×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Mini vibratori

Artikli 161 za 192 od 273 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    Mali, ali praktičan vibrator koji će zadovoljiti sve vaše erogene zone. Zakošenom vrhu usmjerite pozornost na klitoris, bradavice, penis ili bilo koje drugo mjesto koje će zahtijevati vibracije. Pristaje na dlan kao rukavica i nudi vam izbor od 5 načina vibracija.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky Double Finger Banger Vibrating G-Spot Glove Purple

    Pretvorite svoja dva prsta u savršeni stimulator G-točke! Pipanje sebe ili partnera nikada nije bilo lakše, s ovim rukavom doslovno će se širiti u vašoj ruci. Ima jedinstven oblik, sposobnost vibriranja i ugodnu uzbudljivu teksturu. Doživite maksimalan užitak ili budite njegov pružatelj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Fingyhop Vibrating Bullet with Rabbit Silicone Pink

    Bilo da želite uživati u uzbudljivoj stimulaciji kao par ili sami, ovaj vibrator za prste će vam pružiti. Igram pravi sok. Izrađena je od mekanog silikona, oblika je zečića, a uši su joj ugodno savitljive. Jedna brzina vibracije zadovoljit će sva osjetljiva područja, a njezin mekan dodir neće vam se svidjeti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Intenzivna vibrirajuća snaga i elegancija nehrđajućeg čelika, to je Ferro. To je punjivi vibrator sa 6 moćnih načina vibracija s jednostavnim radom. U njemu možete uživati na razne načine, idealan je za preciznu stimulaciju i ne sprječava da vam bude suputnik u kadi jer je vodootporan. Pokušajte ga zagrijati toplom vodom ili, obrnuto, ohladiti hladnom vodom i eksperimentirajte s temperaturnim igrama.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blacq Digital Bullet Vibrator Black

    Zakoračite u budućnost s BLACQ-om, gdje su vibratori poboljšani inovativnim digitalnim ekranom! BLACQ razumije da je svatko jedinstven. Zato naši vibratori nude širok raspon postavki kako biste mogli stvoriti idealnu stimulaciju. Prilagodite brzinu, istražite različite uzorke vibracija i pronađite svoj savršeni ritam.
    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Jedna od najslađih igračaka u našoj ponudi! Ovaj zeleno-mini vibrator ima prekrasno fleksibilnu glavu i nježno zelenu boju. Nudit će vam 7 načina vibracija, a vi ćete mu dodati sok kroz praktično punjenje putem USB kabela. Uživajte u njegovim vibracijama i elegantnom dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Platinum Bullet Vibrator Silver

    Što ne smije nedostajati u vašoj kolekciji erotskih naprava? Mali vibrator koji uvijek možete imati sa sobom! Ako odaberete ovaj PowerBullet, nećete biti razočarani njegovim prekrasnim srebrno platinastim dizajnom. Kada ga pozovete na event oduševit će vas svojim vibracijama za što će vam trebati 1 AAA baterija.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fuck Green Bio Bullet

    Vibrator za sve koji brinu o okolišu! Čast nam je predstaviti vam novitet u našem asortimanu - Fuck Green vibrator. To je 100% biorazgradiv proizvod izrađen od PLA plastike na bazi škroba. Njegov univerzalni dizajn omogućuje vam igranje raznih igara, stoga dođite i učinite to ekološki!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dream Toys Romance Stacey Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantni i romantični vibrator kao ruž za usne sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina vibracija. Njegov oblik daje vam apsolutnu diskreciju i istovremeno senzualni teaser, a u mekani silikonski materijal zaljubit ćete se na prvi dodir. Dobro se snađite s malo drugačijim ružem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fuck Green Botanic Booster Pink

    Vibrator za sve koji brinu o okolišu! Čast nam je predstaviti vam novitet u našem asortimanu - Fuck Green vibrator. To je 100% biorazgradiv proizvod izrađen od PLA plastike na bazi škroba. Njegov univerzalni dizajn omogućuje vam igranje raznih igara, stoga dođite i učinite to ekološki!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Alexander Finger Vibrator Black

