×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 65 za 96 od 1676 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire Mini G-Spot Vibrator

    Obratite pažnju na svoju G-točku s ovim elegantnim luksuznim mini-vibratorom G-Spot iz kolekcije Pedeset nijansi sive. Čudesno je mekan i ugodan na dodir, a njegove vibracije su tihe, ali jake i intenzivne. Također ima genijalno zakrivljen vrh, s kojim možete udobno dodirnuti svoje mjesto užitka i uživati u neponovljivom senzualnom uzbuđenju!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 2.OH Music Vibrator

    Club Vibe 2.OH je revolucionarni bežični vibrator na daljinsko upravljanje koji možete puniti putem USB-a. Ovaj genijalni vibrator je lagan, tanak i izravno traži upotrebu u šetnji gradom.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Nedostaje li tvom životu erotika? Vibrator Luna II donijet će vam ga sa živom radošću! Ima fine izbočine i glatku površinu koja će vam golicati prepone i izmamiti osmijeh na usne! Oblik mu je savršen, osim toga, zahvaljujući prstenu, savršeno se hvata, sve možete rukovati jednim prstom. Vrh je dizajniran da stimulira G-točku, stoga nemojte čekati i uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Pink

    Popularni osvajač G dots još je bolji nego prije! U dogovoru sa svojim konkurentima, Mona 2 ima 2x više snijega za intenzivniju stimulaciju. Osim toga, Mona 2 je 100% vodootporan.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog gubitka težine i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G-točka bit će točka buldoga. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator s vrlo jakim, ali tihim vibracijama. Zahvaljujući mekanoj glatkoj površini, pogodan je za intenzivnu stimulaciju. Vibracije se mogu kontinuirano regulirati (kontrolirati rotirajućim gumbom u koji su također umetnute baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate li o lijepoj i kvalitetnoj tješini koja će se pobrinuti za vašu g-točku? Amyin vibrator luksuznog brenda Svakom sigurno će biti pravi! Na prvi pogled je lijep i moderan, na prvi dodir je nevjerojatno mekan i ugodan, jer je napravljen od silikona. Budite zaslijepljeni sa 6 strastvenih modova od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Pink

    GIGI™ 2 je najpopularnija verzija najpopularnijeg vibratora. GIGI je ikada stvoren aparat za stimulaciju intimne G-točke.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Happy Pink

    Blago zakrivljen vibrator s naglašenom glavom. 7 razina vibracije, kojima se može upravljati pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator dvostrukog djelovanja za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadograđena verzija popularnog LELO vibratora za G-točku koji daje puni osjećaj, sada sa 100% povećanom snagom vibracije uz potpuno vodootpornu svestranost.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Blue

    Postoji potreba za otkrivanjem nove dimenzije korisnosti. Poboljšani anatomski oblik i zakrivljeni zakrivljeni za intenzivnu masažu mušne prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 2 Purple

    Tiani™ predstavlja test i svijet ljubavi. U trenutku slaganja, Tiani II ima 50% snažniji motor, unutar 3 puta veće udaljenosti od daljinskog upravljača (36 metara) i sadrži dvije izmjenjive postavke. Uživajte u luksuzu svog lijepog života kao par ili sami!

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 je nova i poboljšana verzija LELO-ovog legendarnog vibratora srednje veličine, koji pruža najintenzivnije zadovoljavajuće osjećaje s glatkim i senzualnim dodirom. Ovaj nadograđeni LELO bestseller uključuje 100% snažnije vibracije.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys The Hammer Blue

    Reputacija prethodi ovom plavom čekiću, koji probija put do vrata najvećeg zadovoljstva. Hammer je vibrator realnog oblika i natprirodne sposobnosti. Možete ukrotiti ovog vibrirajućeg i udarnog borca pomoću upravljačke ploče na dnu. Svakako birajte između 3 mogućnosti vibracije!

