×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Vibratori

Artikli 129 za 160 od 1676 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Double Plus

    Biste li voljeli malo začiniti svoju ljubavnu vezu sa svojom dragom? Satisfyer Partner Plus je tu da ispuni vaše želje. Sakriva 2 snažna motora i tijekom kontakta će zadovoljiti oba partnera. Umetnite ga u vaginu i uživajte u vibracijama na svim osjetljivim mjestima, nova iskustva će biti nezaboravno uzbudljiva!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Zakrivljen za ciljanje P-točke ili, kod žena, za dosezanje prema G-točki, ovaj analni masažer također ima izbočenu žarulju za Vaše unutarnje zadovoljstvo! Bolji od Vašeg prosječnog čepa za guzu, ova revolucionarna seksualna igračka zapravo će izmasirati otvor Vaše rupe rotirajućim perlicama duž svog drška, pružajući osjećaj sličan kao lizanje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Wand Massager Pink

    Doxy je najjednostavnija masaža glave do glave na svijetu koju je osmislio radnik u Cornwallu i Engleskoj.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy impresionira svojim ovalnim oblikom i kompaktnim dizajnom. Kruti vibrator, izrađen od glatkog silikonskog tijela, podmazuje klitoris pomoću uklonjive kombinacije pritiska valjka i vibracije.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Bswish Bcute Classic Guava

    S ravnim i suženim oblikom, Bcute Classic izvrstan je za označavanje klitorisa, bradavica, glave penisa i bilo koje druge erogene zone koju želite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Otvorite nove erotske horizonte s luksuznom igrom TIANI Duo. Pronađite svoje duboke i senzacionalne vibracije čitajući svojim kolegama, kao i živeći svoj maksimum i brigu o sebi. Njegov upijajući glatki oblik pristajat će vašim profinjenostima, a prvoklasni silikon koji će vas usvojiti na prvom katu. Intenzitet očitanja diktira zajednički daljinski upravljač s jednom tehnologijom koja se može koristiti na licu mjesta. TIANI Duo je najbolji za vaš seksualni život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er osmišljen je da vam pomogne istražiti mogućnosti svog tijela s vlastitom hrabrošću. Opremljen je s dvije izmjenjive glave: klasičnim okruglim nastavkom za masažu i nastavkom za stimulaciju G-točke Kompatibilno s besplatnom aplikacijom Satisfyer - dostupno za iOS i Android Uključuje 2 izmjenjive glave. Zahvaljujući vodootpornoj obradi (IPX7), ova igračka se može sigurno koristiti u vodi i lako se čisti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick vibrator za masažu prostate s dva motora na daljinsko upravljanje snažan je i luksuzan masažer posebno dizajniran za parove. Dva odvojena snažna motora pružaju unutarnju i vanjsku intenzivnu stimulaciju. Savršen je masažer za G točku i klitoris, a ima i savršen kut za stimulaciju prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulacija ključa klitorisa orgazam je koji svetac poznaje od nas. Srednjovjekovni, a praznik nas korisni život ima malo mogućnosti. Neki frajer intenzivno kopaju, neki su mekani. On razumije Trinity i njegova žena radi što žele – zaduženja.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je poboljšana verzija masturbatora Revo 2. Stealth također ima daljinski upravljač koji omogućuje više slobode, a koji možete koristiti vi ili vaš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte u luksuzu! Ovaj Satisfyer u novom nevjerojatno lijepom dizajnu tu je za sve žene koje pate od elegancije i estetike. Izrađen je od najkvalitetnijih materijala i uzbudljiv je dragulj koji će stimulirati vaš klitoris bez kontakta pomoću valova pritiska i vibracija. I info za gospodu: ako tražite odgovarajući poklon za svoju voljenu osobu, onda ste ga upravo pronašli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancija i bezvremenost u kombinaciji s udobnim ergonomskim dizajnom, to je Aya. Zahvaljujući zaobljenom i kompaktnom obliku, razumije vaše tijelo. Istodobno ga možete prilagoditi svojim trenutnim potrebama. Uživajte u vanjskoj stimulaciji vulve kao iu dubokom unutarnjem zadovoljstvu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Quake

    Quake je super-moćna igračka koja pruža dvostruku stimulaciju i klitorisa i G-točke u isto vrijeme - podesivi vrat omogućuje Vam da prilagodite savršeno pristajanje i osigurate pomiješane intenzivne orgazme.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Tražite li igračku koja će začiniti vašu vezu? Toplo preporučujemo ovaj par vibratora. Nudi vam 9 načina rada vibracija, između kojih ćete se prebacivati pomoću daljinskog upravljača. Dva silikonska krila će milovati klitoris, a drugo rame će zadovoljiti unutarnji dio vagine, gdje će se susresti s penisom. Dva motora pobrinut će se za vaš užitak, ali i uobičajene orgazme.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Purple

