×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 65 za 96 od 281 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sweet Smile Happy Pink

    Blago zakrivljen vibrator s naglašenom glavom. 7 razina vibracije, kojima se može upravljati pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vodootporna mašina za orgazam! Ovaj ergonomski dizajniran beskontaktni stimulator klitorisa preplavit će vas užitkom za nekoliko trenutaka. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air razmazit će vašu pičku intenzivnim valovima pritiska koji nalikuju usisu. Otkrijte novu razinu masturbacije i orgazama koje ćete željeti uvijek iznova!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Purple

    Vozite li se na većim dimenzijama? Trebate li nešto više? U tom slučaju imate jedinstvenu priliku da ispunite svoj san!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Pink je nevjerojatan izuzetno tih vibrator za žene s tri iritantne izbočine smještene na tijelu vibratora. Njegov zakrivljeni vrh udobno će dosegnuti G-točku i nevjerojatno će je stimulirati sve dok ne postignete eksplozivni orgazam.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Dream White

    Mekani bijeli i prekrasni Dream vibrator brenda Vibe Therapy ispunit će sve vaše snove. Ima 7 načina tihih, ali jakih vibracija u koje će se vaše tijelo zaljubiti, kao i maštovit i ergonomski dizajn ove igračke. Izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona u kombinaciji s ABS plastikom i apsolutno je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zajamčeni orgazam je zajamčeni način da poboljšate svoj najgori dan! Sa svojom jedinstvenom tehnologijom Pleasure Air, ovaj beskontaktni stimulator klitorisa dovest će vas do orgazma kad god poželite. Uz njega ćete uživati u osjećaju sličnom usisu, otkrit ćete nova ugodna iskustva i najbolje vrhove koje ćete uvijek iznova poželjeti.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Želite li kušati još intenzivnije orgazme koji proizlaze iz stimulacije prostate? Za Mega Maverick, vaše će želje biti red! To je moćan analni alat sa sposobnošću truljenja i vibriranja. Sakriva 2 motora, a užitak će doživjeti ne samo vaša prostata, već i brana na koju su usmjerene vibracije. Otkrijte 3 moćna načina vibracije i 4 zabavna uzorka i iznad svega 3 načina rotacije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Novo ograničeno izdanje mini vibratora za stvarno snažan užitak. Mučit će vas i iritirati, a zbog čistog zanosa koji izazivaju uskoro će vam postati ovisni.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Želite masažu cijelog tijela ili radije intenzivnu stimulaciju klitorisa? Uživat ćete u oboje s ovom crnom masažnom glavom. Za vas su spremna 24 načina vibracija, koji će vas dovesti u ekstazu i potpuno opuštanje. Zato dođite neka bude lijepo i ugodno.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Jeste li ikada razmišljali o igri s vibratorom u javnosti? Ova igračka to izravno potiče! Uklopit će se kao rukavica i usmjeriti svoje vibracije i na g-točku i na klitoris. Njegov intenzitet se može odabrati putem kontrolera koji možete zadržati ili povjeriti partneru. Uživajte u uzbuđenju šetnje, zabave, bilo gdje!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Koji retro nikada neće izaći iz mode? Tako učinkovit i nakon godina baš kao i ovaj vibrator. Klasičan je oblik, glatke površine i izrađen je od higijenske ABS plastike. Lako se upravlja kroz donji rotirajući dio i ima nekoliko razina vibracija. Otkrijte intenzivne orgazme s godinama provjerenim vibratorom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Enora Black

    Tko je tvoja najbolja želja? Je li to elegantna masažna glava s markama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedam nebesa? Punjiva Enora preobražava vaše snove i kreativnost! Jezik je prekrasno djelo remakea i 2 upotrebljiva vrha za vas da vam pokažem nepovoljan dodatak. Živite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Mali, ali vrlo učinkovit stimulator klitorisa s 4 izmjenjive glave koji će vas dovesti do vrha dobrobiti. Ovaj mini vibrator skriva svu svoju snagu na vrhu, gdje vibrira teksturirane nastavke koji jedva čekaju da budu pričvršćeni za vaš klitoris ili bradavice.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Long John Black

    Dugi Johny ili dugi Jan je vodootporan crnac dužine 20 cm! Pustite ga da ispliva u vaš anus ili vaginu i dodajte što više snage. Nudi vam 3 brzine prenapona i 7 brzina vibracija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Mali, ali praktičan vibrator s kojim možete učiniti više nego što sada možete zamisliti. Ima jednu snažnu brzinu vibriranja i zahvaljujući svojoj maloj veličini možete ga imati sa sobom u svakom trenutku. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a sok se napaja preko 3 AG13 baterije koje su dio pakiranja.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Sexy Things Slimline Vibe Purple

