×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 33 za 64 od 447 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Mr John

    Nikada silikonska završna obrada nije bila tako realistična, fleksibilna, toplinska i s neumornim funkcijama o kojima ste oduvijek sanjali.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Candy Toy Set - Erotic Kit 9 pack

    Set ljubavnih igračaka od 9 komada u ružičastoj boji.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Plus

    Biste li voljeli malo začiniti svoju ljubavnu vezu sa svojom dragom? Satisfyer Partner Plus je tu da ispuni vaše želje. Sakriva 2 snažna motora i tijekom kontakta će zadovoljiti oba partnera. Umetnite ga u vaginu i uživajte u vibracijama na svim osjetljivim mjestima, nova iskustva će biti nezaboravno uzbudljiva!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Nexus Revo Slim

    Nexus Revo Slim rotacijski masažer prostate i dyke je prekrasna igračka za početnike i sve one koji vole igračke nešto manjih dimenzija. Djeluje na istoj i provjerenoj tehnologiji kao i ostali Nexus proizvodi iz Revo linije, tako da možete biti sigurni da će razmaziti vašu prostatu savršeno ciljanom stimulacijom i pritom ne zaboraviti svoju branu, što će pojačati uzbuđenje. Uživajte u višestupanjskoj rotaciji i jednostavnom čišćenju zahvaljujući vodonepropusnosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er osmišljen je da vam pomogne istražiti mogućnosti svog tijela s vlastitom hrabrošću. Opremljen je s dvije izmjenjive glave: klasičnim okruglim nastavkom za masažu i nastavkom za stimulaciju G-točke Kompatibilno s besplatnom aplikacijom Satisfyer - dostupno za iOS i Android Uključuje 2 izmjenjive glave. Zahvaljujući vodootpornoj obradi (IPX7), ova igračka se može sigurno koristiti u vodi i lako se čisti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    Kombinacija snage i svestranosti skrivena je u ovoj vibrirajućoj glavi! Sadrži dva motora, svaki na jednom kraju, a djeluje i kao vibrator. Oduševite ne samo svoja vanjska i unutarnja osjetljiva mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu koji žude za pažnjom.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Guava

    S ravnim i suženim oblikom, Bcute Classic izvrstan je za označavanje klitorisa, bradavica, glave penisa i bilo koje druge erogene zone koju želite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući svom zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Wand Massager Pink

    Doxy je najjednostavnija masaža glave do glave na svijetu koju je osmislio radnik u Cornwallu i Engleskoj.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Bswish Bgood Deluxe vibrator je elegantan vibrator projektora koji se fino kreće, pripremljen za intenzivnu stimulaciju.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgee Classic Black

    Pronađite ga - točka G. Ovaj uređaj za masažu posebnog oblika odvest će vas tamo.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju u kući ili u javnosti. Znate nešto o problemu ove špilje trešnje koja vibrira! Zajamčena je njegova jednostruka montaža, uključujući poremećaj ovih linija motora i raznih predmeta, tijekom kojih osam vaginalnih stimulacija također može izazvati iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona u tijelu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator za G-točku na svijetu. GIGI™ 2 je poboljšana verzija LELO-ovog izuzetno popularnog vibratora za G-točku, nedvojbeno najpozitivnije recenziranog Pleasure Objecta ikada stvorenog.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koji podiže seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Europe Magic Wand Massager

    Vibrator Magic Wand poznat je po svojim snažnim vibracijama. Radi na 230 V i stoga ne ovisi o baterijama. Učinkovita vibracija neće biti moguća s uređajem koji radi na baterije.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Wanderlust