    Želite li raditi s vibrirajućim jajima? Dajte Bswishu Bnaughty Classic! Ima kontrolirani kontroler s kojim možete poduzeti raspon od 5 funkcija vibracije, a izrađen je od kvalitetnog i fitnes materijala bez rešetki i bez ftalata. Budite iritirani, igrajte se i uživajte u slučaju senzacionalnih vibracija.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Dvostruki vibrator dizajniran za stimulaciju cijelog vaginalnog područja. Doživite intenzivne osjećaje povezane s G-točkom i vanjskom vaginalnom iritacijom u isto vrijeme.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Podijelite svoje intimne tajne sa svojom ljubavlju u kući ili u javnosti. Znate nešto o problemu ove špilje trešnje koja vibrira! Zajamčena je njegova jednostruka montaža, uključujući poremećaj ovih linija motora i raznih predmeta, tijekom kojih osam vaginalnih stimulacija također može izazvati iritaciju klitorisa, bradavica ili drugih erogenih zona u tijelu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy snažno stimulira oba partnera tijekom seksa. U-oblik je postavljen i iznutra i izvana - osiguravajući zavodljiv osjećaj za klitoris, G-točku i penis. Omogućena aplikacija, ova visokotehnološka igračka poboljšana je igranjem na daljinu i više!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Gigi 2 Purple

    Najprodavaniji vibrator za G-točku na svijetu. GIGI™ 2 je poboljšana verzija LELO-ovog izuzetno popularnog vibratora za G-točku, nedvojbeno najpozitivnije recenziranog Pleasure Objecta ikada stvorenog.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss nadahnut će vas kombinacijom provjerenih valjkastih preša, vibrirajućih vodilica i mogućnosti upravljanja odgovarajućim. Cijeli dizajn je impresivan, mekan, mekani silikonski i vodootporan dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ovaj elegantni i čvrsti masažer G-točke izrađen je od visokokvalitetnog ABS-a i pogodit će pravo mjesto za nesputane orgazme! Korištenje ove 13 cm duge "ljubavne rakete" vrlo je jednostavno, samo ga okrenite za pokretanje, zaustavljanje ili otvaranje za zamjenu jedne AA baterije.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. Ovo također uključuje ovaj elegantni stimulator usisavanja za korištenje na klitorisu ili čak na bradavicama. Ima snažan motor s 3 postavke snage usisavanja od lagane do jake. Dodatno uzbuđenje donijet će pokretni jezik s 9 ritmova kretanja. Njegov oblik čini da se osjećate senzualno u isto vrijeme i zaljubit ćete se u mekani silikonski materijal na prvi dodir. Učinite sebi uslugu pod pritiskom i pametnim jezikom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koji podiže seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je vibrator s elegantnim detaljima zlatne boje, zaobljenog oblika i prilično velike, fleksibilne glave. Snažni motor nudi 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Koristite Luxur Vibrator osjetljiv na dodir uz okrepljujući test. Riječ je o bacaču moderne tehnologije, koji u svom tijelu ima dva senzora koji svojim aktiviranjem povećavaju količinu vibracija. Doživite orgazam koji oduzima dalije i iskoristite niz od 10 vibrirajućih i pulsirajućih funkcija koje će vam pružiti inovativnu igru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    Mislite li da su i ljudi i žene sretni? Upoznajte nenametljiv najbolji i realističan Silexd dildo s mogućom funkcijom vibracije. Na površini, dildo je dobar mehaničar i užitak za podmazivanje, odnosno četvrta četvrtina erekcije je ista. Učinite svoje snove, tuge i želje realističnim dildoom iz snova!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ prve su perle za užitak na daljinsko upravljanje koje se istovremeno okreću i vibriraju. Pruža potpuno nove osjećaje.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Jelly Anal Vibrator Pink

    Relativno tanak vibrator za analnu i vaginalnu stimulaciju. Ima realističan izgled i razigrani ružičasto-crveni dizajn. Izrađen je od gel materijala, a vibracije se kontroliraju krajnjim kotačićem. Dopustite sebi da budete zadovoljeni pristupačnom igračkom!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Pink

    Želite li raditi s vibrirajućim jajima? Dajte Bswishu Bnaughty Classic! Ima kontrolirani kontroler s kojim možete poduzeti raspon od 5 funkcija vibracije, a izrađen je od kvalitetnog i fitnes materijala bez rešetki i bez ftalata. Budite iritirani, igrajte se i uživajte u slučaju senzacionalnih vibracija.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Sigurna magnetska kapica osigurava da igračka ostane na mjestu tijekom korištenja i stimulira v+Vaš klitoris dok hodate, sjedite, plešete ili ležite. Odličan izbor za zadirkivanje ili potpuni orgazam bez obzira u kojem se okruženju nalazite!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 1676 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.