnim izgledom i ukrasom u obliku Swarovski kristala oduševiti svaku ženu dobrog ukusa. Flirty Luxurious izrađen je od prvoklasnog svilenkasto mekog silikona i iako je malen, krije ogromnu snagu koja će vas na istinski luksuzan način odvesti do vrha!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Lipstick Vibrator

    Gotovo sve žene vole ruževe, a ovaj će voljeti i one koje ne vole šminku. U diskretnoj kutiji u obliku ruža za usne nalazi se baršunasto mekani mini vibrator koji će zadovoljiti sva osjetljiva područja s 10 načina vibracija. Staše u svaku torbicu, stoga ne čekajte ništa, dame, i opremite se ovim živopisnim čudom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Volite pribor luksuznog izgleda? Zaljubit ćete se u ovaj elegantno minimalistički crni mini vibrator! Njegovo relativno malo tijelo skriva puno energije i pruža vam maksimalnu učinkovitost vibracija. Zadirkujte ga svojim osjetljivim mjestima ili ga pozovite na par igrica.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Ultra Power Bullet 5 zna kako vas intenzivno razmaziti dubokim vibracijama. Zahvaljujući prošivenom dizajnu i glomaznom obliku, ovaj mini vibrator dobro drži i omogućuje vam da uživate u užitku u svoj njegovoj raznolikosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Elegantan i diskretan, super moćan multifunkcionalni mini vibrator prerušen u maskaru s finim vrhom izrađenim od najkvalitetnijih materijala.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Vibrating Necklace Silver

    Pokažite svijetu svoje seksualno pozitivno razmišljanje i nosite ovaj prekrasan i luksuzan vibrator kao komad nakita na lančiću. Čudesno je snažan, senzualno uzak, a istovremeno beskrajno diskretan i elegantan. Ovaj dragulj može vibrirati na 8 senzualnih načina, a motor mu je super tih, tako da možete uživati u njemu gdje god želite. Odaberite između 4 borbe i okitite se komadom nakita koji je poseban kao i vi!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Abbott Purple

    Želite li da vaši prsti pokazuju još više gužve? Stavi im ovaj vibrator! Abbott je vibrator s 2 prsta koji vašu predigru čini još uzbudljivijom. Valovita površina doprinosi stimulaciji i zaljubit ćete se u prekrasno mekani silikon na prvi dodir. Koje ćete mjesto prvo maziti svojim nestašnim vibrirajućim prstima?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Delphini Finger Vibrator Purple

    Opis pripremamo. Želite li otkriti nova uzbudljiva iskustva? Stavite ovog simpatičnog vibrirajućeg dupina na svoj prst i bez napora istražite i stimulirajte osjetljiva mjesta na svom tijelu kao što su bradavice, klitoris, perineum i drugo. Vibrirajući dupin ima fleksibilan i pametno zakrivljen dizajn, tako da ga možete ponijeti kamo god trebate. Birajte između 10 načina vibracije i igrajte solo ili u paru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Purple

    Jeste li oduvijek bili nerazdvojni? Heady je upravo ona igračka koju trebate! Ima 4 lako zamjenjive glave, tako da ih možete jednostavno zamijeniti jednu za drugom. Heady vibrator je izrađen od kvalitetnih materijala, a njegov dizajn je kompaktan, ergonomičan i također senzualan. Držite Headyju stalno uz sebe i uživajte kad god želite - solo ili u paru.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Yellow

    Volite li slatke stvari? U tom slučaju i vi ćete se zaljubiti u ovaj mali slatki žuti vibrator impresivnog oblika. Nudit će vam 7 načina rada vibracije i moći ćete ga puniti putem USB kabela koji je uključen u paket. Učinite to sa stilom za ljupkost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Žudite za uzbuđenjem i različitošću? Ova četiri erotska dodatka donijet će još više senzualne intimnosti u vašu spavaću sobu. Volite se sa svojim kolegom, uživajte u vibracijama, novim iskustvima s rukavom za penis i ne zaboravite voditi ljubav s vibrirajućim prstenom koji vam može dati okus zajedničkog vrhunca!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ako više volite jednostavnost, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi je mini vibrator za vas: njegov funkcionalni dizajn i jednostavan rad pobrinut će se za užitak brzo i učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Mini Gold