    Ova jedinstvena silikonska igračka može se pohvaliti snažnim štapićem za masažu na jednom kraju i zadovoljavajućom gomoljastom i nježno zakrivljenom vibrom na drugom kraju. S elegantnim kontrolama lakog pristupa u sredini, ovaj dvostrani oblik ljulja Vaš svijet iznutra i izvana, s dva snažna motora koji nude ukupno 49 zasebnih kombinacija brzine i funkcija! Potpuno vodootporan i podvodan, savršen je svestrani suputnik za kupanje koji se brzo čisti s Evolved Toy Cleaner i ispiranjem toplom vodom.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulacija ključa klitorisa orgazam je koji svetac poznaje od nas. Srednjovjekovni, a praznik nas korisni život ima malo mogućnosti. Neki frajer intenzivno kopaju, neki su mekani. On razumije Trinity i njegova žena radi što žele – zaduženja.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Otkrijte naše najprodavanije proizvode u setu Satisfyer Fabulous Four. Sadrži analni vibrator, vibrator za kuniće, vibrator s tlačnim valovima i vibrator za masažu. Svi proizvodi su izrađeni od silikona i lako se zamjenjuju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najsnažniji štapni masažer s mrežnim napajanjem na svijetu. Lansiran 2013. godine, privlači sve veći broj entuzijasta koji žele eksperimentirati s ovim intimnim masažerom za žešće igre, koji se pritom može dobro kontrolirati.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih krakova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo na, na vrhu, unutar, ispod ili između - svestrani vas stimulira onako kako vam je potrebno!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Blush Rose Luxuriate Black

    Klasični vibrator dobiva elegantan izgled s našom modernom paletom boja i superglatkim satenskim završetkom. Višebrzinske vibracije kontroliraju se jednostavnim okretanjem kotačića na dnu. Luxuriate ne sadrži ftalate i lateks i vodootporan je za užitak pod tušem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Svestranost, intenzitet, snaga i istraživanje riječi su koje definiraju novi DEXTER. Sve u jednom, svestrani masažer koji uključuje 10 snažnih načina vibracije od blagih do vrlo jakih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Do sada ste se snalazili s prstom, ali sada se počinjete osjećati kao da mu nešto nedostaje? Ova stvar će sigurno biti vibra! Ovaj mini vibrator prikladan je kao prva erotska igračka koja zamjenjuje vaš prst ili kao vibrator za nezahtjevne. Probajte s njim!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Luksuzna punjiva masažna glava Le Wand elegantne srebrne boje pružit će vam istinski intenzivan i senzualni užitak. Ima 10 brzina vibracija i 20 uzoraka vibracija, uz koje ćete doživjeti jako uzbuđenje. Također je svestran, lako se rukuje i ima glavu izrađenu od najkvalitetnijeg silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulator sa štapićima Céline iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je štap s elegantnim detaljima zlatne boje, čvrstom ručkom, zaobljenom glavom i blago fleksibilnim vratom. Céline ima 2 snažna motora, jedan u glavi i jedan u bazi, koji nude 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Ember design stimulator spreman je ispuniti sve vaše želje i svojim tankim zakrivljenim vrhom zadovoljiti svaki osjetljivi dio vašeg tijela. Jedinstveni oblik, 10 načina vibracija, prvoklasni medicinski silikon i punjiva litij-ionska baterija, to je upravo ono što Ember jest i jedva čeka da dočara najintenzivnije zadovoljstvo u vašem tijelu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Hyman Pink

    Bilo da ste već raspoloženi ili tražite nešto što će vas odvesti tamo, Pretty Love Pepe je prekrasna, svilenkasto glatka igračka koja je uvijek spremna za zadirkivanje ili zadovoljstvo. Dvije su točke stimulacije sadržane u elegantnom tijelu, jedna se nalazi na vrhu nježno oblikovane osovine, a druga u zadirkivanju grudastog klitorisa, ovaj dizajn osigurava da se objema vašim ključnim erogenim zonama posvećuje pažnja koju zaslužuju u jednakim količinama od intenziteta.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Big Boss G5 Flesh

    BIG BOSS je vibrator za sve one koji vole velike. Posebno samosvjesne žene i parovi koji znaju što žele i vole intenzivan užitak pronaći će pravog sparing partnera u ringu s BIG BOSSOM.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebno izdanje izrađeno od legure aluminija i titana. Trenutno najsnažnija glava za masažu s mrežnim napajanjem na svijetu i dizajnirana u tvornici u Cornwallu u Engleskoj.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 447 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.