    Mislite da su igre prstima samo za istraživače početnike? Suprotno je istina! Prsti mogu puno više nego što on može i zamisliti. Pogotovo ako im stavite ovaj vibrator Alexander Finger. Dosta je tanak i također šupalj, pa stane na prst i pretvara ga u savršenog užitka. Stavite ga i krenite istraživati osjetljiva mjesta na svom tijelu ili na tijelu vašeg partnera.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Uvijek ste bili neodlučni? Heady je upravo ona igračka koju trebate! Ima 4 lako zamjenjive glave, tako da ih možete jednostavno zamijeniti jednu za drugom. Heady vibrator izrađen je od kvalitetnih materijala, a njegov dizajn je kompaktan, ergonomičan i također senzualan. Držite Headyja uz sebe cijelo vrijeme i uživajte s njim kad god želite - solo ili u paru!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Rita Turquoise

    Moderan, kompaktan i praktičan, to je vibrator Rita! Ima prekrasan teksturirani dizajn, što ga čini izvrsnom stimulirajućom pomoći. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i nudi vam 10 uzbudljivih načina vibriranja! Prihvatite njegov poziv u svijet korisnosti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Kao Luxury Bullet mini vibrator, ovaj ruž za usne oduševit će vas svojim realističnim dizajnom ruža za usne, okruglim vrhom za preciznu stimulaciju i također 10 funkcija vibriranja za uzbudljivu raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Marvelous Arouser Red

    Da možete odabrati bilo koju super sposobnost, koja bi to bila? Ne bi li to bio nešto duži i blago zakrivljen vibrirajući prst kojim bi stimulacija svih osjetljivih područja dobila sasvim novu dimenziju? Marvelous Arouser ispunit će vaše želje! Nabavite ga kao tajno oružje s 10 funkcija ne samo za G-točku!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Tražite klasični mini vibrator s nečim dodatnim? Bilie je glatki klasični vibrator sa odvojivim silikonskim rukavom. Ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije u kojoj možete uživati sami ili mirno čak i udvoje. Stavite svilenu silikonsku navlaku i ugodite svojim osjetljivim područjima nježnom teksturom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    Tražite klasični mini vibrator s nečim dodatnim? Trimy je glatki klasični vibrator sa odvojivim silikonskim rukavom. Ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije u kojoj možete uživati sami ili mirno čak i udvoje. Stavite svilenu silikonsku navlaku i oduševite svoja osjetljiva područja uvijenom teksturom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Uzmi svoju orgazmičku sreću u svoje ruke s novom verzijom popularne igračke Lelo Nea 3! Ovo je mali vibrirajući masažer s prekrasnim cvjetnim dizajnom. Poboljšana nova verzija ponudit će vam još širi raspon vibracija, različite intenzitete i obrasce vibracija. Uživajte u uzbudljivim igrama s Lelo Nea 3 kao par ili solo, vaše putovanje seksualnog eksperimentiranja može tek započeti!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Uzmite svoju orgazmičku sreću u svoje ruke uz novu verziju popularne igračke Lelo Nea 3! To je maleni vibrirajući masažer s lijepim cvjetnim dizajnom. Poboljšana nova verzija ponudit će vam još širi raspon vibracija, raznolik intenzitet i uzorke vibracija. Uživajte u uzbudljivim igrama s Lelo Nea 3 u paru ili solo, vaše putovanje seksualnog eksperimentiranja može tek započeti!

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Bullet Point Vibrator 10 Functions Teal

    Prijeđimo odmah na stvar! Trenutno gledate najzgodniji mini vibrator u našoj ponudi. Zaljuljat će vaše tijelo, a njegov klasični oblik sa šiljastim krajem odvest će vas gdje god vam treba. Iznimno je precizan i sadrži stvarno snažan motor. Zato pritisnite gumb i odaberite između 10 nevjerojatnih funkcija!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Inya Rita Pink

    Moderan, kompaktan i praktičan, to je vibrator Rita! Ima prekrasan teksturirani dizajn, što ga čini izvanredno stimulirajućim pomagačem. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona i nudi vam 10 uzbudljivih načina vibracije! Prihvatite njegov poziv u svijet užitka.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Riot Bullet Vibrator Orange

    Mali, a tako moćan! Riot mini vibrator ultra je kompaktan i jednostavan, ali i super uzbudljiv i senzualan. Ima snažan motor koji snažno vibrira i jedva čeka upoznati vaš klitoris. Otporan je na prskanje, može se puniti i vrlo je ugodan na dodir.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intimina Kiri Personal Massager