    U ovom trenutku ova masažna glava potvrđuje tvrdnju da je jako mala! Odlučite se ili se naklonite nekome dok se ne zaprepastite. Kamena ljepota na dnu korisna je za oči, a funkcija čvrste vibrirajuće glave je korisna za klitoris, to je ono što žena želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    Sofisticiran i diskretan u 10 bodova od 10, takav je ovaj šarmantni crno-crveni vibrirajući ruž za usne. Njegov silikonski vrh oduševit će vas sa svojih 8 načina vibracija, a vodootporni dizajn će vas maziti i u kupaonici. Dame, ako ste tražile neuglednog ljubitelja putovanja, upravo ste ga našle, radujte se!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašu novu luksuznu dragu za beskrajne trenutke strasti i nevjerojatnih orgazama. Snažan je pa će vas baš zadovoljiti, fleksibilan je pa vam se prilagođava, silikon je pa će vam biti udoban, vodootporan je pa će vam se svidjeti i kada se kupate, a vodootporan je, tako da nikad ne ponestane soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Sada s novim bojama, vodootpornim dizajnom i novim uzorkom vibracija. Vesper je prvi put lansiran 2014. kao prvi koncept nakita za užitak koji je svijet vidio: vibratorska ogrlica. Brzo je postao ikonski simbol samoljublja i seksualne pozitivnosti te je stekao priznanje pop-kulture s kultnim sljedbenicima slavnih osoba, trenera za intimne odnose i odvažnih pojedinaca. Dizajner i suosnivač Ti Chang oživio je nakit za zadovoljstvo kako bi unio ljepotu i emocionalnu povezanost s proizvodima za zadovoljstvo.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    U ovom slučaju ima seksi leopard uzorak i skriva još seksi igračku, a to je mala, ali moćna masažna glava. Njegove vibracije su tihe, ali snažne i nude vam 10 različitih funkcija. Vaš klitoris će plutati! Priuštite si elegantnu i kvalitetnu igračku u elegantnoj leopard torbici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Jeste li zahtjevni i čeznete za nečim lijepim i elegantnim? Zaljubit ćete se u novu kolekciju prekrasnih erotskih igračaka Rosy Gold sa savršenim funkcijama! Ovaj šarmantni mini vibrator neće samo obožavati vaš klitoris, jer može zaviriti i u vašu maternicu. Radujte se i napravite sebi prekrasnu luksuznu igračku!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Bullet Vibrator

    Klasik koji ne smijete propustiti ni u jednoj kolekciji seksualnih igračaka! Ovaj luksuzni srebrni mini vibrator s nestašnom Playboyevom zečicom krije snažan motor koji će svojim vibracijama zadirkivati svaku erogenu točku na tijelu. Izvrstan je za solo i parove za istraživanje novih senzacija.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Vibrator za sav vaš posao! Dio toga je da vas upoznamo s novostima u našem asortimanu - Fuck Green vibratorom. Ovo je 100% biorazgradiv proizvod izrađen od PLA plastike na bazi škroba. Njegov svestrani dizajn omogućuje vam igranje raznih igara, možete ga učiniti ekološki prihvatljivim!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Savršena snaga, precizna stimulacija i duboke vibracije, to je Ultra Bullet, najmanje popularan vibrator od FemmeFunna. Njime ćete otkriti sva svoja slatka mjesta, diskretno i smireno čak iu kadi. Birajte između 20 načina vibracije i uživajte u dodiru mekog i visokokvalitetnog silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Tražite praktičan vibrator? Tulip vam nudi 10 različitih načina vibracija s kojima ćete istražiti svoj beskrajni užitak. Put do otkrivanja vlastitog uzbuđenja bit će nevjerojatno ugodan jer ima predivno mekanu i meku silikonsku površinu s genijalnim rebrima. Zabavite se tamo dok vam se nožni prsti ne izvrću!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičan vibrator koji će stati u svaku torbicu! S ovim mini vibratorom možete uživati u bilo kojem trenutku i bilo gdje pri ruci. Ima uzbudljivu užljebljenu strukturu i baršunasto mekanu površinu koju ćete voljeti na prvi dodir. Uživajte u 7 načina vibracija i uživajte u jednostavnosti korištenja i elegantnom dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj relativno mali vibrator s pomičnim krajnjim jezičkom zabavljat će vas i tijekom predigre i solo igara. Nudi vam 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju koje dolazi s ciljanom, preciznom stimulacijom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Rechargeable Power G

    Mislite li da kada su G-bodovi podijeljeni, niste bili na redu? Možda jednostavno još niste imali sreće da ga pronađete! Power G će vam pomoći, ne brinite, jer on zna da je bez njegove pomoći ponekad teško. Ima savršen oblik za pronalaženje ovog centra užitka i nudi mu 7 moćnih funkcija vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Ugodno mekani minivibrator s kojim ćete moći stimulirati sve što poželite! Osim toga, kompatibilan je s većinom stimulatora prostate iz Zero Tolerance. Također je vodootporan i punjiv, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Purple

    Volite li slatke stvari? U tom slučaju zaljubit ćete se i u ovaj mali slatki ljubičasti vibrator impresivnog oblika. Nudit će vam 7 načina rada vibracije i moći ćete ga puniti putem USB kabela koji je uključen u paket. Učinite to sa stilom za ljupkost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 272 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.