    Uživajte u puno uzbuđenja po povoljnoj cijeni. Ovaj šarmantni ljubičasti biserni vibrator pomoći će vam da ciljate na sva osjetljiva mjesta koja trebaju njegovu pažnju. Izrađen je od glatke i sigurne ABS plastike i vibrira pomoću 2 AA baterije.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Dame, pripremite se za polijetanje: s elegantnom navlakom i šest razina stimulacije, Liberty jamči užitak na svakom mjestu na planeti.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Osjetite uzbuđenje gdje god možete s ovim stimulatorom Dream Toysa, koji ne samo da će vibrirati na vašoj osjetljivoj p-točki, već će se i uhvatiti iza penisa i testisa. To će povećati erekciju do maksimuma i samo će uzeti vozača u ruke i diktirati vrstu vibracije za kojom čeznete.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ovaj Swirling P-Pleaser je dizajniran za analnu stimulaciju i stimulaciju prostate. Uz najduži kraj u obliku penisa u muškom 'plijenu', najkraći rebrasti kraj stimulirat će međicu. Posebna značajka Swirling P-Pleasera je mogućnost rotacijskih pokreta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Volite li maziti klitoris? Pokušajte uživati uz vibracije, tada će to biti još veća vožnja! Ovaj vibrator iz kolekcije Fifty Shades of Grey jedinstven je svojim impresivno oblikovanim vrhom, što ga čini idealnim za iritaciju klitorisa i postizanje najboljih orgazama.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Odavno je poznato da je broj 3 čaroban i čaroban i bit će trostruka stimulacija s ovim Revolution Hera vibratorom! Izuzetno je fleksibilan i spreman da udovolji vašoj g-točki, analnom i klitorisu u isto vrijeme. Uživajte u mekoći kvalitetnog silikona, snazi precizno ciljanih vibracija i nezemaljskom užitku kroz jedinstvenu trostruku stimulaciju!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Bad-Boyev silikonski analni stimulator posebno je oblikovan da iritira analni nasip, a kod muškaraca da dosegne njihovu osjetljivu točku na stražnjoj strani prostate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je stimulator s elegantnim detaljima zlatne boje, zaobljenom glavom i fleksibilnom vezom između oba kraja. Renée ima 2 snažna motora, po jedan na svakom kraju, koji nude 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Žudite za nečim ukusnim i učinkovitim u isto vrijeme? Ovaj zapanjujući vibrator osvojit će vas na prvi pogled svojim elegantnim minimalističkim dizajnom i zavodljivom crnom bojom. Tijelo mu je glatko, a samo je donji dio ukrašen sitnim kamenčićima, što ga čini stvarno ukusnom igračkom. Uživajte u njegovom lijepom izgledu i pametnim vibracijama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Mislite li da više ne može doživjeti nova orgazmička iznenađenja? Ovaj beskontaktni stimulator klitorisa uvjerit će vas u suprotno. Jedinstvena tehnologija Pleasure Air u vama će u trenu izazvati snažne orgazme zahvaljujući osjećaju koji će biti vrlo sličan sisanju. Isprobajte i otkrijte nova iskustva koja ćete poželjeti uvijek iznova.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Elegantan i diskretan vibrator za beskrajno ugodne trenutke. Njegov stilski oblik nalik na ruž u kombinaciji s ružičasto-zlatnom bojom zajedno tvore prekrasan estetski komad koji se nećete sramiti pokazati svojoj najboljoj prijateljici, a kamoli partneru. Veselite li se već 10 moćnih funkcija i stimulacije klitorisa suženim vrhom?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock 10" Vibrating Cock with Balls 25cm

    Naši novi vibrirajući dildoi King Cock najrealističniji su vibrirajući pijetlovi, američke proizvodnje, na svijetu! Svaka vena, svaka osovina i svaka glava ručno su izrađene s posebnom pažnjom posvećenom detaljima kako bi Vam pružili najprirodnije iskustvo koje možete zamisliti. Pomične osovine omogućuju Vam da savijete vibraciju kako bi se prilagodila konturama Vašeg tijela, dok Vas snažni motor odvodi.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Za intenzivan backdoor užitak!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Koja je vaša najintimnija želja? Je li to elegantna masažna glava sa značajkama koje oduzimaju dah i koja će vas odvesti u sedmo nebo? Punjivi Vive Shiatsu pretvara vaše snove u stvarnost! Riječ je o remek-djelu lijepog izgleda i dinamičnog oblika koje će vam pokazati nezamislivu ekstazu. Doživite nebeski orgazam.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Pink

    Mali ili praktičan vibrator s kojim možete učiniti više od svega o čemu možete razmišljati. Jedno je teško vibrirati i pohvaliti svog mališana, možete se zabaviti jedno s drugim. Izrađen je od visokokvalitetne plastike, a napajaju ga 3 AG13 baterije i njegovo pakiranje.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibracije vam nisu dovoljne? Osim njih, vibrator Homunculus ponudit će vam i uzbudljivu elektrostimulaciju. Za njega nije potreban izvor, sva snaga zrači izravno iz njega. Opremljen je s 12 načina vibracije i 5 razina elektrostimulacije. I što više? Njegove funkcije možete kontrolirati putem Bluetootha putem aplikacije na svom telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 281 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.