    Kiri je osobni masažer za vanjsku stimulaciju, elegantnog, sitnog oblika koji savršeno pristaje uz žensko tijelo. Intuitivno kontrolirano sučeljem s 3 gumba koje se može zaključati, snažne vibracije su tihe kao šapat za potpunu diskreciju. Svaki masažer je vodootporan za potpunu higijenu i uživanje u kadi ili pod tušem.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Dobre vibracije samo za sve žene! Dame, obožavat ćete ovaj ruž! To je savršeno lijep vibrator zabavnog oblika od mekanog materijala. Dolazi sa super trendovskom japanskom markom Tenga, tako da je to definitivno nešto oko čega treba biti uzbuđen. Prvorazredna funkcija vibracije, ugodan silikon i precizan dizajn. Odličan je i kao poklon.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • You2Toys Pocket Power Vibrator

    Za razne erotske igrice - također pod vodom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pillow Talk Lusty Luxurious Flickering Massager Pink

    Sanjate o maloj uzbudljivoj tajni? Ovaj kompaktni i diskretni stimulator klitorisa izvana izgleda poput ruža za usne, no iznutra skriva savitljivi jezik koji će svojim dubokim vibracijama probuditi uzbuđenje u cijelom tijelu. Istovremeno je čvrsta i fleksibilna, a vjerujte mi, kada dođe trenutak kada mu iznesete svoj klitoris, nećete hvatati dah dok uzbuđeno stežete plahte. Dobijte zadovoljstvo i pažnju koju zaslužujete!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    Tražite kvalitetu po razumnoj cijeni? Fun Factory je lider kada su u pitanju kvalitetne igračke za seks! A iz njihove radionice dolazi i ovaj putni vibrator elegantnog dizajna. Definitivno vas neće razočarati jer sa svojim teksturiranim i kompaktnim tijelom može ići bilo gdje i oduševiti vas jednom brzinom vibracije koja oduzima dah. Vrhunski medicinski silikon i snažan motor, to je kombinacija koja će vas baciti na koljena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Jibbys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Tražite klasični mini vibrator s nečim dodatnim? Jibbys je glatki klasični vibrator sa uklonjivim silikonskim rukavom. Ponudit će vam jednu snažnu brzinu vibracije u kojoj možete uživati sami ili mirno čak i udvoje. Stavite svilenu silikonsku navlaku i obradujte svoja osjetljiva područja teksturom koja oduzima dah.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Emerald Love Luxurious Mini Vibrator

    Želite li uživati u ukusnoj i kvalitetnoj erotskoj igrački? Ne propustite šarmantnu kolekciju Emerald Love koja sadrži seksi gadgete prekrasnog dizajna koji će vam se svidjeti! Ovaj mini vibrator oduševit će vas svojom prepoznatljivom dijamantnom teksturom, okruglim mekim vrhom i također 10 funkcija vibracije za uzbudljivu raznolikost.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Rocket Black

    Što kažete na mali, elegantni vibrator za višestruke užitke? To je točno ono što tražite? Vjerujte da će ovaj komad Adriena Lastica ispuniti vaše želje, a možda i puno više. Snažan je i može vibrirati u 10 načina. Pogodan je za vanjsku stimulaciju, vrlo je diskretan i poslužit će vam kao par i solo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Upoznajte Duet, relativno mali vibrator koji ima sićušne izbočine za stimulaciju s jedne strane i potpuno glatku površinu s druge strane. Poslužit će vam za uzbudljivo iritiranje vanjskih osjetljivih mjesta poput klitorisa ili bradavica, ali i za plitke penetracije. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Tražite li igračku koju možete ponijeti bilo gdje sa sobom? Asha će biti savršena za to! Izgleda kao ruž za usne, ali ispod poklopca krije mekanu silikonsku površinu koja će zadovoljiti sva vaša osjetljiva područja. U paketu ćete pronaći i šarmantnu leopard torbu u koju možete pohraniti vibrator ili je nositi kao vrećicu za bubrege. Uživajte u 7 uzoraka vibracija i 3 brzine kad god želite, čak i u kadi ili pod tušem!
    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 161 za 192 od 273 ukupno

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.