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Pokušaj, bolji i diskretniji, to je ono o čemu se radi u Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys The Hammer Pink

    Hammer vibrator uzbudljiva je avantura koja vas neće ostaviti nijemima. Snažan vibrator s izrazito oblikovanom površinom i poticajnim "zecem". Dok uživate u vaginalnoj stimulaciji, zečja glava je posvećena vašem klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Ina Wave Pink

    Opustite se s prvim aparatom za masažu vaše kože. Vrlo intimna naslovnica prsta, znam ono "dođi k meni".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog gubitka težine i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G točka bit će točka buldoga. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch

    Volite li maziti klitoris? Pokušajte uživati uz vibracije, tada će to biti još veća vožnja! Ovaj vibrator iz kolekcije Fifty Shades of Grey jedinstven je svojim impresivno oblikovanim vrhom, što ga čini idealnim za iritaciju klitorisa i postizanje najboljih orgazama.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Meridian Purple

    Vibe Therapy Meridian je elegantan ljubičasti vibrator izrađen od baršunasto mekog silikona. Vibrator ima površinu u obliku niti, koja svakim pokretom stvara uzbudljiv učinak. Meridian će vas iznenaditi svojim visokim performansama i 7 funkcija vibracije, otkrijte ih već danas!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Zahvaljujući prepoznatljivim nazubljenjima i zakrivljenom vrhu koji donosi intenzivne vibracije, vaša će G-točka biti puna blagostanja. Žudite za divljim iskustvom? Turbo tipkom opskrbit ćete Tigra živom energijom koja će vas odvesti do vrha. Volite li nježnog ljubimca? Uživajte u neočekivano intenzivnoj stimulaciji od postupnog uvođenja - sa svakim Tiger notchom bit ćete korak bliže užitku.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Simpatičan vibrator za punjenje u obliku srca idealan je poklon. Diskretan izgled omogućit će vam da ovog suputnika imate sa sobom bilo kada i bilo gdje. Za sve će se pobrinuti glatka silikonska površina i vrlo snažan motor s 10 brzina.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    Trebate li vibrator za podešavanje G točke? Bgood Deluxe Curve je prava G-točka za ljubav! Njegove harmonijske krivulje, fleksibilnost, mekoća i 6 kombiniranih funkcija vibracije svi su svima. Uživajte u svojoj misiji sa sobom ili svojim partnerima.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Tiger G5 Indy Red

    Nijedna žena ne može odoljeti Tigru! Poticanje prepoznatljivog mršavljenja i zakrivljenosti legla donijet će intenzivne vibracije, vaša G točka bit će točka blatostanja. Tražite li divlju iskru? Uz turbopunjač možete život tigra tigra sa živom energijom koja će vas odvesti do legla. Glasate li za svog ljubavnika? Iskoristite neočekivano intenzivnu stimulaciju od postupnog uvođenja - s Tiger Tigerom imamo malo čitanja bliže.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Uživajte u savršenoj atmosferi uz novi Club Vibe 3.OH, koji reagira na glazbu! Zahvaljujući diskretnoj veličini, možete ga imati u svojim gaćicama bilo kada i bilo gdje. Tih je, lagan i opremljen s 3 načina užitka. Također vrijedi spomenuti i punjivu ugrađenu bateriju i bežični daljinski upravljač s integriranim mikrofonom.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    Miss Bi kombinira fenomenalnu stimulaciju klitorisa s uzbudljivom stimulacijom G-točke. Dva potpuno neovisna motora zajamčeno će vas odvesti do vrha! Tijekom intenzivnog razvoja i serije uspjeli smo stvoriti oblik koji svojom fleksibilnošću savršeno zadovoljava žensku anatomiju. Zakrivljeni kraj iritira vašu G-točku kada je potpuno umetnuta, dok široka i prilagodljiva izbočina vibrira vaš klitoris i vanjski dio intimnih dijelova. Uz to, zaista široki završetak ove igračke pružit će vam ugodan osjećaj potpune ispunjenosti.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadograđena verzija Red Dot nagrađivanog masažera za parove, dizajniranog za žene koje ga nose tijekom vođenja ljubavi.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Feelz Toys Fonzie Purple

    Neodoljivo ljubičasti vibrator zadovoljit će ne samo vašu G-točku, već i klitoris. Vrlo tih i moćan Feelz Toys Fonzie je vodootporan i ima 7 načina divljih vibracija, stoga odaberite svoj omiljeni!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Jači, ljepši i diskretniji, upravo to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 1676 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.